Reklama

Obřízka

No (So, 21. 9. 2019 - 23:09)

ano Antoníne, tvůj příspěvek je dokonalým projevem Tvého cynického Já. Pravého intaktivisty. To tě učili na teologické fakultě, ke které se tak hlásil? To je ta empatie, boj a pomoc? To je Antoníne docela dost o tobě vypovídající, projev nenávisti, zloby a xenofobie. Nebo závisti? Že 74 letý , obřezaný farář je statečný a schopný mít ženu, zplodit dítě? Je otázka, jestli by ta jeho žena chtěla vůbec kdy spatřit tebe, ty fešáku ?

Tonda Vlas (Po, 16. 9. 2019 - 23:09)

Kupodivu, já jsem také k obřízce tolerantní, jenom bojuju proti jejímu manipulativnímu vnucování a proti stupidní cirkumfetišistické demagogii. Jenže to není ani nic nového ani nic moderního. V USA je to už od roku 1870 a začal s tím už člověk jeskynní.

Tonda Vlas (So, 14. 9. 2019 - 23:09)

Ve skutečnosti jsem hodně empatický ale na druhou stranu vidím, kam sluníčkářství vede. Mně už to bolet nebude, protože budu už dávno čuchat ke kytičkám odspodu nebo budu vyletěn komínem krematoria ale vy dnes mladí možná těžce zabrečíte,

Martin (So, 14. 9. 2019 - 23:09)

viz můj příspěvek 22:32, věřil jsem tomu, že i když naprosto špatně, to děláš z nějakého ušlechtilého úmyslu, chceš pomáhat lidem, jsi citlivý a empatický.... to je právě to moje dnešní procitnutí....

Martin (So, 14. 9. 2019 - 22:09)

A co jako s čímž musels zápolit? to mi jako vyčítáš? nebo to přeješ i další generaci? Jen mě utvrzuješ v tom, co si o tobě po dnešku myslím...

Tonda Vlas (So, 14. 9. 2019 - 23:09)

Po dnešku? Dle toho, jak jsi tu psal,sis o mě nemyslel nic dobrého vůbec nikdy.

Tonda Vlas (So, 14. 9. 2019 - 23:09)

Vůbec ne. Já dnešní mladé generaci vůbec nerozumím, je zcela jiná doba a tak jsem strašné rád, že poradenství k našemu tématu pro týnejdžry dělá ten MUDr, s kterým jsem teď na momentálně na těžké kordy.

Jirka (Po, 16. 9. 2019 - 22:09)

Nikdo po tobě nechce, aby ses vůbec o naši generaci zajímal nebo se ji snažil porozumět. Nebo nějak poučovat. Uvědom si, že jsi už o dvě generace dál a blíží se ti třetí. Parní lokomotivy už nejezdí a spartakiády taky nejsou, takže na poupata a červený trenky si zajdi do bijáku pro pamětníky. Naštěstí už se dnes nemusíme seznamovat pofiderními způsoby na wc a mít z toho traumata když má někdo obřezaný péro. My jsme žádné styky s kriminálníky na uranu taky nezažili, a ani nás nezkoumali na psychiatrii. Nevšímej si ani toho co nosíme, my svoji módu máme, kamarády taky a k obřízce jsme tolerantní jako i ke všem genderovým identitám. Jo kámo a hlavně nepiš týnejdrž! Stránky pro kluky si nech na poučování v hospodě, tam ti budou žrat. Vytáhni si texasky nebo rifle až přes tlustý břicho pod žebra a di do hospody mezi bezzubáky a nezapomeň doma ohříváček a důchodky. A to co máme pod kalhotama nech na nás .

Tonda Vlas (Po, 16. 9. 2019 - 23:09)

°Nevšímej si ani toho co nosíme, my svoji módu máme, kamarády taky a k obřízce jsme tolerantní jako i ke všem genderovým identitám.°----------------------------Zase demagogie, genderová identita a mrzačení pohlavního orgánu amputací předkožky jsou zcela různé věci. Zase mícháš japka ne s hruškama ale přímo se závlačkama.--------------------------------------Nikdy jsem se nestavěl proti tomu, pokud si chce dospělý a dokonce i mladistvý tu obřízku chce nechat udělat dobrovolně. Jen jsem se vždy stavěl proti stupidní cirkumfetišistické demagogii, kterou tu multinick Z koumal, protože je acucullofil, jak se tu sám mnohokrát odkopal, provozuje.

