Reklama

Poluce-jak mu to vysvětlit

Adriana (St, 16. 10. 2019 - 15:10)

Jakube, nevím, proč tady tak hloupě mluvíš. Ani přece paní Dana jak píše, tak ani u nás nikdo synům onanii nezakazuje. Náš syn si sám určuje svoje uspokojování a nevím, co a proč bych s ním měla řešit nebo co mu vůbec povídat. A už úplně mimo jsou tvoje řeči o pštrosí politice a válení se v posteli.

Tony (St, 16. 10. 2019 - 16:10)

Jakub tu od věci nepíše. Akorát tu na doktorce asi tři a půl roku nebyl. Před 6 lety tu se totiž chlubila jedna bigotní máma, že nechala zmrzačit pohlaví svého jedenáctiletého syna, aby si to nemohl dělat.

Dana (St, 16. 10. 2019 - 13:10)

Vše potřebné najde kluk na internetu nebo mezi kamarády, není proč s ním o tom hovořit. Nikdo mu masturbaci nezakazuje, prostě jen se o tom nemluví. Pyžamo má volné jakoby spal nahý, v létě má jen volné trenýrky.

Adriana (So, 12. 10. 2019 - 17:10)

Přesně tak je tomu u nás. Nikdy jsem se synem na tady toto téma nezavedla řeč. Prostě nebylo to potřeba. Po poluci sám za krátkou dobu objevil sebeuspokojování a já, jen jakoby mimochodem, mu jen připomněla nutnost aby byl vždy čistý, aby se dole pravidelně umýval. To mu bylo těch 10 no a do dneška není sebemenší problém s tímhle. Na všechno postupně přišel sám a bez poučování, jež by bylo u nás určitě trapné pro všechny.

Rozina (So, 12. 10. 2019 - 08:10)

Když syn přicházel do těch let tak jsem po manželovi chtěla, aby si s ním o tady těchto věcech promluvil. Odpověděl, že to si mám se synem vyřídit sama, že to je záležitost ženských. Takže nakonec s ním nepromluvil nikdo. Já se sice jednou pokusila, teda chtěla jsem mu něco říct ohledně hygieny po onanování, avšak dopadlo to pro mě katastrofálně. Nikdy jsem se necítila tak trapně, jako tenkrát. Měl ze mě jenom legraci. Že prý všechno co chcu vědět tak najdu v knížkách nebo na internetu. A stejně už i tak bylo pozdě, protože už rok se hrátkám se svým tělem zabýval. Takže nikdy více žádné poučování. Mladší syn má 9 a nechám vše volně plynout. Poučí ho určitě jeho starší brácha.

Vlasta (Ne, 13. 10. 2019 - 06:10)

Tak to bylo i u nás. Mladší syn měl 9 a něco když mu ten starší všechno ohledně těchto věcí řekl. Takže byl poučen již velmi brzo a ani neměl poluce, hned onanoval. To jsem se tak postupně od toho staršího dozvěděla a také vypozorovala. Teď jsou o dva roky starší a vím úplně na jistotu, že nejen vedle sebe ale i spolu si to dělají. Ale s tím nic nenadělám. Ten starší má zájem o holky, i si je vodí k nám domů, tak by to mělo být v pořádku.

Steve (Pá, 11. 10. 2019 - 23:10)

A proč mu to nevysvětlil např otec? To žádnýho neměl nebo co ... Chlapi si vždycky více rozumí v intimních problémech když jsou stejní, že? Ženy zase ženské ...

Hana (Pá, 11. 10. 2019 - 23:10)

Už vidím otce jak ve sprše ukazuje synovi jak honit, to je utopie.

Steve (Po, 14. 10. 2019 - 21:10)

Myslím samozřejmě vysvětlení pouze verbálně ... (slovně), to dá snad rozum!

Adriana (St, 9. 10. 2019 - 18:10)

Zpočátku jsem taky šílela a den co den měnila povlečení. Pravda, bylo to v době kdy měl poluce a začal onanovat, takže všude byly skvrny, no bylo toho hodně. Pak se to nějak ustálilo, začal se utírat, takže i prostěradlo zůstávalo o dost čistější. Teď synovi měním povlečení jednou týdně, akorát ručníky, trička do kterých se utírá beru skoro každý den na oprání.

Steve (Čt, 10. 10. 2019 - 11:10)

Co tak mu to milé matky vysvětlit a říci, aby začal v soukromí organizované hrátky ale mimo čisté povlečení, prádlo oblečení? Radši budete otročit? :-D Dobře vám tak když jste hloupé.

