Reklama

Trestání kluků

Josef (Ne, 13. 10. 2019 - 07:10)

No, když bych při tom trestání zlobivého synovce řekl klukům, aby mu do zadku strkali tužku - samozřejmě kulatým koncem dovnitř, tak to by jim asi nevadilo. To, že by ho to před nimi proti jeho vůli vzrušovalo by pro něj taky mohl být trest. A desetiletý kluk ještě nemá semeno, asi by se mu ale postavil pindík, to by kluky pobavilo. Nemyslím si, že by se musel pokálet, když by ho dráždili opatrně. Jinak k tomu trestání zlobivých dětí v nemocnici - vím, že se to dělá, že takovému zlobivému klučíkovi stáhnou pyžamo, stačí spodní část. No a jako mírnější trest stačilo mu sebrat bačkory, bývají tam studené podlahy, takže takovému zlobilovi se pak nechtělo běhat bos a taky ležel.

Josef (So, 12. 10. 2019 - 18:10)

Já sám jsem byl v dětství zmučen lechtáním. Proto tak dobře vím, jaké to je, radím to a s rozmyslem občas používám, nejen na synovce, ale i na dva kluky, co mám doma. Kromě toho, že jsou občas biti tomu někdy předchází lechtání, nebo je trestám jen lechtáním. Občas se tak musí trestat navzájem, ale o tom jindy. Já byl jako kluk takhle potrestán od kluků za žalování. Po škole si na mě počkali, odtáhli mě za keříky na trávník, tam mě povalili na zem. Myslel, jsem že od nich dostanu, že mě zbijou. Ale si oni na mě klekli a užívali si, jak jsem znehybněný. Pak mě dva pomalu zuli, boty i ponožky šly dolů, zase si to užívali a bosýho mě pak pomalu lechtali na chodidlech. Po nějaké době už jsem se nemohl smát, jen jsem sténal, tekly mi sliny a pustil jsem moč.

Mr.M (So, 12. 10. 2019 - 21:10)

To znám a není o co stát. Taky mě kluci ve škole zlechtali na šatně ale vyzuli mi pouze jednu botu, pak stahli ponožku a i tak to byl mazec..

Josef (So, 12. 10. 2019 - 16:10)

Nedávno jsem zorganizoval potrestání mého desetiletého synovce Petra právě pořádným zlechtáním. Měl jsem ho na starost, rodiče odjeli na víkend a já jsem se u nich o něj staral. Měl tam na návštěvě partu kamarádů, přišlo za ním hned pět kluků. Nějakou dobu byl celkem klid, ale pak se z Petrova pokoje kromě přirozeného křiku a smíchu kluků začal ozývat řev a rány. Běžel jsem tam, kluci se rvali. Tři mlátili Petra a dva ho bránili. Ale jak se ukázalo, rvačku vyprovokoval on, kluky proti sobě štval a bavil se tím. A tak jsem rozhodl, že Petr bude pořádně potrestán a potrestají ho kluci. Podle mých pokynů ho položili na zem, na záda. Bránil se, ale nebylo mu to nic platné. Stáhli z něho tričko, u kalhot mu vyhrnuli nohavice až nad kolena a sundali mu ponožky. Pak mu klekli na roztažené ruce a svázali mu holé nohy – půjčil jsem jim provaz, svázali mu je pod koleny a nad kotníky. A potom byl nemilosrdně zlechtán. Ale tak, až měl křeče a svíjel se a už se nemohl smát, počůral se, teklo mu z pusy, byl rudý jako rak. Kluci ho lechtali na holém bříšku, na žebrech a holých nohách, nejvíc samozřejmě na bosých chodidlech. Lechtali ho pomalu a soustředěně, byl to velký, ale zasloužený trest.

Shabbatot-Jahoda (Ne, 13. 10. 2019 - 08:10)

A ty seš u toho vyžíval ! Myslíš si, že jseš jako pořád jeden z nich? Pokud ti je nad 15 spáchal jsi trestný čin a měla by to prošetřit policie, mě jahodě to totiž vychází jako sexuální agrese ,ty budeš teda povedenej strejda,na tvém místě bych nyní bál toho až kluk vyroste...taky to to může pak pěkné vratit

Josef (Ne, 13. 10. 2019 - 09:10)

Trhni si nohou a nelez sem. Tady nikdo žádné trestné činy nepáchá, lidé tu prostě rozmlouvají. Ale jedinec s velmi nízkým IQ jako máš ty, to nikdy nepochopí...A nauč se alespoň psát, máš to samou hrubku, blbe!

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 13. 10. 2019 - 19:10)

já si myslím,že až kluk vyroste,dostaneš od něj přes tlamu.

