Reklama

Líbí se mi kastrovaní muži

luci (Čt, 17. 10. 2019 - 00:10)

Je to anomálie , kterou lze odstranit , horší , když nemá žádné .

Kačka (St, 16. 10. 2019 - 02:10)

Hrozně moc se mi líbí když má kluk malinký penis myslíte že kdyby se můj přítel nechal vykastrovat tak by se mu mohl zmenšit za nějakou dobu? Když už kulky nebudou produkovat hormony

sam (Út, 22. 10. 2019 - 09:10)

aj mna hrozne vzrusuje predstava, ze som vykastrovany a penis sa mi zmensi na taky uplne malinky :-)

luboš (Po, 21. 10. 2019 - 21:10)

Penis sa zmenší, ale aj chuť na sex, teda na teba. Z chalana bude skor sissy. Zaokruhli sa mu zadok a boky a priberie, ak si nedá pozor na jedlo. Ak ťa priťahujú chlapi a svaly, tak ťa nebude vzrušovať. Ak si bi tak aj hej. Bude to taký milý chlapček s peknou riťkou. Jedného takého som už dávnejšie videl a keby mi kamoška neprezradila, že je to chlapec tak sa zaľubim až po uši. A myslím, že ak je to klasický chalan, tak by sa ani kastrovat nedal.

luci (St, 16. 10. 2019 - 18:10)

To není dobrý nápad . Kastrací bude sice neplodný , takže ušetříš na antikoncepci , ale přijde o testosteron , takže sexuální touha bude ochabovat . Záleží ovšem na tom k čemu toho přítele potřebuješ .

muz (Út, 8. 10. 2019 - 10:10)

Otazka pre zeny, cim vas kastracia muza vzrusuje? Aky pocit to vo vas vyvolava? :-)

Adél (Ne, 29. 9. 2019 - 23:09)

Proč tady ničíte diskusi žen o kastraci?

Z 175 (So, 28. 9. 2019 - 06:09)

Ty kokot

Návštěvník (So, 28. 9. 2019 - 22:09)

Je to chudák úchyl

Eunuch pro Bohyni. (Ne, 29. 9. 2019 - 20:09)

Nejsem chudak ale zboznuji Svou prekrásnou PANÍ Kličnici pro kterou jsem schopen udělat cokoliv na světě a Její potěšení me působí radost a jsem velice šťastný když me Má překrásná Bohyně dovolí si vihonit si čuráka který se rapidně zmenšil po chemické kastraci časem jsem pro Ni schopen si nechat uříznout nejen kouličky ale i čuráka abych už nemohl si jej nikdy honit a sloužil a potajmu záviděl Své překrásné PANÍ jak si užívá soulož se Svimy milenci a být Ji plně oddán.

Stávám se eunu… (So, 28. 9. 2019 - 01:09)

Dnes me čekala další aplikace 90% lihu do mých varlat připravil jsem chlebíčky koupil čtyři láhve šampusu Má PANÍ Kličnice měla pozvanou kamarádku přišla ve 20.00 hodin přinesl jsem chlebíčky a nalil Dámám šampus ale zapoměl jsem koupit jahody Má PANÍ me zavolala k Sobě odemkla z pásu cudnosti a aplikovala 57 dávku lihu do mých scvrkávaicich se kuliček které jsou jsou už viditelně malé pak me za to že jsem nekoupil jahody privazali ke kříži a zbyčovali každá 100 ran rákoskou a Má PANÍ dutkamy na zadek mám pěkná jelita pak vzali misky odešli na WC do nich každá udělala velikou potřebu zavolali me posloužil jsem jim jako toaletní papír na zemi byli dvě misky s kaviárem každá do misky udělala svůj piss a naplivali do misek Má PANÍ přinesla z kuchyně šlehačku a ozdobil poháry pak jsem je musel před nimy sníst a ještě poznat který je od Me PANÍ a který od přítelkyně naštěstí jsem to poznal po dojedeni jeich pohárů jsem jim musel posloužit jako WC na piss a odešli popíjet šampus já uklizeno koupelnu pak me zavolali dělali si navzájem dobře já se na né díval vzrušovalo me to a Má překrásná MADAM me milostivě dovolila si vyhonit moji zizalu obě se náramně bavili pohledem na oddaného eunucha jak si honim svého pindoura dobře vědí jak bych je rád ošukal a jak nato myslím jenže vím že Me je to už navždy zapovezeno a budu nadmíru šťastný když me Má překrásná Bohyně me nechá vihonit čuráka.

parohač (St, 25. 9. 2019 - 17:09)

s manželkou som nemal pohlavný styk cca rok aj niečo. Orvorene sa mi priznala, že má milenca - tínedžera. Videl som ho aj mi ho predstavila. Je sexi to sa musí nechať. Na moje naliehanie na mňa vybafla, že " tak sa daj vyrezať" a budeš spokojný. "Nevrav, ze sa ti to nepáči! " Na narodky som dostal klietku na penis. S úsmevom mi to dala a potom mu strčila jej mobil do ruky kde bola rozpisana sms jej fešákovi "dnes ťachcem ty môj kanček❤! že mu to mám odoslať. Takto fungujeme a hrozne ma to vzrušuje. Raz do mesiaca ak ju nenahnevam ma spravý rukou. Už mi z toho preskakuje, uvažujem nad tým čo mi navrhla. Kastrácia.