Adriana (Pá, 11. 10. 2019 - 14:10)

Nebyla bych vůbec schopna se o něčem takovém se synem bavit. Jsem naučená z domu, že o těchto věcech se nemluví. To budu raději dvakrát denně přestýlat postel, než před ním vypustit z úst slovo onanie. A konečně syn toto období přečkal a já jsem to taky zvládla. A stejně to dělala i moje kamarádka, když byl její syn v tom věku. Vlastně ještě je. Taky o těchto věcech s ním nemluví a nic se nestalo a kluk na všecko přišel sám. A že mu každý druhý den převlíkne postel, tak to ji nezabije.

Dan (So, 12. 10. 2019 - 00:10)

Neni potreba obden povlekat samozrejme ze to matka vidi, asi neni jednoduché otom zacit mluvit proto je jednodušší to tolerovat , některym se to i líbí

Lenďa (So, 12. 10. 2019 - 02:10)

I u nás je jedno téma tabu a to je onanie. A vím, že je tomu tak v mnoha rodinách. Můj manžel by také považoval za téměř nemožné pouštět se se synem do takovéto debaty. Pokud panuje tady v tomto normální situace kdy kluk v soukromí onanuje, nijak se v domácnosti neřkuli před cizími nepředvádí, tak nevidím důvod abychom mu radili či o něčem poučovali. Já, jak jsem již psala mu jednou týdně postel převléknu a různé prádlo kam se utírá, co zhruba druhý den přeperu. A to bych dělala tak jak tak.

Dan (So, 12. 10. 2019 - 06:10)

U nas to bylo taky tak matka stim nemela problem

Věruna (Po, 7. 10. 2019 - 08:10)

Tak nevím, ale já jsem prostěradlo neměnila každý den tedy v období, kdy měl syn poluce. Ani moje ségra, neboť máme kluky přibližně stejného věku. Vždycky jsem teda prohlédla, potom když již onanoval, jeho postel a vzala na oprání trička a různé hadýrky do kterých se utíral a zas mu je navečer dala zpět. Ale prostěradla i teď mu měním každý pátek. Poznám na něm, že mu to není pochuti a stydí se když ví, že ty trička a další věci peru, ale jaksi to překonává a já taky.

Lenďa (St, 9. 10. 2019 - 11:10)

Taky nevím, co tady každý blázní s tím, že každý den musí synovi dávat nové prostěradlo. Náš syn má 11 a třičtvrtě a raději ani nechci počítat kolikrát denně se uspokojuje. Po onanii se utírá a navíc si to dělá tak, že mu semeno nevystřikuje. Nejsem žádná špindíra, právě naopak, ale když na prostěradle vidím nějaké skvrny, tak jej operu třeba za čtyři, pět dní, nebo jak mě napadne. Pokud syn odejde do školy a je to ještě mokré, tak vše nechám odkryté. Jeho veškeré spodní prádlo však přepírám každý den a to ať již na něm jsou, či nejsou spermie.

zdena (Po, 7. 10. 2019 - 08:10)

Já to vysvětlila vnukovi stejně jako jeho tátovi, prostě vím, že si to děláš , je to normální , ale mám s tím práci , měnit povlečení , proto použij , prosím, papírové kapesníčky ... teď už jenom kontroluji, jestli je ráno uklidí spod postele.

Simča (Po, 7. 10. 2019 - 07:10)

Už bych se jenom opakovala, neboť jak vidět v rodinách, kde mají dospívající chlapce je to prakticky stejné. I v té naší. Syn, věk kolem deseti let, první poluce. V té době zkoumá svoje tělo a po půl roce poluci vystřídá onanie. Od toho času, ve věku 12 až 13 let již pravidelné, intenzivní sebeuspokojování. Náš syn má 13 a tričtvrtě a vím že postoupil zas kousek dál - začíná s pohlavním drážděním. To zn. že tak jako doposud si to neudělá za tři minuty, ale protahuje uspokojování co nejdéle, třeba na hodinu, než je hotov. Poznala jsem to u něj o víkendech, hlavně na chalupě. Takže ve všech rodinách je to s malými odchylkami stejné a netřeba se zabývat tím, jestli chlapec onanuje pětkrát nebo deset až patnactkrát týdně.

Návštěvník (Po, 7. 10. 2019 - 00:10)

Je to přirozené ,i bez sexuální výchovy si syn poradí , a zjistí že dělat to do těsných slipů je lepší než na prostěradlo/pyžamo v kterém druhou noc spí.Slipy vymění prostěradlo vyměnit znamená spoustu otázek od matky , slipy jen hodí do pračky. Taky neřeším slipy v pračce , vím co to znamená, "syn je zdraví" převlíkat každý den prostěradlo by se mi nechtělo, díky bohu že tuto část života mám za sebou
Teď už mě čeká jen příchody nad ránem v opijení a dělání snídaně pro něj, a jeho slečnu, ale to mám snad ještě čas ,je mu 15.

Reklama

Přidat komentář