Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (So, 14. 9. 2019 - 23:09)

Babiš zkrátka má své charisma a krásně vyplnil požadavek doby od politiků od voličů,klasický populista, není sám, je jich spousty. On je ten úspěšný. Kdo za to může? No asi ti politici, než přišel, on je potrestal za jejich vlastní chyby. Hotovo, vymalováno, teď je osvobozen od stíhání. 50 mega je opravdu marginalita oproti tomu o co jde v politice a lobyngu. Já si pamatuju, že Kalousek svého času málem přihrál asi 500md zakázku jedné firmě překupníků, která pak měla údajně za ty prachy likvidovat všechny "komunistické" ekologické zátěže.
A nyní jde třeba o lithium, to je zdroj, který je ve všech baterkách v počítačích, opět jde o cca 5000 md KČ. Jistě Babiš kope i za sebe, ale hlavně aby nepřišel o něco, ne aby si nakradl jak kalousek 500 000 000 KČ.

aladin (So, 14. 9. 2019 - 19:09)

"Tajomstvo pyramíd CZ Dabing"....Já to vidím takhle, piramidy v gize postavil(i) před mnoha tisíci leta a stavba trvala stovky let, pokud ji nestavěli mimozemšťané !!! Těch 20 let. jak tvrdí egyptologové trvalo vysekání chodeb a komnat v pymamidě !!!

Rakato (So, 14. 9. 2019 - 22:09)

Tato pseudotajemství zajímají málokoho. Na Wiki ti podrobně vysvětlí, jak na to Egypťané šli. Je to jen otázka organizace práce, píle a znalost rumpálu a páky. Když faraón začal vládnout, začal vždy s novou pyramidou, a mnozí se dožili jejího dokončení.

14.9. (So, 14. 9. 2019 - 19:09)

Ženské po sobě dokážou házet i dortama,fakt.

14.9. (So, 14. 9. 2019 - 19:09)

Kolik,že těch jogurtů budeš potřebovat,aby pracovali?

14.9. (So, 14. 9. 2019 - 16:09)

Vedoucí pracovník to nemá jednoduché,může očekávat příliv nespokojených manželů a partnerů.To se teprve nasmějem.

Rakato (So, 14. 9. 2019 - 17:09)

Nespokojená nebo neuspokojená žena může na pracovišti vyvolat skandál, že ji nadřízený sexuálně obtěžoval, i když to není pravda, a tím pádem je vedoucí v hajzlu, protože podle zákona zde platí presumpce viny a on sám se musí vyvinit. Dokaž, žes nikoho neznásilnila.

Návštěvník (Ne, 15. 9. 2019 - 00:09)

Ježiš tohle téma mne tak solí, tedy, mně je to úplně jedno, ať si Straus Khan, nebo Bill Cosby platí za své sexuální eskapády, když nedovedou být věrné jedné ženě, jak je všeobecně správným a rozšířeným zvykem.Vaše spokojená manželka vás tak akorát bude žalovat, to by musela být zlatokopaka jako u Mell Gibsona, ta ukrajinka.

aladin (So, 14. 9. 2019 - 18:09)

Je jen jedno řešení !!! Jak s tokovouhle sviní zatočit !!! !!! !!!

Nona (So, 14. 9. 2019 - 17:09)

A to jsi ještě nezažil, když takový skandál vyvolá neuspokojený muž, že jej sexuálně ne-obtěžovala (tak i tak) nadřízená

Rakato (So, 14. 9. 2019 - 18:09)

Asi by si lidé (muži i ženy) před odjezdem do práce měli vzít válium, ať se zklidní.

14.9. (So, 14. 9. 2019 - 17:09)

I to je možné. Ale těch zuřivých manželů v afektu bych se bála víc.

14.9. (So, 14. 9. 2019 - 16:09)

Ženy si v Islámu sami nevolí moc věcí,ale evropanky Ano.

Návštěvník (So, 14. 9. 2019 - 16:09)

No to by sme měli, to byla taková virtuální Brusilova ofenzíva.

Návštěvník (So, 14. 9. 2019 - 16:09)

Zřejmě, ale právě Jílková je histerická jen v tom pořadu a jako baba dovede být skvělá, ovšem její muž musí mít jistě dané parametry.

aladin (So, 14. 9. 2019 - 18:09)

Řekl bych. že je to psychopatka, jako všechny feministky !!! Feministka je nesprávné a zavádějící označení !!!

Návštěvník (Ne, 15. 9. 2019 - 00:09)

Pozor, dnes se v psychologické a psychiatrická obci již nepoužívý výstižené, ale deprimující vystižení psychpat, ale preferuje se užívání psychická porucha.