Janina (So, 12. 10. 2019 - 17:10)

Příště nezapomenout zlechtat ho taky na zadečku. Pořádně tomu zadku dát zabrat! Stačí jen jemně přejíždět po napnuté kůžičce konečkem nehtu ukazováčku, semtam se dostat na stehna okolo rozkroku a zase zpět na zadek a dosti dlouho nehtíkem pracovat. To ho přivede až do extáze toto mučení lechtáním.

Josef (So, 12. 10. 2019 - 20:10)

No, nevím. Zadek není tak lechtivé místo, jako třeba chodidla. Leda by ho lechtali v konečníku, museli by mu do zadečku strkat prsty, to asi fakt ale ne...Už je slyším - do prdele mu šahat nebudem!

zdr. sestra (So, 12. 10. 2019 - 21:10)

Konečník není lechtivé místo, dráždění prostaty způsobí akorát orgasmus a výstřik spermatu, a třeba u novorozenců se dráždí teploměrem prostata když mají koliku, způsobí to, že se pokadí, takhle ho nezlechtáte, akorát ho ztrapníte když by se vám tam pokadil.

Petr (So, 12. 10. 2019 - 20:10)

Přece nejde o to ho lechtat, ale pořádně sešvihat prutem

Návštěvník (Pá, 11. 10. 2019 - 23:10)

Začal bych klistýrem, nechcete přece aby se během výprasku , posral.

Návštěvník (Čt, 10. 10. 2019 - 23:10)

ruce není třeba vázat , stačí toto, z tohoto se nedostane.
https://www.astris-pme.com.au/products/car-seats-and-harnesses/harnesses/houdini-vehicle-harnesses

90' (Ne, 6. 10. 2019 - 14:10)

Někteří to s výchovou přehání. Já pamatuji, že mě máma rezala i za to, že sem honil, když jsem byl v pubertě. Kolikrát mi vždy nečekaně nabehla do pokoje a běda jak sem honil, nebo mi stál v trenkach.. myslím si, že nic by se nemělo přehánět.

Jaruška (Ne, 6. 10. 2019 - 11:10)

Mám zlobivého syna a tak jednou, dvakrát za měsíc si na něm zgustnu. Když vstoupím do jeho pokoje s prutem a prkénkem v ruce, tak už ví co má dělat. Tak ho mám vycepovaného. Svlikne se do naha, teda jenom tričko si smí nechat, na postel položí na sebe tři polštáře - to aby měl pěkně našpulený zadek- a na ně si na břicho lehne. A hned začínají dopadat rány. Nejprve prkénkem aby mu zadek pěkně zčervenal a prut to poté dokoná. Dostává 50 ran, těch posledních 20 už dávám opravdu na fest, ale může to u čtyřicáté rány zastavit a vykoupit se jiným trestem. Tak jak je, jen v tričku, si klekne, ovšem ne čelem ke zdi ale pěkně předem v pokojíku směrem ke mě. Já si sednu, odpočítám 5 minut a smí vstát. Ještě jednou se položí na postel, kde mu prohlídnu zadek. To abych viděla zdali dostal dost, nebo příště o něco přitvrdit. Každopádně vždy je seřezán pořádně.

Tereza (Čt, 10. 10. 2019 - 09:10)

Prkénkem? :) prut chápu, ale prkénko? není lepší vařecha?

Jaruška (Čt, 10. 10. 2019 - 10:10)

Kuchyňské prkénko, neboli dýnko zabírá při výprasku značnou část zadku. Stačí pár úderů a půlku zadečku má v jednom ohni. Kůžička se tím naruší no a bičík či prut jsou ideální na dokončení. Netřeba říkat že ten spratek si to pěkně užije. Muka jsou neskutečná.

Tereza (Pá, 11. 10. 2019 - 07:10)

Tak mě moje máti mydlila prádelní vařechou, tak jedním plesknutí zasáhla celou půlku zadku. Po 30 ranách takovou vařechou jsem měla prdel modrou. Prut býval u babičky a aby štípal víc, tak se pro jistotu namáčel do vody....

Jaruška (Pá, 11. 10. 2019 - 08:10)

Velká prádelní vařecha je taky dobrá. Je to asi jak to má kdo naučeny. Já jsem si zvykla na ty pádla. Vyšší účinek to má, když jsou v tom vyvrtané otvory, jeden vedle druhého. Nevím proč, ale tak se to uvádí. Kdo se o výprasky zajímá, tak si může najít, v angličtině, vyobrazení pomůcek v celé škále účinnosti.

Tereza (Pá, 11. 10. 2019 - 08:10)

to neznám. Když se prádelní vařecha zlomila, dostávala jsem vším, co bylo po ruce. Lepačka, řemen, prakl, šňůra od žehličky....

Reklama

Přidat komentář