Návštěvník (Po, 16. 9. 2019 - 23:09)

no to je krásné, nejde ti o dospělé nebo mladistvé, ale o děti, kteří jsou obřezáni údajně proti jejich vůli. Nebo dle toho nemají z toho dosti rozumu a ty nány a doktoři hraboši hrabiví je zmanipulují. Mám skvělou radu. Založ tu nové vlákno: Obřízka dětí, nebo : Boj za intaktní údy mladých chlapců apod. Tady je téma obřízka, ne obřízka dětí, jestli sis nevšiml. Když tu někdo píše, jak je obřízka skvělá a užívá si to sní, tak mu nemusíš nadávat do vopižlanců a respektuj jeho osobní svobodu. Já si třeba taky myslím, že piercing apod znamená určité poškozování těla, zvl. třeba genitálií, bradavek, ale i v oblasti úst, kde poškozuje zubní sklovinu. Ale nejsem lékař a nejsem povolán druhým kafrat do života. Pokud vím, tak žádné matky, co nechávají propichovat předkožky, žaludy, klitorisy, bradavky, jazyky atd. svým dětem, tak snad nejsou v naší zemi. A doktoři je v tom nepodporují, ač piercing normálně provádějí. Lepší, než když to dělá někdo ve špinavém tetovacím tzv. studiu. Na dětském vlákně piš, jak je to nevhodné, aby se fimoza nezletilých léčila chirurgicky obřízkou. Tady jsi to napsal ne stokrát, ale mnoha set krát, ne-li tisíckrát a více krát. Takže děkujeme, už jsme četli, prosíme psát toto někde jinde. Stejně tak slinty o kryptonáboženské nevím co. Slyšeli jsme mockrát, snad nejsi ještě senilní, abys dokola musel opakovat totéž. Já vím, okamurci to dělají, bolševici taky, ale to ty přeci nejseš? Nakonec máš své osvětové stránky, ják mýt chlapecký úd, jak přetahovat, jak si honit ptáka, dobře jsi to přeložil, ač s něčím nesouhlasíš, tak publikovat si to musel. Stačí, když místo grafomanské mánie odkážeš na své stránky, nemusíš tu pak tolik tapetovat. Chlubíš se, jak si úspěšný, děláš osvětu matkám, jak tě žerou, děkují za rady. Tady ti neděkuje nikdo, tvých rad a rozumů a urážení si nikdo neváží. Stále dokola totéž. Tak se chlape zamysli. Ani nemusíš mezi své plky občas dát nějaké vypůjčení slůvko z lékařské latiny, abys oslnil, jak jsi studovaný. My ti diplom nevystavíme, to musíš na lékařskou fakultu. Tam lépe ocení tvoje vědomosti, třeba dostaneš vedle MUDr rovnou i to PhD jako vědecký titul. Tady tě někteří mají skorem za blba, jak se furt opakuješ.

Martin (So, 14. 9. 2019 - 22:09)

Milý Toníku,
já jsem se projevil jen těmi příspěvky nahoře, kdo psal zbytek nevím, ale na tom co jsem napsal trvám! I kdybych si o tobě myslel cokoliv, tak pořád jsem si dodnes říkal, že do určité míry jsi citlivý a po jisté stránce i k ostatním empatický člověk, že sám věříš, že ti jde o určité dobro. Zvlášť potom, co jsi psal, že miminka po obřízce vydávají zvláštní druh pláče... pořád jsem věřil, že ti jde o dobro a umíš s ostatními cítit. Dneska jsem se přesvědčil, že to není vůbec žádná pravda.... a naopak, odedneška dávám zapravdu Zkoumalovi (tomu pravému), který tě dokonale odkopal!
Sám se něčemu vyhneš a druhého bys se škodolibou radostí poslal do neštěstí??!! To je přesně to, čím ses vystihnul, nejsi empatický ani citlivý, jsi zlomyslný, zlopřející a zapšklý starý hajzl, který se vzhlédnul v předkožkách! Vůbec nic o mě nevíš, tak mě laskavě neodsuzuj a neposuzuj, co by mi prospělo jako sůl! Naopak, tobě by jako sůl prospěla návštěva psychiatra!

Martin (So, 14. 9. 2019 - 14:09)

A vůbec, když seš Tony takový bojovník za lidi, tak proč nebojuješ právě proti nedobrovolným odvodům do armády? Víš kolik trauma to na celém světě lidem působí? Víš kolik sebevražd kvůli tomu bylo a ještě bude? Milionkrát více než kvůli nějaké obřízce! A ty tohle ještě podporuješ? Teď ses tedy opravdu odkopal jako pokrytecký kůžičko-fetišista! Je vidět, že Zkoumal i evangelikál mají pravdu, když tvrdí, že ti nejde o lidi ale o tvůj chtíč!

