Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

ShabbaTot-Jahoda (Út, 1. 10. 2019 - 10:10)

pan prezident Zeman by si měl hlavně začít stříhat metr,má to za pár...ani tu ambasadu do Jerusalema nepřesunul..ale jo,byla snaha,budiž mu ke cti a to bude taky jeho vizitka až odejde z politiky.A přístí prezident bude pokračovat v přátelstvím se státem Istrael !

Návštěvník (Út, 1. 10. 2019 - 09:10)

USA země zaslíbená jen pro debili, prosťáčky a skutečné chicken-hawk,tedy pokrytecké štváče druhých do válek, zbrojení, práce, slušnosti, demokratičnosti,ale pro sebe neřest, lacině vydělané prchy,jiné a vlídnější právo atd.!

Návštěvník (Út, 1. 10. 2019 - 09:10)

V USA a Rusku asi nemají Islám, že a rasovou diverzitu?! Tak co tady mektají ti Kurasové a další.

Návštěvník (Út, 1. 10. 2019 - 09:10)

Nebo to jsou jen kreténští nevzdělanci co píší pro kreténské nevzdělance a dělají z mladých kretény místo aby jim napsali, sociologické poučky, jako, že chudoba je přímo úměrná počtu dětí chudých v ghetech a množení se tedy nevzdělané málo kvalifikované pracovní síly a že velké státy lépe začleňují mezi své občany jiné národy a emigranty zatímco ty malé hůře, ale že existuje určitá míra začlenění, míra imigrace, která když se nepřekročí tak dojde k začlenění.
A že např. svoboda vyznání nebo právo na vyznávání tradic původní země tzn. krajanských spolků je jak v USA tak v Rusku a kupodivu nejde zrušit ani v Evropě, kde má prakticky nejdelší tradici...!

Návštěvník (Út, 1. 10. 2019 - 08:10)

Co ten upálený mnich v Jižním Wietnemu, během loutkového jižního amerického režimu, kde tam vládl američany dosazený a podplacený loutkový vládce a tvrdě pronásledovali tam kulturně vlastní budhistické mnichy, až se jejich předák demonstrativně upálil.
Prostě USA roz.jebalo fungující wietnam odstrašujícím způsobem v Jížním Wietnamu, nechalo rozrůst ten severní Wietnam do podoby bojiště a pak vyvolalo válku a začalo deset let dlouhý masakr a polévání molotovými koktejly. S*erou si do huby s krutostí rusů lidí v lágrech. Pro USA zbytečné, udělali ve Witnamu lágr z jejich vlastní země.

Návštěvník (Út, 1. 10. 2019 - 09:10)

A ten civilizační posun ve válce ve Wietnamu pro američany spočíval v tom, že se nafetovali jak květinkové děti v hampejzech a kvalitním dovezeným matrošem z ameriky od hipíků a pak šli vraždit napalmem vesnice domorodých místních obyvatel moderními typy amerických útočných zbraní.

Návštěvník (Út, 1. 10. 2019 - 09:10)

A pak doma po válce jako veteráni ze sebe dělali hrdiny a chudáky a zneužité lidi. Přitom cojim bránilo do války nejít a nechat se zavřítmísto toho do vězení, jak to měl udělat každý slušný svědimí mající američan.

Návštěvník (Út, 1. 10. 2019 - 08:10)

Takže bylo to s Kenedym jak jsem psal?! Zabil ho ten primitiv Oswald, kterého , ale vyškolila CIA v převlečení za guru komunismu amerického Yáru?! Protoře Kenydy byl levicový demokrat a chtěl mír s komunisty ve Wietnamu a ostříži kolem McCaina potřebovali válku a odbyt pro armádu a civilizační posun ,který USA vždy dosahuje válkami a zbrojením a vědeckotechnologickým posunem během zbrojení ve válce.

Návštěvník (Út, 1. 10. 2019 - 08:10)

Oswald byl klasický anglický typ robustního primitiva a násilníka s odstálými ušisky, podobně jako takové mají třeba Rusové-ten covraždil svým luxusním vozem o silvestra tu Kolumbijku.

