Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (St, 2. 10. 2019 - 11:10)

Pak jenom si uvědomit, jestli Zeman nemá pravdu, že hájí Evropské a potažmo české zájmy.

Návštěvník (St, 2. 10. 2019 - 11:10)

USA jsou ve všem nejlepší,takže i ve zbraních, v tom je jjejich úspěch. Soustředit se na to být nějakým způsobem nejlepší, nebo spíš nejprodávanější nebo nějak první v oboru. Ať už v pěnách do koupele, průmyslových hnojiv, nebo protitankových střel.

Návštěvník (St, 2. 10. 2019 - 11:10)

Nebo v počtu nalítaných vzdušných kilometrů na osobu.
Takže Gretta měla pravdu, že jela na jachtě zrovna do ameriky. Amerika je vrchní znečišťovatel celého světa a řídí proces znečišťování v celém světě prosazováním svého kapitalismu založeném na maximalizaci spotřeby.

Návštěvník (St, 2. 10. 2019 - 11:10)

USA mým odhadem nalétají tolik co celý svět dohromad, když se započte i nákladní a armádní lety a spotřeba kamionové, automobilové, lodní, zejména cruisingové obří zaoceánské lodě.
Ghreta tak správně jela na naprosto pasivní ekologicky nic neznečisťující jachtě do N.Y., kde sídlí všechny tyhle firmy na burze. Přeci není možné, aby ropa, která se tvořila miliardy let, byla spálena všechna ještě během našeho století do vzduchu a do atmosféry a pak se z ní dostávala zas stovky let.

Návštěvník (St, 2. 10. 2019 - 11:10)

To v pravdě není masarykovské ani Husovské, když někomu dají tuto kůru a nedají mu opalovací krém +1000. To by se mělo brát na zřetel, kdo jednním dechem adorují na demonstracích Masarykovu 1. republiku a v druhé třímají vlajku pruhů a hvězd, jak ji skvěle naivně pohádkově popsal skvělý příběhář Hona Vyčítal a zazpíval s trestně stíhanou Parkanovou.

Návštěvník (St, 2. 10. 2019 - 10:10)

Pozor na americké pomahače, když se nabízí a lákají , že vás chtějí vzít na hezké místo, pak vás patrně polijí napalmem a zapálí, tak jako ve Wietamu, když odmítnete.

Návštěvník (St, 2. 10. 2019 - 10:10)

Moje řeč, tak chlapi zas dovi. Jdu zarobit.

Návštěvník (St, 2. 10. 2019 - 10:10)

Já bych řekl jako tři kamarádi nebo tři muži ve člunu, či tři mušketýři.

Návštěvník (St, 2. 10. 2019 - 10:10)

Ty nick jsou zbytečný, takhle si pokecáme lépe, stejně, když si někdo dá nick, může ho měnit a hrát si na jinýho. Takhle tu diskutují tři, čtyři lidi bez nicků a je to super diskuse. Jsme jako čtyři bratři.

Návštěvník (St, 2. 10. 2019 - 09:10)

Rusko-Americko-Ukrajinsko-Izraelská mafie naštěstí má své trvalé zájmy v Evropě a nemíní se od tud stáhnout a to jak ta legální tak ta pololegální, která v další generaci zlegalizuje své podnikání,tak jak se to dělo třeba v kalifornii.Příklad Trumpova rodina x genarcí zpět hazard,bordely, patrně i vydírání a lichva a výkup zlata z Klondike horečky. Nebo v Kalifornii generaci, dvě zpět, spekulanti s nemovitosmtmi jako LA Clippers ex-vlastník Donald Sterling proslulý svým rasistickým výrokem na černosšské hvězdy a srovající židovskou kulturu jako jeho kulturu a nesouměřitelnou s kulturou jiných.

Návštěvník (St, 2. 10. 2019 - 09:10)

Ovšm na tomhle fóru se šoustá sice večer,sice uspokojivě, ale pouze s několika dobře rozdělanými a vzrušujícími desítkami.

