Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

š (Po, 16. 9. 2019 - 13:09)

Miluna je ale celkově oslabená. Tady už psalo o té opotřebované děloze a podobně. Doktor sledoval statistiku, ale přejme, když už se to dítě narodí, aby bylo v pořádku..

Miluna (Po, 16. 9. 2019 - 14:09)

Tak díky.uvidim jak sem na tom.Já sem brala vitamíny a bylinky a mam před Ms a zatim to semnou nic nedělá,žádný PMS necítim a jestli můžu už být těhotná nevim.Měla sem to s nim od doby co jsme teď spolu dvakrát.

Miluna (Po, 16. 9. 2019 - 09:09)

Tak ještě v rychlosti.Já mam v hlavě teď jeho myšlení.Právě on se toho nebojí je z Ruska zvyklej.Když mi popisoval jakou měl těžkou cestu do školy a život od mala těžkej tak je dost tvrdší a bere život jinak nemá ze všeho strach a hned ho něco nerozhodí.A tady nesnáší když si někdo stěžuje na Čechy on nedá na Česko dopustit.A když sem mu řekla že nemam chuť na vodu jak říkal že málo piju tak se zasmál že v Ruský vesnici bych byla za jen vodu ráda:-) ..jo ale má pravdu no.

? (Po, 16. 9. 2019 - 08:09)

Jak má vypadat hodná maminka?
Jak si představuješ hodnou maminku?

Miluna (Po, 16. 9. 2019 - 09:09)

Ne hodná ale dobrá třeba jako Andrea.Ja už musim jít.

Návštěvník (Po, 16. 9. 2019 - 10:09)

Copak s Andeou žiješ? Nevíš nic, jen co tady někdy napíše.
Jaká je dobrá matka, víš to?

Miluna (Po, 16. 9. 2019 - 12:09)

Nevim ale podle toho jak to píše a je z ní cítit taková pozitivní energie a zrovna tak z Pilsnerky tak podle toho si to o Andy myslim.Dneska tu je taková problemová pacientka,pořád nadává,nic se jí nelíbí.Dostala sem vynadáno že je hnusnej oběd- jako kdybych ho vařila já! Čaj jí taky nechutná.Dělá dost dusno ,to z ní maji sestry radost.Každej chápe že je někdo mrzutej nervozní když maji zdravotní problemy ale jak je zlá to je síla.Pani co s ní je na pokoji je chudák pořád každou chvíli radši na chodbě.

jj (Po, 16. 9. 2019 - 13:09)

Andrea tě dost podporuje a inspiruje. Tím, co píše o sobě - co dělá a jak se jí daří, myslím že se v životě orientuje dobře. Takže odhad máš dobrý,ale čímto, že jinak často naletíš?

Andrea (Po, 16. 9. 2019 - 12:09)

Milu,to bude nějaká baba rejpava i v životě, přejdi to a dělej si svoje, já, když mám migrénu,tak se uzavru do sebe a čekám, až to přejde, však to znáš.Ja mám volno a jedu na houby,ahoj a vydrž

? (Po, 16. 9. 2019 - 08:09)

Pořád stejný kolotoč a záruku? Bude možná skvělej táta, ale jaká bude maminka? Miluno, to nevyspání se projeví všude! I na fyzičce!! Zase tě vykopnou.

Miluna (Po, 16. 9. 2019 - 08:09)

Ono je celej život právě pořád stejný kolotoč,smiřuju se s tim a jedu podle Sany jak napsala-lepší zajetej svuj stereotip než ještě pak horší věci.A tou maminkou chci být i já dobrá maminka,už mam na to věk.S Renouškem mi to šlo dobře kdyby...,,no víte sami.Už mi Denis psal,tak je vidět že má starost.Já teď čekam na odvoz vzorků.To se zase projdu přes celej areál.A to nevyspání na sobě necítim,to sem v pohodě.

Miluna (Po, 16. 9. 2019 - 08:09)

Alešku to je vždycky jen první den po volnu,to neusnu jak sem vyspalá a pak se to další dny srovná a usínam pak dřív.Je to tim jak mam vnitřní nastavení spíš sova i když ty noční poslední dobou taky moc nezvládam.Nejčastěji mi vyhovuje chodit spát v 00-2h,to je muj čas.Ale když mam energii jednou za čas tak jdu kolem 3 nebo 4h..No dneska mam naspáno něco přes 2h...a anonyme tak proč sem teď spokojená podle se Sergejem? Já vim že ani s nim nebude pořád všechno ideál ale od Sergeje je to přece rozdíl a jestli dítě vyjde mam v něm záruku že to bude skvělej táta a ještě jak doktor tak se tak nebudu bát a ohlídá si ho.K tomu zajištění.Že občas mam chuť být sama a svuj klid tak si to občas vyřešim.Ale vim že být denně sama a bát se aby se něco neposralo tak to si moc netroufam.Teď mam namoženej nějak sval pod rukou a strašně špatně se mi tahaj a zvedaj lidi,tak mě to opět sere.Musela sem se omluvit sestrám že toho teď tolik neuzvednu,dělá mi problem i vzít skleničku a napít se:-(

