Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Co (Čt, 10. 10. 2019 - 07:10)

Ty zase někomu nadáváš, že je šmejdka. ( a to tu někdo tvrdí, že ty nenadáváš) Tu osobu neznáš a Lucka je ráda, když má odvoz pro děti. To si říkej Raduně, to je šmejdka a ty taky.

Miluna (Čt, 10. 10. 2019 - 12:10)

Radka neni žádná šmejdka!! Proč máš na ní takovej názor!? A já nadávam teď pořád protože sem tak nasraná a podrážděná.Opět mi bolí hlava!! Se mi chce ze všeho blít.No a jako jestli Lucce se tam nějaká přistěhovala zrovna když sotva jsme jí poznaly tak ještě řekni že to neni jako naschvál!!!! Lucka se zasměje a vypovídá s ní a pak nepotřebuje nás co jsme dál.Já za to nemůžu do pi*i že jí pořád mam v hlavě,nemůžu za to že na mě tak působí.

Alice (St, 9. 10. 2019 - 21:10)

Ale no ták.Hlavu vzhůru.Že nepíše teď neznamená že to tak musí být dál.Já jí zkusím dát nějakej návrh a uvidíme.Třeba je to taky tím počasím tak se jí nikam nechtělo.Uvidíme.Netrap se tím.A co Sergej? O co jde,proč by lhal?

Miluna (Čt, 10. 10. 2019 - 01:10)

Jo tak jí dej návrh.No nebyla sem si u Sergeje jistá tak sem si to prověřila a dobrý,nelhal.Ale stejně jsme se zase pohádali,ano zase kvuli tomu svinstvu.Je to jediná věc která mi tak vytáčí na něm.Vždyť tobě to u Jirky vadí taky ne? Tak jakou my máme smůlu.Jen se mi nejde naučit to ignorovat.

bianka (St, 9. 10. 2019 - 18:10)

Přátelství ani lásku si nevynutíš Milu. A taky to platí pro Radku.

Miluna (St, 9. 10. 2019 - 18:10)

Já nevim Bianko jestli se trápim oprávněně a jestli fakt sem jim ukradená a nebo to neřeší a sem jim jedno a zase se brzy sejdem.Ale Alice mi slibovala že bude psát víc a zas to sekla a nepíše a o Lucce ani nemluvim,kdyby nebylo Alice asi bych Lucku nakonec ani nepoznala.Asi maji sebe a i jiný kamarádky a já nemam nikoho jen Ráďu.Chtěla bych žít jako sem měla naposledy s nima to setkání a jak mi bylo s nima hezky a teď zas jen to prázdno a šeď.Zůstali mi chlapi ale oni si občas přepnou na jejich řeč tak nerozumim všemu co povídaji:-( Teď sem tak zmokla,zasraný počasí hnusný,mam i mokrý nohy a klepu se u Mhd,hnus!!

Miluna (St, 9. 10. 2019 - 17:10)

Já se snažim psát Raduš ale musim mít skym.Ale mrzí mi jak mi Lucka neodepsala,psala sem teda i na fb Alici když neodepisuje tady a Alice svítí že tam je ale ta si zas mou zprávu ani nepřečetla.Tak proč to dělaji??? Já za to nemůžu že pořád potřebuju k životu Alici i Lucku.Je mi to líto jestli na mě nějak serou,nebo jestli jim to nepřijde a jsou takový nevim sama.A ještě mi teď svědí dole vedle vchodu do pí.. ,nic tam nemam a svědí to a nevim jestli mi jedna neviděla že se tam škrabu,sice to bylo přes kalhoty ale je mi to blbý ,neviděla sem že tam je tak si ještě připadam trapně achjo.

