Reklama

Kdy jste se naposledy počůrali? :-)

Ladis (Ne, 24. 11. 2019 - 17:11)

A nestalo se ti taky přitom to, že tě to taky trochu vzrušilo? A co bylo pak, když jsi to měl za sebou? Zul sis ty boty, možná sundal i ponožky, svlékl si kalhoty?

Radim (Čt, 28. 11. 2019 - 16:11)

Tehdy ani nevím, ale teď se mi to dost často vrací, hlavně ta chvíle, kdy se mi začal na kalhotách šířit ten teplý mokrý flek a jemu bylo jasné, že vyhrál. Když jsem to měl za sebou, musel jsem v tom dojít ještě domů jako malé dítě.

Jirka. (Ne, 13. 10. 2019 - 18:10)

Ano, ten nádherný pocit, jak se kalhotami šíří to teplo a jak to zatéká do bot, moc hezké. Tak šup do sprchy a pěkně si to zopáknout. Občas to tak dělám.

Karel (Út, 8. 10. 2019 - 08:10)

Kamarad mi povidal, ze nejakou dobu trenoval balet. Jednou byl vybran do nejakeho baletniho vystoupeni. Po nejake dobe nacvicovani zacali vystupovat verejne. Predstaveni trvalo cca 4 hodiny.Popisoval, jak pri jsednom verejnem vystoupeni se mu asi po 1,5 hodine zacalo chtit curat. A to mel pred sebou jeste 2,5 hodiny. A hral nejakou postavu, ktera byla skoro porad na jevisti. Jen sem tam zabehl do zakulisi, to bylo na kratkou dobu, na vycurani to nestacilo. Pak asi na hodinu potreba prestala narustat a sice se mu curat chtelo a dalo se to vydrzet. Jenze v posledni hodine zacalo curani rychle narustat a poslednich 30 minut trpel a hrozilo pocurani. Rikal, ze jenom vedel, ze se nesmi pocurat a drzel to ze vsech sil. Potil se a hodne ho tlacil mocak. Na jevisti to vydrzel a cestou z jeviste se pocural.

Eli (Po, 23. 9. 2019 - 18:09)

já se pochcala dnes před domem. Prostě to nevyšlo. Bydlíme ve městě a okolo další baráky a sice jsem odemykala s rukou v rozkroku,ale stejně to povolilo a pochala jsem se totálně.

Katka (Ne, 22. 9. 2019 - 19:09)

Ja mam 39 som rozvedena mam dve dcery 20 a 13 rocnu.Dnes sme cestovali autobusom mladsia dcera mi sedela v lone a celu ma pocurala musim sa priznat ze uz ked som bola mokra tak som si tiez trosku cvrkla vzrusilo mato.

Dropsi (Po, 23. 9. 2019 - 20:09)

Vau to naozaj v autobuse? Ako sa to stalo? Skoda ze som to nevidel, lebo verim ze to vzrusilo viacerych.. neviem preco ale nas muzov to velmi vzrusuje, ked to zena nezvladne a pusti dolu nohavicami ten potocik.

Kikina (Ne, 22. 9. 2019 - 16:09)

Jinak já jsem se počůrala dneska. Byla jsem venku na procházce u řeky využila jsem pěkného počasí. Zahrála jsem si scénář sama pro sebe že jsem jako stydlivá studentka na školním výletě která se bojí si říct že musí čůrat a držela jsem to až do poslední chvíle kdy močák povolil a pipina to všechno pustila. Pochopitelně že ostuda jak vrata před celou třídou :0) v reálu jsem si pak sundala legíny co jsem měla na sobě. Tam kde byly ještě suché jsem se s nimi utřela a oblékla jsem si náhradní které jsem měla sebou. Ty počůrane jsem potom přeprala v řece a pohoda. Dobrá akcička :0)

Marek (St, 15. 1. 2020 - 01:01)

Super!

Petra G. (Ne, 22. 9. 2019 - 17:09)

Skvělé. Já to dělám venku na zahradě a nebo když jdu na procházku. Když jsem chodila na houby, tak jsem si to taky užívala. Ale nijak to neřeším a příjdu v tom domů a někdy to svlíknu až večer.

