Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Rakato (Ne, 15. 9. 2019 - 21:09)

Ano, v tom Predátoři neustále chybují. Jako ve filmu "Predátoři" s Adrienem Brodym, tam to také projeli. Jinak řečeno - nejsou až tak velcí predátoři, jak si myslí.

15.9. (Ne, 15. 9. 2019 - 20:09)

Ano a co tě na té krásce tak zajímá,že by tajemnost. Ó souhlasím...

Rakato (Ne, 15. 9. 2019 - 21:09)

Esmeralda byla cikánka, takže musela být velmi krásná, aby zaujala. Ovšem z druhé strany, tyto zajímavé čumáčky jsou většinou práznými nádobami. S nimi si o kvadruplegii nebo bonitě akcií nepopovídáš.

15.9. (Ne, 15. 9. 2019 - 20:09)

Predátor možná je na čase,abych zde připoměla,že společné dluhy nejsou v žádném případě překážkou v ukončení vztahu.

Rakato (Ne, 15. 9. 2019 - 21:09)

Naopak, jsou skvělým okamžikem k tomu se rozejít (a nechat věřitele plácat se v tom, kdo jim vlastně dluží). Rozejít se s dluhy je mnohem snazší, než se rozejít s majetkem a enervovat se při jeho dělení. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nicméně (a já to vidím stále dokola) - problém je, že lidé se berou s tím, že navěky. To je jejich zásadní omyl a neprospívá vztahu, protože je to zcela nereálný závazek. Jakmile se totiž oba dva přestanou v manželství přetvařovat a upadnou do rutiny, manželství přestane mít základy, a ani erotika to nezachrání. Proto je správné a) nepořádat nákladné a honosné svadby (protože se jen ztrapníte, když se za pět let rozvedete), b) neslibovat si věrnost nadosmrti (to je křesťanský nonsens, tak typický pro všechno, co křesťané říkají a dělají), ale čestně si říct - až mě přestaneš bavit, dostaneš kopačky. Já jsem pro upřímnost. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud budete mít další problémy, Rakatova manželská poradna je zde k dispozici.

Jedovatej (Po, 16. 9. 2019 - 16:09)

" Proto je správné a) nepořádat nákladné a honosné svadby (protože se jen ztrapníte, když se za pět let rozvedete),..." --- přesný, svatba - to jsou prachy, vyhozený před rozvodem. A navíc... jsou to deseti- a možná i stotisíce, narvaný do svatebčanů, který se za tvý prachy vožerou a pak tě za tvý prachy stejně pomluvěj...

aladin (Ne, 15. 9. 2019 - 20:09)

"TV Barrandov
Moje zprávy"........Pojišťovny jsou pane Soukup Business, to znamená, že akcionáři chtějí dividendy a vůbec je nezajímají občané !!! Všechny pojišťovny zrušit, ponechat jen VZP bez soukromé účasti a dotovanou státem !!! !!! !!!

aladin (Ne, 15. 9. 2019 - 19:09)

"TV Barrandov
Moje zprávy"......Exekuce !......Politici budou asi na těch exekucích nějak finančně zainteresovaní !!! Policie by to měla prověřit !!! Všechno co politici dělají "pro" ty co mají exekuci je proto, aby tito lidé propadli exekuci a přišli o movitosti, které se pak prodají !!! Kam takto získané peníze jdou ??? Čtyři roky policie štve Babiše a tohle vůbev neřeší !!! P R O Č ? ? ?

aladin (Ne, 15. 9. 2019 - 19:09)

"Jednotka
Správy RTVS"......Hong Kong - jen počkejte, až budete mít tu demokracii, bude vás to sakra mrzet !!! Jako to dnes sere většinu občanů u nás a ve Východní Evropě !!! Demokracie je obrovská ZLODĚJNA s kterou nic neuděláte i kdyby jste se udemonstrovali !!! Budou okrádat vás, ty nejchudší !!! Asi si myslíte, že v té demokracii budete bohatí, hovno, budete okrádáni politiky . dealery, lobisty, státní peníze se budou rozkrádat pomocí úplatků, zfalšovaných soutěží a pod !!! Až vám dojde vaše blbost, bude už pozdě na návrat zpět !!! Ti demokraté budou na vaše demonstrace kašlat !!!

Návštěvník (Ne, 15. 9. 2019 - 19:09)

Politická korektnost je asi to, když se řekne někdo, jdu do gay sauny. To znamená, že jde do swingers sportovního klubu a bude kopulovat v temné sauně s cizími muži nebo předem domluven s někým.

Rakato (Ne, 15. 9. 2019 - 19:09)

Mnoho lidí z disfunkčích rodin má podivné a extrémní názory. Je to úplně stejné, jako když máš tik a trháš hlavou do strany - také s tím nic nenaděláš.

Rakato (Ne, 15. 9. 2019 - 20:09)

Ale ani lidi postižení nemusí zoufat, protože se někdy objeví něžná ruka, která ho pohladí. Tak jako Esmeralda Quasimoda. Ale tyto pohádky nekončí dobře a dav Quasimodovi vždy ukáže, kde je jeho místo. Jenže Francouzi se kontroverzních témat nebojí a umí na ních dokonce vydělat. Jako tento Hugo a autoři muzikálu Cocciante a Plamondon, blíže viz
https://www.youtube.com/watch?v=-XB7aftz6zY

Vyprávěj (Ne, 15. 9. 2019 - 19:09)

dál, jak si to užíváš

Návštěvník (Ne, 15. 9. 2019 - 22:09)

Jako tu politickou korektnost?! Když se nebere vážně a tazatel není chladnokrevně přesvědčen, že mu ji musím souhlasit a tasí když ji zpochybním a vyvrátím, nemám problém. Např. chápu, že žena řekne, že musí na toaletu a neřekne, že ji defekační puzení nezadržitelně pudí povolit rychle řitní svěrač a vytlačit pořádný exkrement, který má plný anál.

Jedovatej (Po, 16. 9. 2019 - 16:09)

"Např. chápu, že žena řekne, že musí na toaletu a neřekne, že ji defekační puzení nezadržitelně pudí povolit rychle řitní svěrač a vytlačit pořádný exkrement, který má plný anál." --- Sdfg, jestli je to tvý, tak teda za mě snad poprvý palec nahoru.

Rakato (Po, 16. 9. 2019 - 17:09)

No to jste se oba shodli na pěkné nechutnosti. Salónní vystupování vám nic neříká?

Jedovatej (Út, 17. 9. 2019 - 12:09)

A hlavně - ve srovnání s některejma, ba mnohejma příspěvkama, voznačenejma "Návštěvník (anonym)" byl tenhle vlastně docela decentní...

Jedovatej (Út, 17. 9. 2019 - 12:09)

Ale jo, říká... ale když jsem ten Jedovatej... A fórek to byl docela dobrej.

Rakato (Ne, 15. 9. 2019 - 23:09)

Zavřete oči, odcházím. Zůstaneš tu pro dnešek sám se svými nechutnými fantaziemi, opuštěn a osamocen. Zkus pro změnu hlubokou myšlenku, pokud tě nějaká napadne, např. zda si Havel zaslouží vlastní knihovnu nebo zda pražská kavárna nevznikla kvůli závadné vodě z Vltavy, kterou v Praze pijete.

Návštěvník (Ne, 15. 9. 2019 - 23:09)

Bež si přeměřit svůj nabiják, jestli ti trošku nepovyrost.

Reklama

Přidat komentář