Reklama

Obřízka

Návšětěvník (St, 25. 9. 2019 - 13:09)

Úvaha : Není lepší být šťastně obřezán na penisu, netrápit se s fimozou a bez kůžičky kvalitněji a déle souložit, nežli být nešťastně obřezán na prstech a nikdy nesouložit a kůžičku nemít čím tahat?

Martin (Po, 23. 9. 2019 - 08:09)

Už jednou jsem ti odpovídal, že černým čajem jsem neléčil přímo fimozu, ale zkoušel znecitlivět při roztahování atd. Ale to ty moc dobře víš, celý ten postup. Jenom se zase snažíš mlžit.
Nemám žádný odkaz, je to 3 roky staré někde v nějaké diskuzi, možná už kvůli tobě i promazané. A i to moc dobře víš, že tento tvůj požadavek je nesplnitelný. Jediný, kdo hysterčí jsi ty. A odteď už na tebe opravdu nebudu reagovat, Johny má asi nejspíš pravdu.

Martin (Po, 23. 9. 2019 - 07:09)

Ještě asi koncem roku 2016 jsem tě Tony měl za odborníka....hledal jsem co se dá dělat s fimozou a tvé stránky s černým čajem atd. mi připadaly zajímavé, měl jsi tam celé jméno a adresu, ještě i titul, vypadalo to seriózně. To že ty návody nefungují bych ti nezazlíval, prostě jsem se obřízce na jaře 2017 nevyhnul. Předtím jsem ještě našel na internetu toto fórum, kde jsi mě poprvé ošklivě napadl a osočil, že jsem si své problémy vymyslel, že jsem fejk atd....tehdy jsem si říkal, přece to není ten Vlas s těmi stránkami....no bohužel byl.... Čím více jsem si časem (i po obřízce) pročítal tvé názory a příspěvky jsem se utvrzoval v tom, že jsi jenom sprostý, arogantní křikloun, který má svoji pravdu, ze které nikdy ani o píď neuhne a bude ji do zblbnutí papouškovat. První zděšení přišlo, když jsi napsal, že nemáš s medicínou (myslel jsem si, že jsi se svým titulem aspoň vystudovaný lékárník, když už nejsi MUDr.) a že všechna svá moudra máš vyčtená z nějakých diskuzí. Potom jsi se ošklivě na úplně jiném fóru s obřízkou nesouvisejícím navezl do mé přítelkyně, když napsala, že ke štěstí příliš častý klasický sex nepotřebujeme, že nám oběma stačí dlouhé mazlení, intimní hrátky anebo pouze uspokojení jí samotné. Okamžitě jsi začal psát, že jsem určitě anorgasmický, začal jsi mě zesměšňovat a urážet....i když to není vůbec žádná pravda. Tím ses mi zprotivil dokonale..... To tvé další psaní už je jen třešnička na dortu a komedie....na jednu stranu mě bavíš jako šašek, na druhou je mi tě hodně líto, protože jsi duševně nemocný a dopadneš špatně.
Žádné protiobřízkové hnutí tady ani nevznikne, vaše grupa je rozhádaná a kdo by mezi vás chtěl? Stačí si pročíst pár tvých příspěvků a každý od tebe dá ruce pryč.

Tony (Po, 23. 9. 2019 - 08:09)

