Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

15.9. (Ne, 15. 9. 2019 - 08:09)

Je možné,že z se žen stávají lovci,hierarchie rodiny jde do kopru.

Návštěvník (Ne, 15. 9. 2019 - 09:09)

:-) Možné je vše! Buď tedy lovkyní, doufám, že ještě lovíš muže na sex a ne na maso jako Predátor.

Rakato (Ne, 15. 9. 2019 - 15:09)

pěkné

15.9. (Ne, 15. 9. 2019 - 10:09)

Predátor,měla jsem možnost vidět fotky,byla celá v černém.Možná další Černá vdova,hmm.

Návštěvník (So, 14. 9. 2019 - 16:09)

Ženy si v Islámu sami nevolí moc věcí, je to extrém. Je ale zaručeno, že přežije do dalšího pokolení pěkná žena. V ČR se vyvíjí jakýsi diktát žen, které dělají kampaně, za uznání ženy, když objektivně evidentně není příliš krásná ,ani povahově ceněná.
Za každou cenu si vytkly za cíl vzdorovat, bojovat s muži.
Přitom tak cloumaný hormonama jako ženy snad ani muž není. Samý laktát, samý estrogen.
Pak ty starší baby jediný sou moudrý, či by byli, kdyby zas neměli nedostatek hormonů a nebyly nabroušený.

Rakato (So, 14. 9. 2019 - 16:09)

Pravda, když je žena stará, je jí už všechno jedno, protože vypadla ze sexuálního oběhu, a dohání doby, kdy se musela tvářit submisivně a jako ďiblík, aby zaujala muže. Na druhou stranu jsou zkušené a některé i zábavné, jak mají všechno na háku.

Návštěvník (So, 14. 9. 2019 - 15:09)

Sakal bych se taky do politiky ,ale nechci být jako moje nevlastní sokra. Politici hadr, megadeath.

Návštěvník (So, 14. 9. 2019 - 14:09)

Belfegor je démon, který dle démonologické nauky pomáhá lidem činit objevy. Svádí lidi navrhováním chytrých nápadů, díky kterým mají zbohatnout. Podle některých démonologů 16. století se jeho síla zvyšuje v dubnu. Biskup, náboženský fanatik a lovec čarodějnic Peter Binsfeld věřil, že Belfegor láká lidi na jejich lenost.

Byl zobrazován dvěma odlišnými způsoby: jako nádherná nahá žena nebo jako obrovský vousatý démon s otevřenými ústy, rohy a zašpičatělými nehty.
----------------------------------------------------------------------------
Nechci mít jízlivě uštěpačné černo-ironické poznámky,ale Belfegorem je asi posedlí každý z nás tady. A pracovitý Havel naopak nikoli.

14.9. (So, 14. 9. 2019 - 14:09)

Hlavně Démona,který je už činný se Dost těžko zbavuje.

Návštěvník (So, 14. 9. 2019 - 14:09)

Jediný štěstí že nejsme díky Havlovi na hranici NATO/ Ruská sféra vlivu a díky revoluci na Ukrajině již také ne (mimochodem co si budeme povídat nad Hitlerem vyhrál ukrajinský Kolja a ne Ruská smetánka z Petrohradu).

Návštěvník (So, 14. 9. 2019 - 13:09)

Politici se nemění jen se instalovali do politiky a vyžaduje vše jejich schválení zvolení,kdo neriskuje není top,čeká je horký dojezd a vo tom to je.

Návštěvník (So, 14. 9. 2019 - 13:09)

Já přijdu na tu zkratku jak si na monitoru přehodit barvu pozadí a písma....

Rakato (So, 14. 9. 2019 - 16:09)

Pozor. Prý to také po čase změní socany na pravičáky.

Návštěvník (So, 14. 9. 2019 - 13:09)

Nechme zase na hlavě, konspirace konspirační teorie je vlastně vyrušení obou teorií a zdravý selský rozum a ten dí, že Babiš, stejně tak jako jiní miliardáři nemají obzvlášť vyvinutý charakter a nehodí se do politiky na takové funkce, protože by tak akorát zavedli řízení automatizovaných procesů a s tím se Babiš netají. Takže by se chod státu nelišil typově od výroby vajec bez behaviorálních vzorců u slepic. No a co jiného než hašteření v politice je to hrabání slepic, hřadování chlapů v hospodě u piva a remcání a nadávání na neduhy politiky egobraným vytěsněním vlastních problémům do vnějšku, tedy blahodárné externizování vlastních zdravotních problémů na politiky.

Návštěvník (So, 14. 9. 2019 - 13:09)

Díky za Zemana ne kvůli národovectví, ale prostě, že je to chytrý člověk se selským rozumem a zdatná a ochotný jít do křížku s kýmkoli a v klíčových věcech nedělá geopolitické chyby.

Návštěvník (So, 14. 9. 2019 - 13:09)

Nebát Zemana tak nám vládne někdo s intelektem na úrovni Řepky nebo Landy a sesílá z Hradu opojen mocí daleko více než Zeman, jeden blikanec za druhým.
Zeman ví,že je to blbost, to nevěřte nikomu kdo říká, nebudu jako oni, zvolte mě a nebudu opojen mocí atd...!

