Reklama

Vzrušení z vlastního syna

Erik (So, 9. 5. 2020 - 05:05)

Divné že by to takhke říkali, je normální po matce pokukovat pres veskerou lásku je podle mě normální když se syn pred matkou během puberty občas vzruší, jde oto co všechno mu dovolí... Pro nekoho je nechutné když se matce kouká mezi nohy, prsa, nebo zadek proč by se matka nemohla podivat na erekci svého syna?

Dan (St, 30. 10. 2019 - 05:10)

Ty si psycholozka? Je to pochopitelné podle toho vyprávění ze se to stat může , zajimalo by me zda maji pak chut si to spolu zopakovat?

Tomas (Út, 29. 10. 2019 - 23:10)

Tak sou veci které me na matce hodne pritahuji a dodnes si kolikrat predstavuji jak si sni užívám nevim jestli bych doopravdy chtěl sni spát dovoli mi hodne ale asi bych se pak pred ni stydel ... priznam se ze sem rád když sme spolu nebo kdyz ji mohu projevovat sve city a myšlenky , věřím ze sex sni musi být nádhernej

luci (Pá, 18. 10. 2019 - 13:10)

Je to o incestu a ten je starý jako lidstvo samo .Ta forma ochrany především . Jinak , synek si uleví , uleví i mamce a potom je to o poslední větě tvého příspěvku.

Peťka (Pá, 18. 10. 2019 - 12:10)

Jsme sami se synem už dobrých 10 let. Od rozvodu jsem žádnou další známost neměla, byť jsem snad přitažlivá a společenská. Zaměstnání je i mým koníčkem a víceméně se často pohybuji v atraktivním prostředí. Neměla bych tedy nouzi o známosti avšak tím mým milovaným je můj syn. Podotýkám, že nikdy bych s ním nic nemohla mít. Je to pro mě něco nepřípustného na co vůbec nepomyslim. Jediné, co teď v těchto jeho letech využívám jsou jeho spermie. Bez nich si svoje sebeuspokojování nedokážu představit. Syn samozřejmě nemá tady o tomto ani tušení a nikdy se to také nedozví.

Dana (Po, 14. 10. 2019 - 15:10)

Loni o Velikonocích chodil můj syn ( 16 ) s pomlazkou. Přišel i k nám a byl opilý. Nechala jsem to být. Řekl basnicku a zacal me vyplácet. A dost tvrdě. Uhýbala sem ale schytala jsem jich hezkych pár na zadek. Když odešel sla jsem se podívat k zrcadlu na zadek. Stáhla jsem kalhoty i kalhotky a prohlížela si červené pruhy. Pohladila jsem si zadek a uvědomila jsem si ze jsem vlhká v rozkroku. Svlékla jsem se a sedla si do křesla. Nemohla jsem odolat a začala si hrát s frndou. Zavřela jsem oči a přestala vnimat. Vůbec jsem neslyšela že se Petr vrátil. Když jsem otevřela oči stal ve dveřích s pomlazkou v ruce a zíral na mě. Zalapala jsem po dechu a snažila se rukou zakrýt. Cítila jsem jak teču. Nerikal nic a já taky ne. Vstala jsem a místo abych odešla tak jsem se přehnula přes operadlo křesla a vystrcila na něj zadek. Chvilku se nic nedělo a když už jsem se chtěla zvednout přistála mi na zadku pomlázka. Stiplo to a doslova me to prilepilo k operadlu. Petr me začal svihat a vůbec mě nešetřil. Bolelo to a pálilo ale po stehnech mi stekala stavicka. Dostala jsem jich asi deset. Přestal a přísně se zeptal tak co už budeš hodná ?! Nevím . Řekla jsem. Tak ty nevíš ! Zakřičel a na můj zadek začaly dopadat další rány. Mnohem větší a rychleji. Najednou jsem se zatrasla zakricela a udělala se. Svezla jsem se na zem a schoulila do klubíčka
Petr odešel. Když jsem se probrala šla jsem k zrcadlu a zjistila že mám zadek same jelito. Začala jsem se oblékat a z okna uviděla Petra jak stojí u garáže a honí si pindoura. Netrvala dlouho a předvedl několik výstavních strikancu.

Jana (So, 12. 10. 2019 - 11:10)

Celý týden byl Honzík vzorný syn a pozorný manžel a tak jsme se s Luckou rozhodli ze mu dnes dovolime vysemenit. Hned jak mu to ráno Lucka oznámila byl radostí bez sebe. Podmínkou je ze bude celý den poslouchat na slovo. Hodinu "H" jsme stanovili na 20:00 . Má někdo nějaký nápad na úkol který by musel splnit ?

