Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (St, 2. 10. 2019 - 09:10)

DVTV zve Izraelského činitele a poradce prezidentů?! Není to vlastně vlastizrada. Co takhle si pozvat Lavrova nebo někoho z Ruska, nebylo by totak vykládáno?!

Návštěvník (St, 2. 10. 2019 - 00:10)

Opravdu nechutní, zvláště když ti politici jsou tak održeni od reality a přeci jenom v jednom holportu s kardináry,šlechtou, miliardáři jsou osvobozeni od žen a mají svou mužskou partu, ačkoliv v podhradí každý jen se snaží přežít aby mu ty ženská nelezly tak na nervy že se uchlastá jak Milan Čurda s Tondou Škopkem dohromady a bude u toho výt na měsíc u piva jak ušlechtilý vlk Adolf při zvuku Stalinových varhan před Berlínem v květnu 45.

Návštěvník (Út, 1. 10. 2019 - 23:10)

Prý nějaká nevládní nezisková organizace chtěl po prezidentovi, aby na státní svátek otevřel Hrad bez kontrol jako na výročí sametové revoluce, že by tam lidi mohli bez kontrol, jestli nensesou zbraně, dělobuchy, rudé trenky, nafukovací vagíny pussy riot apod., Velkého nafukovacího Havla jak propichuje Zemana na kříži...

Návštěvník (Út, 1. 10. 2019 - 23:10)

Tak to už by stačilo ty ožralo, dělat z Havla jidáše co zradil Zeman jak svatého Václava a nechal ho ukřižovat jak Krista svými biřici?!

Návštěvník (Út, 1. 10. 2019 - 23:10)

A k tomu ta Greta, která vytváří svým alarmismem strach...!No tak chcípnem no, planeta si s námi poradí jako s dočasnou infekcí.

Návštěvník (Út, 1. 10. 2019 - 23:10)

Falešný profil Ovčáček na facebooku má 100 000 folowerů,není však úplně legální...!
Já myslím, že není vůbec legální, že si tady někdo naprosto dělá paškál z regulérní státní funkce mluvčí prezidenta republiky. Jakto, že někdo nezakročí?
Stát se to na západ od nás tak ano. Samozřejmě USA nás mají ne jako střední Evropu, ale ve skupině euroasijské. Původně si za centrum této politiky vybrali USA Prahu, dobré podmínky, skvělé zázemí města atraktivní architektura pro američany a spoustu spletitých uliček pro diplomatický život naprosto jak Casablanca ideál, škoda, chtělo to pojistit radarem, ale to pan Klvaňa ještě neuhádal. Nicméně na stránkách úřadu společného pro velmi nepřekvapivě na jednotlivé státy rozdělenou Evropu plus Ázerbajdžán a Rusko za Eurasiji se jaksi přímo vypíná fotka naší Prahy stověžaté z pohledu z ulice na Tržišti na Malé straně, kde sídlí ambasáda USA, velmi okázale s vlajkou přímo v půlce vrchu Petřín a je tam tento popisek v angličtině(
Předsednictvo pro evropské a euroasijské záležitosti v čele s úřadujícím pomocným tajemníkem Philipem T. Reekerem vyvíjí a provádí zahraniční politiku USA v Evropě a Eurasii. Předsednictvo propaguje zájmy USA v regionu v otázkách jako je mezinárodní bezpečnost, NATO, koordinace s Evropskou unií a dalšími regionálními organizacemi, podpora demokracie, lidských práv, občanská společnost, ekonomická prosperita, boj proti terorismu a nešíření zbraní.)

Návštěvník (Út, 1. 10. 2019 - 23:10)

Ad/ "a nešíření zbraní"
A co ty javeliny, které v uniklém nebo zveřejněném telefonátu požadoval Ukrofašistický prezident po Trumpovy ihned po svém zvolení (protitanková střela odpalovaná z ramen).
Javeliny jsme byli nuceni koupit i ČR armáda pro údajnou potřebu ve válce v Afgánistánu, kde jsem se paradoxně ocitli bojovat (stálo nás to 10mil $)

Návštěvník (Út, 1. 10. 2019 - 23:10)

A na feminismus by se už sakra taky mělo posvítit, jestli to náhodou není nenávistná protiprávní ideologie.