Já za o nemůžu, že po plyšáku udělali apatykáře z kdekoho, mimo jiné i ze mě. Původní apatykáři měli ale titul poněkud jiný, ne Mgr ale PhMr,-----------------jinak, v té době už jsem věděl o těch jiných stránkách, které jsou i s poradnou a odkazoval jsem na ně. Proč ses neobrátil tam a vyléváš si tu zlost na mně. ---------Tvé psaní mi vůbec neštymuje.-------------Koncem roku se ty stránky ještě jmenovaly jinak a vedl je Mgr Pavel M......c, jak se mi představil a MUDr Staněk am dělal pouze odborného poradce, Mgr M to ale nakonec položil, napsal mi z důvodu, že to časově nezvládá, že je jinak už tak vytížený na 250% a tak MUDr Staněk ty stránky převzal a přepracoval--------to, že v deseimiliónové ČR, na rozdíl od pěimiliónového Dánska žádná intakivistická organizace nevznikne, to už mi dochází také. Když jsem před pěi lety začínal, tak jsem si to celé představoval jako Hurvínek válku. Vědět, jaké budu mít s tím štrapáce, tak se do toho nikdy nepustím, ale kvůli dvoum neurvalým křiklounům tu na doktorce, když už jsem tomu věnoval tolik času, práce a nervů, to pokládat nebudu. Bez podpory oné skupiny tu z Německa bych to ale nikdy nedokázal.

Tony (Po, 23. 9. 2019 - 08:09)

Pokud jsi vše blbě pochopil a chtěl jsi léčit fimózu černým čajem, tak to ale vůbec není má chyba.------------------------------Jinak si vůbec nevzpomínám, že bych někdy něco akového psal------------dej odkaz, kde to je-------------pokud ho nedáš, tak budu tvůj výlev považovat za irelevanní camc------------normální člověk napíše, že u něho o tak nefunguje ale nehyseterčí, jak tu hysterčíš ty.

Návštěvník (Ne, 22. 9. 2019 - 22:09)

Toníku, myslím, že by ti bylo lépe, kdybys nechodil na ty stránky, kde všude píšeš. Nejen přestal psát, jelikož to je k ničemu, leda se vynervuješ, ale ani to nenavštěvoval. Myslíš, že někoho přesvědčíš. Možná ti někdo takového napíše, otázka je, co je realita. Já občas taky napíšu, ale je mi celkem ukradené, co dělají druzí lidé. Zcela jedno mi vše není, ale nemůžu se tím nechat pohltit. Druzí mají svůj život, je to jejich zodpovědnost. Já nikoho nemám potřebu manipulovat. Obřízkám třeba fandím, to ano, ale nikoho na ni neposílám. Ty obřízkám nepřeješ a snažíš se mermo mocí zvrátit, když tam někdo má jít. Typicky chlapec, kam ho posílají doktoři. U vody jsem i viděl paní s chlapečkem, tak tříletý. Konec pindíka, tj. předkožku, měl ji červenou. Ani by mi nenapadlo jí začít radit, že má přetahovat nebo obřízku. Přitom chlapci by to pomohlo. Nemyslím, že by bylo zcela normální, aby se dospělý muž takto zajímal o cizí chlapce. Pomohl bych rád, ale prostě se nevnucuji. Stejně tak nemanipuluji, když jsou popletené matky, které nedovolí nechat očkovat své děti - ač to zákon přikazuje. To mívá docela vážné následky, různé nemoci, které už nebyly se najednou objevily. Ale neřeším to, nejsou to moje děti. Zas to není takový případ, kde by měl do toho zasáhnout stát ve smyslu odebrání dětí, to si nemyslím. Přitom toto se dotýká nás všech, neočkovaní ohrožují i druhé. Kdežto kdo se trápí s úzkou předkožkou, tak tím se trápí on sám, druzí tím netrpí. Ty sice otravuješ dost druhých lidí, ono by bylo zajímavé se zeptat lékařů, nejen dr. Sokola, ale i jiných. Ale užíráš se ty sám. Dr Sokol i další nemají o klienta - pacienty nouzi. Sice jim piješ krev, ale oni to zvládnou. Ty nikoli. I ty nadávky a urážení, ono mi to není milé, ale vrátí se to k tobě zpět, ani nevíš jak. Takže tím opět trpíš sám. Nemluvím ani o té nenávisti a podlosti, to jsi předvedl mockrát, opět, tyto věci se vrátí k člověku.