Radka (St, 9. 10. 2019 - 15:10)

Ježiš víte jak to k ní mam a prostě pro mě je moje.Se Sergejem je naše.Milunko a neúchylovala nějak na tebe ta pacientka? A sem ráda že s jinou nic nemáš.Zase piš hodně ať o tobě vim.I když zrovna nepíšu ale čtu.Hezky s tebou píšou i zdejší ženy.

Návštěvník (St, 9. 10. 2019 - 17:10)

najdi si kluka jinak jsi pro smích

Anonym (St, 9. 10. 2019 - 14:10)

Raduno,jsi na omylu,Miluna je Sergeje

Miluna (St, 9. 10. 2019 - 13:10)

Na mě se tu Ráďo trochu víc usmívala nějaká mladá pacientka,mladší než my dvě i se ptala kdy zase přijdu a tak ale pro mě je normál.A neměla sem jinou.

Radka (St, 9. 10. 2019 - 11:10)

A jsem pořád jediná s kterou jsi za poslední měsíce spala? Když vím že Lucinu jsi neměla tak jinou taky snad ne?

A (St, 9. 10. 2019 - 12:10)

co tobě je do toho s kým Miluna chrápe Raduše.

Radka (St, 9. 10. 2019 - 13:10)

A co by nebylo když je to moje ženská.

Návštěvník (St, 9. 10. 2019 - 15:10)

To žiješ v nějaké sektě, že si dělíte ženské? Nebo co to znamená, že je tvoje ženská?

Haha (St, 9. 10. 2019 - 14:10)

Tvůj je jedině manžel. Tvoje Miluna není, tak si dej pohov.

Radka (St, 9. 10. 2019 - 11:10)

No tak skvělý když příští týden.A kam teda bude tvoje první cesta? Já bych si tak přála aby za mnou ale to asi s tebou pojede ze začátku Sergej? Jinak čumím jak to máš domluvený s chlapama, ty se máš,aspoň budeš mít důvod kam jet.Škoda že ten můj nemá taky nějaký takový kamarády.Mně teď bylo líp jen díky tobě že každý den píšeš.Cítím se klidná když o tobě vím.A při písničkách mi jdou myšlenky jen na tebe.Lucina za to nestojí aby si se pro ní trápila.Kéž by tí jí šlo pustit z hlavy.Co ti na ní tak chytlo,vidíš že i jako kamarádka bude k ničemu natož něco víc.A Alice těžko říct,tovíš už to máte spravovaný mezi sebou a taky asi nemá moc času a jestli má blíž po ruce Lucinu a děti k sobě věkem jak píšeš tak jsou nejspíš oni dvě spolu a ty jsi stranou.Ale já tu jsem stále pro tebe.Mám kolem sebe kolegyně a žádná není tak krásná a zajímavá jako ty.

Miluna (St, 9. 10. 2019 - 11:10)

A taky škoda Radko že Lucka neni jako ty povahou.Napsala sem jí dneska po tý době co sem jí viděla a jen to přečetla a zatim neodepsala.Nejspíš na mě sere protože ze mě nic nemá.Ona má víc Alici,já sem pro ně stranou a nemam u sebe malý děti jako oni tak sem pro ně někde jinde.Alice mi uplně nenechala ale už to neni jako dřív ani kamarádstvim.Vždy jen slibuje a pak nic,vidíš to sama.A víš co je nejhorší že se mi často o Alici a Lucce zdá i když mi teď nechybí ženský tělo ale asi jako lidi mi holt nejsou lhostejný a moje srdce je miluje a bylo mi dobře s nima a tak mi hlava v noci často vytváří sny s nima.

Miluna (St, 9. 10. 2019 - 04:10)

Radko,Alčo kde jste? :-(

Radka (St, 9. 10. 2019 - 10:10)

Lásko moje,já jsem tu.Čekám až budeš mít řidičák,už se to blíží.Od té doby co si ho udělala mám lepší náladu.Jsou to pro nás obě nové možnosti.Tak se drž a počítej dny.A jak ti dneska je?

Reklama

Přidat komentář