? (Po, 16. 9. 2019 - 07:09)

Něco se posere, párkrát nepříjdu. Takové uvažování? Neuvědomí si, že s ní počítají. Dlouho tam nebude. A to, že se to nevyspání i psychika projeví na její práci a celkově, je pravda Aleši.

-Aleš- (Po, 16. 9. 2019 - 06:09)

Milunko, ty vstáváš před čtvrtou abys byla na šestou v práci a přitom jsi ještě v půl jedný na internetu. Jestli tohle nebude ten důvod proč po čase nezvládáš zaměstnání a příčina tvé únavy a dalších potíží.

Návštěvník (Po, 16. 9. 2019 - 06:09)

špatné uvažování, špatné rozhodnutí, nesprávná cesta, budeš nespokojená o štěstí u tebe nelze hovořit

Miluno (Ne, 15. 9. 2019 - 23:09)

budeš muset věřit, že Denis s Maruškou žádné plány nemá. Nejít kvůli žárlivosti do práce je hloupost, stejně je neuhlídáš, kdyby to bylo jinak. Vždyť to znáš u sebe. Když tě chytne toulavá, tak tě nikdo nezastaví a máš plno výmluv. Dost riskuješ, když sem píšeš před Denisem. On už s tebou něco prožil a ví, že by bylo naivní ti věřit všechno, co říkáš.

Miluna (Ne, 15. 9. 2019 - 23:09)

Máš pravdu,to bych neudělala kvuli žárlivosti.Do práce pujdu.A stejně to neuhlídam i s kymkoliv jinym.Já sem vděčná že mam vůbec nový bydlení že se postaral a že mi vůbec ještě chce,takhle se uklidňuju.A že místo špinavýho některýho bejvalýho mam vedle sebe voňavýho pana doktora.Už to pak neřešil kam píšu.Já už pak psala když se nekoukal a dělal svoje věci.Teď kouká na nějakej film a Maruna si čte a já bych měla spát ale nejde mi usnout.

Miluna (Ne, 15. 9. 2019 - 22:09)

No jo jenže to jsme byli rozhádaný a já myslela že konec a šla sem na diskárnu a pak se narodila Zdenča.Jenže pak jsme to slepovali a vdala sem se a pár let s nim byla.No a neni to pravda že jak tu dělá ze mě někdo špatnou! Anko Marian je zavřenej a o Alexovi a Dežovi nevim.Co vim tak Štefan říkal že se chtěl Marian zabít ale už je to taky nějaká doba co to říkal.Jemu hustě hrabalo,stačilo co sem s nim zažila.Někdy se mi to vrací do sna a vzbudim se hotová že je to zas pravda,takový útržky.Třeba že po mě lezou šváby,někdy i ze sna zakřičim a tenkrát jak sem Deniska bouchla tak se mi taky zdalo něco tak ošklivýho.

No (Ne, 15. 9. 2019 - 22:09)

vidíš. A Mariana jsi si chtěla pojistit úplně stejně jako teď Denise. Když jsi porodila Milánka asi v pátém šestém měsíci, tak se ukázalo, že není Mariánův ale Śtefanův. A ty jsi chtěla Mariána, se ketrým byla už těhotná Žaneta. Takže jsi se nechala hned od Mariana našukat, Žanetě jsi rozbila hubu a cválala za štěstím. Tehdy se ti podařilo rodit dvakrát během jednoho roku, což je celkem biologická rarita. A teď si zase chceš pojistit chlapa rěhotenstvím a on naopak stojí víc než o tebe o tvoji dělohu, abys mu rodila děti. Co vy jste za lidi

Miluna (Ne, 15. 9. 2019 - 23:09)

Ty máš snad nastudovanej muj život člověče.Vždyť ty si pamatuješ víc než já! Já mam výpadky,já byla v hroznejch depkách tenkrát a připadá mi to jako když píšeš o někom jinym.Dneska bych si o prdlýho Mariana neotřela ani botu:-) ano,takhle jima pohrdam,koukáš co?? A to se dozvim časem jak sem ještě na tom s břichem.Kdybych byla už jako bába,nechci na to teď myslet.Kolik bylo těch sourozenců Kelly Family??? Třeba mam ještě šanci.

Reklama

Přidat komentář