Návštěvník (So, 14. 9. 2019 - 23:09)

Proti feministkám nic proti, ale ať respektují machisty. A ať na to mají. Pak není třeba feminismu. Nějaký falešný feminismus, kde jede jen o lesbická práva, tady nepotřebujeme, lesbám tady nikdo nic neupírá.Nemusí nenávidět někoho, kdo je naprosto lidsky ani sexuálně nezajímá. A vyjíždět po nevyhraněných heterosexuálkách samozřejmě můžou v rámci slušnosti. Chlap ve věku otce také nebude balit patnáctku, tak proč by na to měli právo mít lesby?!

Rakato (Ne, 15. 9. 2019 - 15:09)

Jenže podstata feminismu je nerespekovat muže a jejich schopnosti, ale pomocí nově ustanoveného práva a vydírání získat lepší pracovní pozice, než odpovídá jejich schopnostem. To vše s odůvodněním, že se musely starat o děti a proto nemají tolik praxe a vzdělání. Kapitalistu ale nezajímají ženské neopodstatněné ambice, ale schopnosti a pracovitost. A tyto feministky právě kapitalistům vysvětlují, že je má zajímat umístění aspoň 50 % žen na všechna lukrativní místa, a také jakási společenká či charitativní angažovanost. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nuže shrňme si to: Socialismus zkrachoval, protože nedokázal zainteresovat lidi na vyšších výkonech, protože protěžoval proletariát a protože nespravedlivě rozdělovat společenský produkt. Přestě to teď prosazují feministky. Jen v jejich vysněné matriarchální společnosti mají mít hlavní slovo ženy (a ne proletariát), mají získávat nezaslouženě vyšší platy a to všechno brzdí pracovní nasazení. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Po pravdě ale cítím, že s důchody žen by se mělo něco udělat, protože jsou nízké jen proto, že jde o ženy (protože ty pečovaly o děti déle než muži).

Jedovatej (Po, 16. 9. 2019 - 15:09)

"Po pravdě ale cítím, že s důchody žen by se mělo něco udělat, protože jsou nízké jen proto, že jde o ženy (protože ty pečovaly o děti déle než muži)." --- To sice jo, na druhý straně se ale ženy dožívaj vo dost vyššího průměrnýho věku, než muži, takže v konečným součtu poberou na důchodech vo ty roky navrch víc, než ti muži. --- Za mě by bylo nejideálnější řešení, když by na důchod svejch matek přispívalo přímo ze svejch odvodů pracující potomstvo, část vodvodů by teda nešla do společnýho, ale přímo těm matkám - důchodkyním. I takový návrhy byly už ve hře, není ale vůbec překvapivý, že ty socanský nádhery se podobnejm nápadům v tý komisi pro spravedlivý (chachachá) důchody bráněj, jako čert kříži. To, že ženská vychová děti, ze kterejch v dospělosti můžou vyrůst nemakačenkové a grázli, přece není žádnej důvod, aby dostala vyšší prachy. Tohle bude možná hnusný, ale dělňas ve fabrice taky asi nedostane zaplaceno za zmetky... Takže... za slušně vychovaný, pracující potomstvo nechť náleží vodměna v podobě části sociálního pojištění pracujících, směřovaná přímo na důchod matky... za nepracující pochopitelně ani vorla. Von by takovej bonus k důchodu za dvě, nebo dokonce tři děti moh bejt dost zajímavej... a pro myslící rodičovstvo by to byla dost motivace dokopat svý děcka ke slušnýmu vzdělání a snadnýmu zapojení do pracovního procesu při budování rozvinutý kapitalistický (chachacha) společnosti. --- Vobávám se však, že Babiš natolik naskakuje na socanský nesmysly ( i když za ně rve politický body, jak je umně vydává za svý), že takovej model je dost vyloučenej... vždyť se podívej, jak ta anosocanská koala cpe bezhlavě prachy všude a kdekomu, jakoby ty prachy rostly na polích a stromech, nebo jako by Babiš měl v tom zvěřinci u Čapího hnízda tlupu bájnejch živočichů, serpenízků vobecnejch, který usilovně tlačej balíky voběživa vysoký nominální hodnoty. Ani v době hospodářskýho růstu nedokážou splácat rozpočet aspoň vyrovnanej, když už ne přebytkovej, a jsem vopravdu zvědavej na ten raketovej růst dluhu, až přijdou hubený léta, hospodářskej pokles, nebo dokonce propad.

Reklama

Přidat komentář