Reklama

Syn a masturbace

! (Čt, 24. 9. 2015 - 09:09)

Hlavně si dejte igelit přes klávesnici! Zaschlé semeno se špatně dostává z klávesnice!

XYZ (St, 23. 9. 2015 - 22:09)

hezký večer, pane Honiči. Píšete o vlastních zkušenostech?

honiči (St, 23. 9. 2015 - 21:09)

mohli byste nám napsat, co prožíváte při psaní těch vašich pičovin? Honíte i s výstřikem, při tom psaní?

XYZ (St, 23. 9. 2015 - 19:09)

Neumí masturbovat. To se...S tím souhlasím. Do masturbace mě zaučovali už od nejmenšího dětství starší kamarádi a bratranci. V 5 letech, v 8 a 9 letech, pak v 11 atd. Kluci si to dělají navzájem, starší ukáže mladšímu, jak mu to má dělat a sám to dělá jemu. To jsem zažil mockrát. Zažil jsem i od starších holek, z okolí a sestřenice (vzdálené). Na rozdíl od kluků jsem si vůči nim nic dovolit nesměl, třeba sáhnout na stehno, prsa či mezi nohy, to by mě hned plácly přes ruku. Ale chytla mě jednou rukou za kulky a druhou mi honila pindíka. V jedenácti to bylo určitě bez ejakulace, i rok poté. Pak už bylo holkám 16,17 nebo 18 a měly své kluky, takže toto se nekonalo. Nijak eroticky jsem to nebral, bral jsem, že spolu kamarádíme, asi jako s těma klukama a ne že s ní chodím. Bylo to kamarádka či sestřenice a nic víc.
Takže v době, kdy to už bylo potřeba, tak jsem věděl, jak na to. Nebál bych se syna zaučit, rozhodně to nebude brát jako nějaké zneužití či znásilnění. Od mámy by se ani nemusel stydět. Já se taky před holkama nestyděl, přitom je jsem nahé neviděl. Jen jednou tu mladší sestřenici, jí bylo 15. Převlékala se v kuchyni v jejich chatě, já oběhl chatu. Vidím holý zadek, jak si sundala plavky, tak jsem zaklepal na okno. Pak mě chtěla zfackovat, její starší sestra se jí smála. Dneska spolu normálně kamarádíme.

Dan (St, 23. 9. 2015 - 17:09)

Neumí masturbovat. To se musí buď odkoukat nebo nějak pochytit. A to, že ABC. žije se synem sama na to nemusí mít vliv. Já mám oba rodiče a nikdy mi o sexu nic neřekli natož ukázali. A hrozně se vždy hlídali, abych je přitom neviděl. Jednou jedinkrát měli ale smůlu. Odpadla nám část vyučování a já přišel dřív domu a bez klepání otevřel dveře od obýváku. Leželi nazí na zemi, připomínalo to 69tku. Nejprve si mě vůbec nevšimli a pak se najednou od sebe odtrhli a snažili se dělat jakoby nic. Otec se na mě ale naštval a nařezal mi kvůli tomu, ze jsem vešel bez klepání řemenem na holý zadek. Nechápal jsem tehdy proč. Pak jsme o už nemluvili.

XYZ (St, 23. 9. 2015 - 13:09)

Kdyžtak synovi pomožte...Jeden sexuolog před časem pacienta nabídl, že může manipulovat s jeho penisem a lehl si na stůl pro pacienty. Pacientce to mělo pomoci se zbavit nějakého bloku. Postup byl v zásadě správný, jen nepřiměřená reakce médií a veřejnosti pak dotyčnému způsobily potíže.

Vašemu synovi by Vaše pomoc určitě pomohla, bral bych to čistě jako terapii. Časem by se syn zbavil bloků a naučil by se masturbovat sám, nejdřív pod dohledem, pak i samostatně.

XYZ (St, 23. 9. 2015 - 13:09)

O onanii jsem s ním začala...Kdyžtak synovi pomožte sama, asi to neumí dělat. Erekce k ejakulaci v zásadě nutná není. Navíc zručná ženská ruka obvykle erekci udělat umí, partnerky běžně muže s problémy předem "nahoní", než přistoupí ke styku, který by jinak nebyl možný. Berte to neutrálně, asi jako byste synovi zachytával moč do laboratoře, tohle s erotikou nemá co dělat. Tady jde o zdraví a falešný stud namístě není.

ááá honiči (Út, 22. 9. 2015 - 13:09)

mají zase rej.