Trollus Maximus (Ne, 22. 9. 2019 - 17:09)

Anička Hogenová? Ta jak jezdí stále na kole. Jasně, řecká filozofie ... hele ale mezi námi - filozof se těžko může nějak vyjádřit k nutnosti obřízky.. nota bene když je evidentní, že je to de fakto "módní hit" .. Móda je známá tím, že ji lidé bez bez nějakého extra přemýšlení (nad tou módou..) prostě tzv. "přebírají". Toť vše ..

Mě spíše zaujalo to info od Tonyho, že
a) původní židovská obřízka byla spíše symbolická .. - "přitvrdil" až rabi Akiva .. či někdy (se přitvrdilo) v té době..
b) intaktivisti - antiobřízkáři - jsou prý i v Lybii.. či i jinde v muslimských krajinách. Mě by zajímalo, jak tam vycházejí s místním radikalizujícím se islámem ..

Tony (Ne, 22. 9. 2019 - 16:09)

Toto já nepotřebuju. Chodím jsem z toho důvodu, že je to bod jedna inaktivistické činnosti, jak je definoval Dr Michael Schmidt - Solomon.------------1) provokování na internetových diskuzích--------------------2) osvětová činnost---------------a další dva body patří do oblasti politické----ty já neprovozuju. Vůbec bych to nedokázal dělat, kdybych neměl zázemí v jedné německé skupině, kam mě přijali dokonce do vnitřího kruhu a umožnili mi i přístup na jejich vnitřní fórum------------------Jak napsal náš zakladatel Edwin Manfred Reichhardt ze Štýrského Hradce, že udělá vše pro to, aby z rakouského netdoktora nebyl druhý cirkumfetišistický Eurocirc. A já dělám vše proto, aby nebyl ani z tohoto fóra, což dva zdejší agresivní cirkufetišisty přivádí v zuřivost a jednají vůči mé osobě tak jak jednají. Jenže já jsem na takové jednání agresivních cirkumfetišistů už z rakouského doktora navyklý. Tam jsem ale nebyl sám, tam nás byla skupina.

Johnny (Ne, 22. 9. 2019 - 17:09)

Děkuji za vysvětlení. Vím o čem je řeč a velmi podrobně se o tom na naší fakultě zabývá prof. Kuťák a PHDr. Hogenová. Nicméně je více než pravděpodobné, že nemecká skupina,o které je řeč bude brzy obsahem Diplomové práce jednoho z našich úspěšných studentů.

Martin (Ne, 22. 9. 2019 - 16:09)

Myslím, že ti vůbec nic není, jen to zveličuješ, nafukuješ až z toho opravdu tu nemoc dostaneš.....jediný co ti chybí je řádný život a partnerka.....je to kruté, ale myslím, že lidstvu nebudeš uzitečný jako bojovník proti obřízce, ale jako odstrašující příklad, jak dopadne chlap bez ženy..... Tak se nad tím zamysli a něco se sebou už konečně udělej, dokud je na to čas!

Martin (Ne, 22. 9. 2019 - 16:09)

.....aneb Protiobřízkové hnutí v ČR v troskách...........tak proč se neléčíš, když jsi tak nemocný? Ale to jsi celý ty, viď? Do někoho se navážíš, nadáváš mu a potom když se brání to otočíš, že na tebe chudáka útočí on.....máš opravdu hodně zvláštní náturu....

Tony (Po, 23. 9. 2019 - 01:09)

Není v troskách, vůbec ještě nezačalo, protože obřízka přes masivní cirkumfetištickou prpagandu je u nás pořád raritní, jak vysvělil v rozhovoru paní Naalii Markovské erudovaný profesor Weiss: https://www.erekce.cz/rozhovor-petr-weiss/

Tony (Ne, 22. 9. 2019 - 14:09)

