Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Jedovatej (Čt, 10. 10. 2019 - 14:10)

Tohle jsi napsal a čuměl při tom do zrcadla, ubohej trapnej blbečku? Tak takový kecy prostě neveď, jak jednoduchý...

Návštěvník (Čt, 10. 10. 2019 - 14:10)

Není dne ani hodiny, kdy by si slušnou diksusi nezabil svojí umělou sra*čkou. V tvém případě platí jak prdel na nočník, že dej blbovi moc na diskusi a vymyslý lejstro, v tvém případě takové kopyto, co sem furt kopíruješ osle!

Jedovate (Čt, 10. 10. 2019 - 18:10)

Ubohej trapnej blbečku sdfg, hovado neléčitelný, jedinej, kdo tady vopruzuje v možný i nemožný hodiny desítkama mnohdy úchylnejch a perverzních příspěvků jseš přece ty, hrdej socanskej volič. Chápu, že v reálným životě se s tebou nedokáže nikdo bavit, že vyvoláváš vodpor a pocity hnusu, přesto bys moh vomezit vopruzování v týhle diskusi, kam se chodíš jako všemi vopovrhovanej ukájet. Zajdi už konečně k tomu psychiatrovi a sexuologovi, uleví se ti... a hlavně, bude tu konečně kýženej klid, z klecovýho lůžka tě nepustěj dlouhý léta.

největší (Čt, 10. 10. 2019 - 14:10)

ovád jsi tu ty. Podej si ruku s jahodou

10.10. (Čt, 10. 10. 2019 - 12:10)

Potom jedině řádného Chocholouška.

Návštěvník (Čt, 10. 10. 2019 - 11:10)

Proto jezděj top manageři, kteří jsou schopni i v tomhle informačním chaosu jednat a být úspěšní meditovat do Himalájí lezením na 8tisícovky. Normální člověk je vězněm v tomhle informačním mediálním spadu a infotaimentu, product placementu, do toho tzv. influenceři a političtí komentátoři, herci a zpěváci na mítincích politiků(např. Lucie Bílá byla jeden čas koncem 90tých let podporovala Klause jak o život asi pročež manželka podnikatele Kratochvíla, Jiří Vlček o ní řekl Lucie Bílá je Jiřina Švorcová nové generace.).

Návštěvník (Čt, 10. 10. 2019 - 14:10)

Jo za totáče platilo, to, že bez lahváče, ranní ptáče, moc daleko nedoskáče.
Dnes platí, že to nie žádná choroba, to je staroba!

10.10. (Čt, 10. 10. 2019 - 10:10)

Už jsem to říkala jinde,jak komunikovat se státní mocí,kterou soud představuje.
Klasickou písemnou formou a doporučeným dopisem,hodně štěstí a pevné nervy.
Nic jiného k tomu nepotřebuješ.

Návštěvník (Čt, 10. 10. 2019 - 10:10)

"Dej blbovi moc a vymyslí lejstro. "Werich
Též komunikuji, beru to prostě jako výchovu k práci, udržování pracovních návyků...,estli mi rozumíš.

10.10. (Čt, 10. 10. 2019 - 10:10)

Za ten pokus mi to stálo.Podobně z historie,jako otci milenky ministra propagandy,ten jí tím zachránil život.

Shabbatot-Jahoda (Čt, 10. 10. 2019 - 10:10)

Anebo říkat co politikům nevoní a dělat si z nich srandu... třeba čínského prezidenta vystačí , když ho kreslí jako medvídka Pú

Shabbatot-Jahoda (Čt, 10. 10. 2019 - 10:10)

Vytáčí

Shabbatot-Jahoda (Čt, 10. 10. 2019 - 09:10)

Trump je pokrytec ! Co to tam mele, že nemusí pomáhat Kurdům, když Kurd nepomohl Americe při vylodění v Normandii....to by dle jeho logiky nepomohl ani ve válce sever,již....a můj selský rozum mě nyní říká, že obětoval kurdské spojence na úkor dobrých vztahů s Ankarou a Kurd se mu za to pomstí tak, že přestane věznit teroristy IS a pustí je na svobodu. ! A to bude vrchol všeobecného blaha a taky mě říká, že kdyby jen trochu mohl,tak klidně přenechá celou střední a východní Evropu Rusku.Trump je zmetek a příští volby již nesmí vyhrát. !!

