Reklama

Obřízka

Tony (Ne, 20. 10. 2019 - 21:10)

Žel, taková jsou fakta. Mnoho malých chlapců se stalo zbytečnou obětí MUDr Obřezávače.

Tony (Ne, 20. 10. 2019 - 20:10)

Není tomu tak, problém je v tom, že je stále více obřízkuchtivých doktorů. Ať už z toho důvodu, že patří ke zvláštnímu živočišnému druhu, který se odborně nazývá hraboš bodový nebo k tomu mají jinou motivaci.--------------Má blesková reakce je zase náhoda. Právě teď jsem dodělal toho Kettera.

Eva (Ne, 20. 10. 2019 - 20:10)

Někde jsem četla že s předkokou a obřízkou má problém více a více malinkatých kluků. Nevím jestli je to dobrou nebo co je šaptně.

Blanka (Pá, 18. 10. 2019 - 19:10)

Naštěstí takové zkušenosti doma nemáme, synové to měli všechno v pořadáku a mají, teda doufám. Už mají přes třicet let, tak to už je jejich starost

Tony (Pá, 11. 10. 2019 - 17:10)

Blábolíš ty. V tom článku je to popsáno jasně. A jen tak mimochodem, už ses byl vopižlat. Abys nebyl jak ten Jahoda. Obřízku si vychvaloval až do nebes ale poté, co si uhnal fimózu z levného petkového píva okamžitě změnil názor. ------------------------Jinak, mě už se ten karambol stát nemůže, protože od jisté doby, co takto přeberu, jezdím domů z putyky taxálem.

Zkoumal (Pá, 11. 10. 2019 - 21:10)

A nech si těch svých šaškáren typu "vopižlat" pro svoji mámu. Normálně se tomu zákroku říká cirkumcize nebo obřízka a je to nejběžnější chirurgický zákrok na světě, na rozdíl od nás. Ale klidně si založ vlákno, doktorka vopižlávání. Je zajímavé s jakou důvěrou ses vložil do rukou urologů, tedy podle tebe "vopižlávačů" , když ti praskla s chlastu ledvina.

Zkoumal (Pá, 11. 10. 2019 - 21:10)

Jasně? Jasně a zcela vážně to popisují i jehovisti ve Strážní věži a ještě s fotkama či malůvkama...o:)) a jsou tací, které to osloví a uvěří tomu a pak nechají dítě umřít bez transfúze,stejně jako intaktivistické a nebezpečné stránky propagující celoživotní nemožnost obřízky za žádnou cenu, stránky fetišistů a milovníků předkožek. Něco jako když tvrdíš, že levné petkové pivo způsobuje fimózu....
Jediná seriózní informace o Kevinovi je, v orignále tato :"He was formerly employed as a stockman at Walmart in Paragould. Kevin loved to cook, and was an avid reader and video game enthusiast." A o tom, že by si měl vzít život ve 20 letech kvůli tomu, že měl obřízku nikde není zmínka ( kromě zrůdných intaktivistů), ke kterým se hlásíš v alkoholovém opojení. Dále, Kevin Lloyd Cagle, age 20, of Leachville, died Tuesday March 31, 2015 in San Francisco. Kondolence a pocty , jsou v originále k dispozici na http://www.tributes.com/obituary/print_selections/102339781?type=6

Tony (Pá, 11. 10. 2019 - 22:10)