Návštěvník (Út, 1. 10. 2019 - 08:10)

Zakouslého psa ani párem vlků nepřesvědčíš nebo komu se dlouho lízá klín, ten si na to zvykne jako na pravdu. A vo tomto je.

Návštěvník (Út, 1. 10. 2019 - 08:10)

Je paradoxní, že Koněv jde dolu a přitom byla potíž se Stalinem. Právě ta, že Stalin byl jako Hus Žabka a lapka a na efedrinu chlévy mlékem a strdím vykládal.

Návštěvník (Út, 1. 10. 2019 - 09:10)

Kdo si přečte historii USA, tak je to pro obyčejné lidi neustálé utrpení, války, rasová nenávist, násilí, psychické problémy, drogy, alkohol, a věznění, zbraně, válečné štvaní a pokrytečtí lidé na nesprávných místech, kteří např. štvou lidi do válek a sami jsou odpírači a simulanti války ve Wietnamu. Tzn. Chicken-hawk. A jiný metr pro bohaté,kteří se draftůmdo wietnamu vyhnuli za obskurní pomoci svých lékařů pod diagnózami jako cysta v konečníku, nebo, že si sére do kalhot atd.!

Návštěvník (Út, 1. 10. 2019 - 08:10)

Jak říka Sam Hókins z perem Markýze de Sade, který si jako impotent pak sexuální eskapády přimyslel, jediný komu vrávora krákorá je Čeněk Jirskák, který obsouložil všechny Halíkovi nezadané nad patnáct pod 17áct.

1.10. (Út, 1. 10. 2019 - 07:10)

To se snad hladá douho.

aladin (Út, 1. 10. 2019 - 05:10)

"Začalo hledání nástupce Miloše Zemana. Vstoupit do boje neodmítá ani těžká váha politických válek"......Největší problém je v tom, že po Zemanovi tu není nikdo kdo by byl aspoň na stejné úrovni !!! Nevím koho volit !!! Zeman nikomu neleze do zadku !!!

aladin (Út, 1. 10. 2019 - 05:10)

"Glosa Alexandra Mitrofanova: Papaláši se nám smějí do ksichtu"....Už 30 let pane Mitrofanov !!!

aladin (Út, 1. 10. 2019 - 05:10)

"Komentář: Putin má proč se bát. Šaman ze Sibiře mu mohl pěkně zatopit""Shodou okolností jsem minulý týden byl na Altaji, ležícím v srdci Sibiře." Altaj leží v Mongolsku a Altajská republika leží na jihu Sibiře a hraničí s Kazachstánwm a Mongolskem a to není "Srdce" Sibiře pane Just !!! Pokud nemáte na mysli Altaj-část města ležící v okruhu Jugra ležící asi 700km na východ od Uralu, což také není střed Sibiře !!!

ShabbaTot-Jahoda (Út, 1. 10. 2019 - 10:10)

no tak pokud je pan Putin pravověrný křestan RPC a je jako modlící se věřící v propojení s Kristem Spasitelem,potom by se černé magie neměl bát...jinak ale,podle toho co zde píšeš Aladin,jako o oblasti Kazachstánu,Mongolska ,šamanech a tak,tak to bych teda nepodcenil,tam ta černá magie a temná parapsychologie je a dosti šamanů ji ovládá,pokud Putina nebrání Kristus jako Bůh,bude s ním dosti zle a nic a nikdo na tomto světě mu nepomůže.

aladin (Út, 1. 10. 2019 - 05:10)

"Komentář: Putin má proč se bát. Šaman ze Sibiře mu mohl pěkně zatopit"...Tohle zase psal nějaký Němec a nebo Amgličan, přeložil Googlem a nařidil Novinkám.cz aby to vydali !!! Skladba věty není Česká !!!

aladin (Út, 1. 10. 2019 - 05:10)

"Dvě třetiny nemovitostí čeká přeměření hranic pozemků".....Tak už je jasné, proč se dělá přeměřování hranic nemovitostí !!! "Vláda chce zdvojnásobit poplatek za vklad do katastru" Z 1000Kč na 2000Kč, je to jenom další lumpárna jak dostat z lidí víc peněz a to proto, aby si politici přilepšili a nebo aby bylo z čeho krást !!!

Reklama

Přidat komentář