Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

16.9. (Po, 16. 9. 2019 - 16:09)

Jak se dýchá v Česku? Z krajů má nejhorší vzduch Praha a Moravskoslezský kraj.

Rakato (Po, 16. 9. 2019 - 17:09)

A v Praze mají navíc tak špatnou vodu, že to Pražákům sedlo na mozek a výsledkem je jejich názorová opozice vůčí zbytku republiky.

Návštěvník (Po, 16. 9. 2019 - 10:09)

V případě nacistů nejde o nějaké hnutí z dola, ale je to klasické homosexuálně hierarchické vedení organizace, automatizované, firmeně korporátně vedené, patrně rovnou z těch firem management přešel do nacistické mašinerie co existují dosud, Krupp, Bauer, Ingen-Farben.
A to že nacisté by patrně nevznikly nebýt té homosexuální organizace, který pak byla zdecimována a vyvražděna (Muller-šef SS a jeho homosexuální pobočníci), je také jasné. Oni udělali křišťálovou noc, oni podpálili velmi pravděpodobně ten Říšský sněm a ihned po něm donutili spolupracovat přední průmyslníky a vzali si výpalné od každého z nich milony říšských marek na financování strany a lágrů atd.,pod pohrůžkou likvidace, znárodnění a poslaní původních vlastníků do lágru i s rodinami, patrně(po volbách, kdy se Hitler stal kancléřem).
Mullera zavraždili ihned po té co přestal být užitečný, aby někde nemluvil o té černé práci co dělal.

Návštěvník (Po, 16. 9. 2019 - 11:09)

O: šlo samozřejmě o fanatického nacistu a blízkého přítele Hitlera a vedlitele SA ,nejstarší a původní nacistické organizace, které se chtěli zbavit SS Goering a Himler a Hitler musel ustoupit, aby neodstranili i jeho. Přepadli ho v jeho ložnici s jeho milencem a střelili kulkou do břicha, poslední slova byla. Miluji Hitlera.

Návštěvník (Po, 16. 9. 2019 - 16:09)

Jistě, SA byli v první fázi vzestupu Hitlera klíčové, zastrašili celý národ, pořádali pogromy na židovské občany, pak ovšem chtěli druhou fázi revoluce,to nevím přesně co to mělo být, co mohlo být ještě radikálnější než to co pak prováděli Goring s Himlerem?!

Návštěvník (Po, 16. 9. 2019 - 10:09)

Je dost ohavné Jahodo, takto šlapat po vojácích nacistů, protože to jsou vlastně značně dětské hroby. Byli spracováni jako děti z chudých poměrů systémem a uděláni z nich vojíci a ti pak na konci války byli nasazováni do tvrdých bojů a padli.

Návštěvník (Po, 16. 9. 2019 - 09:09)

Dobře to Masaryk odkryl a totiž, že jedným co svědčilo proti Hilsnerovi nebyli fakta, ale to že byl žid a antisemitismus proti němu davem mířený, zkrátka lid si externalizoval hněv již na někoho, kdo byl v jejich očích jinaký a propagandisticky antisemitsky očerněn, že např. židé potřebují k rituálu krev. Co by asi tak chudý žid Hilsner sám doma s tou krví dělal a proč by kvůli tomu tu dívku zabíjel?!Nebylo by chytřejší ji získat z nemocnice třeba po domluvě a nařízením pouštění žilou nemocné dívce v nemocnici. NAPROSTÁ HOVADINA! Statečný Masaryk sám proti davu.
Již dávno se ví jak funguje dav : Indický mudrc Bidpaj pár set let před naším letopočtem utrousil verš: Pověra a zločin když se v duši tají,časem nejbystřejší rozum rozleptají.

Rakato (Po, 16. 9. 2019 - 12:09)

Jedna vlaštovnka jaro nedělá. Kdy byli ti stateční Masaryci, když Hitler řečnil proti Židům a pak je začal zabíjet? Nicméně Hilsnerova kauza dokazuje, že stačí malá jinakost, a může téct krev. Ale to dnes nikdo nechápe. A tak už dnes probíhá ve Francii muslimácký pogrom na Židy, kteří ji proto houfně opouštějí. Užvaněný Macron není schopen zajistit bezpečnost svých občanů.

Návštěvník (Út, 17. 9. 2019 - 01:09)

Jen když zrovna není ohrožena peněženka a není třeba stávkovat, pak jdou půtky stranou a všichno společne vyhlásí další la greve.O velké národy mít strach, je jako mít strach jako zajíc o Orla.

Návštěvník (Út, 17. 9. 2019 - 01:09)

Británie a Francie si poradí. Spíš máme mít starost o sebe a to finanční, o to jde hlavně, jsou zde směšné platy a budou problémy z důchody v r. 2050, to třeba vyřešit, ne migranty, Aláha atd., to jsou tisícileté věci, tohle pálí nyní.

