Reklama

fetišismus

Mirec (Čt, 19. 12. 2019 - 23:12)

Mě berou košile. Rád je nosím rozeplé na jeden nebo dva knoflíky , nebo zaplé až ke krku . Někdy s kravatou .. Někdy si ji povolím , aby šel vidět ten horní knoflík. Košile nosím skoro pořád, je to lepší než trika. Na ni v zimě třeba lesklou bundu nebo kabát na knoflíky u krku rozeplý, to je nejlepší.

Boa (Ne, 5. 4. 2020 - 09:04)

Kosile jsou super,zkus dve na sebe

NY (St, 16. 10. 2019 - 14:10)

Mě vzrušuje když mám obuté holinky, tak rád masturbuji. Hlavně dámské holinky. Taky je běžně nosím a často si pak musím vyhonit.

Návštěvník (Út, 15. 10. 2019 - 16:10)

Péřovky, ty jsou skvělé a když jsou černé, tak na nich je to pěkně vidět. A stříkanec na kožešině je také skvělý. Jen k tomu mít protějšek a ne jenom samotnou bundu.

Eda (Po, 14. 10. 2019 - 17:10)

A co takhle krátké péřové bundičky s kapucí a kožešinou na kapuci. To když si ta moje vezme na sebe na holé tělo, tak mi je jasné co chce. Ten nádherný pohled na ni... A taky pánský bomber origoš na ní vypadá rajcovně. Ta ví jak na mě. Je to ale asi jediná, co jsem kdy měl, že to takhle oblíkne sama a bez keců. Je schopná to nosit třeba celý víkend a pod tím být nahá. Zázrak, že jsem na ní natrefil a nebo spíš ví jak na mě a klidně to nosí a nemá s tím problém, jako 99% jiných slepic. Nosí to i jako běžné oblečení. Když jsem ji viděl poprvé, tak měla na sobě taky takovou pěknou bundičku, řekl jsem si ta musí být moje i s tou bundou a povedlo se. Ovšem největší masakr byl, když byla nahá v bundičce a přišel tenkrát za mnou na návštěvu kamarád. Šla mu tak otevřít. Od druhé návštěvy ji šukáme oba, jinak se snad ani nedalo. Paráda, jak nám je spolu dobře.

Michal (Ne, 13. 10. 2019 - 15:10)

Na kozačky jsem zapomněl, má je až nad kolena a docela tenké vysoké podpatky. A k nim těsné džíny. Ty ji roztrhám v rozkroku a někdy je úplně zničím, stejně jako to co má nahoře. Miluju ten zvuk trhající se látky. Ona mě udělá na oplátku to samé. Jen s těmi podpatky je dost problém, protože už máme prorvané matračky v posteli a na sedačce. Ale hlavní je si to užívat a když udělá další díry, tak to bereme s úsměvem. Je to takové znamení, že jsme si to rozdali víc a divočeji než jindy. Ten pocit, když mě trhá džíny, aby se mě k němu dostala, to je slastný zvuk. Když jí trhám oblečení, abych se k ní dostal, tak vidím a cítím, jak jí to nažhavuje. No nádhera a jak potom vypadáme, jak dva orvanci, jako kdyby nás napadla divoká zvěř, ale uspokojeni.

Jana (Ne, 13. 10. 2019 - 15:10)

Přítele nejvíc vzruší když si obuju vysoké kozačky na podpatku a dlouhé kožené rukavice. Miluju pocit když si je oblékám a on se dívá. Nechávám ho pomáhat s jejich navlékáním a miluju jak mi po pár dotycích zobe z ruky. Pár facek ho dostane spolehlivě do tranzu a tak si s ním hraju i když jsme venku a ostatní na nás koukají.

