Reklama

Obřízka u dětí

Autor diskuse
Dana

Dobry den,mam 6 mesicniho syna a mame v planu do budoucna mu udelat obrizku.chtela jsem se zeptat v jakem veku je nejlepsi tento zakrok podstoupit.dekuji za odpoved

Tony (Pá, 4. 10. 2019 - 18:10)

Já se zase jenom bránil. Toť vše.

Tony (Pá, 4. 10. 2019 - 17:10)

Pokrytecký evangelikále, ty moc dobře víš, že mě tu přes čtyři roky křivě pomlouvá a stalkinguje, od konce července 2015. Nic, on je jenom šašek počmáranej a evidentně psychicky nemocnej člověk, jak mi napsal do emailu webmaster serveru www.obrizka.webnode.cz. S tebou je to jiná, tím, že ses přidal na jeho stranu a ještě jsi ho odsunul do béčkové kategorie, tak ses tu projevil jako nebetyčná morální zrůda a náboženský pokrytec jako vyšitý.

No (Pá, 4. 10. 2019 - 21:10)

tony-v , nech toho! Kdyby ses choval jako normální diskutující, tak by tě nikdo nemusel umravňovat. Zase manipuluješ nějakým webmasterem. Přečti si laskavě co napsal David! Nějak záhadně o tom mlčíš. Takže to je asi pravda to co píše i to že máš obřízku. Možná by bylo dobré, kdyby pokračoval. Jinak nevím co máš na mysli pod nebetyčnou morální zrůdou? Jako že zrůda co se nebes dotýká? Je to vůbec možné? To ten jedovatý pokrytecký satan byl srozumitelnější.

No (Pá, 4. 10. 2019 - 16:10)

Tony ty mas v hlave jenom Zkoumala. Zkus taky neco jineho. Zkoumal te obrezat nenenechal, ani te nezneuzival, ani neponizoval, ani z tebe neudelal cuckolda. Tak ho nemusis nenavidet.

Tony (Pá, 4. 10. 2019 - 12:10)

Multinicku Zkoumale, ten tvůj camc je naprosto směšnej. Koho tu přesvědčíš, že vydoluješ nějaké opuštěné vlákno, které tu stejně nikdo nečte. Nemocnej jsi ty a ne já. Já se narozdíl od tebe a pokryteckého evangelikála za anonymitu skrývat nemusím.

Tony (St, 4. 9. 2019 - 04:09)

Nepíšu žádné pindy ale píšu věcné příspěvky.

Miška (Út, 3. 9. 2019 - 07:09)

Pozdravuji z Dačic. S Klárkou a Nikolkou jsme denně v kontaktu,chce mne pozvat na vikend příští týden na oslavu jejich narozenin a to bych moc ráda jestli mne maminka pustí. Taky chodím už do školy a na dotazy některých kluků odpovídám,že moje baculka čurá a někdy když to držím déle tak čurá taky hodně rychle. Včera jsem si ji musela nechat naplnit vic ve městě a pak jsem cestou domů zaběhla za keříky a hned to šlo ze mně proudem do trávy a ještě přišla čurat jedna holka,kterou znám jen od vidění a jen jsme se pozdravily a nemusely nic vysvětlovat,taky potřebovala na rychlo a její baculka čurala hodně jako moje. Ráno jsem měla čurání na WC taky hodně,ale někdy mi baculka čurá pomaleji když jsem ještě rozespalá a tak jsem sice potřebovala hodně,ale dělala jsem jen malý proud a až postupně to šlo ven z baculky větším tlakem a proudem.

