Reklama

Obřízka

HaHa (St, 9. 10. 2019 - 14:10)

Vydává váš klub intaktivistů také nějaký oběžník, měsíčník, nebo nedej Bože dokonce i týdeník o obřízce, vašich úspěších, prohrách a případných demonstracích? Nebo všichni čtěte jedno vydání Blesku v putyce? Divím se, že takových Kevinů nebylo za tu dobu už dalších 400, ty počtáři;-)

Návštěvník (Čt, 10. 10. 2019 - 15:10)

Multinicku, nejde o Blesk ale o renomovaný Independent. Narazil jsem tam na dva články čtvrt století staré (jeden jsem po sehnání souhlasu, což týden trvalo), hned hodil na na své webovky. Většinou toto nehorázné svinstvo páchané na dětech nekončí tak tragicky, jako u uvedeného dvacetiletého mladíka-------------------ale utrpení to přináší mnohým mnoho------------kopčím z toho článku---------------- Jako mnoho dalších amerických mužů, kteří jsou ve středním věku byl Jim Bigelow při narození obřezán ale nikdy se z toho necítil štastný. "Často jsem se modlil, aby mi Bůh vrátil mou předkožku", vzpomíná, "A jak jsem stárnul, tak jsem nabýval přesvědčení, že je to tak lépe ale pocity z její ztráty nikdy nezmizely"

Před čtyřmi lety začal Dr Jim Bigelow, který je psychologem v Kalifornii, svou předkožku "restaurovat". Začal natahovat kůži těla svého penisu na žalud a na něm ji držel chirurgickou lepící páskou. Ta páska byla nalepena takovým způsobem, že mohl močit, a tak ji nosil. Když se odlepila, tak ji hned vyměnil.

"Narušilo mi to spontánní praktikování sexu, protože jsem musel harmonizovat dobu pohlavního styku s dobou, kdy jsem tu pásku měnil," tvrdí.

Ale Dr Bigelow tvrdí, že to úsilí stálo za to. Po čtyřech letech jemného a neustálého napínání kůže těla penisu má nyní předkožku, která, když má penis v klidovém stavu, pokrývá více než tři čtvrtiny žaludu. Po dalších 18 měsících natahování doufá, že bude mít žalud celý zakrytý.

Ochranný obal, vytvořený novou kůží, jak on tvrdí, způsobil, že žalud jeho penisu začal být citlivější a to citlivější i sexuálně. "Povrch žaludu se změnil ve své struktuře z hrubé pokožky spíše ve sliznici," tvrdí. "Ta nová předkožka mi také obnovila pocit úplnosti, psychologický pocit celistvosti, který mi před tím chyběl."----------------------------------

Více zde: https://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/news/nechirurgicka-obnova-predkozky-prvni-clanek-z-indenpendentu/-------------------------------------Je to první článek, který jsem na své stránky po dvou letech přidal. Dnes je tomu přesně dva roky a tři dny, co prsty z mé levé ruky odnesli ti racci.

Tonda Vlas (St, 9. 10. 2019 - 18:10)

Nevím, kolik jich bylo, ne všechny oběti cirkumfetišistického božstva vejdou ve známost.

Tonda Vlas (St, 9. 10. 2019 - 13:10)

To je moje věc, horší bylo loni, když jsem té opici z těch zad spadl a narazil jsem si ledvinu-----Jinak multinicku---------------------a teď ten bonbónek, je to už 4 roky staré, ale já o tom vím teprve pár dní.--------------------Kevin Lloyd Cagle ----------------další mladý Američan, který se kvůli pošlapání jeho základního lidského práva a na něm provedené novorozenecké obřízce ve dvaceti letech zasebevraždil-------http://intaction.org/kevin-cagle-circumcision-suicide/-------------------Multinicku, je mi z tebe a tobě podobných opravdu do blití. A teď jdu do té putyky.

Zkoumal (Pá, 11. 10. 2019 - 16:10)

Pravděpodobně, jak's byl opilej ,tak sis spletl ledvinu s hlavou, kterou sis narazil... no co dodat, pochopitelně je to smutné, když se mladý muž rozhodne k takovému kroku. Nicméně z internetových zpráv je dostupná následující informace : Kevin, dříve byl zaměstnán jako obchodník ve Walmartu v Paragouldu. Kevin rád vařil a byl vášnivým čtenářem a nadšencem videoher. O příčině jeho smrti nejsou žádné zmínky.Nic nenasvědčuje tomu, co jsi zde nablábolil a převzal od nějakých německých štvavých nevěrohodných intaktivistických serverů. To je stejné jako věřit jehovistům, že lvi mohou žít v míru a lásce po boku zeber. Kvůli obřízce se lidi nevraždí. To by se musela zabít 1/3 mužské světové populace.

Tonda Vlas (St, 9. 10. 2019 - 12:10)

To by muselo být v Německu a jinde ve světě lidí v base. Svým strašením jsi naprosto směšný. Naopak, mě by se projednávání před soudem hodilo, kvůli zviditelnění. Ne mé osoby, ale zviditelnění celé problematiky před veřejností. Zapomínáš, že jsem přímo napojený na německé intaktivisty, takže by to ututlat nešlo. Jenom se směju tvé zoufalosti, kterou tu předvádíš.

