Reklama

Jak poznat hysterku

Zničený (Pá, 13. 9. 2019 - 17:09)

Na skutečnou histrionku tak moc ignorace nefunguje. Jsou panovačné, ukřivděné, ublížene. Mají kolem sebe desítky jiných,co se postarají o její ego i díru,že ji jeden odpadl ji tak nemusí tížit. Musela by chtít ona sama,něco si dokázat. Pokud ale má plno hraček kolem,proč oprašovat starou hračku.

Petr (So, 14. 9. 2019 - 10:09)

jak už tu někdo psal, někdy zatoužíš a zavzpomínáš i po staré hračce

D (Pá, 13. 9. 2019 - 18:09)

Záleží ale i na tom, zda a do jaké míry je podobná osoba fyzicky či jinak atraktivní, sexuálně zdatná, bohatá, dobře příjmově situovaná a podobně. Pokud má málo co nabídnout, a kvalitní muži o ni příliš nestojí, může být motivována i k tomu, zkoušet to znovu i u těch, které již předtím jednou či vícekrát opustila. Často k tomu dochází například tehdy, pokud má podobná žena s nějakým mužem své vlastní dítě či děti, o které se ten muž stará. Do takovýchto neúplných rodin se podobné ženy nejednou opakovaně vracívají, aby u jejích mužů i dětí stále znovu a znovu vyvolávaly falešnou naději, že tentokrát již zůstanou a stanou se spolehlivými partnerkami a matkami. Jakmile se však trochu na otci svých dětí přiživí, a on i s dětmi ji posléze omrzí, následuje pochopitlně další odchod od rodiny.

jana (Pá, 13. 9. 2019 - 15:09)

ahojte

Coudy (Pá, 13. 9. 2019 - 15:09)

Když shrnu. Čím více hysterce dám vědět, že mi je ukradená a budu se od ní distancovat a blokovat ji tím více bude znovu dolizat a snažit se mne znovu získat na hraní a týrání? Chápu to správně?

Petr (Pá, 13. 9. 2019 - 15:09)

nefunguje to vždy 100%, ale má to i jednu velkou výhodu, pokud se neozve vyléčíš se sám a to je opravdu vítězství

Jan (Pá, 13. 9. 2019 - 13:09)

Myslím že tohle vše skončí až budou kyber ženy a jak je videt v japonsku to jde rychle.Začnou používat naše ženy řeči typu.Jste impotenti, bojí te se,jsme lepší a jine kecy co umí řict když o ně nemáme zájem.Co si budeme povídat kolik žen dnes vám udělá teplou večeři,kolik žen chce pořád se vším pomáhat, kolik žen na mateřské kašlou na děti věnují se socialnim sitim, kde flirtuji,sděluji si zažitky se zenami jak na muze jak mu dát čočku)))))
Nezapomente že mame nejdelsi materskou a to dělá velké roupy)))))))))Jen na seznamce v noci to je zdravotních sester a dopoledne to je státních uřednic v četně nejvytíženejší žen v naší republice což jsou učitelky)))))))))))))))))))))Přidate-li neskutečnou feminizaci, a milion návodu co muz vse musi udelat pro blaho ženy, od emocí, večeře, vycít s čím vším musíte pomoct....Vznikne otázka.Stojí mi to za vše????????Mám-li střechu nad hlavou bez pujček, nepotřebuji-li se rozmnožovat protze uz mam deti velike.Tak určite NEEEE.Potom žiji konicky,kamaradi, mam vice pritelkyn, muzi i večerit v loznici protoze nikdo namne neřve ze nadrobim)))nikdo nechrape , nikdo se nebudi ve 3h ráno že má psycho.Prostě klideček.

Petr (Pá, 13. 9. 2019 - 15:09)

tak na to se těším, až se od ní citově odpoutám...