Jekyll a Hyde (Po, 2. 9. 2019 - 19:09)

Dle stylu psaní ti dva protiobřízkoví štváči jsou nejspíš jedna osoba, takoví Jekkyl a Hyde, jeden naveneku slušný, druhý zločinec a vrah. Ten slušný je povoláním lékař, což ovšem o zdejším muži dvou nebo více tváří říci nejde. On i v té slušnější verzi má k Dr. Jekkylovi dosti daleko, sprostou spíše jak pan Hyde. Pár věcí ho prozrazuje, a nechce v té "slušné", ve skutečnosti nanejvýš sprosté a arogantní verzi přiznat, jaké že perverzní stránky rád pročítá. Takže pokud se takový člověk pokouší urážet, tak osobně se mi to nedotýká. Ovšem pokud např. napadá kvůli údajné náboženské orientaci, tak musím připomenout, že je na tenkém ledě a za hranou zákona. Dle GDPR je náboženská víra citlivý údaj, její zveřejnění o jiném je trestné. Takovou věc smí o sobě člověk říci jen sám. Rovněž je trestné někoho kvůli víře nebo údajné víře urážet nebo jinak pronásledovat. Pokud by šlo o nepravdivý údaj, šlo by navíc o trestný čin pomluvy. Já osobní věci nebudu sdělovat zde, kam chodí psát lidi, kteří sledují perverze na www.zvrácený.cz. S normálními lidmi bych se o věcech klidně bavil, ale kdo chodí na zvrácený.cz, tak z mého pohledu zcela normální není. Sledovat perverze ovšem trestné není, ale k dobrým mravům to nepatří, dobré mravy, to je opět právní termín.

Tony (Po, 2. 9. 2019 - 23:09)

Multinicku Zkoumale, jsi opravdu mimo. S autorem www.nakluky.cz jsem se na tvrdo pohádal kvůli jeho extrémismu, když nalezl na emimino do diskuze a já jsem s ním nesouhlasil v jednom malicherném bodíku, že na rozdíl od něj nejsem žádný MUDr ale pouze poučený laik. Dopadlo to katastrofálně------já bych tu neměl nikdy okopčit, co mi ten autor těch stránek napsal do schránky, ale mimořádně to udělám------------konec
Obávám se, že na nějaké mazání už je pozdě. Všiml jsem si, že v diskusi je nový příspěvek:
Lisianne
Nechcete si to vyrikat mimo vetejny prostor s prominutim? Pusobi to na me zvlastne… :nevim:

Takže jste mi udělal pěknou ostudu a nyní mi nezbývá, než stránky e-mimino opustit.
Doufám, že už mne NIKDY nebudete kontaktovat.--------------

MUDr. Staněk---------------

P.S. Ve vlastním zájmu byste měl přestat pít alkohol. Je to jed, který Vám nejen poškozuje zdraví, ale také narušuje Vaše vztahy.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Samozřejmě, že pana doktora ještě kontaktovat budu, i když z toho emimina zdrhnul, mám na něj email, ale on je v mých očích nehorázný protiobřízkový extrémista a když toto o někom napíšu já, gin, to je teda co říci.

Steve (St, 4. 9. 2019 - 00:09)

Tony, nechtěl bys náhodou už skončit s těmi svými pindy? Kdo to má furt dokola číst! :-(

Návštěvník (Pá, 4. 10. 2019 - 09:10)

Steve, jak vidíš, tak ne. Pro něho je to věcné a věčné taky. Vymýšlí si temata, nicky , mnohdy si píše sám se sebou. A nebude to jiné, pokud se on s tím nevyrovná a nevyhledá vhodnou psychologickou pomoc. Akorát nyní změnil termín 'u chlapců' na 'u dětí'. Je to retrospekce do jeho dětství....jeho vlastní prožitky z minulosti které se vyhrocují, obtěžuje tím ostatní normálni lidi. Neustále opakuje jak obřezání mohou nenávidět..., ale oni nemají proč, jim obřízka pomohla a nebyli týráni. On je vlastně nešťastný, ale brutálně to tlačí dál. David to zde stručně popsal: 'A Tony je obřezán? Samozřejmě. Ale jeho intimní problém je daleko hlubší,když byl ponižován a zneužit jiným mužem a ženou,která ho nakonec necitlivě podrazila.' Proč sám nikdy nepřiznal, že byl obřezánan? A že ho zneužili a odkopli? To by jasně vysvětlovalo jeho flashbacky na Džbán, a další, kdy zkoumal obřízku u jiných chlapců. Negativní zkušenosti související v ojedinělých případech s týráním chlapce jsou jeho vlastní, což vyjadřuje Tony velice často: "A vy můžete vědět, zda vás za to nebude některý z nich v dospělosti kvůli potížím s sexuálním životě proklínat." On má traumata z minulosti a jeho problém je, že domnívá, že je musí mít všichni. Měl by pochopit, že je jisté, že tímto zde nikomu neprospěje, ale Je to fakt k zamyšlení, proč nevyhledá odbornou pomoc a proč se nezaměrí na pomoc jiným týraným dětem.

