Reklama

Výprask před diváky

Jirka xy (Po, 23. 9. 2019 - 16:09)

Kápni božskou a buť v pohodě. Přeci tě nezabijí. Já, když dostával řemenem (a to docela často), tak jsem musel předstírat, že mě to bolí, abych moc neprovokoval, protože máma to vůbec neuměla - neřezala mě koncem, ale prostředkem, takže se řemen jemom obtočil. Je šance, že vaši to udělají stejně.

Mara (Ne, 22. 9. 2019 - 20:09)

To byla teda hloupost kouřit ve škole ..
Měla by ses rodičům přiznat co jsi provedla ..
Trest i tak nejspíš bude, ale je pořád lepší, když to budou vědět od tebe a ne od učitelky na třídních schůdkách ..
Neboj už x lidi dostaly podobné tresty a ne jednou ..

Jana (Ne, 22. 9. 2019 - 19:09)

Za blbost se holt platí. Když už musíš kouřit, proč ve škole? Já bych být tebou doma vše přiznala a řekla rodičům, že za to zasloužíš výprask řemenem na holou. Ono to zas nebude tak zlé a neubyde tě. Mě se stalo kdysi dávno něco podobného.

Verča (Po, 23. 9. 2019 - 08:09)

přesně, proč ve škole proboha :) No tak maximálně budeš mít zadek od řemenu :) Mě mamka bila šlauchem na holou...to bylo jiné kafe

Výprask a vých… (So, 21. 9. 2019 - 13:09)

Výprask a výchova - nic víc
Muž z KV hledá Ženu z Karlovarska. Jsem muž, který cítí hluboko v sobě potřebu dostat výprask na holý zadek. Jako malý kluk, který se provinil. Líbí se mi představa klečet uprostřed místnosti nahý a s troškou nervozity čekat, co nastane. Líbí se mi po výprasku klečet v koutě na hrachu s vystrcenym zadkem. Nepotřebuji ani nehledám brutální bití Nic více, nic méně než výchova a výprask. Nechci mít s Vámi sex. Pokud se Vám to bude líbit, zopakujeme. Pokud ne, nikdy se již neuvidíme. F. O samozřejmá
[email protected]

Klarina (Po, 16. 9. 2019 - 10:09)

Ještě k těm narozeninovým legráckám.
Prý existují kožené důtky z nějaké jemné kůže, kterými to nebolí. Zdálky se zdá, že vás někdo hrozně bičuje, ale ono to skoro vůbec nebolí. Snad to moc nebolí.

Jan (Út, 17. 9. 2019 - 15:09)

Já měl kdysi přítelkyni, podstatně starší než já, která to měla ráda. Když jí bylo 45, dostala na holou pravítkem přesně 45. Až měla zadeček úplně rudý. Ale prý jsem to nepřehnal.

Petra (Út, 17. 9. 2019 - 08:09)

Důtky jdou koupit takové, kterýma to vážně skoro nebolí...ale taky jsou takové, kterýma je to šílené. Moje babička měla gumové důtky a sem tam jsem je pocítila na svém pozadí. No nic moc teda

ZDENĚK x (So, 14. 9. 2019 - 07:09)

Když jsem chodil do školy na základku tak jsem dostával výprasky běžně jako všichni kluci.Dostat vařečkou nebo páskem nebylo nic neobvyklého.Když jsem to musel absolvovat tak jsem se bál.Jednou ,když jsem se seznámil se svoji přítelkyní a už jsme spolu chodili na vycházky ,tak přišla řeč na výprasky ,které jsme dostávali v dětství.I když jsme se toho bali tak jsme si řekli ,že bychom to mohli vyzkoušet jaký to bylo ,když jsme dostávali páskem.Na inzerát se nám přihlásila jedna pani.Pozvala nás k sobě na chalupu.Byla to paní ,která byla tak ve věku našich rodičů.Domluvili jsme se na scénáři.Dostali jsme tašku do školy měla dokonce i starou žákovskou knížku,kterou nám půjčila.Přišli jsme jako ze školy s poznámkami a čtyřkou.Nasledoval výprask já jsem dostal řemenem na holou přítelkyně pak vařečkou.Po výprasku jsme šli do svého pokoje,místo klečení jsme si pořádně ...

