Reklama

Milování jinak než ve dvou

warp (Pá, 29. 11. 2019 - 12:11)

V takových „šéfkách“ se ale někdy skrývá pěkná rajda. Jen to v ní třeba najít a nebát se. Já mám doma paní ředitelku, která se taky většinou chová nadřazeně a panovačně, ale když se rozvášní je jak poslední coura a můžeš si s ní dělat co chceš. Trojka mě sice nijak zvlášť nevzrušuje, ale naplácat paní ředitelce pořádně na zadek, pak jí ho tvrdě ošukat a nakonec jí ještě dát klečet do kuchyně do kouta je k nezaplacení.

Návštěvník (Pá, 29. 11. 2019 - 14:11)

To na tu moji neplatí, ta má svoje mantinely a za ně ani náhodou, to to skončí a jde pryč. Ze začátku byla divočejší, teď to značně omezila. A že bych chtěl trojku? Nenechat ji vydechnout a vypadá to moc dobře a chtěl bych zase velký odvaz, jenže s tou mojí to nepůjde už nikdy.

a (Pá, 29. 11. 2019 - 09:11)

Můžu jen podtrhnout. Občas si čtyřku dáme s manželským párem s kterým se známe přes 20 let a nemá to chybu. Jsme opravdu dobří známi tak nehrozí žádná žárlivost a moc si to užíváme Mě nejvíc rajcuje když stojíme vedle sebe a holky si před nás kleknou a kouřej nám ho.

Petra (Čt, 28. 11. 2019 - 10:11)

Trojku jsem zažila jednu a bylo to super. K 10 výročí svatby jsme si na to objednali placenou holčinu a dali jsme si to jako společný dárek a moc jsme si to užili. Strašně mě vzrušovalo když to přede mnou dělali a když mě manžel šukal před ni. Nakonec jsem si užila i sex s ní.

HN (Čt, 28. 11. 2019 - 14:11)

Musí to být zajímavé, sledovat toho svého, jak buší do jiné. Já bych chtěl, aby se přidal kamarád a zkusit, jaké to je být druhý, když je už do ní vystříkaný a zkusit, jaké to je, když jí to bude dělat. Jenže se to bojím navrhnout a přemýšlím, jak to nastrojit, aby to vzniklo jakoby samo. A když by to šlo, tak v tom pokračovat dál. Jen jí nějak nenaštvat a nevyplašit. Kamaráda se ani ptát nemusím, jemu to stačí rovnou říct a šel by na to, stačí jak slintá, když ta moje nenosí podprsenku a přes bílé tričko jí to je hezky vidět.

Šárka (Čt, 28. 11. 2019 - 12:11)

Tak super, je nesmysl se omezovat a dělat nějaké scény a zakazovat si něco a trpět z toho.

Návštěvník (Út, 8. 10. 2019 - 15:10)

Když ženské by na to chtěly 2 chlapy a chlapy 2 ženské. A teď co s tím?

Zuza (Čt, 3. 10. 2019 - 14:10)

Byla jsem dvakrát ve trojce s kamarádkou a jejím manželem. Když jsem u nich byla na návštěvě na víkend .Navrhla mě to ona když jsme spolu večer ve vaně popíjeli bublinky tak se mě zeptala jestli nechci s nimi do pelíšku. Nejdřív mě to hodně zaskočilo ale když slíbila,že se s tím před nikým nebudeme chlubit tak jsem do toho šla a bylo to super. Večer jsme si užili a ráno nám to oběma udělal znova.Všem co nežárlí doporučuju.