Návštěvník (St, 2. 10. 2019 - 09:10)

Šoustání máme zkrátka lepší tady v ČR,i když se jistá neslušnost a definice neslušnost vtírá do učebnic sexualit skrz tyhlety feministky jako sexuální výchova mířená pro ženy.

Návštěvník (St, 2. 10. 2019 - 09:10)

tzn.antiošský kodex z roku 93, to není žádná sranda, o tom referoval i známý český vědec a sebeproklamovaný šovinista Josef Haussman.A to bylo po tom co měl stáž v americe ve svém oboru chemie a tam plno těchle vědkyň, co mu říkali mužské šovinistické prase, ta to, že se k ženám choval galantně a činil jim asi pozvání na večeře a návrhy.

Návštěvník (St, 2. 10. 2019 - 01:10)

Mee too je ve skutenosti naprosto stejně americký jako trumpův machismus. Dohromady to vytváří fungující stmelenou americkou společnost. Nakonec se mee too a machové dají dohromady a nejslabší máte padáka nazdar, ti co jste tomu v Evropě uvěřili a nemáte kvůli tomu vůbec děti..

Návštěvník (St, 2. 10. 2019 - 00:10)

Howgh,poslední výročí, kteréjsem letos slail byli kulatiny prezidenta Zemana na svátek našeho nejdůležitějšího světce,který byl zabit svými úhlavními přáteli léta páně 925 na den narození dalšího jak se ukazuje Martyra českého národa pana Prezidenta.

Návštěvník (Čt, 3. 10. 2019 - 09:10)

Izrael samozřejmě nebuduje socialismus, protože zabrírý půdu původním občanům, je tedy fašistickou a v podstatě i z hlediska půdního rozpínání a ideologie o lebnsraumu i nacistou, nacistou v regionálním měřírku, asi jako když zas*anej fašistickeu sudeťák se spojil s nacistickým velkonáckema zabíral si sudety a vyháněl nás Čechy z vlastní země šikanou, násilím, vyhazovy z práce, vojensky.

Návštěvník (St, 2. 10. 2019 - 00:10)

Politika je svinstvo a novináři jsou žumpa.Jediný slušný na minulé době bylo, že se politici o voliče zajímali aktivně a cíleně a skupinově jen těsně před volbami. Dnes zuří neustála kampaň, žádné volby nejsou,jsou nějkaké demonstrace atd., naprosto mimo volby, mimo mísu.

Návštěvník (St, 2. 10. 2019 - 00:10)

Nebudem o Valpružině noci dostávat programu Lebensborn jak nás jistě vybízí jako poslední možnost získat krev čisto poradce Izraeských premiérů...!

Návštěvník (St, 2. 10. 2019 - 09:10)

Karel Dobrý, kterého jsem viděl na vlastní oči, je v jádru dobrý chlapík, ale pan režisér Ciesler mu vždy dává protiúkoly a anti-omen nomen, ovšem zahraje si i v zahraničních filmech, kde hrál židovského muže-uprchlíka lea v snímku s krásnou P.Cruz Dívka tvých snů, takže jde jen o to, že Španěláci mají holt z nacistů srandu, ty je tam nikdy neměli, žádný árijský vzhled a postava jim gatě nesundá.

Návštěvník (St, 2. 10. 2019 - 00:10)

Izraelský poradca premiérov Dr. Dan Schueftan o migrantoch v DVTV.Tak to je vrchol patolízalství k Usraeli této miliardářské novinářské platformy. Její majitel Křetínský nebo Bakala ji poslal do těžké krize fanoušky sparty nebo rodiny horníků, tím jak neměli peníze na vnoučata a museli platit ty horentní nájmy.
Pan poradce izraelských premiérů, neví nic o tom co to znamená omladit starou evropskou krev o arabskou krev plnokrevníků.To může krvi jen pomoci, takové osvěžení krve se běžně provádí v šlechtitelské praxi a to přesně ta šlechtitelská úprava je k půl miliardy staroevropanů přibrat pár milionu zdravých a dravých arabských plnokrevníků.

Reklama

Přidat komentář