Mira (Pá, 13. 9. 2019 - 15:09)

Ještě mě napadlo, jestli dobré kamarádky nemají ve scénáři pro Janu připravenou nějakou lahůdku na závěr, třeba klystýrek, to se prý holkám také dělá. Když Jana tak ochotně nechává nahlížet do svého rozkroku.......,

Jana (Pá, 13. 9. 2019 - 14:09)

Já nejsem přehnaně stydlivá (a buchtičku mám fakt pěknou), takže s kalhotkami hlavní problém nebude. Ale to bití mě děsí. Doma jsem sice dostala hodně výprasků vařečkou, ale to už je 15 let, řemenem jenom dvakrát a rákosku jsem nikdy ani neviděla. A tohle bude asi horší než běžný domácí sekec.

Pavla (Čt, 12. 9. 2019 - 22:09)

Jano z Tábora, ty jsi asi hodně hloupatá, neni ti spíš 23 nebo 13 let?
Takže, nejdřív se budeš muset svléknout, potom hodně hodně předklonit a další půlhodinu se mnoho lidí bude úplně zblízka dívat na tvoji buchtičku a všechno co tam dole máš. To ti nebude trapné??
A teď nastane to slibované legrační bití Pokud ovšem nejsi z mládí zvyklá na výprasky, tak tě čeká 33 nepříjemných překvapení. Ani tvoje sestra ani imanžel ani nikdo jiný tě nebudou šetřit a švihnou tě co nejvíc. Ale jdi do toho a užij si to.

PEtra (Pá, 13. 9. 2019 - 07:09)

Tohle mi přijde jak na Velikonoce a ne jak na narozeniny :)

Jana (Čt, 12. 9. 2019 - 15:09)

No právě, 33 let znamená 33 švihnutí něčím, možná páskem nebo možná rákoskou nebo ty potvory vymyslely ještě něco horšího, a toho se teď docela bojím. 33 čímkoli je hodně. Hlavně abych to nějak vydržela a nebyla trapná.

Petra (Čt, 12. 9. 2019 - 18:09)

Ahoja Jani, no a dostala jsi na zadek nekdy? Rakosku ti fakt nepreju.

warp (Čt, 12. 9. 2019 - 16:09)

Neboj se, oni si tě už nějak podrží, takže to budeš muset vydržet v každém případě :-) A důležitější ve tvém případu asi ani nebude čím dostaneš, ale jak tvrdě a s jakou intenzitou tě budou plácat nebo švihat. Tedy jak moc tě budou nebo nebudou šetřit. Pro narozeninové výprasky se často používá dřevěná, plastová nebo kožená plácačka, protože je nejlépe slyšet když pleská o holý zadek, co celou zábavu umocňuje.

Jana (Čt, 12. 9. 2019 - 14:09)

Ahoj, já jsem Jana z Tábora a za měsíc mi bude 33. Kamarádi a kamarádky mě přemluvili, že bych měla podstoupit tenhle narozeninový výprask. Už jsem s tím souhlasila, věk 33 let si prý zaslouží mimořádnou oslavu, ale teď trochu váhám, potom , co jsem nejenom tady četla. Nši kluci požadují, abych při výprasku mělana sobě podvazky a punčochy a žádné kalhotky, tak tohle přání jim asi jehce splním, ale toho bití se stále bojím. Kamarádky už prý mají připravený scénář výprasku, ale nic nechtějí prozradit, že to pro mě bude překvapení. Tak nevím, co dělat, narychlo všechno odvolat se mi nechce.

warp (Čt, 12. 9. 2019 - 15:09)

33 let by mělo znamenat 33 ran. Když to bude rukou na holou tak to hravě vydržíš, navíc tě budou vyplácet i holky. Když si na tebe připravili i nějaké pomůcky, tak to může být o něco horší, no asi se nemusíš bát, protože tyhle narozeninové výprasky jsou víc o zábavě a trošce studu, nežli o nějaké velké bolesti.

Mirka (Čt, 12. 9. 2019 - 11:09)

Ty kalhotky, pravda, nebyly velké, ale tři šňůrky a dva kousky látky jsou snad dneska celkem běžné kalhotky. No a ty děti, co se jako na můj výprask dívaly, těm bylo 15 a víc, ty jsem mravně ohrozit nemohla.

PEtra (Čt, 12. 9. 2019 - 11:09)

jo jo, tak v tangách je to na holou :) :) já to měla stejně

Reklama

Přidat komentář