Zase mi tu podsouváš nesmysly, my intaktivisté nejsme proti obřízce jako takové. Moc dobře víš, že můj projekt se jmenuje PRÁVO NA VLASTNÍ TĚLO. Že levné petkové pivo způsobilo fimózu není můj výmysl, to tu o sobě psal Jahoda. Možná, že je to tak důvěryhodné jako s tím borcem, co si dle Jahody hrál s letadýlkem a vrtulka mu usekla prst a ten byl u jednoho léčitele a ten prst mu narostl i s nehtem. Když jsem mu psal, že bych jméno a adresu toho léčitele zoufale potřeboval, tak mlčel jako ryba. Toho Kevina tu zoufale zatloukáš ale není to první případ, o kterém jsem se dověděl, že se kvůli obřízce, která na něm byla spáchána jako na novorozenci zasebevraždil. Jsem na německých stránkách postižených obřízkou a tam mnoho mužů psalo, že je kvůli té obřízce pronásledovaly sebevražedné myšlenky, ale málo kdo zajde tak daleko, aby to skutečně udělal. Ty jsi tu po tom, co ses tu odkopal, kdo vlastně jsi, naprosto směšnej.

No (Po, 14. 10. 2019 - 06:10)

Když někdo vážně začne psát , že "ZOUFALE" potřebuje léčitele, aby mu dorost prst a začne opisovat zprávy, že levné petkové pivo způsobuje fimozu, pak to všechno nasvědčuje, že degenerace jeho mozku je značná a progresivní a tudíž také je jisté i to, že Kevin nezemřel z důvodu na něm "spáchané" novorozenecké tradiční cirkumcize po 20 letech ! Sebevražedné myšlenky mohou akorát vyvolat nebezpeční a nemocní intaktivisté, kteří radí zhovadilosti a navádí, aby muži začali nenávidět sebe a své rodiče.

Shabbatot-Jahoda (So, 12. 10. 2019 - 07:10)

No ale já to shlédl na videu You Tube a porad to tam někde je, akorát jsem to video již nenašel...ale skusim ho dohledat a to am se fakt říká o tom, že lidský mozek to dokáže a ten useknutý prst dokáže dorůst.... třeba u hmyzu je normální, když dorůstají končetiny a třeba ještěrce taky doroste ocas,to je prostě možné.

Steve (Čt, 10. 10. 2019 - 11:10)

:-D ach jo ... Hloupost opravdu nezná mezí.

Návštěvník (Čt, 10. 10. 2019 - 15:10)

To máš pravdu ale asi myslíš zcela něco jiného.

HaHa (St, 9. 10. 2019 - 14:10)

Vydává váš klub intaktivistů také nějaký oběžník, měsíčník, nebo nedej Bože dokonce i týdeník o obřízce, vašich úspěších, prohrách a případných demonstracích? Nebo všichni čtěte jedno vydání Blesku v putyce? Divím se, že takových Kevinů nebylo za tu dobu už dalších 400, ty počtáři;-)

Návštěvník (Čt, 10. 10. 2019 - 15:10)

Multinicku, nejde o Blesk ale o renomovaný Independent. Narazil jsem tam na dva články čtvrt století staré (jeden jsem po sehnání souhlasu, což týden trvalo), hned hodil na na své webovky. Většinou toto nehorázné svinstvo páchané na dětech nekončí tak tragicky, jako u uvedeného dvacetiletého mladíka-------------------ale utrpení to přináší mnohým mnoho------------kopčím z toho článku---------------- Jako mnoho dalších amerických mužů, kteří jsou ve středním věku byl Jim Bigelow při narození obřezán ale nikdy se z toho necítil štastný. "Často jsem se modlil, aby mi Bůh vrátil mou předkožku", vzpomíná, "A jak jsem stárnul, tak jsem nabýval přesvědčení, že je to tak lépe ale pocity z její ztráty nikdy nezmizely"

Před čtyřmi lety začal Dr Jim Bigelow, který je psychologem v Kalifornii, svou předkožku "restaurovat". Začal natahovat kůži těla svého penisu na žalud a na něm ji držel chirurgickou lepící páskou. Ta páska byla nalepena takovým způsobem, že mohl močit, a tak ji nosil. Když se odlepila, tak ji hned vyměnil.

"Narušilo mi to spontánní praktikování sexu, protože jsem musel harmonizovat dobu pohlavního styku s dobou, kdy jsem tu pásku měnil," tvrdí.

