Reklama

Líbí se mi kastrovaní muži

Morten (Ne, 26. 8. 2018 - 07:08)

pětkrát denně? Já to...Nejde o to se tady předhánět v počtu dosažených orgasmů. Spíš jak na absolutním množství orgasmů záleží na technice, času atd. Já třeba kvůli nejvyšší intenzitě požitku oddaluji orgasmus nejvíce, co to jde, takže to při častém provádění je to znát na prostatě a na času. Když je hodně práce a není na to čas, cítím, že mi něco strašně chybí a jsem podrážděn. Cítím se jako otrok svého sexuálního pudu.
Neumím si představit ten svobodný pocit, že to vůbec nepotřebuji a nemusím to dělat.

luci (Ne, 26. 8. 2018 - 00:08)

Kvůli tomu abych měl...Sexualita je v mozku, ne v penisu. Obřízkou, kastrací nebo penektomií se nic nevyřeší. Museli by ti operovat mozek. A tak dobří ještě nejsou.

Tony (So, 25. 8. 2018 - 21:08)

pětkrát denně? Já to...Kvůli tomu abych měl přijít do pekla? To bych si nechal uříznout nejen kule ale i dařbujána, kůžička nekůžička.

Jenom (So, 25. 8. 2018 - 20:08)

pětkrát denně? Já to dělám i ve svých sedmdesáti letech někdy za den i patnáckrát. Spíše jsem přemýšlel ne nad kastrací ale že bych si měl nechat uříznout tu famózně citlivou kůžičku, která za to může. Jenže s tím problémem se jít k doktorům stydím.

Morten (So, 25. 8. 2018 - 20:08)

Kdyby měli jít na kastraci...Je to velmi silná závislost a chápu důvod se jí zbavit. Ale také si myslím, že by to bylo v tomto případě příliš radikální řešení. I když masturbace a ejakulace třeba 5x denně každý den neprospívá ani prostatě a ani pracovnímu či osobnímu životu.

luci (So, 25. 8. 2018 - 18:08)

byt to legalni tak bych na...Kdyby měli jít na kastraci všichni závislý na masturbaci tak kleštiči hrubě nestíhají. Přehodnoť to, masturbací nikomu neubližuješ a jen prospíváš své prostatě.

rx (So, 25. 8. 2018 - 13:08)

byt to legalni tak bych na take šel ........už jen s toho duvodu že jsem zavsli na onanovani

Morten (So, 25. 8. 2018 - 13:08)

Je to legálně problém...Liberální evropská společnost přistupuje třeba k eutanazii, ale o kastraci nechce ani slyšet a to ani v případech velmi nebezpečných sexuálních deviantů. Ano, je zde cítit historická stopa násilných režimů. Ale také fakt, že v zákonodárství počtem dominují muži nad ženami a také méně výrazný vliv feminizmu. Člověk by asi měl právo na svou kastraci, pokud je svobodně a pevně přesvědčen, že kastrace zlepší život jemu a (nebo) i svému okolí jako v příkladu sexuálního devianta nebo nadměrně sexuchtivého manžela.

luci (So, 25. 8. 2018 - 12:08)

Škoda, že kastrace je...Je to legálně problém protože averze vůči tomuto zákroku pochází z války kdy to prováděli nacisté u nežádoucích etnik a mentálně retardovaných. Jinak je to drobný chirurgický zákrok. Pokud je provedený sterilními nástroji v čistém prostředí tak nic nehrozí.

Morten (So, 25. 8. 2018 - 12:08)

?Varlata nejsou životně důležité žlázy a k uspokojení ženy opravdu nutná nejsou.?
A ani u subíka nejsou varlata nutná k jeho uspokojení. Často mu stačí jenom spokojenost své Paní, že ji hezky vylízal, uspokojil a podobně. I proto nemá větší problém své varlata obětovat své Bohyni.
Eunuch potřebu svého uspokojování nemá a ani ho nevyhledává, takže uspokojení ani nepostrádá.
A hlavně, uspokojování a spokojenost je stav mysle a ne varlat.

Morten (So, 25. 8. 2018 - 12:08)

Asi máš pravdu. Někdo si...Škoda, že kastrace je velký problém, tady v ČR, hlavně tou legální cestou.

luci (So, 25. 8. 2018 - 11:08)

Třeba toho chlapa už...Asi máš pravdu. Někdo si nechá vycpat prsa, zadek modelovat stydké pysky. Proč by někdo neměl potřebu kastrace? Je to také chirurgický výkon jako každý jiný. Varlata nejsou životně důležité žlázy a k uspokojení ženy opravdu nutná nejsou. V případě potřeby může být žena oplodněna jiným mužem, což ostatně není neobvyklé ani u párů kde muž varlata má. Jako antikoncepce spolehlivé a nenáročné není potřeba myslet na pilulku.. Takže kastrace muže z dobrých důvodů by neměla být problém.

Morten (So, 25. 8. 2018 - 10:08)

Nevím co je na tom pro...Třeba toho chlapa už soulož nezajímá, chce své Paní sloužit pouze orálně, prsty nebo jinak. Jako vyřezaný otrok se může cítit být fajn.
A (nebo) partnerka má už té soulože dost, otravuje a neuspokojuje jí, jak to bylo dřív a to může být z různých důvodů. Může se cítit být obtěžována jeho častýma erekcemi, to jsem zažil na své vlastní kůži. Nebo dokonce nucena k souloži a de facto znásilňována. Většinu to končí rozchodem nebo rozvodem což může dost negativně ovlivnit i děti, přátelé, bydlení, majetky apod. Ale v případě, že se spolu domluví na kastraci partnera, k nepříjemnostem nemusí dojít. Ano, je to extrémní a radikální řešení. Důležité je mít vyřešenou otázku dalšího potomstva. Ale po odeznění libida partnera můžou být oba spokojeni a je to fajn jak pro partnerku, tak pro partnera. Pokud náhodou partnerka znova chytne mízu, může dát partnerovi modrou tabletku, pichnout Trimix a nebo podávat testosteron a opět souložit s bonusem stoprocentní ochrany před nechtěným otěhotněním.

Tony (So, 25. 8. 2018 - 00:08)

Nevím co je na tom pro...Smiř se s tím, že jsou tací a od některých velmi žádaní.

luci (Pá, 24. 8. 2018 - 22:08)

regino a to vlatní rukou,...Nevím co je na tom pro chlapa fajn být vyřezaný jako valach, vůl nebo vepř.

saam (Pá, 24. 8. 2018 - 11:08)

Precizní provedení...regino a to vlatní rukou, bys udělala, joo to musí být fajn

luci (Čt, 23. 8. 2018 - 23:08)

je nesmysl.Může trvat...To je pravda ,než se spermie od předchozích plnohodnotných ejakulací sekretem prostaty odplaví může to ještě několik týdnů trvat. Ale faktem zůstává ,že jako samec hoch skončil. Proto se jim to vždycky dělalo.

Regína (Čt, 23. 8. 2018 - 23:08)

Precizní provedení zákroku. [email protected]

rukono a budar (Ne, 15. 9. 2019 - 14:09)

mam romskou paní a ta mě chce dát kastrovat,ale nevím,kam se obrátit.Poradte prosím

X (Po, 16. 9. 2019 - 17:09)

Ma tvoje Pani dlouhe nehtiky a nosi stale podpatky?

Reklama

Přidat komentář