Reklama

Poluce-jak mu to vysvětlit

Lidka (Čt, 10. 10. 2019 - 01:10)

Návštěvnice, ty už teď pozoruješ u svého syna nějaké takové sklony ke konzumaci alkoholu a podobně? Jak píšeš, má teprve patnáct, je to vlastně ještě dítě. Nebo mladý pán, jak kdo chce. A další věc. To by bylo něco tak na mě, kdyby přicházel nad ránem ožralej a ještě s nějakou, s prominutím, courou. A dělat jim ještě snídani! Mladýmu, zdravýmu klukovi takto posluhovat. To snad nemyslíš vážně že bys toto dělala. A jestli ano, tak to patrně máte u vás doma trochu jinak nastavené. Jen chci říct, že takto by můj syn mohl přijít jednou, dvakrát. Potřetí by si ho musela odvést k sobě ta jeho slečna. A vyvařovat mu. Je jen otázka, jak dlouho by ji to bavilo. Mít takového vyžírku doma.

Věruna (Po, 7. 10. 2019 - 00:10)

Náš syn začal mít poluce taky velmi brzo. První spermie jsem na jeho prostěradle a prádle objevila a ještě neměl ani deset. Trvalo to jen krátkou dobu než objevil sebeuspokojování. Jak tady psali i jiní, poznala jsem, že prostěradlo již nebylo plné skvrn a začal se utírat do trička a podobně. Také u nás je jaksi toto téma tabu a nemluvili jsme o tom a nemyslím, že by se proto stala nějaká hrůza. Dnes je syn o dva roky starší, dělá nám zatím radost a samozřejmě onanie je u něj asi na prvním místě. Manžel na něj v tomto směru vůbec nemá. Když, tak se zmůže na dvakrát týdně a i to je taktak. Kdežto syn je teď v království onanie. Určitě to dělá až desetkrát týdně. No jo, tak už to je.

Magda (Út, 8. 10. 2019 - 06:10)

Věruno, u nás je to úplně to samé. Manžel se na to zmůže tak zedvakrát za týden a z toho jednou to nevyjde. Předstírám, že je to v pořádku a až usne tak si to musím udělat sama. A to má teprve něco přes 40. Hlavně, že se honosí tím že je jakýsi vrchní manažer a lidi se ho v práci bojí, ale doma je naprosto k ničemu. Oproti tomu dětské pokoje u nás, ty jsou královstvím onanie. V každém z nich je jiná vůně a když jsou děcka ve škole, tak v nich trávím každou volnou chvíli. Ještě že je mám, dceru 16 a syna 13. Jinak bych se z toho mýho snad zbláznila. To jsem přehnala, ale je to skoro tak.

Můj (Ne, 6. 10. 2019 - 22:10)

syn to taky dělá v dvanácti letech a nechám to být. Viděla jsem,že měl i vydatný výstřik dvakrát za sebou a byl skoro v křeči,ale dělá mu to dobře

Romča (Ne, 6. 10. 2019 - 23:10)

Jak jsi syna při té jeho onanii viděla? On určitě nevěděl že ho sleduješ. Když měl dva orgasmy za sebou, tak po jak dlouhé době?

Romča (So, 7. 9. 2019 - 04:09)

Syn začal mít poluce překvapivě brzy, už před 10. rokem věku. Neměla jsem tušení, že již takto brzy se to u kluků může objevit. Velmi v krátké době ale přešel na onanii, takže ani jsem se nedostala k nějakému rozhovoru s ním o tady těchto věcech. Dnes má 12 a něco a dělá si to, podle mého soudu, až moc často.

Fanóš (So, 7. 9. 2019 - 09:09)

Romčo, jak to víš, že si to syn dělá až moc často. Kluci, když poluci vystřídají onanií, tak se uspokojují klidně i desetkrát týdně. Prostě myslí jenom na to.

Steve (St, 4. 9. 2019 - 01:09)

"K poluci může docházet tak či tak – i když pravidelně masturbujete."

:-D pěkná blbost ... Poluce NEJSOU když se řízeně masturbuje a sperma se dostává z těla ven.

Jana (Út, 3. 9. 2019 - 08:09)

Když mi bylo patnáct a bráchovi dvanáct svěřil se mi,že jeho frantík umí něco zvláštního. Je to už skoro třicet let zpátky a tehdy u nás na vesnici se o sexu moc nemluvilo. Chtěl,abych mu ho dráždila rukou a já byla zvědavá a tak jsme vlezli na seník a chtěl abych mu ukázala svou kačenku že mu to půjde líp a tak jsme byli nahatí a já mu ho rukou spíš hladila a byla jsem zvědavá co se stane. On abych mu ho dráždila víc a rychleji že už to bude. A pak to z něj několikrát vyteklo na mou ruku. Tehdy jsem moc netušila a byla jsem vykulená. Dnes ty děcka vědí víc na základce.

