Reklama

Ariana a Raven

Návštěvník (Pá, 11. 10. 2019 - 09:10)

leze sem pořád. Je to vidět na těch příspěvcích které záměrně odvádějí pozornost na jiné téma nebo se chytne slova z kontextu. Nebo začne Ravenem atd.

Renáta (Pá, 11. 10. 2019 - 00:10)

Dobrý večer až teď sem nalezla tuto diskuzi a nestačím žasnout. Přispěji jen svým příběhem. Arianu sem znala z dob s Ravenem. Byla sem u ní v přátelích. Osobně jsme se neznaly. Objednala sem se na výklad osobně. Znáte to když se vám nic nedaří. Přišla jsem k jejímu vchodu bohnického bytu a zazvonila, Nejdříve přišel štěkající pes a pak nějaká ženská. Brzy mi došlo že se patrně jedná o Arianu s FB. Šok se u mě střídal se smíchem a se vztekem co že to je za habaďuru a jak mám úplně jiné osobě věřit. A víte co? nic sem neřekla a odešla. Nebudu dávat peníze nějaké pošahané ženské která vypadá jak když vylezla z hrobu a prezentuje se jako Miss Čr. Od té doby se spoléhám jen na svůj selský rozum. Samozřejmě si mě Ariana zablokovala. Ale včas sem na to upozornila okolí který chtělo výklad po téhle pochybné osobě.

Návštěvník (Čt, 10. 10. 2019 - 20:10)

Lidská blbost je neskutečná. Ještě karty po telefonu, to už je fraška největší. Kartářky melou, co je právě napadne, nic nevědí, nic nevěští, protože nic nevědí.

hgngn (Čt, 10. 10. 2019 - 18:10)

Takže pro Vaší informaci.... poprvé jsem na Ari dostala kontakt od nejlepší kamarádky s tím, že jí vykládala karty pouze přes telefon a ani já, ani ona jsme nevěděly, kdo se pod onou přezdívkou skrývá. Bylo nám to upřímně u prdele, šlo o to, jak přesný a trefný výklad byl. Co bylo vyřčeno, se i k Vašemu nečekanému překvapení splnilo. Do puntíku. I já se tedy v těžkém životním odhodlala a poprosila o výklad. Opět trefa do černého. Splněno. Rok se s rokem sešel a já pocítila potřebu vypátrat si, kdo se pod onym zahadnym nickem skrývá. Vyjela mi spousta dementním diskuzí, ale ii její FB. Na první pohled jsem viděla, že si tvář všemožně retušuje, ale víte co ? BYLO MI TO ABSOLUTNĚ JEDNO. Možná jsem si řekla, že je paní možná trošičku jinde, ale co ? Budu se za to do ní srát ? Nebudu, šlo mi o jiné věci, druhak nemám zapotřebí starat se o životy jiných. A z toho byste si i Vy zde měli vzít příklad, ať dělá, co dělá.
Říkejte si, o chcete, ale za mne je Květa nejlepší kartářka, která má dar a to je postatné... a že není citlivá ?
Ale kdeže ? Řekla bych pravý opak :)
Hezký den, rýpalové :)

Návštěvník (Pá, 11. 10. 2019 - 08:10)

To si Květa píše sama na svou obhajobu, nevěřím ani slovo. Každopádně v tom je také strach, že by jí vyschlo korýtko, proto sem leze a rozstřeluje diskuzi. Jen si to Květo čti a vezmi si z toho i něco k srdci. Nejsi amazonka, ani fénix a už vůbec ne bohyně. Jsi magor, co jen lže a podvádí lidi, to si uvědom.

Návštěvník (Pá, 11. 10. 2019 - 06:10)

Tenhle výmysl je tak průhlednej, že ani nemá cenu ho víc rozvádět.

Návštěvník (Čt, 10. 10. 2019 - 21:10)

Tak to jsi teda pěkná blbka když voláš neznámé osobě a platíš ji za výklad po telefonu. To tě Ari pěkně využila a vyždímala. Řekla ti jen to, co jsi chtěla slyšet.

Návštěvník (Čt, 10. 10. 2019 - 19:10)

Květa žádný dar NEMA. Jen šikovně umí odhadnout co chcete slyšet. Tak jak většina kartarek. Pokud jste ji viděli v TV, tak ta posahana zenska vařila jen z vody.