Jedovatej (Čt, 10. 10. 2019 - 13:10)

Jahodovej, vzpomeň si na Borovskýho... "Nechoď, Vašku, s pány na led,.." - vždyť je to jen typickej příklad americký politiky: využít, a vodkopnout... Mimochodem, k tématu vyšel na KOSA NOSTRA zajímavej článek, vopakovaně aktualizovanej a doplněnej, a protože na tomhle blogu nemívaj protižidovský články, zkus se mrknout sem: https://vlkovobloguje.wordpress.com/2019/10/09/turecko-usa-zrada-na-kurdech-a-pohled-do-zrcadla/ --- Jen podotknu, že na textový liště ČT 24 běžel neuvěřitelnej žvást ve smyslu, že EU považuje tureckej zásah za "nepatřičný", i Vlk, autor článku z vodkazu, píše: "A přidám ještě hlášku Petříčka na ČT 24, kterou jsem viděl a slyšel na vlastní oči a uši:

Turecký zásah v Sýrii je nepatřičný…." --- V každým případě jsou, a budou reakce ze světa určitě rozporuplný - jestliže tureckej prezident vyhlašuje, že na třicetikilometrový pásmo v Sýrii přestěhuje dva milióny syrskejch uprchlíků, je to nápad zajímavej... a jsem si jistej, že mnohej náčelník Evropský socialistický unie si voddechne, že Turek nebude tahat další prachy za udržování syrskejch uprchlíků na svým území, a jde vo miliardy eur. --- Za mě bylo vo dost jednodušší Turecko neuplácet, ale pohrozit sankcema, jestli sem to nadělení pustěj, koneckonců, že jsou protiturecký sankce účinný, ukázalo před časem Rusko, kterýmu Turci sestřelili vojenský éro - chvilku následovaly silácký kecy, ale po rychlým ekonomickým propadu přilezli ke křížku... --- A hlavně, Jahodovej, že by Amíci nevěděli předem, co se chystá? Vždyť se z tý voblasti stáhli... takže je to všechno dost pokrytecký... --- Turek v NATO, ještě nedávno vymejšlela Evropská socialistická unie nějaký přístupový dohody a bezvízovej vstup do Evropy... hochu zlatej, ty Kurdové budou vobětovaný, vo tom žádná... --- Vopravdu mrkni na ten článek na KOSA NOSTRA, zajímavej, velice zajímavej...

Rakato (Čt, 10. 10. 2019 - 12:10)

Problém je, že u republikánů to nevypadá na jiného silného lídra, takže bez Trumpa mohou republikány porazit demokraté, a to by byla mnohem větší katastrofa. Viz blbka Clinton nebo stařeček Sanders.

Shabbatot-Jahoda (Čt, 10. 10. 2019 - 12:10)

Myslíš paní Clinton kterou zdiskreditovala ruská tajná služba v jednotce která byla nedávno odhalena ? Více k tomu na Novinky cz.

Shabbatot-Jahoda (Čt, 10. 10. 2019 - 09:10)

Sever,jih....no to Kurd nepomohl U$A ani při válce za nezávislost,dle jeho logiky.....! No co to ale za kretena !!... . Příště ať radši drží hubu, udělá lépe!

Návštěvník (Čt, 10. 10. 2019 - 00:10)

Je fakt, že je dobré v Německu mít dobré dveře do synagogy, přes které se neonacista nedostane, jak se ukázalo v Halle. To jako návštěvník kvituji s povděkem, chce to fištróna a nespoléhat na boha, jak v Německu vědí, že preciznost je třeba a připravit a předcházet a pot na cvičišti šetří krev v případě náhlého "zatmění Boha" jak by argumentoval rétoricky Halík. A já na tomto fóru jsem byl vždy razantním zastáncem umírněnosti a všemi radikály jsem pohrdal natož teroristy a extrémisty, ačkoliv věřící nejsem.

Návštěvník (Čt, 10. 10. 2019 - 10:10)

Jsem fortelně stavěnej a mám dost starostí sám se sebou, tak se nestarám vo druhý, jak vtipkoval Menšík.Já dodávám, nestarám se o Boha a Bohy druhých.Tady nevědět není neomluvitelné jako v dopravním umu nebo v matice či v tom, že blbost se trestá.

Návštěvník (Čt, 10. 10. 2019 - 10:10)

"Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Werich
--------------------------------------------------------------------------------------------
"..chlap nesmí být blbej ve třech případech: za volantem, u stolu a v posteli. Všude jinde se to snese…“"

Reklama

Přidat komentář