Tony (Ne, 6. 10. 2019 - 23:10)

Luci, víš co je to bílý žid? Já vím o mnohých takových. Jeden z nich je dokonce ministerským předsedou České republiky.

Tonda Vlas (Út, 8. 10. 2019 - 22:10)

TAK teprve tento příspěvek byl ode mne, ty předchozí ne. Bílý žid je nežid, který páchá všechny ty svińárny, které jsou židům připisovány.

Doktor (St, 9. 10. 2019 - 08:10)

Jste zastáncem Schwarzneopalpační ostosyntézy na urinálním falusu nebo jste zastánce školy Itrálního konzervativního postupu při sekundárních fimosních projevech pubescentů? Nikde jsem to ve vašich tezích a mateiálech neshledal. Děkuji za odpověď.

Tonda Vlas (St, 9. 10. 2019 - 08:10)

Multinicku, tentokrát jako doktor? Já se pubescenty vůbec nezabývám, ty odkazuju na určitou poradnu, takže tvé rytí je zcela mimo.

Doktor (St, 9. 10. 2019 - 08:10)

Nerozumím vašemu komentáři a intrikám. Na dotazy jste mi neodpověděl,jak vidno problematika cirkumcize je pro vás cizí. Navíc nemáte základní slušnost vůči druhému v komunikaci,proto vas považuji za škodlivé individium,které rádoby "odborně"'radí jiným v oblasti cirkumcize a je potřeba vyużít vsechny zákonné prostředky,abyste přestal páchat zlo na neinformovaných klientech a pacientech.

Tony (Ne, 6. 10. 2019 - 22:10)

To jahodovi neni fejk. Ty dalsi nekdo ukradl. Už na to dnes nemám.

Návštěvník (Ne, 6. 10. 2019 - 22:10)

No, tak ten antisemitský příspěvek byl taky odpověď Jahodovi, na to co psal předtím. chceš říci, že jsi si s Jahodou psal, on napsal chválu na Židy, mezi tím do toho vstoupil někdo cizí pod tvým nickem a ty jsi na to neragoval? Tomu nevěřím. Nakonec kdyby to někdo vyšetřoval, tak zjistí, jestli příspěvky byly psané z téhož počítače a IP adresy.
Ty výpady vůči Židům tu nebyly poprvé, to je další věc. Židovské obci by se vážně nelíbilo, že je někdo takto zostouzí, jejich národ a národní stát. Opakuji, že celé to štvaní proti obřízce je jen kryptoantisemitismus.

ShabbaTot-Jahoda (Út, 8. 10. 2019 - 00:10)

někdo po Tony jede a to dosti nepěkným způsobem...jak se u nás v Česku říká:Dva se perou a třetí se směje...jinak ale souhlas s tím,že takové nechutnosti psát na Stát Israel a Židy po celém světě je na §...ale Tony by se neměl nechat odradit,jeho vlákno je originál a je zde alespoň sranda a co se týče jeho protiobřízkové aktivity,tak je to jeho názor a má na něj právo stejně jako ti,kteří pro obřízku horují.Na tom přece není nic nezákonného

Malina (Út, 8. 10. 2019 - 17:10)

Ano jahodo, určitě máš dobrý názor. Následně rozvedu. Nevím kdo jede po ginovi, ale džin jede po ginu a po předkožkách. Nebo jede na ginu a po předkožkách. Zvláště pak by měl gin vyrazit do Izraele a zkusit tam své aktivity a nechvástat se na místní doktorce. Na svůj názor má pochopitelně právo , ale měl by pochopit že tam , kde začíná názor jiného, jeho názor končí. Když to nepochopí, přijdou racci nebo raci... Racci už přišli a na jeho kožku jsou teď na řadě raci.

ShabbaTot-Jahoda (Út, 8. 10. 2019 - 00:10)

jinak ale používat nick jiného diskutéra za účelem jeho pošpinění je zbabělá ubohost a ten kdo k tomu použil nic Tonyho je zbabělý ubožák...tudíž bych za tím hledal někoho obřezaného,nebudu ukazovat prstem a osočovat na nikoho,ale obřezaný nejspíš bude...to je jasné.Asi to bude nějaký zakomlexovaný ubožák z řad české veřejnosti a těch je vlaknech Doktorky přehršel...stačí si jenom počíst náměty vláken...všechno jenom sex,perveze,tajné sexuální fantazie ,drogy ,sadomaso a jiné deviace....prostě dizkuze na Doktorce ...magnet pro jistou sortu lidí.....no....

Denis (Út, 8. 10. 2019 - 15:10)

Jsem Žid,ale jsem nakloněn diskuzi a za historii svého národa se stydím. Tolik pravda diskutéra. Historii nelze překroutit,ale poučit se z ní a nedělat stejné chyby jako v minulosti.

No (Út, 8. 10. 2019 - 18:10)

Hlavně jestli jsi obřezán, pak se stydět nemáš za co ! Je nutné poslouchat zvuk troubení. Nemáš se proč stydět.

Tony (Út, 8. 10. 2019 - 18:10)

Pokud je farizeus, což on dle všeho není, tak se opravdu nemá za co stydět.

F. (Út, 8. 10. 2019 - 21:10)

Ok

Reklama

Přidat komentář