Kikina (Ne, 22. 9. 2019 - 17:09)

Já vím. Já tvoje příspěvky čtu. Ty se toho nebojíš. No já jsem v trochu jiné situaci. Nebudu to tu specifikovat ale já nepotřebuji aby se to o mě vědělo. Kromě čůrání se hlavně ráda pokakávám ale čůrání je taky fajn :0) nicméně já to musím tajit. Nicméně obě dvě si to určitě užijeme. Škoda že se nechceš zkusit pokakat ale vím že jsi tu psala že máš k tomu odpor a to respektuji. Holt kakání do oblečení už je trochu jiný level a každý to nedá. Já jsem se pokakala včera dneska proběhlo jenom čůrání. Nicméně do sousední diskuze už se mi psát nechce. Zas je tu někdo kdo si myslí že mě zná a otravuje mě s tím podobně jako tebe. Škoda kvůli těmhle pitomcům sem skoro nikdo nic pořádného na tyhle diskuze nenapíše.

Petra G. (Ne, 22. 9. 2019 - 18:09)

Tak já už taky zvažovala, že psát nebudu. Hodně to omezím a o sobě už psát nebudu, max. tak na něco reagovat nebo povzbudit. Beru, blb se najde všude, s tím se musí počítat a je mi jasné, že tady je hodně honičů. Tak si to v "klidu" přečtu, vystříkám se a neotravuju. Jenže to pár blbů nemůže prostě vydržet. Jo 18tiny byly skvělé, zapít se to muselo, ale bereme to s rozumnou mírou, aby byla nálada a spíš si potom užíváme sex a zlitá bych z toho prd měla. Sex je bez omezení, kdo s kým zrovna chce, je to jediná možnost, jak si užít s jiným, nebo s jinou a nebrat ohled na to, kdo s kým chodí. Na začátku je klasika, flaška, potom to už jde samo i bez ní. A ještě Silvestr je to samé. Ale ten blb tam rozhodně nebyl a neznám ho. Kdyby se tady dalo psát normálně, tak by to asi bylo dost zajímavé počtení a podiskutování. Tak si to hezky užívej a zase někdy.

Karel (Po, 23. 9. 2019 - 17:09)

Ahoj, kasli na nejakeho blbce. Mas pravdu, najde se vsude. Nejvic ho nastves, kdyz nebudes reagovat na nej a budes psat dal, jakoby se nic nestalo.

Ok (Ne, 22. 9. 2019 - 17:09)

Tak zitra . A dame i to společné kakání. U tebe ,ne v kanceláři

Kristýnko (Ne, 22. 9. 2019 - 17:09)

skvělý, jako za mlada. Pozdrav z rodné Moravy od Boháčů.

Kikina (Ne, 22. 9. 2019 - 16:09)

Jako vždy :0)

Petra (Út, 17. 9. 2019 - 20:09)

Já jsem se dneska počůrala, skoro nachlup přesně jako před 4mi měsíci. Potkala jsem známé, šli jsme kolem hospody se zahrádkou, ať si dám s nimi pivo. Mám nemocnou mamku a tak jsem jí potom jela něco nakoupit, z obchodu to je kousek k ní a to už se mi chtělo hodně. Vzpomněla jsem si na ten trapas na jaře a přišlo to tak silně, že jsem se počůrala u výtahu a ještě před lidmi, které znám od vidění z domu od mamky. Strašný trapas, ponížení, nevím co si o mne myslí. Stála jsem tam s taškami v ruce, úzká sukně s flekem a pode mnou louže.

Aneta (Ne, 15. 9. 2019 - 14:09)

no já jsem to pustila ne schválně,ale v zoufalý situaci kdy jsem čekala na spolubydlící kámošku až mi přijde otevřít, neměla jsem klíče a nemáme bzučák . Vedle venku byla parta mladíků a tak nešlo vyhrnout sukni a dát kalhotky dolů. Než jsme vyšly do 3 patra už jsem se na chodbě kroutila a rukou jsem si sevřela přes kalhotky pipinu, ale stejně to nepomohlo a pochcala jsem se na chodbě,i tady mi bylo blbý stáhnout kalhotky a normálně se vyčůrat a pak to uklidit. Asi nějaký zatmění mysli,stejně jsem pod sebou tu loužico jsem udělala musela vytřít hadrem a umýt.

Pavla (Ne, 15. 9. 2019 - 12:09)

A když už jsem tady tak o tom psala, nedalo mi to a včera k večeru, když jsem se vracela domů a chtělo se mi trochu na malou, jsem se chvíli rozmýšlela, ale asi 10 minut od domu jsem se počůrala schválně přímo do kalhot. Bylo to strašně příjemné, jak se mi to teplo rozlévalo kalhotami, sice pak už to studilo, ale jen to umocnilo ten pocit ostudy, že dělám něco zakázaného.

Katka (Út, 21. 1. 2020 - 20:01)

Ahoj Pavla ja som Katka a tiež sa schválne pocikavam do nohavičiek

Reklama

Přidat komentář