Před pěti lety jsem shodou okolností poznal zvrácenost ohavného cirkumfetišismu, který provozoval už člověk jeskynní po vyhnání z ráje a který je důsledkem dědičného hříchu a pustil jsem se do boje s ním. Dospělý člověk má mít vlastní rozum a nepodlehnout mu. ochranu potřebují ti nejmenší, kteří se nemohou bránit a tak jsem své poradenství zaměřil na jejich matky. Jsem velmi rád, že vůbec nemusím dělat takové poradenství pro náctileté, protože to dělá velmi kvalině MUDr Staněk. Toho jsem totiž emailem seznámil s návodem od Maria Lichteheldta. On ho nepřeložil doslovně jako já s pasážemi, které evangelikála pohoršují ale upravil ho na české poměry a vylepšil ho svými přídavky. Proto náctileté zásadně odkazuju na stránky MUDr Staňka. Se žádným náctiletým už tři roky, poté, co to má MUDr Staněk na svých sránkách a já je odkazuju tam, po internetu zásadně nekomunikuju.

Tony (Ne, 22. 9. 2019 - 14:09)

Že jsi ten, kterým se říká výstižně dobroser jsem si už všiml. Ale na vnucování tvé dobroty ti serou sovy.------------------------------Já jiným pouze radím ale nikomu nic nevnucuju. Agresivní cirkumfetišisté ale chtějí VNUTIT tu obřízku každému.------------------------------------Jestli já něčím promrhal život tak to bylo pouze mým náboženským fanatismem, kvůli kterému jsem nezaložil rodinu, když to mělo smysl. Z toho fanatismu jsem se naštěstí dostal (nikdo mě z církve nevyobcoval, jak jsem u pomlouván, odtáhl jsem se od ní dobrovolně sám a měly na to zásadní vliv mé tvrdé hádky tu na doktorce s jehovisty. Ty jsem sice argumentačně rozdrtil, jenže mi došla špína v ŘKC a dobrovolně jsem se od ní odtáhl). Teď už je pozdě. Svou vrozenou neurologickou nemoc jsem zanedbal a teď mě hrozí ochrnuí. Že vás nefackuje hanba útočit na tak nemocného člověka. Zdejší paní doktorce klidně mohu poslat kopii zdravoní zprávy, jak to se mnou je, že nelžu.

Návštěvník (Ne, 22. 9. 2019 - 20:09)