Jan (Pá, 13. 9. 2019 - 13:09)

Ona se vrací klidně po 14 dnech.Je pravda že sleduje fotky, ruzné sítě . po kamradkách jestli někoho má.Potom se v té její hlavě začne něco dít a žárlí, tím neví co.Ale je jasné že tohohle posledního si bude udržovat.A nesmí me zapomínat na ty předešle třeba před třemi lety.Ona i když tě odkopne, zablokuje pořád má všech čísla v mobilu nebo si ho zjistí.Funguje to, že většina chlapů funguje pindíkem a myslí si že teď to bude jiné.Já to mu říkam řetízkový kolotoč kde je hodně sedaček a natom hodně samečků.
Kdyz už tento typ lidí tak jedině jako milenku, nebo kamrádku s výhodami.Jinak spokojený život, který má pevné základy.Dalo by se říct že tyto psychycky labilní ženy jsou uchylačky a dělají vše aby viděli jak vás ovladají.Proto ten sex je vlasně extrem, piss, pouta, oblecky , líčení klidně trojka.A ty jako chlap slintáš a propadáš sexu mozkem.Ale polož si otázku.
Nedělá to někde jinde také?Nebude tohle vyhledávat až budeš unavený z práce nebo nebudeš doma?Až ti bude ouvej udělá ti čajíček a bude se o tene starat? NE NEBUDE JE TO SOBEC přímo ukázkový.Jen ten sex vás pořád táhne, protože vaše ženy ho neumí a nechtěji se naučit.Žena je tvor vlastně urážlivy,rozmazlený musí mít už od narození privilegia a chlap pořád slyší.TY TY to ne je to holčička musíš být hodný to se dělá holčičce.Jen jaké mají výhod v zaměstnání, v zákoníku práce a jiné.A vždy se najde muž , který bude sloužit, podlezat, chranit tuhle mrchu a potopí vlastní rasu v kolektivu.Dokud jsou ženske zbraně,chuť na sex, ješitnost,vytahovat před ostatníma , to mám ale holku ta šuká, ......tak bude pořad tento system fungovat jako toto forum.Ale věkem to končí a začíná být vysvobození.

Coudy (Pá, 13. 9. 2019 - 13:09)

Ahoj kluci. Již toho bylo řečeno opravdu hodně, ale měl bych dotaz. Asi za jakou dobu po odkopnuti své oběti se hysterka pokusí o návrat a jaké finty při tom používá. Chci se na to připravit, abych věděl co mne případně čeká. Jsou to zrůdy s andělskou tváří schopné všeho a herečky i manipulátory nedostizne. Děkuji za odpověďi.

Ten co přežil Kosovo (So, 14. 9. 2019 - 16:09)

Individuální záležitost, po týdnu po měsíci, po dvou letech po 4 letech!!!! Pryč od nich a hysterkam zmar!!!

Petr (Pá, 13. 9. 2019 - 13:09)

pokud cítí, že ji pořád miluješ tak se neozve, jakmile Tě začne ztrácet tak se ozve. Otázka je, jestli kontaktuješ po rozchodu, jestli ano, tak je v klidu, ptž ví, že o ni pořád jevíš zájem... tedy dle mé zkušenosti...ještě k Janovi..píšeš to správně, ještě dodám, že některé z nás dostanou na dno nejen citově,ale i finančně a pak odkopnou

promiń (Pá, 13. 9. 2019 - 13:09)

ale můžeš sem dát odkaz na obrázek takové ženy? jestli nejsi sám, kdo v ní toho zrůdného anděla vidí

Jan (Pá, 13. 9. 2019 - 07:09)