Šárka (Pá, 4. 10. 2019 - 13:10)

Jj, je to super. Poprvý jsem to zažila v 17 s mým klukem a jeho kámošem, to bylo taková spíš zkouška, jaké to je a ještě jsme to párkrát zkusili, jenže potom šel na vejšku a přijel jednou za čas a tak byl konec. Potom delší dobu nic a až jednou taky na návštěvě u kamarádky. Tak pohodička, vedro a tak šup do bazénu. Plavky jsem sebou neměla a tak jsme šli obě nahé a její přítel se musel taky svléknout. Ti dva se po nějaké chvíli k sobě začali mít a tak jsem chtěla odejít. Jenže kamarádka mě zadržela, kam že jdu a jestli nemám chuť se přidat. Je fakt, že se mi moc nechtělo, přece jen se známe už pár let, ale tohle. Ale nakonec, když mě začala líbat a hladit, tak jsem jsem zůstala. Nikdy jsem to s jinou ženou nedělala a tak mě to vzrušilo, že mi už to ostatní bylo jedno a šla jsem do toho s nimi. Nelituji toho, to se musí zažít a děláme to od té doby při každé příležitosti. Jo, ze začátku mi to přišlo nepatřičné dělat to s jejím přítelem i když u toho byla, ale musí se to hodit za hlavu, užívat si a nežárlit a jelikož teď nikoho nemám tak je to pro mě v pohodě.

luci (Pá, 4. 10. 2019 - 22:10)

Právě když je u toho , tak je to v pohodě , nikdo nikoho nepodvádí a nemusíš souložit jako když kradeš .

Šárka (Ne, 6. 10. 2019 - 16:10)

To ano, ale tuto sobotu jsem s ním zůstala sama, protože kamarádka byla objednaná na manikůru a on to po mě chtěl. Tak jsem řekla, že ne, dokud tady nebude jeho přítelkyně, tak mi na to řekl, že z toho nadělám a vypadal uraženě. Když se kamarádka vrátila, tak to poznala a prý proč jsem odmítla, že o nic nejde a jednou na to stejně dojde a počítá s tím, když už mě do toho zatáhla. Že příště nemám odmítat. Tak nevím, mám a nebo nemám? Připadá mi to divné.

luci (Ne, 6. 10. 2019 - 22:10)

Je to na dohodě a pokud jí stačí , že o tom ví a nemusí být přítomna tak jdi klidně na věc.

Šárka (Út, 8. 10. 2019 - 12:10)

Spíš si říkám, jak tento víkend vynechat a nějak se vymluvit. Nerada bych se s kamarádkou jednoho dne pohádala a aby byl konec.

Jirka. (St, 9. 10. 2019 - 19:10)

Proč by jste se měli pohádat? Běž tam a zašukej si s ním a na nic nekoukej. Vždyť můžeš, tak o co jde? Jasně, je to můj pohled chlapa, ale tak když to té jeho nevadí. Taky si někteří vydržují milenky a on nemusí. Uvidíš, jak bude šťastný, a pokud bude on, tak ty taky, protože to bude dělat tak, aby tě co nejvíc a nejlíp uspokojil.

Šárka (Út, 15. 10. 2019 - 16:10)

Tak jsem si to od něj nechala udělat a byli jsme jen dva a byl rád a spokojen. Asi že mě uhnal. Ale co, tak ať mě to dělá, už mi je to jedno, jestli je u toho kamarádka nebo ne.

Tomik (Pá, 4. 10. 2019 - 15:10)

Zajimave ja bych mel docela zajem o tebe?

Šárka (Pá, 4. 10. 2019 - 16:10)

:-) zatím mi vyhovuje tato současná volnost, to bych měla konec toho, jak si to užívám. A přítel kamarádky mi stačí k uspokojení když to potřebuju.

Huleš (Pá, 4. 10. 2019 - 19:10)

Uzivej dokut to jde fandím ti

luci (Čt, 3. 10. 2019 - 23:10)

Máš pravdu , není to pro blbce a žárlivce , jen mám ráda opačný gard . Ti chlapi alespoň dva .

Jarda (Út, 9. 4. 2019 - 16:04)

Kamarádka taky ráda, už bych ji ani neříkal kamarádka, ani milenka spíš druhá přítelkyně, neboť je už mockrát protažená mnou a mojí přítelkyní s didlem. V pátek odpoledne dorazí a celý víkend je nás třech. Lepší než ve dvou, moc doporučuji, sehnat si pořádnou kamarádku.

Reklama

Přidat komentář