Návštěvník (Po, 16. 9. 2019 - 09:09)

Když jsem u toho antisemitismu, tak ten tu začínal hrozit už u toho procesu s Údajnou vraždou té dívky, do které se musel vložit tehdy neznámý profesor Masaryk.
Šlo samozřejmě možná o sexuální vraždu devianta nebo co hůře odporný nacistický komplot s obětováním nevinné dívky.

Návštěvník (Po, 16. 9. 2019 - 09:09)

Samozřejmě člověk jako Klaus, je zcela odtržen od reality, ten vyrůstal v oáze elity, to bylo velmi nemravné a on v tom teď pokračuje, nechtěl bych mu křivdit kvůli jeho postižení, stačí mi jeho názory. Ten je nebezpečný, je to lhář, který se za to nestydí a chce to naučit celou ODS a snad se stát i prezidentem.Jakoby to ODS neuměla od jeho otce.

Rakato (Po, 16. 9. 2019 - 12:09)

Nejvíce od reality je odtržena pražská kavárna, ale neuvědomuje si to, a tak ji nelze přeškolit a civilizovat. Tady pomůže jen zákaz dovozu kávy.

16.9. (Po, 16. 9. 2019 - 07:09)

,,Obyčejní,, tátové od rodin, kteří potřebují stabilní práci s pravidelnou měsíční výplatou, aby mohli dětem platit školy, splácet hypotéku na dům, leasing na auto a v létě se jet vykoupat k moři, ti raději mlčí. Nemohou si dovolit vystrkovat hlavu, aby je přes ni někdo nepraštil. Nemohou vykročit z řady a řvát, jak je to všechno hrozně štve, jak se cítí ponížení a zrazení vládou a politiky, jakou nejistotu prožívají, když se podívají do tváří svých dětí a pomyslí na jejich budoucnost. Kdyby totiž zvedli hlavu, někdo by jim zcela určitě vypálil na čelo cejch rasisty a do úst nacpal roubík ze zmuchlaných stránek Mein Kampfu. Na krk by jim pověsil ceduli s nápisem XENOFOB a pak by je vláčel po soudech a vyšetřovnách policie. A nakonec by je tím rozpáleným cejchem rasismu mlátil tak dlouho, než by zase sklonili hlavu a zalezli zpátky do díry.To je celé.

Návštěvník (Po, 16. 9. 2019 - 09:09)

Hlavně nesmí skočit na ty lidské kecy. Já třeba byl na kursu a tam byla propuštěná mladá učitelka. A prý, že ji propustili ze školy z učení na prvním stupni, prý vyhořela atd., a přitom měla furt nějaké kecy, pak se zjistilo, že to je náboženský fanatik, který nábožensky rozporuje každou druhou větu.Z ní normálně i ten kolektiv, jakož si nepředstavuju, že tam je nějak normální na základních školách musel vyrůstat.

Návštěvník (Po, 16. 9. 2019 - 09:09)

A u Hitler Jugend na vybraných školách musel mít každý svou nacistickou bibli hezky na stolku, takže být někoho, kdo byl bit na škole četbou této knihy?! A podle mne ti vojáci, odvedenci, árijské a mixlé árijsko baltické rasy-zřejmě původní těch německýc rytířů co šli poněmčovat a pokřesťanskovat Balt a Polské kmeny,tak těžko Hitler je sice nemohl nazvat čistou, nejušlechtileší modro okou, blonďatou, prvotřídní nordickou árijskou rasou, ale musel jim uznat, že byli árijci. To je blbý řádu německých rytířů nepřiznat, že byli árijci...

Návštěvník (Po, 16. 9. 2019 - 09:09)

A Jahodo, to, že někdo musel nastudovat povině ve škole nějakou knihu, nebo povině ji poslouchat v armádě...?! To je jako kdyby si chtěl vystěhovat na sibiř nebo na madagaskar, všechny původně členy české KSČM, ačkoliv jediný zločin bylo, že prostě chtěli to místo a nějakým způsobem na něj měli a nechtěli aby je převezl neschopný kariérista a 30 let je komandoval, přebral jim ženu, zařídil, že nedostane jejich dítě možnost studovat, získat byt atd.!

Návštěvník (Po, 16. 9. 2019 - 09:09)

Myslíš toho předsedu krajně pravicové rakouské SPO, který za úplatek nabídl neznámému sponzoru zatípnout stavební firmu Strabag v celém rakousku jako ministr průmyslu(proč asi chtěj ty strany na své rezorty...)? Bašta SPO bude asi v Korutanech jako ten Korutantský hejtman, co jezdil až asi z vídně do Korutan do nějakého gay klubu a v noci a velmi rychle ujížděl pak zpět a neustál zatáčku. No, krajní pravice měla vždy gay strukturu zapracovanou uvnitř, gayové jsou totiž narozdíl od leseb hierarchičtí.

ODS (Po, 16. 9. 2019 - 00:09)

Byli jsme a budem, jenom peníze už tu pro většinu z vás nebudou!

luci (Po, 16. 9. 2019 - 09:09)

Ale vytrhávání faktů z kontextu je přece v rétorice politiků samozřejmostí. A emotivně ladění posluchači na to "naskakují" .

Reklama

Přidat komentář