Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 10. 10. 2019 - 05:10)

a zde se již začíná probouzet naplno násilí které propaguje AfD,její neonacističtí politici a široká členská základna.AfD,kterému přejí a blahopřejí naše SPD !

Návštěvník (Čt, 10. 10. 2019 - 09:10)

Zde?! Jako na této diskusi. Leda u tebe.

Shabbatot-Jahoda (Čt, 10. 10. 2019 - 10:10)

V Německu!...Kde asi jinde?!...Tak. ! A nyní pěkně vyjmenovat všechny české kolaboranty v eineholport AfD.! Mě to vychází na Okamuru a Klause staršího!..
Jo a ještě jsem se chtěl zeptat admina, proč mě smazal příspěvek, že komunisti žerou děti?!..

aladin (St, 9. 10. 2019 - 23:10)

"ČT2
Okupace II (1)" Norové jsou fašisté, ČT 2 asi také, když vysílá tyhle provokace !!!

Návštěvník (St, 9. 10. 2019 - 22:10)

Tady ta diskuse je o tom, že se zde sešli všichni z okolních diskusích a snaží se jeden druhého utřít. Pro mě už žádná diskuse.

9.10. (St, 9. 10. 2019 - 21:10)

Co je zase tohle:skončíli v azilovem domě v Blansku.

Návštěvník (St, 9. 10. 2019 - 18:10)

Kukám, že si zde hledáš své, aby si byl sám mezi svými a napadáš zde ostatní, dopištíš se rasismu a xenofobie.

Návštěvník (St, 9. 10. 2019 - 18:10)

Rasismu vůči lidem co se neztotožňují s kolonkami národnost(např. ve Francii se nic takového nemonituruje v žádných průzkumech ani sčítáních lidu) a xenofobie (vůči Čechům).

Návštěvník (St, 9. 10. 2019 - 18:10)

Komunismus i kapitalismus jsou svým způsobem také náboženství u pravověrných.Copak lze vlastnit něco kolektivně, nebo co více, vlastnit pouze indiviudálně?! Nejde nic vlastnit, jde jen o úmluvu mezi lidmi a to je tedy druh víry v nějaký zákon a tím je i náboženství.
Něvěděl jsem , že jsi takový hlupák a fanatik, že židy považuješ dle bible za vyvolený národ a za lepší než jiní, když jsou všichni stejní darebáci a mezi nimi neni víc dobrých nebo lumpů jako mezi jinými.

Návštěvník (St, 9. 10. 2019 - 18:10)

Existují různé kulty, víry, nebo platonické představy ze starého Řecka, stejně tak jeskyní malby, věstonické venuše. To vše byli tehdy modly, které lidi uctívali. Uctívali bohy slunce, bohy plodnosti, bohy války, bohy úrody a samozřejmě stvořitele toho všeho. To nezakládá na žádnou výjmečnost jednoho náboženství nad druhým, jen jejich historickou linku.

Tonda Vlas (St, 9. 10. 2019 - 11:10)

Kopčím: ---------------------------
Dr. Matýs stál v cestě rozkradení majetku za desítky miliard a transferům státních peněz do neziskovek - rozhovor o Grétě byla záminka----------------------

Kampaň k profesní likvidaci MUDr. Jaroslava Matýse, který v rozhovoru pro web INFO.CZ hovořil o chorobách a poruchách, jimž trpí aktivistka Greta Thunberg, rozjela bývalá náměstkyně ministryně školství Klára Laurenčníková Šimáčková (SZ). V době, kdy byla náměstkyní na MŠMT velela týmu, který vypracoval legislativu k zavedení inkluze do škol. Z pozice předsedkyně České odborné společnosti pro inkluzivní vzdělávání a současně poradkyně ministryně školství prosadila zavedení inkluze počesku do základních škol. Jí řízená neziskovka na tomto školství devastujícím projektu čerpá obrovské finanční prostředky ze státního rozpočtu a z fondů EU. Její manžel Martin Šimáček v současné době pracuje jako zaměstnanec Ministerstva zdravotnictví. V týmu pro reformu psychiatrie prosazuje tzv. deinstitucionalizaci. Totéž v komisi prosazuje i neziskovka vedená Laurenčíkovou. Česky řečeno zavření „blázinců“ a prodej jejich majetku a převedení péče do ambulantního sektoru a na neziskovky. Doktor Matýs, který je ambulantním psychiatrem z Ostravy a v komisi ze všech bránil zavření Psychiatrické nemocnice v Praze Bohnicích. Cena pozemků po bohnickým „blázincem“ byla před několika lety odhadnuta na 35 miliard Kč. Také urputně bojoval proti vyhození pacientů na ulici a převedení jejich zdravotní péče na sociální péči poskytovanou neziskovkami. „Zkrátka stál v cestě rozkrádání majetku v řádech desítek miliard a proto byl profesně zlikvidován. Rozhovor o Gretě Thunberg byl jen záminka“, řekl bývalý ministr zdravotnictví a nyní europoslanec Ivan David