ABC. (Út, 22. 9. 2015 - 13:09)

O onanii jsem s ním začala hovořit ale bohužel až potom, co začaly ty záněty. Doktor mi poradil, abych mu vysvětlila, jak to má dělat, což jsem také udělala, ale jemu to nejde. Sice se mu trochu napřímí, ale záhy zase opadne. Problém je v hlavě, má nějaký psychický blok. Proto ještě navíc chodíme k psychologovi, ale připadá mi, že se pořád točíme v kruhu a nikam to nevede. A můžu za to já, protože jsem na něj nedohlédla. Nerada bych situaci paní Evy zlehčovala, ale v duchu si říkám, co bych za tohle dala. A když už má poluci, tak je to třeba jen jednou za měsíc, nebo šest neděl. To sperma, vyloženě „páchne“. Je vidět, že to není sperma zdravého chlapa. Je žluté až dohněda a je cítit tak, že se to nedá přirovnat jinak než k silnému zápachu. Manžel byl v porovnání se mnou o dost starší, ale fungoval normálně až do své smrti a jeho sperma mělo normální bílou barvu.

ABC. (Út, 22. 9. 2015 - 13:09)

Nikdy jsem neměla práci, že bych musela každý den nosit silonky nebo punčochy. O to větší šok to pak pro mě byl, když s tímto požadavkem přišel manžel. Nicméně co bych pro něj byla bývala neudělala, tak jsem je nosila skutečně každý den a to i doma. Svlékla jsem silonky, které jsem nosila v práci, pracovali jsme totiž spolu a doma je vyměnila za punčochy. Ani to nestačilo, manžel večer škemral jako malý kluk, abych v nich i spala. Muži ty silonky a punčochy vnímají vyloženě jako erotickou pomůcku. Ke kulatinám ode mě dostal album fotografií, kdy jsem poprosila kamarádku, aby mě nafotila v rouše Evině jen v těch punčochách. Šílel radostí. Když jel někam na služební cestu, tak si kromě fotek brával i nějaký ten kus prádla a silonky. Nejprve skrytě, protože se styděl, ale když jsem ho přistihla, tak poté už zcela otevřeně. Píši to proto, abyste to nevnímala jako nějakou duševní poruchu z jeho strany. Hledá objekt sexuálního vybití, vzrušují ho dámské feromony, jak už tady někdo zmínil, za dva, tři roky, bude mít partnerku a na toto období zapomenete. Když s ním o tom budete mluvit, zachová se jak ten můj. Nejprve úlek, pak hrozná stydlivost a ještě větší stres. Nechala jsem to zajít příliš daleko, pořád jsem jen chodila do práce, aby byly peníze, a doma jsem ani nevěděla, co se děje. Jsem pitomá.

XYZ (Út, 22. 9. 2015 - 13:09)

ABC. Asi máte pravdu. I mě...nedělejte z toho vědu. Otevřčeně synovi řekněte, ať onanuje do nějakých starších kalhotek, co mu dáte a ne do toho, co nosíte. Nebuďte puritánka, jen dejte jistá pravidla.

XYZ (Út, 22. 9. 2015 - 12:09)

U nás řešíme pravý opak....Už pokud měl syn poluce, tak jste mu měla vysvětlit, že je vhodné dát tomu průchod jinak. Jednak abyste nemusela tak často prát noční prádlo a pak i kvůli němu. Poluce zbaví jen vyloženého přetlaku, dost semene tam ale ještě zůstane. Synovi též vysvětlit, že kluci i dospělí muži onanují, případně mu i poradit, jak to má dělat. Pokud by řádně a pravidelně onanoval, tak by neměl ani ty poluce a z nich trapný pocit, ani ta oteklá varlata. Kdosi popisoval, jak mu říkal doktor, když chtěli získat jeho sperma, tehdy mu bylo 15. Opakovaným přetahováním předkožky docílit ejakulaci. Myslím, že by to syn zvládl sám, případně poprvé pod dohledem či mírnou asistencí. Činnost je třeba dělat až do vystříknutí semene a možné i trošku stimulovat po prvním výstřiku, pak ještě něco vyjde, obvykle už jen vyteče. Nemusela byste si připadat trapně, pokud by si syn onanoval přirození před Vámi. Stejně každá máma zastihne svého syna mockrát, jak to dělá. Syn by si činnost určitě časem i oblíbil.

Tomas (Po, 23. 9. 2019 - 03:09)

Tak zajimalo by me co si tak obecne matky myslej kdyz pristihnou syna pri masturbaci , taky sem se tomu nevyhl ale nejhorší to bylo poprvé... nevadi mi kdyz je matka doma jen si davam vetsi pozor aby me nevyrusila, cetl sem tu příspěvky ze v některých domácnostech se o tom mezi matkou a synem mluví a buhvicojeste , tezko rict jaky ztoho pak muzou mít pocit...

