Reklama

Co slečny a ženy vzrušuje na výprasku.

Lenny (So, 4. 3. 2023 - 09:03)

Není to nejpohodlnější sama si napráskat, ale jde to. Pak si v zrcadle prohlížím ten můj zadek, je to největší vzrušení. A většinou si pak ještě několik ran navíc přidám.

Bi-holka (Ne, 23. 4. 2023 - 15:04)

Kdybys o tom chtěla prohodit pár písmenek a případně se dohodnout na vzájemném výprasku, budu ráda :-)

Default User Image
Pro Bi- holka (St, 22. 11. 2023 - 17:11)

Ahoj , napiš a domluvíme se . Můj email [email protected] Těším se , na Tvou odpověď.

fredi (Ne, 30. 7. 2023 - 13:07)

Ja bych mňel taky zájem,jestli můžu,ale zaťím jen po telefonu .

Karel (Ne, 2. 4. 2023 - 16:04)

Ahoj Lenko.Mužeš mi napsat na 604 536 298.Rád si s tebou budu o tomhle psát

Juras (Út, 14. 3. 2023 - 20:03)

Ještě jsem se tě chtěl zeptat jak to máš se sexem. Já vyprasky úplně nahradil vše ostatni. Já jsem časem zjistil že jsem bi, ale vůbec jsem nedokázal to v té hlavě nějak urovnat. Já se při pomyšlení na sex úplně kousnu a restartuju jako pc. Noční můra a to se mi dívčí tělo líbí ne že ne já nějak jen nemůžu akceptovat to spojení těl. No a na to já mám ten spank to mi hodně pomáhá.

Juras (Út, 14. 3. 2023 - 19:03)

Já jsem selfspanker od 12. Nevím čím a jak si dáváš ale jde o úhel. Nejhůř se drží proutky rakosky ty tycky na kvitka. Tím to jde jen po kratší dobu pokud chceš ty proužky, aby byly v lince. Vařekou není problém pokud ji držíš tak že ta kulatá část je dole a svisle rukou držíš za konec te tycky. Je třeba si ji i správně vybrat aby byla stiplava každá nestipe. Tím si mohu dát i 100 na každou pulku. Pokud si složís metlu z několika proutku a uděláš to pod uhlem není problém si dát i 400. U hadicky se dělá pohyb tak opačně než u rakosky a míří z vrchu dolů. Samozřejmě, že se to drží za sebou. Já se naučil i za sebou svihat tak jako téměř před sebou tréninkem. Nejsložitější je kabel tam se začíná ten prvotní pohyb u ramene a vede se za tělem od ramene až po zadek. Já ještě používám vodu teplou studenou. No a začínal jsem na varece a provozuju to takto od 12 let. Takže asi tak vic jak 20 let. Kopřivy jsem nezkoušel bojím se bordelu. Za to znám různé šířky různých prutu. Někdy metlu složim a někdy ji rozložim na různé proutky.

Bi-holka (So, 4. 3. 2023 - 17:03)

A nebylo by lepší si na to někoho najít? Přece jen je tam pocit, že Ti ten zadek napráská někdo jiný ( nebo jiná).

Vychovatelka.39 (Pá, 3. 3. 2023 - 00:03)

Zdravím. Máte doma již dospělou dceru, neteř, přítelkyni, snoubenku či manželku , která by zasloužila přehnout přes koleno a dostat pětadvacet na holou, pár facek a poznat účinek pozičních trestů, nucené nahoty a po první soukromé lekci i komentování výprasku Vámi? Jsem Vychovatelka se zaměřením na vzrušující výchovu, spanking, slapping, fetish atd. 39 let, 165 cm, 90 kg, žena při těle a větší prsa kam se trestané rády zaboří a snaží se mě svým jazýčkem udobřit. Chceš to své zlobidlo vidět vprostřed pokoje, nahou a s rukama za hlavou , vypnutá ňadra, šátek přes oči a čekající kdy přiletí další výchovná na tvář či zadek? Masáž koziček jako příjemný bonus pro zvýšení studu. Střední Čechy, vlastní zázemí nutnost, popřípadě ochota zajistit si ubytování pro svou lekci. Klasické metody trestů, erotické tresty završené orgasmem , tresty v podobě ,, živého nábytku či hračky ". Stačí zanechat svůj e-mail.

maty (So, 24. 10. 2020 - 19:10)

Ahoj od malička a to je mi 45 let mám rád vše co je spojeno se slovy na holou rád bych si s někým na toto téma psal vše co se týká výprasku trestu fantazii zkušeností zážitkem osudem se spojený spanking výprask napiš mi na mail [email protected] budu rád

Mark (Ne, 17. 5. 2020 - 17:05)

Ahoj,jsem z Brna a ženatý i upřimný.Užíval jsem si občas výprask z jednou ženou středního věku a pochopitelně bez sexu,protože ten to kazí,našel bych zde i nějakou,co si nechá naplácat přes sukni a potom zvednout sukni a naplácat přes kalhotky? Zkrátka trvalé přátelství s ženou,která nechce sex,ale kamarádským výprask rukou,přes sukni nepohrdne?