Robin (Po, 14. 10. 2019 - 14:10)

Partnerka taky vlastní dlouhé kožené rukavice a s oblibou je používá při sexu. Když viděla co její kožené ručky dokážou , zachází se mnou už je "v rukavičkách" . Nejtěžší je ovládnout se na veřejnosti. Schválně si rukavice upravuje předemnou a nebo mě osahává až z ní šílím. Užívá si svojí dominanci a s kamárády flirtuje v rukavičkách . Provokuje mě a chce mě držet za ruku. Přitom si prohlíží jestli jsem je večer dokonale naleštil a čichá k nim jak voní kůží.Někdy si do nich vklouzne a vezme si co chce. Naposledy když jsem s ní kupoval kalhoty vyhonila mě ve zkušební kabince. Rukkavičky pak utřela šálou kterou vrátila do regálu. Doma mě potrestala za špinavé rukavice výpraskem.

Michal (Čt, 26. 9. 2019 - 14:09)

Džíny, mikina s kapucí, džínová bunda a bomber originální bunda. To je moje oblíbené a nosí to i moje přítelkyně. Také si v tom i zasexujeme a bohužel to taky nevydrží. Šíleně mě totiž vzruší zvuk trhající se látky, jak se dobýváme na tělo toho druhého. V obchodech s oblečením nás mají moc rádi.

crowmoor (St, 25. 9. 2019 - 17:09)

Naprosto vás chápu, mám to samý s džínama a taky už mě to nejspíš nikdy nepřejde.

Filip (So, 21. 9. 2019 - 05:09)

Mě vzrušují dámské pletené svetry hlavně na zapínání a dále roláky i klasické svetry. Jsou výborné na onanování.Je nás více co mají rádi dámské svetry?

čenek (St, 29. 4. 2020 - 19:04)

ahojky ja jsem na tom podobně chces si o tom psat? ozvy se [email protected]

Jarda (Ne, 15. 12. 2019 - 00:12)

Já jsem taky ujetý na dámský svetry, hlavně se zapínáním na knoflíky, nejlépe pletené,ale i tenké hladké svetříky. Mám naštěstí velmi tolerantní matku,která má pro mě pochopení a svetry mi půjčuje.Rád je doma nosím,onanuji v nich a nemusím se bát na ně vystříkat semeno.

Filip (Ne, 15. 12. 2019 - 00:12)

Tak to máš dobrý,moje máma to neví, ale možná něco tuší.Nevím jak jí to mám říct.

Kevik (Ne, 5. 8. 2018 - 11:08)

Holka v košíku je fakt sexy a hlavně když ji má rozevlátou

Pláštik (Ne, 5. 8. 2018 - 10:08)

Mě strašně moc vzrusuje holičství, dámské kadeřnictví, nošení dámských silonových pracovních pláštů, šatovích zástěr a stříhání žen dohola. Neměl by někdo silonové pracovní pláště? Můj email [email protected]

Pláštik (Ne, 5. 8. 2018 - 10:08)

Mě strašně moc vzrusuje holičství, dámské kadeřnictví, nošení dámských silonových pracovních pláštů, šatovích zástěr a stříhání žen dohola. Neměl by někdo silonové pracovní pláště?

plenkar (Po, 11. 12. 2017 - 09:12)

Muj fetis je plenky s dam.pradlem rad to nosim vzrusuje ne to,ja muz bi.59l.sil.post.z prahy,mali nekdo z prahy dopoledne cas a zazemi a chce se sejit a nebo zajit dopoledne nekam na pivo,kavu,pokec o nase uchylce ozvete se na veku a pohlavy [email protected]

košilka (Ne, 18. 3. 2018 - 00:03)

Mě moc vzrušujou bílé dámské košile. Rád bych viděl holku v košili.

Marker (So, 4. 2. 2017 - 19:02)

A co bundy a ponožky dámy a pánové.U mě to jsou ponožky pánské někdy dámské mam jich plmé komody a budu muset další komodu asi přikoupit,alec bundy jen pánské mám to po otci taky jich měl vždicky mraky doslova. Už jsem si musel pořídit i větší skříň :D . Jsou to hlavně kožené,křiváky,džisky,letní,zimní,podzimní atd. Ja a mám i jeden koženej dlouhej kabát

Reklama

Přidat komentář