Hysterka může milovat sex tak, že potřebuje být vyčerpaná jinak má pořád roupy něco jako hyperaktivita.
Není pravda že je figidní, kolikrát když je sama tak si to porad dela.
Ví moc dobře že když se více nalíčí že se nám to líbí.Pomrkávání, nenápadné dotýkání je běžné a vyvolává v nás pocit ulovení.
Umí neuvěřitelně vám pochlebovat, jak jí pomáháte , jak by to jiný chlap neudělal a vy blbci stále více tlačite na pilu.
Pravda je ale jiná. Dá se říct když jsme sbaleni, kupujeme dárky, výlety, opravujeme byt prostě na nic nemáme čas.Kamarádí a koníčky jdou
do kopru. Tohle trvá cca 6 měsíců.Protože už nemůžete, jste unavení nic nestíháte vše už jste vymysleli dochází k tzv. NUDĚ.Tím budete brzo vystřídání.
Mezitím si opička hledá jinou větev( seznamky, párty, školení, kamarádka dohodí).Vy jak jste si zvykli na ten shon, sex, hodně hyperaktivity najednou nevíte co s čase.Dochází tím, že se hroutíte, nevíte co s životem, ničí vás že má jinou hračku na hraní přitom jste udělal tolik pro ni.
Ale věřte že váš SOK bude na tom zanedlouho stejně, možná i chudší v pěžence.
Nejvetší pruser je když se pořád přemáháte a veřite že je to ta PRAVÁ.Začnete zajistovat bydlení, svatba a nakonec to nejhorší poridite si dítě.
To udelaji chlapi kteří byli neskutecne odolnía přinášeli dary k oltáři a ona se mohla chlubit mezi kamarádkami a oni ji zavideli.Mezi tím ona zahýbala.
Nekteri muzi to dovolili nebo delali ze nevidi.
Ale tady je jasne videt že to stejne nikam nevede a jak se tady radi nejlepší je když dostaneme brzo kopačky a ona si najde jinou oběť jinak vam udela peklo že jste utekli VY.Sebere vam majetek, deti , pomluviv as tak že vlastní matka vas zavrhne o kamarádech ani nemluvne.A to nemluvim ze muzete skoncit bez práce,
na polici kde ji uveri, muze si totiž s kamarádkou udelat modriny a některá umi i svědčit.
Ruce prych od psychicky labilních žen.Alkohol, prasky, migreny , spliny, v praci ji nerozumi, kamarádka rikala….. poridila si psa protože jen on ji rozumi to jsou první přiznaky.
Vždy si rikejte jste dospelí lidi ne lekari a otroci těchto žen.

Danny (So, 14. 9. 2019 - 19:09)

´Zdravím všechny pisatele a chtěl bych poukázat na rozdíly mezi vnímáním partnerského vztahu u histrionské poruchy osobnosti a hraniční poruchy osobnosti. Pro histrionky je charakteristická zhruba půlroční doba hraní falešné divadelní hry, podle toho jak zjistí a ony na to mají přímo vrozenou schopnost, co má jejich kořist nejradši. U většiny mužů je to kvalitní sex, takže si vás dokonale chytnou na vášnivý sex, neustálé ujištˇování o tom jak vás milují a jak jste prostě nej ve všem. Když zjistí, že jste její ,tak začne ze začátku mírnou, později silnou manipulací a intrikami měnit celé vaše počínání ve svůj prospěch. Jsou velmi vypočítavé a všechny záležitosti jak s vámi zacházet má dopředu promyšlené. Na denním pořádku se objevují konflikty kvůli sebemenší hlouposti, obvinˇování, schazování, hra na city a když si dovolíte mít vůči jejímu veličenstvu výhrady, sebemenší kritiku tak to otočí proti vám. Ony mají totiž vždy pravdu, jsou to nejdokonalejší bytosti a vy máte povinnost ji neustále projevovat obdiv, lásku a poslouchat ji.Tady je třeba právě zmínit, že už sex používá jako nástroj k vašemu ovládání, takže když ji posloucháte tak se oddává a když ne, tak vám ho odpírá a tím vás trestá. V této době pokročilého vztahu, už kořist dokonale zbavena svým tyranem zdravého rozumu neví co je skutečnost a co klam. Jsou to výborné lhářky, které by strčily barona Prášila do kapsi. Udělají z muže svého sluhu a otroka svých tužeb a to všechno ve jménu romantické lásky, které se neustále dožadují. Jakmile začnete vzdorovat a predátor má pocit, že by mu mohla jeho kořist utéct zafixuje si vás například náhlím otěhotněním "přes antikoncepci", nebo si rychle najde kořist novou a vás odkopne, poníží, obere o majetek, pomluví a nového parnera vyzdvihuje do nebe a všude demonstruje, že konečně se zbavila to idiota, který za nic nestál a tedˇ našla toho pravého, co změnil její život a vše je naprosto dokonalé.Vy nechápete co se děje, doslova jste po uši v exkrementech a projeví se u vás posttraumatická stresová porucha provázená stockholmským syndromem, máte sklony k sebevraždě protože máte od ní dokonale vymitý mozek a všechnu vinu dáváte jen sobě. U hraničářek je jiný už začátek vztahu, kdy ony jsi doslova impulsivně najdou partnera, který se jim líbí a opravdu se zamilují a tu osobu si idealizují. Na začátku vztahu jsou plni vášně, opravdové nehrané, bez postraních úmyslů a doslova hoří láskou k vám, chtěli by s vámi jakoby splinout v jednu bytost. V sexu se vám odevzdají, jsou svolni k experimentování, k bizarním praktikám atd. Často se u nich oběvuje bisexualita, protože mají problém s vyhraněním svoji identity, jakoby se stále hledají, nevý kým opravdu jsou. Když mají pocit, že je vaše láska k nim příliš silná, tak dostanou strach a něčím vás odeženou dál od sebe, ale zároven se bojí, že o vás přijdou. Jejich emoční stav je velice nestabilní a stačí málo a z milované osoby je najednou osoba nenáviděná a po pár hodinách zase naopak. Trpí taky nečekanými nápory zlosti a to se zejména u mužů projevuje fyzickým napadáním svého parnera a potom následným uvědomněním si svého počinu a upadnutím do smutku a deprese. Dá se říct , že pro hraničáře je typický sklon k sebepožkozování a k sebevraždám. Častá je u nich i kriminální činnost a užívání a závislost na návykovích látkách. Jejich vztahy bývají velmi krátké, s prudkým začátkem a rychlím koncem při devalvaci partnera. Oni se neustále hledají, ve všech oblastech života a na rozdíl od histrionek si svou poruchu často uvědomují a trpí ji. V určitých případech se může u jedné osoby vyskytnout provázání těchto dvou poruch, nebo dokonce ještě s jinými poruchami osobnosti.