Jano, (So, 7. 9. 2019 - 08:09)

tohle mi udělala sestřenice když mi bylo třináct a ona už byla osmnáctiletá. Asi jsem se jí líbil a jednou jsme spolu byli venku a mně se taky líbila a šli jsme na rohlednu a já jí viděl pod sukni ,když jsme stoupali po schodech nahoru a viděl jsem její průsvitné silonky a kalhotky a nohy co se spojují pod kalhotkama do píčky a zadečku. Bylo to hodně okaté,že jsem velký tam dole a ona si toho nahoře všimla, dnes si myslím, že provokovala a šla tak schválně nahoru první abych jí tam viděl a schválně si nevzala kalhoty ale kratší sukni a silonky,přestože bylo chladněji a na rozhlednu nikdo v té době nešel ikdyž byla už otevřená. Vzala iniciativu na sebe a řekla ať si rychle stáhnu kalhoty a jdu k ní. Sama si dala moji dlaň na svou píčku pod sukni,ale jen přes kalhotky a silonky,ale to bylo stejně pro mně tak motivační,že když mi ho vzala do ruky a chtěla ho honit, ani nemusela,protože hned jsem stříkal jí do ruky jako bezbranný trotl a strašně jsem se styděl,protože jsem to ze sebe dostal úplně všechno a postříkal jsem jí i nohu a sukni a ona se jen usmála a že by přístě mohlo být i víc než jen toto. Jsem vůl,ale já jsem se jí od té doby nějaký čas vyhýbal. Styděl jsem se.

Michaela (Út, 3. 9. 2019 - 12:09)

Já bych to s bratrem nezvládla. S prvním klukem jsme si takto hráli a on se hned udělal tak,že mi to nastřìkalo plnou dlaň. To ale nebyl brácha.

Rudy (Po, 2. 9. 2019 - 22:09)

Mně se to stalo v jedenácti když jsem si s pindíkem hrál a líbilo se mi to a vůbec jsem nevěděl proč až jsem si hrál tak intenzivně že jsem to vystřìkl na zem víckrát po sobě . Otec mi to pak vše vysvětlil.

Janica (Po, 2. 9. 2019 - 16:09)

Také jsme se synem když měl ten věk o těchto věcech nemluvili. O všem ostatním ano, jen o poluci a onanii nikoliv. Samozřejmě jsem jej sledovala a tak jsem věděla, kdy začal poluci mít a vcelku brzo to vystřídal sebeuspokojováním. Dnes má 14, je v pohodě a já jsem ráda, že toto období jeho začínající puberty proběhlo v pořádku.

Jakub (Po, 2. 9. 2019 - 21:09)

Tvůj syn nemá tak supr mamku, jako já. Výdy jsem spal a i nadále spím zásadně nahý, takže když přišly první poluce, byly fleky na prostěradle a povlečení. Mamka mi řekla, že je to normální, že se ve mně probouzí muž. A že by bylo dobré každý večer před spaním se zbavit přebytku semena onanií. Není nad to, když má kluk s mamkou výborný vztah a může s ní mluvit o všem. Zkus to ještě nějak dohonit.

Petr (Po, 2. 9. 2019 - 17:09)

asi je lepší kluka poučit bez falešného studu než ho pokoutně sledovat. Když kluk od matky uslyší, že ona ví, že tohle kluci mají, tak nemusí pak pokoutně schovávat flekaté pyžamo. Pubertální kluci jen prostřednictvím reklamy dobře ví o ženské menstruaci, samozřejmě věděli by o tom i jinak, ale tady o tom slyší stále dokola. Nevím, proč by matka se měla stydět mluvit o takových věcech se svým synem. Holku přece taky poučí.

Danka (So, 31. 8. 2019 - 06:08)

Nejsme rodina kde by se o takových věcech hovořilo. Synovi začaly poluce v deseti letech, to měl skvrny od semene jen na prostěradle a slipech. Ani ne po půl roce měl prostěradlo skoro čisté a semeno víceméně jen na tričku kam si jej utíral. Takže sám, aniž by mu kdokoliv něco říkal, přešel k sebeuspokojování.

Petra (Ne, 1. 9. 2019 - 08:09)

Kluk se když mu bylo deset doslova vyděšený pribehl do ložnice s brekem,že se počural a nešlo to zastavit a měl mokré fleky na pyžamu. Normálně jsem mu vysvětlila o co jde a ze je to jiný čuraní a že je to normální u kluků. Brzy objevil,že si ho může motivovat sám rukou až do vyvrcholeni a nebyl další problém.

Danka (Ne, 1. 9. 2019 - 09:09)

Jsem ráda, že jsem synovi nic z tady těchto klučičích záležitostí vysvětlovat nemusela a že na všechno přišel postupně sám. Propadla bych se hanbou, mluvit o něčem takovém. Přitom nejsem žádná prudérní či včerejší. S dcerou to samozřejmě bylo jiné. Úplně normálně jsme spolu o dívčích záležitostech mluvili.

Petr (Ne, 1. 9. 2019 - 11:09)

to je chyba, rodiče s dětmi o sexu nemluví (nepíšeš, že by poučil manžel), takže poučení od kamarádů nebo z internetu. O sexu ap. se děti dovědí, informací je spousta, dítě potřebuje mít rodiče, kteří ho upozorní i na to, že ne všechny zdroje poučení (např. neznámý kamarád z netu) jsou to nejlepší.

Danka (Ne, 1. 9. 2019 - 15:09)

Tady o tom, co píšeš, se samozřejmě jak se synem tak s dcerou bavíme a upozorňuji je na rizika z netu apod. Teď chodí na druhý stupeň ZŠ a bez problémů. Vychovávám je sama, bývalý manžel se o ně, musím říct, příkladně stará. Jen jsem výše chtěla říct, že bavit se se synem o poluci či onanii bych určitě nedokázala.

Reklama

Přidat komentář