Návštěvník (So, 14. 9. 2019 - 13:09)

Mám dojem, že Zeman je silně nedoceněn.
Až doba ukáže, že byl primerosem mezi prezidenty Klasem a Havlem a že je velice cenné , že převedl zábavu do jinak komunisticky vážné politiky. A mezi náma, Zeman není anti-komunistou, ale komunistou přestal být přesně v momentě vystoupení ze strany , ne jako Klaus a další zuřiví antikomunisti těsně před převratem, to je také anti-komunismus základní markér zuřivých bývalých komunistů, stejně tak jako TOPkařů je markél, že nechtějí vůbec s lidem společné instituce a chtějí komplet se vyčlenit ze společnosti, mít vlastní školy, vlastní profese a pracovní místa a také TOPkaři zuřivě chtějí zpět kapitalistickou nespravedlivou nábožensky a nacionálně vyšinutou První republiku, kterou nezlepšuje to, že měla tak silného prezidenta zakladatele a celkově byla jen mezistupeň k dnešnímu stavu.HOWGH!

Návštěvník (So, 14. 9. 2019 - 13:09)

Nesdělím asi nic překvapivého, světoborného, ale v ČR asi třeba objevovat pro chudý plebs volící zatím demokraticky své placené služebníky, objevovat Ameriku nebo spíš pravidla a fakta o českém Klondajku.
----------------------------------------------------------------------------------
Morálka není žádný přežitek doby. Člověk žije po staletí, tisíciletí v nějaké morálce, jedno, že se mění, ale nějaká morálka vždy je.
--------------------------------------------------------------------------------
S morálkou je to asi jako se sexualitou. Nikdo nechce po vlastní ženě celibát a mít tak sexuální abstinenci a bezdětný vztah. Jenže pokud by neplatila žádná morálka v sexualitě, tak by každý měl doma prostitutku, která by vše vyjednávala v mládí přes prodej svého těla a to je dost nežádoucí, společnost asi ví proč.
--------------------------------------------------------------------------
Stejně tak je to s Bakalou. Je to podnikatel, je úspěšný, ale je to nemorální finanční dravec.
To také nikdo ve společném státě nechce.Proto musí stát jaksi zakročit, nebyl sice spáchán trestný čin, ale finanční ekonomická nemravnost.

---------------------------------------------------------------------------
Viz. informace od Akta Krůpa na Bakalu : "Akcie OKD měly hodnotu 400 korun, pak padly až na 16 haléřů a to nám nepřišlo v pořádku. "
To je logické, je to podfuk, ano přišla krize, ale přeci není možné, když třetina Evropy pořád jede na uhlí a i rodinné domy, výtopny, aby uhlí najednou nemělo žádnou cenu, může klesnout třeba od deset procent, o třetinu, o polovic. Ovšem je to nerost i do budoucna. Není to zastaralá technologie , jako méně výkonný typ solárních panelů nebo parní stroj po vynálezu spalovacího motoru.
------------------------------------------------------------------------------
Navíc Bakala pokračuje dál, prý se věnuje ovládnutí zdroje Litia v ČR samozřejmně skrytě přes dost již známý řetězec různých firem na jehož konci jsou jeho peníze.
Babiš udělal cosi podobného vydáním anonymních akcií na získání dotací pro malé a střední podnikatele, ale to je proti Bakalovy čučkařina. Navíc od stíhání bylo zastaveno, oficiálně nebyl patrně porušen dotační podmínky k získání dotace a v momentě držení akcií bylo Čapí hnízdo samostatná entita vlastněná anonymními akcionáři, nic na tom, že dětmi Babiše, a ne velká firma jako Imoba patřící do Agrofertu.Po pěti letech, po vypršení dotační podmínky, společnost Farma Čapí hnízdo zanikla fúzí se společností IMOBA, jejímž jediným akcionářem je společnost SynBiol, vlastněná Andrejem Babišem.Navíc došlo k reálnému zvelebení místa, rekonstrukci vlastně hospodářského statku a nikoli finančnímu fíglu jako v případě Bakaly a většinu majetku tak Babiš získal poctivě, reálně a ne finančními kšefty, není tak zdaleka nejnemravanější ve státě a není třeba na něj vypisovat oznámení pro davy na náměstích organizovaných Bakalou nastrčenou neziskovkou Milion Chvilek 'Wanted: Babiš Dead or Alive'."

Návštěvník (So, 14. 9. 2019 - 12:09)

Vy*ete se na ty co vám říkají že něco nejde, co vás odmítnou.
Bezruký kytarista : wwwhttps://www.youtube.com/watch?time_continue=34&v=TEJF2D02SaM

Návštěvník (So, 14. 9. 2019 - 12:09)

Chce to jiný přístup, v tom mediálním humbuku, který jede jak Kratochvílová na 400ce pořád v kruhu se nic nedozvíme a neposuneme.
Občas i paní z Máte slovo pozve hosta, který diametrálně převyšuje vlastními názory okolí.
Jako v Důchody : Co je rodina?! Co jsou děti?! Rodina jsou mikropodniky a děti jsou živnostníci.K výchově potomků v rodině potřebujete podporu a lásku. Moudrý stát rodinu podporuje.

Reklama

Přidat komentář