Ale Dr Bigelow tvrdí, že to úsilí stálo za to. Po čtyřech letech jemného a neustálého napínání kůže těla penisu má nyní předkožku, která, když má penis v klidovém stavu, pokrývá více než tři čtvrtiny žaludu. Po dalších 18 měsících natahování doufá, že bude mít žalud celý zakrytý.

Ochranný obal, vytvořený novou kůží, jak on tvrdí, způsobil, že žalud jeho penisu začal být citlivější a to citlivější i sexuálně. "Povrch žaludu se změnil ve své struktuře z hrubé pokožky spíše ve sliznici," tvrdí. "Ta nová předkožka mi také obnovila pocit úplnosti, psychologický pocit celistvosti, který mi před tím chyběl."----------------------------------

Více zde: https://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/news/nechirurgicka-obnova-predkozky-prvni-clanek-z-indenpendentu/-------------------------------------Je to první článek, který jsem na své stránky po dvou letech přidal. Dnes je tomu přesně dva roky a tři dny, co prsty z mé levé ruky odnesli ti racci.

Tonda Vlas (St, 9. 10. 2019 - 18:10)

Nevím, kolik jich bylo, ne všechny oběti cirkumfetišistického božstva vejdou ve známost.

Tonda Vlas (St, 9. 10. 2019 - 13:10)

To je moje věc, horší bylo loni, když jsem té opici z těch zad spadl a narazil jsem si ledvinu-----Jinak multinicku---------------------a teď ten bonbónek, je to už 4 roky staré, ale já o tom vím teprve pár dní.--------------------Kevin Lloyd Cagle ----------------další mladý Američan, který se kvůli pošlapání jeho základního lidského práva a na něm provedené novorozenecké obřízce ve dvaceti letech zasebevraždil-------http://intaction.org/kevin-cagle-circumcision-suicide/-------------------Multinicku, je mi z tebe a tobě podobných opravdu do blití. A teď jdu do té putyky.

Zkoumal (Pá, 11. 10. 2019 - 16:10)

Pravděpodobně, jak's byl opilej ,tak sis spletl ledvinu s hlavou, kterou sis narazil... no co dodat, pochopitelně je to smutné, když se mladý muž rozhodne k takovému kroku. Nicméně z internetových zpráv je dostupná následující informace : Kevin, dříve byl zaměstnán jako obchodník ve Walmartu v Paragouldu. Kevin rád vařil a byl vášnivým čtenářem a nadšencem videoher. O příčině jeho smrti nejsou žádné zmínky.Nic nenasvědčuje tomu, co jsi zde nablábolil a převzal od nějakých německých štvavých nevěrohodných intaktivistických serverů. To je stejné jako věřit jehovistům, že lvi mohou žít v míru a lásce po boku zeber. Kvůli obřízce se lidi nevraždí. To by se musela zabít 1/3 mužské světové populace.

Tonda Vlas (St, 9. 10. 2019 - 12:10)

To by muselo být v Německu a jinde ve světě lidí v base. Svým strašením jsi naprosto směšný. Naopak, mě by se projednávání před soudem hodilo, kvůli zviditelnění. Ne mé osoby, ale zviditelnění celé problematiky před veřejností. Zapomínáš, že jsem přímo napojený na německé intaktivisty, takže by to ututlat nešlo. Jenom se směju tvé zoufalosti, kterou tu předvádíš.

Tony (Ne, 6. 10. 2019 - 23:10)

Luci, víš co je to bílý žid? Já vím o mnohých takových. Jeden z nich je dokonce ministerským předsedou České republiky.

Tonda Vlas (Út, 8. 10. 2019 - 22:10)

TAK teprve tento příspěvek byl ode mne, ty předchozí ne. Bílý žid je nežid, který páchá všechny ty svińárny, které jsou židům připisovány.

Reklama

Přidat komentář