Tak (Čt, 10. 10. 2019 - 15:10)

snad chtěj věštit, ne čumět po ženských.

Návštěvník (Čt, 10. 10. 2019 - 18:10)

Jde o věrohodnost dané osoby. Nechat si věštit od někoho kdo lže a podvádí na svém FB ani omylem.

Návštěvník (Čt, 10. 10. 2019 - 09:10)

Nechápu, proč takovému pošahanému monstru lidi tak štědře platí. Za co, za ty její vypindávky, co si cucá z prstu? A když jí "věštba" čirou náhodou nevyjde a lidi si stěžujou, tak ho hned vymaže a bloki blok. Jedné paní nakukala, že najde svého prince a brzy bude všechno ok a paní do půl roku zemřela. Po upozornění, jak jí to vůbec nevyšlo, kamarádku zemřelé paní hned blokla. Na lidské blbosti se vždycky nejlíp vydělávalo a je to tak stále. Já bych tý prasnici nedala ani floka, takových keců vybleju do rána kýbl taky. Jen by to šukalo a žilo, jak prase v žitě. Nasrat a rozmazat!

Návštěvník (Čt, 10. 10. 2019 - 10:10)

To je právě to, nikdo by tý prasnici nedal ani floka. Jenomže ona se prezentuje jako magická krasavice, čarodějka a vyžaduje platbu dopředu. Lidi zaplatí, pak přijdou a nestačí se divit.

Návštěvník (Čt, 10. 10. 2019 - 10:10)

To je právě ono. Lidi se bojí o práci kvůli různým důvodům, ale ona se bát nemusí, protože lidská blbost je věčná. Nechápu ty hlupáky, co za ní chodí, a vůbec k jakékoliv kartářce a solí jim takové částky. Hlavně v ČR. Jinde si kartářky a jiné "vědmy" tolik nevydělají protože lidi se k nim jdou maximálně pobavit a nejsou ochotni platit takové nehorázné sumy.

Ano (Čt, 10. 10. 2019 - 00:10)

a pokud se vám nelíbí váš vzhled tak za pouhých 1500 Kč vás Květa změní do 10 minut k nepoznání! Budete odcházet s novou profilovou fotkou na Fb a blaženým pocitem jak jste krásní.

Návštěvník (St, 9. 10. 2019 - 23:10)

ano ano a co ona dokázala s tím pomůže i vám. za pouhých 1500 Kč na hodinu vám pomůže přičarovat všechno po čem toužíte včetně přičarování zpět vašeho ex. Proč si to nebyla schopna přičarovat s Ravenem a s Tomem?
Tak plaťte hlupáci za tak úžasné služby :-))))

ha ha (St, 9. 10. 2019 - 22:10)

Ona je taková Ári bojovnice. Od roku 2014 omládla na polovinu svého věku a shodila polovinu své váhy :-)) A čas prý není lineární, ale cyklický :-))

Návštěvník (St, 9. 10. 2019 - 22:10)

Pošahaná Květa. Nejen že omládla ale i rysy se jí změnily na mladici od roku 2014. To nedokáží ani plastický chirurgové. Když je ta čarodějka tak by si mohla vyčarovat "normální mozek" ne?

modelka Bohyně (St, 9. 10. 2019 - 21:10)

Souhlas. Podvodnice jedna. Se za sebe tak stydí že mění podoby. A pak drze píše jak se přijela a takové bludy. Hanba jí!!!

Návštěvník (St, 9. 10. 2019 - 19:10)

a je mi úplně jedno zda je nemocná. Takhle se nechovají ani schizofrenici. Je svéprávná tak ať nedělá ze sebe píču a dává skutečnou podobu. Myslím že se svými lži zašla příliš daleko.

Ano (St, 9. 10. 2019 - 19:10)

Květa nechává lidi ve lžích. Nenapíše já si hrála s face upem a sem někdo jiný. Ona je nechává v tom že tak vypadá což nikomu mozek nebere. Nechá si chválit podobu která není a neexistuje. Je to podvodnice a lhářka. A není jí ani hanba přijímat za to komplimenty.

Reklama

Přidat komentář