Milý Toníku, sám víš, že co píšeš, jsou nehorázné lži. Vedle toho musím říci, že jsi i značně vulgární. Pokud jde o vnucování, ty se vecpeš do kdejaké diskuze o obřízce, nebo i u vzdálenějších témat začneš o ní psát. Někde si vyměňují názory dva lidé, vtrhneš do diskuze a rázem minimálně polovina příspěvků a pokud jde o počet slov, tak možná tři čtvrtiny, tak to zaplníš ty svým psaním. I když ti dají najevo, že o tvé rady nestojí, tak dokola tam tapetuješ. Ono se stačí kouknout zde, nebo i jinde. Za jedním příspěvkem je klidně i tvých 5 komentářů, mnohdy velmi dlouhých. Vícekrát ti diskutující sdělili, že o tvé rady nestojí, píšeš tam dál, jsi schopen vytvořit 80% textu na jedné stránce v prohlížeči. Ostatní to vzdají a ty se holedbáš, jak jsi v diskuzi zvítězil. To je vychování řeznického psa, asi tě to učili mezi pomatenými aktivisty a děláš to dokonale. Ale ještě podstatnější. Promrhaný život, tak to se velmi mýlíš. Pokud jsi chodil do církve, tak to bylo možná jedno z mála pozitivního, co v životě bylo. Na fakultu a do semináře tě nikdo nenutil. Nakonec kněžství nevykonáváš, takže ses mohl ve stále mladém věku normálně oženit. Nakonec není problém se oženit a přijmout nižší svěcení. Pokud ti vadila špina v řkc, mohl jsi jít dělat kazatele třeba do CB, vzdělání by ti uznali. Samozřejmě, jenom ta škola by k tomu nestačila, chtěli by i osobní integritu, vykazatelný styl života, zapojení do církve, seznámení se s teologií této denominace atd.Kazatelé CB jsou ženatí. Pokud jsi žil jako fanatik, tak to byla chyba. Ono totiž fanatismus se dosti liší od opravdové víry. Zejména mu chybí láska k lidem a láska k Bohu je jen předstíraná. Ty se tvrdě přeš s jehovisty, ale o tom víra opravdu není. V tobě je pýcha, říkáš si, jak jsi je argumentačně rozdrtil. Jenže oni dál věřím svým bludům a ty jsi jen nakrmil svoje ego pýchou. Obelháváš se i ohledně nemocí. Pokud jsi vážně nemocný,nebo máš náběh k té nemoci, nějakou dědičnou dispozici, měl bys držet zdravou životosprávu a styl života. Včas chodit spát, přiměřený pohyb, duševní hygiena, nepít, nepřežírat se atd. Ty jsi možná nemocný, ale hlavně svými nemocemi terorizuješ a vydíráš druhé. Já to neberu, za tvoje nemoci a úrazy nijak nemůžu, nebudou bičem na mém hřbetu. Jeden těžký úraz byl evidentně kvůli opilosti, to jsi sám psal. Druhý - tak je možné, že opět kvůli opilosti nebo i mírnému konzumu alkoholu, piva, vína ap. před prací. Řídit auto nesmíš ani po jednom pivu, zpomalí to reakce. Do opilosti daleko, ale pozornost a rychlost reakce jsou snížené. Pokud v noci ponocuješ, tak za to nemůžou druzí, ale jen ty sám. Kdo tě nutí mít stále poslední slovo? Jsi nezralý člověk, jelikož odpovědnost uvaluješ na druhé, za věci, které sis jasně zavinil sám. Neobviňuj fakultu a seminář, nemůžou za to, že i bez kněžství ses neoženil. Ty nejsi jako Salazar, který žil v celibátu - sexuální čistotě, skromnosti a odříkání. I řkc říká, že k celibátu každý není. Pak se věci mohou dát špatným směrem. Tvůj "aktivismus" není normální, takto to vnímám nejen já. Vůbec nepíšu nic o sexuální deviaci, ač mi to podsouváš. Vůbec jsem ten termín vůči tobě nepoužil. Nenormální je posedlou nějakou činností, která nedává smysl. Nutkavé psaní, poučování, vyvolávání sporů. Píšeš všude, kde se o tématu psát dá i nedá. Cpeš to všude, jiné koníčky nemáš. Jsi vynervovaný, ale nervuješ především sám sebe. Tím psaním, cíleným štvaním, potřebou a sebeklamem někoho rozdrtit. Uklidňující by naopak bylo nějaké studium. Nemyslím pročítat pochybné internetové diskuze nebo aktivistické štvaní, výmysly a lži od pochybných lidí. Studium teologie, nebo skutečné medicíny. Nebo jen číst nějakou ušlechtilou literaturu, hodnotnou beletrii nebo něco odborného, nebo i cestopis. Tyto diskuze či spíš spory a štvaní, které provozuješ, to tě nijak nepovznáší. To tě okrádá o soudnost, o nervy, nakonec dle vlastního vyjádření to vedlo i k těžkému úrazu ruky.

Tony (St, 25. 9. 2019 - 21:09)

Jenom bláboly, minimálně 5 jehovistů tu na zdejších diskuzích od nich odešlo a mělo to lavinovitou reakci. V Žatci od nich ten rok odešlo čyřicet lidí. Proto tu o mě jeden jehovistický anonym napsal, že jsem prý SUPERODBORNÍK V NIČEMNOSTI.

Johnny (Ne, 22. 9. 2019 - 14:09)

Mohu ti nějak pomoci? Reagoval jsi na mně na jiném zdejším fóru.