Marek (Ne, 10. 5. 2020 - 12:05)

Ja jsem mel na vejsce holku, ktera ode me rada dostavala vyprasky. Jakozto spanker to zkousim na kazdou svou znamost, kazdy jakoze pohrozim, ze dostane na holou a cekam na reakci, kdy hned poznate, jestli to ta holka chce nebo ne. A tyhle to stacilo rict jednou a za chvili uz mi lezela pres kolena, byla to takova rajda, provokaterka. Jojo na tu jeji cervenajici se prdelku vzpominam rad, skoda ze nas vztah netrval dlouho, od ty doby jsem zadnou takovou bohuzel nepotkal.

warp (Út, 12. 5. 2020 - 13:05)

Já jsem za celý život potkal taky jenom jednu holku, která to měla ráda. A naštěstí jsem si ji vzal za manželku. Takže dodnes nemám problém, když dostanu chuť jí naplácat. Někdy sice reptá no většinou je to bez problémů, sama si obnaží zadek a taky donese vařečku, když si o ní řeknu. A když je výprask spojený s trochou sexuálního dráždění tak jsme na konci spokojeni oba.

Pavlínek (St, 15. 4. 2020 - 22:04)

Martino, tak jak to dopadlo? Z Tvého psaní je vidět upřímnost a mám i za Tebe strach někomu cizímu se svěřovat. Chlapi jsou čuňata a vidíš to i na zdejších diskusích, jak rychle sklouzávají i k slovním vulgaritám. Přitom bych rád znal Tvoje sny, sám jsem to měl velmi podobně (výprasky jiných dětí, zatímco já jen tak dvakrát plácnutí), ale vím, že Tě nijak nedokážu přesvědčit, abychom si o těch svých představách mohli popovídat/napsat. Kony83 sice sestavil celkem rozumné body, ale stejně je to "na vodě" - třeba bod 4: magora nepoznáš napoprvé ani napodruhé, diskrétnost pro něj může být úplně neznámý pojem a nemusí to nechat jen mezi vámi. Budu moc rád, když napíšeš. Neboj se svěřit, jsem pro Tebe 13.komnata.

Switchman76 (St, 15. 4. 2020 - 16:04)

Hledám dívku, která touží dostat výprask na holou. Jedná se jen o výprask, případně další S/M praktiky. Ne sex, ne vztah. Jednorázové nebo nepravidelné potrestání. Odměna možná

ZDENĚK x (Ne, 13. 10. 2019 - 08:10)

Jednou jsme se dívali na film,kde chlapec má dostat výprask,oba nás to vzrušilo a začali jsme vzpominat na naše výprasky.Jak jsme se báli .jak jsem se jednou při tom pokakal.Pak jsem si před výpraskem musel dojít na záchod.Vzrušovalo nás to.Moje partnerka měla mamku ,která jí dávala výprasky,když byla malá.Jednou si všimla,že mamé u postele vařečku,zasmála se a pochopila proč.Tak jsme jí to vysvětlili.Nabídla jestli chceme tak,že nám může dát na zadek oběma.Trochu jsem se styděl ale suhlasil.Svlékli jsme se do spodního prádla.Mamka přišla a v ruce držela vařečku,tak pojd dcerunku jak jsme to dělávaly.Magda vyšpulila zadek .Dostala ,že ho měla pěkně červený.A co ty.Koktal jsem ,že jsem dostával řemenem.Proč né já jsem kluky vyplácela řemenem.Otevřela skřín a vytáhla kožený pásek.Stáhnul jsem si kalhoty a pak i trenky a vystrčil zadek.Mamka si upravila řemen a začala mně vyplácet.Měl zadek pěkně červevenej.Zadek nás pěkně pálil ale sex byl super.

Návštěvník (Pá, 6. 3. 2020 - 00:03)

Příběhy o (většinou) erotických výprascích: www.loyzero.blogspot.com

Výprask a vých… (So, 21. 9. 2019 - 13:09)

Výprask a výchova - nic víc
Muž z KV hledá Ženu z Karlovarska. Jsem muž, který cítí hluboko v sobě potřebu dostat výprask na holý zadek. Jako malý kluk, který se provinil. Líbí se mi představa klečet uprostřed místnosti nahý a s troškou nervozity čekat, co nastane. Líbí se mi po výprasku klečet v koutě na hrachu s vystrcenym zadkem. Nepotřebuji ani nehledám brutální bití Nic více, nic méně než výchova a výprask. Nechci mít s Vámi sex. Pokud se Vám to bude líbit, zopakujeme. Pokud ne, nikdy se již neuvidíme. F. O samozřejmá
[email protected]

Martina (Pá, 12. 7. 2019 - 23:07)

Asi to bude znít hloupe, ale jako malá jsem na zadek dostala tak 2x a záviděla jsem spolužákům, ze dostávají na zadek. Už pár let touzim po vyprasku. Už jen ten pocit, muset si stáhnout kalhoty i kalhotky, ohnout se a potupně cekat az mi přistane par ran na zadek. Ale v reálu bych to nikomu nepřiznala.

Default User Image
Petr (St, 25. 10. 2023 - 15:10)

Ahoj,N

napiš na [email protected] a určitě se nějak domluvíme:).

Reklama

Přidat komentář