Návštěvník (St, 9. 10. 2019 - 11:10)

No a co ?! Tose máme jít přivázat k vratům do Bohnic, aby nás tam také zavřeli, ještě než je zruší a postaví tam jezdecký areál pro děti miliardářů?!

aladin (St, 9. 10. 2019 - 02:10)

"ČT1
Máte slovo s M. Jílkovou" Naše školství !!! Úpadek našeho školství byl a možná ještě je úmyslný !!! Přece namůže západ a hlavně USFT strpět, aby České děti byly chytřejší než jejich !!! Celá inkluze Valachové byl záměr na zhoršení našeho školství !!! V roce 2020 budou mít učitelé o 15% vyšší platy, ale v ostatních oborech bude ještě vyšší, takže budou mít vlastně mín !!!

Návštěvník (Út, 8. 10. 2019 - 22:10)

NJN, to jsou ty skutečnosti skutečný života dnešní a skutečnosti virtuální zámořský a vylhaný..

Návštěvník (Út, 8. 10. 2019 - 22:10)

Zeman má narozeniny a Svatej Václav stejnej den meniny,
Zeman má narozeniny, a kohos ty pi*o voli ty?

Návštěvník (Út, 8. 10. 2019 - 22:10)

Fakt nechápu, proč kopírujeme tady USA, vždyť tam maj takový bordel v názorech, Bernie Sanders, nechce vůbec žádné miliardáře. Trump nekonzultuje se svými vlastními experty na Kurdy a odvolává armádu, Hillary a spol. zas prosazují dvanáct nebo kolik všech stejně adorovaných pohlaví.

Návštěvník (Út, 8. 10. 2019 - 22:10)

Nicméně, Kelner vzhledem o kolik miliard od loňska zbohatl, tak bohatl tempem asi milion Kč čistého zisku za 12minut a 20s..

Shabbatot-Jahod (St, 9. 10. 2019 - 05:10)

Do hrobu si vezme akorát to,co mu tam dají jiní ,!

Shabbatot-Jahod (St, 9. 10. 2019 - 06:10)

Tolik peněz !! To nemůže nikdy utratit !!!

Návštěvník (Út, 8. 10. 2019 - 22:10)

Poprvé v historii za 30 let existence svého miliardového majetku se Kellner uvolil napsat komentář, před svojí výsledovku za minulý rok a tam vyjevil národu své konzervativní názory.
Já mám dojem, že to je přesně to co tu nechceme. Taková arogance, on boptná z naší demokracie, je nejbohatším mužem i ženou v republice a poprvé zveřejní své obsolentní konzervativní prvorepublikové názory. Se máne zajíkat blahem, že s námi komunikuje, když po celou tu dobu ovlivňoval zákulisně politiku pro svůj prospěch, díky prezidentovi úspěšně podniká v Číně?Podle mně je to klasický příklad Klausistického amerikanismu a elitářství a kopírovali by jsme akorát dvacátá léta USA s vyvrcholením v krizi třicátých let. A nic by jsme z toho neměli, jen chudobu, bídu, žádná New deal apod., vzhledem k mizivé velikosti naší země a toho, že si sami neurčujeme ekonomickou vyspělost, to ti miliardáři sami sobě skrz politiku se mohou obohatit, ne lidi.
Jenby nás vrátil do poměrů první republiky, tedyhistorii nevrátíše, do bídy první republiky plus různé imigrační kvóty apod., takže bídy v rámci EU pravidel. Miliardáři nechtějí euro, chtějí si držet nízké platy a vysoké zisky v přepočtu co za to ve valutách dostanou a vyplatí mizivě ty zaměstnance tady v ČR z toho.

Reklama

Přidat komentář