Reklama

CFNM

Návštěvník (So, 28. 9. 2019 - 20:09)

Nedělejte z toho kovbojku nebo deviaci. Více případů CFNM je o tom, že ona je prostě stydlivá a on ne. V soukromí při sexu jdou šaty stranou, krom výjimek. Obvyklé je, že on má rád nuda pláž a ona zas nechce být nahá, aby ji viděli jiní muži. Nakonec to může být přání i toho muže. Takže on je nahý, ona má plavky nebo spodní díl, v minimalistické verzi má tanga. Podobně je i běžné, že se matky stydí před synem, on před ní ne a koupou se někde třeba stranou v přírodě, kde nejsou lidi. Ona si nechá plavky nebo spodní díl, on si vše sundá. Pokud má dceru, tak tam jak kdy. Někdy se před bratrem nestydí, jindy zas bude v plavkách jak její máma. Ale jsou i opačné případy , na nuda má on plavky a ona zcela nahá. Méně časté, ale viděl jsem víckrát taky. Od toho bych odlišil deviaci, kdy nahota patří k ponižování muže. Zažil jsem i jak skupina dvě holky a dva kluci šli na nuda. Holky měly plavky, jednodílné, takže i prsa. Kluci bez plavek. Prostě ženy stydlivější, navíc i kluk mnohdy je radši, že mu holku nikdo neokukuje a současně mu nevadí, když jeho vidí nějaká jiná holka nebo žena.

Návštěvník (So, 5. 10. 2019 - 16:10)

Nechci nikoho moralizovat, ale pokud tady někdo propaguje CFNM Matky se synem, otce s dcerou či bratra a sestry jak je uvedeno v tomto příspěvku by asi měl vyhledat odbornou pomoc....

martina (Po, 7. 10. 2019 - 21:10)

Skratka CFNM mi tiež nič nehovorila, ale pokiaľ to znamená oblečená žena-nahý muž nevidím na tom ani v rodine nič zlé.

Návštěvník (So, 5. 10. 2019 - 23:10)

CFNM není o vztahu matka syn , to je žena domina a muž podřízenej

Michal (Po, 7. 10. 2019 - 15:10)

To druhe vetsinou taky ne.

xx (Po, 7. 10. 2019 - 15:10)

Má paní není domina, jen je ráda, když jí poslouchám a je ráda , když jsem nahý.

majka (Ne, 29. 9. 2019 - 16:09)

Já tedy chápu CFNM jako jasnou dominanci ženy . Taky to tak mám s partnerem , poslouchá na slovo.

Michal (Po, 30. 9. 2019 - 16:09)

Tvuj partner je sub a to se urcite projevuje vic zpusoby nez jen ze je pred tebou nahy.

luci (Út, 1. 10. 2019 - 00:10)

Tím , že je submisivní tak je samozřejmě podřízený své ženě . Některým to tak vyhovuje a mají potřebu dominantní ženy . Je až na pováženou co si všechno nechají dělat . Zkrátka protiklady se přitahují .

Jana (Út, 1. 10. 2019 - 00:10)

Pokud muž přemýšlí penisem udělá cokoliv.

luci (Út, 1. 10. 2019 - 00:10)

Ale takových je přece spousta .

Jana (Út, 1. 10. 2019 - 04:10)

Ano. Většina.

majka (Út, 1. 10. 2019 - 06:10)

Většina asi ne , ale je jich spousta . A je s nima legrace , pořád něco vymýšlet . Myslím , že CFNM je lehčí forma BDSM , chtěj poslouchat , ale ne tak tvrdý tresty.

luci (Út, 1. 10. 2019 - 10:10)

Ale v BDSM je přece scénář dohodnutý a tvrdost praktiky taková jakou si klient přeje. Průšvih nastane jen když se dominant /vykonavatel/ rozvášní tak, že se přestane ovládat . To se ale profesionálům nestává.

majka (Út, 1. 10. 2019 - 15:10)

My doma nic nemáme dohodnutý, prostě děláme , co chci já . A kdy chci já , odměnu dostane , až když jsem já spokojena . Někdy přijde i kámoška, pak dostane záhul od dvou , ale nemyslím , že mu to vadí . Ale nemá rád , když jsem ho bila, teď mu jenom vynadám, nebo dám trest .

mm (Pá, 27. 9. 2019 - 22:09)

CFNM není nic novýho , já to dělala , když jsem ještě ani nevědela , že to má název. Nejde o nahotu , ale o podřízení muže. Nechápu ženy , který jsi nemohou někoho najít. Mne je skoro 50, nejsem modelka , ale furt mám dost. Je spousta mužu, který chtějí udělat ženu spokojenou, ale nedaří se jim , nebo neví jak na to , proto jsou rádi , když jim žena řekne přesně , co maj dělat. Kamarádka taky nevěřila , ale když to u mne skusila , prosila , dokud jsem jí tehdejšího nenechala . Teď jsou spolu snad 5 let a je nadmíru spokojena. Chce to jen být tvrdá ...

Michal (So, 28. 9. 2019 - 20:09)

Kdyz zamozna starsi zena vydrzuje mladyho milence, tak nemusi jit primo o vztah dom/sub, ale do jisty miry tomu tak je, protoze on z ni ma vyhody a za ty musi plnit jiste povinnosti.

mm (So, 28. 9. 2019 - 20:09)

To vubec není o penězích ! Prostě některý chlapi si nejsou jistí , co maj se ženskou dělat , tak raději všechno poslechnou . A CFNM je jenom zkouška , když obstojí , vím , že to má cenu a bude vše poslouchat, prostě nahej chlap před ženou je jak dítě.

Lenka (Ne, 15. 9. 2019 - 16:09)

Dobrý den všem. Nějaký čas přemýšlím, jestli sem napsat, ale řekla jsem si, proč ne. Jsem už zralá žena (50), ale o CFNM jsem prvně slyšela si před rokem. To se na srazu spolužáků můj bývalý spolužák, kterého jsem strašně dlouho neviděla trochu opil a řekl mi, že by moc toužil být v mé přítomnosti nahý a já bych mohla zůstat oblečená. Napřed jsem odmítla, ale byl vytrvalý a asi po dvou měsících jsem teda svolila, pokud donese mé oblíbené víno a bonboniéru, abych to nějak vydržela :-). Na poprvé jsem nevěděla kam s očima, obzvlášť když měl erekci. Teď ke mě chodí jednou či 2x za měsíc a musím přiznat, že se mi to líbí. Líbí se mi když vidím, jak je vzrušený z toho, že je přede mnou nahý. Občas mu dovolím, aby si to v mé přítomnosti udělal rukou, ale ne vždy. Aby mu to bylo vzácnější. Když měl narozeniny, nachystala jsem mu překvapení. Domluvila jsem se s kamarádkou, o které vím, že není žádná puritánka a když on přišel, zavázala jsem mu oči a svlékla ho donaha hned v předsíni. Pak jsem ho odvedla do obýváku, kde už seděla kamarádka. Několik minut jsem ho nechala stát nahého a pak mu rozvázala oči. Bylo zábavné sledovat, jak byl v rozpacích. Ale moc se mu to líbilo, byl vzrušený celý večer a když jsem mu povolila se udělat, stříkal víc než obvykle. Děkoval nám za moc krásný dárek k narozeninám. Tož tolik prozatím k mým zkušenostem s CFNM. Někdy možná napíši ještě další zážitky s mým naháčem.

Jana (Po, 16. 9. 2019 - 10:09)

Něco podobného udělala moje snacha mému synovi.

Reklama

Přidat komentář