Návštěvník (Út, 15. 10. 2019 - 23:10)

Feiminismus není je maximálně vnitřní konflikt v civiilizaci a důvod k konfliktu mezi státy třeba, ale není to ani katastrofa natož kolaps civilizace. Je to jen sociální a politický konflikt, na běhu civilizace faktický nemá vliv a kolaps civilizace v nejmenším nepřivolává.

Návštěvník (Út, 1. 10. 2019 - 23:10)

Samozřejmě že je a chtělo by je normálně guilotinovat,aby to pomohlo na staroměstském náměstí ty přední feministky určitě,jejich piča není prý na hraní, jen na buzerování.

Návštěvník (Út, 1. 10. 2019 - 22:10)

Bylo by na čase přiznat barvu a obnovit Českou obec fašistickou...Neustálé útoky na prezidenta pod rouškou demokracie trošku nudí.

Návštěvník (Út, 1. 10. 2019 - 22:10)

OK, tak fašisti dokonce i měli srandu z Hamáčka, že nebyl asociální idiot a Zemanovi k 75nám gratuloval, to je vrchol burantství. Nemáme se za co stydět, ve Francii mají muslimské radikály, ale zdejší fašističtí idioti je zcela vyváží svou idiocií, tupostí a počtem.

Návštěvník (Út, 1. 10. 2019 - 22:10)

Svině jedny ODSácký, Zemanovi vděčí za mnohé, přistoupil na jejich opoziční smlouvu vymyšlenou Mackem a nechal jim jejich funkce ve správních radách, ve státních firmách. Za to se pak státu odvděčil Martin Roman a spol. tzn. Solárním podvodem, kde si ODSáci skrz své miliardáře a stamilonáře narychlo postavili a až zpětně zkolaudovali včas ty solární elektrárny.
Jak se říká teď mají nepohodlného svědka, chtějí ho odstranit, chtějí na něj všechno hodit.Největší gauneři nadávají na Zemana a chtějí ho zlikvidovat spolu s Babišem. Zloděj volá chyťte zloděje, pokud se jim trik podaří tak se očistí, pokud ne, budou furt to co jsou , zloději, lháři, lidi co si sami dávají super dárky na daních v podstatě 30 let.

Návštěvník (Út, 1. 10. 2019 - 22:10)

A nejhorší zrada Zemana byla že se od všech odlišoval svou bibliofílií. Ani nejsou schopni pochopit, že již nepije Becherovku a že nikdy nejdel chleba s máslem a s okurkou, ale vždycky s cibulí...

Návštěvník (Út, 1. 10. 2019 - 22:10)

Ovšem tyhle pány na pravici neslušnost rajcuje...Chtějí imponovat mladým, že jsou neslušní.
Je to komedie, je to hra, je to groupe think. Možná jim to hodí i těch 5%, ale uboze, hrozně uboze.

Návštěvník (Út, 1. 10. 2019 - 21:10)

Zajímavé, že Zeman slaví narozeniny vždy na svatého Václava a my jsme to jako národ nikdy neslavili! Slavímeto už od roku 935! A vždycky budem!

Návštěvník (Út, 1. 10. 2019 - 21:10)

Dvojí metr, chtějí aby jsme postavili znovu potupný protislovanský a protikališnický mariánský sloup místo Jana Husi, přímo před týnem,který je kališnickým kostelem,než so ho zabrala katolická církev,ale nejsou schopní poblahopřát prezidentovi k 75tým narozeninám, které mohou být klidně i jeho poslední,že je hanba nefackuje, toho buzeranta z ODS bývalého tiskového mluvčího buzerantského ministerstva Dopravy řízeného buzerntem a dosadivšího buzeranta žaludu do Českých drah, který spolu se svými buzerantskými náměstky ukradl na výpalném pardon na výsluhách a odchodném neuvěřitelných asi 100 mil Kč.

aladin (Út, 1. 10. 2019 - 21:10)

"Únor 1948".....Za Druhou sv. válku mohou Sionisté, tak nakydejte špínu na lidi, kteří zachránili naši republiku po 40 let před tím hnojem, který tu máme dnes !!!

Návštěvník (Út, 1. 10. 2019 - 21:10)

Jo, kdo za co může je typický český sport. Jak se říká, když něco poděláš a nemáš to na koho svést, tak jsi debil.

aladin (Út, 1. 10. 2019 - 21:10)

"Bratři Mašínové – odbojáři, nebo vrazi?"....Samozřejmě VRAZI !!! V dnešní době by byli považiváni za teroristy a ti se věšejí !!!!!!

Reklama

Přidat komentář