Stávám se eunu… (Pá, 27. 9. 2019 - 14:09)

Ahoj paroháči Já jsem už skoro eunuch pro Svou prekrásnou PANÍ Kličnici nevirezala me koule ale kastruje me vpichovanim lihu do mých varlat je to vzrušující být paroháčem a dívat se na Svou PANÍ jak si to užívá s milenci čurák je menší koule se pořádně scvrkli semeno už nestriká teče jen sliz ale čurák se pořád ještě postaví akorát to trvá trochu déle jestli Ti mohu poradit jdi do toho toleruj PANÍ milence je to vzrušující Ji vidět šukat s jinými muži a když Ti ještě dovolí abys sis u toho mohl vihonit čuráka tak je to nezapomenutelný zážitek za dva měsíce se stanu úplným eunuchem pro Svou prekrásnou Bohyni něčeho nelituji a jsem nadmíru šťastný když vidím že má PANÍ nadmíru spokojená a šťastná jdi do toho.

luci (St, 25. 9. 2019 - 18:09)

Pokud jsi přijal roli cuckolda /vědomého paroháče / tak je vyřezání varlat / kastrace/ jaksi nadstandartní opatření . Ale pokud chceš být definitivně a nevratně vyřízený aby tvoje manželka dosáhla vrcholu dominance , tak jdi do toho.

Dementi, (Út, 24. 9. 2019 - 14:09)

bezte se lecit.

Eunuch pro Bohyni. (Po, 23. 9. 2019 - 14:09)

Včera Me Má překrásná PANÍ Kličnice aplikována 55 dávku 90% lihu do mých varlat čeká me ještě asi dalších 55dávek zemích koulí už se stávají kuličky a nejsou už tak citlive jako dřív aplikuje my dávku už třikrát týdně v neděli me zvolala k sobě odemkla z pásu cudnosti prohmatala kuličky a je s výsledkem nadmíru spokojená milostivě my dovolila si u jejich prekrásných nozek honit čuráka který se viditelně zmenšil už se tak nepostaví jako dřív MADAM má s toho viditelně radost když vidí jak se snažím honit svého čuráka který se už skoro nepostaví a trvá me to hrozně dlouho než dojdu k uspokojení semeno už nestriká skoro vůbec v pátek si to užívala s milencem a nechala me připojeného u radiátoru se na ne dívat dělalo to Mý PANÍ viditelně dobře určite vi ze si dobře pamatují když jsem sní šukal ještě Já velice rád a s láskou se stávám pro Svou prekrásnou Bohyni jejím dodaným eunuchem .

luci (St, 25. 9. 2019 - 19:09)

Po tolika aplikacích devadesátiprocentního lihu jsou tvá varlata zničená a semeno už nestříkáš vůbec . Je to jen sekret prostaty , varlata spermie ani testosteron už neprodukují . Eunuchem už jsi a budeš jen divákem orgií své ženy s cizími muži což eunuchům nevadí a někteří dokonce na příkaz manželek penisy milenců orálně povzbuzují .

Oddaný eunuch … (Pá, 27. 9. 2019 - 12:09)

Luci velice rád se stávám pro Svou prekrásnou PANÍ Kličnici jejím milujicim eunuchem velice rád Svou prekrásnou PANÍ pozoruji jak si to užívá se svimi milenci kolikrát už me nechala slizat semeno z její krásné kundičky s láskou pro ni slouzim i jako cuckold a uspokojují aspoň jazykem nebo me nasadí pripinaci penis na pusu a udělá se na něm nádherně mokrou kundičku po orgazmu ji pak olizu dnes my bude aplikovat další dávku 90% lihu do kulek má přijít její kamarádka tak opět společně na me něco vymyslí docela se těším Velice rád a s láskou trpím pro Svou prekrásnou Bohyni a jsem velice šťastný že se stávám eunuchem pro Svou Milovanou MADAM.

Alan (Čt, 12. 9. 2019 - 05:09)

Ktora žena by mala záujem ozvy sa [email protected]

luci (Út, 3. 9. 2019 - 10:09)

Pokud po tomto toužíš , tak jdi do toho .

Reklama

Přidat komentář