Tony (So, 14. 9. 2019 - 15:09)

Po takovém příspěvku se mi vkrádá zase podezření, že jsi fakt multinik Zkoumal. Toto totiž nikdo normální nenapíše. Jinak to nemá zkoumal ze své hlavy. Tento nesmysl tvrdí největší obřízkový křižák součastnosti, Brian Morris.---------------A s tou vojenskou službou, ty a tobě podobní byste ji potřebovali jako sůl.

Martin (So, 14. 9. 2019 - 14:09)

Takový mám fakt nejraději, sami se z vojny vyvlíkli, ale ostatním by to přáli....stejní blbci jako třeba Čunek!! Nevím k čemu by to jako mělo být dobrý? Pokud je někdo hovado už před vojnou tak se určitě nepolepší.... Naopak zkazí se ti normální, chytří, inteligentní, šikovní....navíc to akorát dává prostor tomu, aby ti hovada šikanovali právě ty slušné a inteligentní. vy všichni hovada, co voláte po obnovení vojenské služby, běžte si tam sami a nepruďte! Armáda není převýchovný ústav aby napravovala to, co zkazili rodiče! Ještě že už to dávno zrušili a já tam nemusel!

Tony (So, 14. 9. 2019 - 15:09)

Tehdy byla mimořádná situace. Tvrdá vojenská pohotovost a my měli po boku Rusů vtrhnout do Polska. To už jsem byl doma a celé to pak padlo, protože generál Jaruzelski uděl převrat a zvrátil to tam sám. Mně k tomu nahrála má neurologická nemoc. Poláci mi říkali později, že jsem dobře udělal, že oni by se s námi nemazlili, jako jsme se my mazlili v osmšedesátém. Já bych ani, tenkrát zažraný katolík po polských katolících střílet nemohl, proto jsem se z toho vykroutil, jak to šlo.

Návštěvník (Pá, 13. 9. 2019 - 22:09)

Tvůj kámoš má pravdu, jednak jsi to nestudoval ap otom s tím nemáš osobní zkušenost. On ji má a nemá potřebu nikomu vymývat hlavu. Jemu obřízka pomohla, kdybych hledal někoho na radu, tak nepůjdu za hospodským mluvkou, který bere vědomosti z internetových báchorek a pochybných diskuzních fór, ale za někým, kdo má osobní zkušenost. Stejně jako výchova dětí, žádné nemáš ani neplánuješ a budeš milujícím matkám něco radit. To je jak valachovi podstrčit hříbě, že se o ně lépe postará než klisna, jeho vlastní matka. Ty jsi profláklý u více doktorů a klinik, oni si myslí svoje, jen to otevřeně neříkají, ne každý stojí o soudy. Zkrátka pravý okamurec, druhé urážet a jak na něj někdo jen naznačí, tak honem hrozit soudy, policií at. Podobně to dělají bolševici, to je typicky jejich styl. Však ona ta církev byla za totality taky pěkně infiltrovaná, různí udavači práskači a někteří udávají rádi i dnes.

Toptunov - Černobyl (Pá, 13. 9. 2019 - 20:09)

Ty jsi Tony těžil uran?

Tonda Vlas (So, 14. 9. 2019 - 00:09)

V šachtě jsem nebyl, dělal jsem tam pouze u pasového dopravníku na úpravně vedoucího k mlýnici a tam jsem byl místo dosluhování vojenské služby, když mě po mém angažmá na vojně v trvání 4 měsíců a 17 dní superarbitrovali pro naprostou blbost. ( To byla z mé strany hra a simulace), než jsem nastoupil na vojnu, tak jsem si ji představoval jako Hurvínek válku a tak jsem hledal skulinu, jak z takové pakárny utéci. Do civilu jsem se dostal, jenže mi dali pouze dvouroční odklad. Po novém odvodu mi dali nabídku, jestli bych si zbytek radši neodkroutil na uranu ve Stráži pod Ralskem, což jsem velmi radostně přijal. Na tehdejší poměry královský plat, ale hlavně, byl jsem v civilu, pouze jsem si odmakal své šichty--------------Pokud tu píšu, že by mladým klukům dnes slušelo odkroutit si tu vojnu, tak opravdu v mé případě píše ten pravej.

Tonda Vlas (Pá, 13. 9. 2019 - 14:09)

Těch Amíků se na to nikdo neptal. Vopižlali je hned v porodnici. Dodnes se to tam v 50% případů děje. Dle oblastí ale hodně nerovnoměrně.

Steve (Pá, 13. 9. 2019 - 14:09)

A logika?

To je jako by si běžec záměrně deformoval nohu.

Reklama

Přidat komentář