Literární kritik (Út, 8. 10. 2019 - 22:10)

Ne úplně špatný pokus o péčkopovídku. Příště to chce ale zapracovat na gramatice, kompozici a stylistice.

Jana (Po, 7. 10. 2019 - 01:10)

V sobotu jsme byly v lese na houbách
Já můj syn Honza a moje snacha Lucka.

Jana (Po, 7. 10. 2019 - 04:10)

Hned jak jsme zastavily u lesa a vystoupily z auta musel Honza do naha. Kleknul si na všechny čtyři a dostal obojek. Potom mu Lucka pripnula vodítko. Vyrazily jsme po cestě. Bylo chladno takže měl Honzík varlatla a pytlík pěkně pritazenej k tělu a jeho chlupatý a ztoporeny pindik se mu hopal mezi nohama.

Jana (Po, 7. 10. 2019 - 11:10)

Šly jsme za nim a občas ho lehce nakopavaly do koulí. Najednou Lucka zavelela zastavit. Musel si stoupnout, roztáhnout nohy a dat ruce za hlavu. Ukázala na jeho trciciho ptáka a přísně se zeptala co to ma znamenat ? Stal mu už dlouho tak jsem nevěděla co ji najednou tak rozcililo. Honza se podíval a pochopil hned. Na žaludu mu svítila kapicka touhy. Ty prase jedno nadrzeny myslis si ze tady budeš ukapavat mazlavku bez dovolení !? Promiňte ma Paní spytl Honza ale to už držela Lucka v ruce prut a svihla ho po zadku. Zasycel a hned nato poděkoval. Dostal jich deset. Zadek mu pěkně zcervenal a
Kapicka se zvětšila. Tak ty nedas pokoj dobytku !? Jdu se vycurat a než se vrátím at je ta kapka pryč ! Ruce ale zůstanou za hlavou a ani se nehneš ! Jak nebude pryč dostaneš jich padesát. Honzík polekane vykulil oči. Lucka kousek poodešla stáhla kalhoty a curala. Honza se upřeně díval na svého ptáka a nevěděl co ma dělat. Lucka se jen usmivala ulevovala si do jehličí. Bylo mi ho líto a tak jsem vyndala z kapsy papírový kapesnicek a kapicku ze žaludu mu utrela. Cely se zachvel a tiše řekl děkuji. Lucka se zvedla došla k němu a dala mu facku . Tak máma ti zachrání prdel před padesáti ranami a ty jen spitnes děkuji !? Padl na kolena políbil mi botu a nahlas řekl . Moc děkuji mami ze si mi utrela kapicku ze žaludu. Usmala jsem se pohladila ho po vlasech a řekla nemáš zač. Sjela jsem mu zádech na zadek a nakonec mu vzala do ruky jeho stažena varlata a jemně je promnula . Zatrasl se a ma žaludu se mu objevila nova kapicka. Takže těch 50 ran stejně dostal.

Jarek (Ne, 6. 10. 2019 - 23:10)

S mami kou je milovani nejkrasnejsi. A kdyz je to to uplne poprve s maminkou, tak si nelze nic lepsiho prat, protoze maminka vi, jak syna krasne pomilovat. S nadhernou nehou a laskou. A kluk se vrati alespon casti tela tam, odkud prisel na svet. Preji to zazit kazdemu, je to opravdu krasne milovani.

Anonim (Ne, 15. 12. 2019 - 04:12)

Cejtim to stejně.mami mě pustí tam kde se mužem znova spojit a cítit to propojení, je to nádherný a nejkrásnější.zadna jiná bam tohle ukojeni nedá, mě stačilo do ní zasunout a jen na ni ležet a povídat si a při tom mi ho v sobě mackala. Preju to každému. Vím že se to nemá ale nelituji toho.

luci (Ne, 6. 10. 2019 - 23:10)

Tak si to užívej a hlavně se s tím nikomu nechlub ! Jinak si koleduješ o malér .

R (Ne, 8. 9. 2019 - 17:09)

H

Návštěvník (St, 28. 8. 2019 - 08:08)

No přece aby se pořádně vystříkal na tebe nebo do tebe

Návštěvník (St, 28. 8. 2019 - 08:08)

Už jsem zkoušel,nechtěla se ani koukat jak si honím

Jirka xy (Út, 27. 8. 2019 - 15:08)

Aha, uz vim... no kazdy strujcem sveho stesti.

Jirka xy (Út, 27. 8. 2019 - 14:08)

A kdo je vlastne Lucka?

Jana (Po, 26. 8. 2019 - 17:08)

Dneska dopoledne jsem přistihla svého syna Honzu jak si ve stodole hraje s piňďourem. Hned jak přijde domů Lucka tak jí to řeknu.

Reklama

Přidat komentář