Steve (Pá, 4. 10. 2019 - 18:10)

Jj, vidím vidím ... no bohužel. Normální diskuze bez emocí či aktivismu není možná - to je nemoc.
Tony promiň, nic se nemá přehánět.

Tony (Pá, 4. 10. 2019 - 18:10)

Nemocný je ten, kdo to vlákno vytáhl odkudsi zespodu jenom proto, aby o mě mohl psát nesmysly.

David (Po, 2. 9. 2019 - 18:09)

A Tony je obřezán? Samozřejmě. Ale jeho intimní problém je daleko hlubší,když byl ponižován a zneužit jiným mužem a ženou,která ho nakonec necitlivě podrazila. Mám pokračovat? Myslím,že není třeba.

Nikola (Po, 2. 9. 2019 - 17:09)

Nesouhlasím. Ale jak vidim,jste fanatický zastánce sveho názoru. Budiž. Mám dva dospělé syny a zákrok prodělali jsou šťastně ženatí a jedno vnouče už automaticky obřízku prodělalo na roce.

Tony (Po, 2. 9. 2019 - 23:09)

Ještě před šesti lety jsem byl zastáncem obřízky. Jsem tu na doktorce už dvanáct let a tak nevěřím, že by jste se vy jako takové zčista jasna vyrojily, dle mne je váš příspěvek blábolem úchylného cirkumfetišisty, multinicka Zkoumala.

Petr (Po, 2. 9. 2019 - 17:09)

s některými lidmi se nedá diskutovat. Krátce jsem se snažil zareagovat na někoho, kdo čerpá své vědomosti z www.zvraceny . Pak se objevil další - nebo stejný, jen jiný nic, který sem stačil napsat 6 příspěvků jen za dnešek. Nemám potřebu na ten obsah reagovat, nemá to ani hlavu a patu. Bohužel tu takto tapetuje celou diskuzi a asi nejen zde.

Ať si každý řeší hlavně svoje děti. A děti druhého leda když ho někdo požádá o radu. Dotaz zněl, kdy je nejlepší doba. Dotaz nebyl, jestli to někdo z internetu bude schvalovat. Já si říkám, že ty rodiče těch dětí to musí rozhodnout sami. A jestli to je vhodné, to jim zas poradí lékař. Můj první příspěvek byl nakonec tím, co řekne každý lékař. Někdo žije sledováním stránek zvracený.cz, někdo zas štve proti obřízkám, ač sám je naprostý ignorant a jeho psaní má hodnotu hospodských keců a politického školení od komunistů nebo spd.

Tony (Po, 2. 9. 2019 - 23:09)

K nezvratnému zmrzačení pohlavního orgánu žádný optimální věk neexistuje. Budu se s tebou bavit, až mi dáš stránky na toho odborníka. Pokrytecký evangelikále, který se tu schováváš za jméno Petr, svým stylem psaní ses naprosto prozradil. To řekne opravdu každý lékař? Pouze v tvých vlastních očích. Pana docenta MUDr Oldřicha Šmakala jsi tu nazval nýmandem, ty anonymní internetový hrdino.

Tony (Po, 2. 9. 2019 - 22:09)

Milý pokrytecký evangelikále Joe, který ses schoval pod jméno Petr, v tomto tu spolu zápolíme už několik let. Vědecké výzkumy prokázaly, že jde o mrzačení pohlaví. Jenže jak tě znám, v tobě se zesnoubila tvá úchylnost se špatně pochopenou evangelikální vírou.

Hana (Po, 2. 9. 2019 - 13:09)

Já mám 3 syny,6,8,9 let. Všechny obřezány a jsou v pohodě. Tak proč tady pane Tony tvrdìte takové nesmysly?!

Reklama

Přidat komentář