Tony (Ne, 22. 9. 2019 - 15:09)

Nevím v čem bys mi mohl pomoci, spolupracovníky potřebuju. Jsme v ČR jenom čtyři. S MUDr Staňkem jsem se před dvěmi měsíci kvůli malichernosti těžce rozhádal (ach ta doktorská arogance, dovolil jsem si mít v jedné nedůležité věci jiný názor a on mě sepsul, že on je vystudovaný doktor mediciny a já jsem pouze poučený laik). Druhý, obřezaný postižený, to spojil s těžkou válkou proti náboženství a věřícím a tak dělá více škody než užitku a třetí, který tu působil pod nickem 7777777777 to kazil ( už dlouho mlčí) svou agresivitou a působll na emiminu i jako mulinick, dokonce pod jedním nickem ženským a bylo tam evidentní, že je to multinick a dělal také více škody než užitku. Jestli si Zkoumal myslí, že jsem na emiminu působil jako multinick, tak já nikdy, to dělal on.

Návštěvník (Ne, 22. 9. 2019 - 20:09)

koukám, že ty se nepohodneš ani s dalšími protiobřízkovými aktivisty, tj. štváči. S doktorem se pohádáš kvůli malichernosti, jak píšeš, vadilo mu tvoje ego. Ano, ono vystudovaný doktor je skutečně jiná věc než laik, který si maximálně přečetl pár odborných článků. Jenže já bych tě za poučeného laika nepovažoval, ty jsi poučený leda v aktivistické ideologii, ne skutečné medicíně. Další dva, tak ty zkritizuješ zas jinak. Dle tvé verze nejsou zcela normální - ve svých projevech. Jenže o nich tady nikdo neví, zato tebe je plný internet. Takže jestli oni dělají bejkárny, tak to nejde srovnávat s tím, co předvádíš ty. Jak štvaní proti víře - a současně ze sebe děláš jak věřícího (což jsi leda odrodilý, odpadlý od pravé víry, pokud dřív to nebyla jen přetvářka), tak i experta na teologii. I v tom se přeceňuješ, z fakulty jsi už dávno a hodně jsi zapomněl. Tamten je aspoň nerozdělený, štve proti víře a nehraje současně hru na věřícího a teologa. Vybral si jednu variantu. No, ten multinick, to jsi přece ty sám. I ty píšeš pod více nicky, to není těžké najít jen na tomto vláknu. Kritizuješ druhé, ale děláš totéž. A obávám se, že to děláš v intenzitě, že naděláš víc nepokoje a nepořádku jak ti zbývající dohromady. Jinak je dobré, že jste jen 4. Doktor mě mrzí, ale o něm normálně člověk neví. Tebe je plný internet. Ono doktor by si nemohl dovolit takovou sprostotu, pokud by nechtěl přijít o pacienty nebo místo ve špitále.

Johnny (Ne, 22. 9. 2019 - 16:09)

Myslel jsem ohledně tvé stabilní emoční rovnováhy. Mám dojem a ten je velmi oddůvodněný,že vše,co děláš a i zde prezentuješ je pouze únik a zoufalá snaha pokrýt tvůj vnitřní prostor veřejné samoty navenek polemikou, která ve své podstatě by se dala vyjádřit pouze několika větami. Jako zpěvák nebo herec potřebuje své publikum, které mu dává impuls a energii k dalšímu konání, ty potřebuješ mj. podle mého názoru i tuto diskuzi k naplnění a překrytí pocitu prázdnoty a deficitu společenského uznání. Proto není ani třeba analyzovat tvé příspěvky do hloubky a hledat v nich hlubší význam. Je to tvé SOS, člověka který strádá citem, sdílením a uznáním a bere nezřídka své okolí jako konfrontační výzvu.
Člověk ve tvém zralém věku to má o to těžší, že kdyby měl denní pocit naplnění a dynamiky života na tuto diskuzi by chodil velmi zřídka ne-li vůbec.

Reklama

Přidat komentář