Ema (Pá, 4. 10. 2019 - 20:10)

Syn si s ním hrál již odmala, avšak při skutečné onanii jsem jej poprvé přistihla jedno ráno a to měl přes 10 a půl. Prostě pod peřinou jsem si všimla takového mírného pohybování. Hned jsem se otočila, takže si mě asi ani nevšiml. Potom jsem prohlédla jeho postel a už to byla skutečná onanie i se semenem. Nemyslela jsem si nic. Prostě přišel do věku, kdy si to bude dělat a taky dělá každý den i víckrát. U nás se o takových věcech nemluví, jen jsem mu připomínala, že vždy musí být čistý a taky teď, když má 14, dbá na hygienu a vůbec bych podle jeho spodního prádla a postele nepoznala, že onanuje i několikrát denně. Samozřejmě poznám to ale je velice čistotnej.

Blanka (Ne, 6. 10. 2019 - 10:10)

Emo, jestliže tvůj syn onanuje několikrát denně, tak někam to semeno musí dávat nebo utírat. Takže poznat musíš že se uspokojuje. U našeho syna každé ráno nacházím nové skvrny ať již na prostěradle nebo na jeho spodním prádle.

Ema (Ne, 6. 10. 2019 - 12:10)

Blanko, jak jsem psala tak samozřejmě poznám že syn onanuje a dokážu říct i kolikrát za den. Ale není to tak, jako když začínal, nebo měl předtím poluce, abych spermie nacházela všude po prostěradle, spodním prádle či kdekoliv. Tenkrát opravdu kam ses podívala tak byly skvrny. Teď již po každé onanii se utře, má tam navíc trička k tomu, vždycky je zmuchlá pod polštář a já semtam je vezmu a operu. Takže nějaké stopy v posteli nacházím ale, musím ho pochválit, dává si záležet, abych to moc neviděla, ty jeho spermie. Vím, že se za to stydí, i za ty trička jež mu peru. Ale asi se to snaží nějak vytěsnit.

Blanka (Ne, 6. 10. 2019 - 03:10)

Náš syn si to dělá snad pořád a to má teprve dvanáct. Píšeš o tom svém, čtrnáctiletém synovi. Poznalas, jak často onanuje? Řekla bych, že 4krát denně to už je moc. Kdyby to bylo zedvakrát. Nedokážu si představit, že tak často bych byla schopna si to dělat.

Ema (Ne, 6. 10. 2019 - 12:10)

Blanko, nezapomínej, že kluci v pubertě jsou na tom úplně jinak než my. Ten můj si to dělá ráno než vstane i dvakrát. A před obědem v zahradní chatce zas. Odpoledne nevím, ale večer by bez sebeuspokojení neusnul. Jednou jsme kdesi na dovolené spali společně na jedné posteli a skoro každou noc, ve dvě hodiny po půlnoci se uspokojoval. To mě i vzrušilo neboť jsem cítila až do rána vůni semene. Prostě to už patří k puberťákům ta onanie. U některých méně ale asi u většiny více.

Michaela (Po, 7. 10. 2019 - 11:10)

Emo, jak píšeš, na dovolené jste se synem spali v jedné posteli a vzrušilo tě, když vedle tebe v noci onanoval. Nemělas také chuť si to udělat a třeba tak, aby tě i slyšel? Já bych to nejspíš nevydržela a opatrně začala s uspokojováním. Navíc, pokud, tak jako ty, bych cítila vůni jeho semene, tak by mě už nic nezastavilo v onanii.

Ema (Po, 7. 10. 2019 - 15:10)

Bylo to před rokem v penzionu v horách Raxalpe kousek za Vídní. Manžel musel vzít služby u RZS a tak jsem jela jen se synem. Mermomocí chtěl spát se mnou na široké posteli a hned mě napadlo, protože neusne bez toho, kdy či jestli to bude dělat. Nespala jsem a sledovala co se bude dít a před půlnocí, jak odložil mobil, tak začal. Až pak usnul, tak jsem si to udělala. To se opakovalo každou noc, někdy i později ve dvě, ve tři. Myšlenky jsem měla, udělat si to aby mě slyšel, ale odolala jsem tomu. Těch možností mám totiž víc. Jezdíme na chatu kde spíme v jednom pokoji a manžel většinou zůstává ve svém kutlochu, říká tomu pracovna. Myslím, že by mě to hrozně vzrušilo dělat to před synem. Tak uvidím.

Reklama

Přidat komentář