Petr (So, 14. 9. 2019 - 21:09)

souhlasím, výstižné...

Zničený (Pá, 13. 9. 2019 - 11:09)

Jane,pod to se mohu jen podepsat. S tím sexem,se psem,kamarádkami. Ještě chybí matka,kterou sice jako moc nemusí,ale přitom je na ní závislá a nechá se od ní ovlivňovat. Je to moc smutné,když se člověk zamiluje do takového anděla s mrchou v těle.

Petr (Pá, 13. 9. 2019 - 09:09)

Ano, správně napsáno, byť některé detaily se mohou lišit. Nejhorší na tom je, že ony si myslí, že to tak má být, že to tak je správně. Mne štve, že je nejde nijak potrestat, snad čas, když zestárnou a budou samy....ptž kdo by s nimi zůstal, opravdu jen jedinci

jmeno.. (Čt, 12. 9. 2019 - 18:09)

..Jirka Jeste se omlouvam Radovanovi,v tom hojnem poctu spriznenych prispivatelu nejak us'el me pozornosti,napravuji to a jsem tez s pranim vseho nejlepsiho,pokud mozno,bez (dalsi) hysterky po boku.. :) :-J.

jmeno.. (Čt, 12. 9. 2019 - 17:09)

..Jirka. Ano,je to presne tak,u Histrionek,aby clovek uprimnost pohledal...kolikrat marne.A presto jsou tak nevyvratne presvedceny o sve pravde i o svem altruistickem smysleni.A to je ten rozdil mezi Histros a hranicni osobnosti.S tim souvisi i rozdil ve vnimani sexuality,presne tak,jak upozornil Danny,kteremu dekuji za tuto zminku,i za pozdrav i za praniVelice mile.. :) Hranicni PO je neco jako Zavisla PO,jejich idealizace objektu a inklinace k nemu nemusi byt nutne falesna,vzdyt' lide s touto PO si ze vseho nejvice preji milovat i byt milovany/i.Je v nich mozna neco detinskeho,ale dle meho soudu cisteho,ne rafinovaneho,jako u Histros osob.Nutno ale zminit,ze manipuluje jistym zpusobem a v jistych chvilich kazdy z nas.V techto praktikach vsak Histrionky vskutku nemaji konkurenci...Je to to jejich povestne "stridani masek",rafinovane a ucelove.Ovsem,dle jejich nejlepsiho svedomi.Za zminku take jiste stoji,ze Histros osobnosti jsou extroverti,spolecensti lide s bohemskym vnimanim a casto s umeleckymi vlohami,ci alespon znamostmi.To hranicni lide jsou spise uzavrene osobnosti,ktere o publicitu ci vseobecny obdiv prilis nestoji... :-J.

Reklama

Přidat komentář