Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (Čt, 12. 9. 2019 - 11:09)

Jenže ten postup Sovětské armády byli klíčový, protože se osvobozovali nejen židé ale i polští civilisté a ti co ukrývali resistance a uprchlíky a dělali zázemí partytánům, ať už polským nebo židovským. Jako třeba ti partyzáni v Běloruských lesích okolo Minksu , kde působuli sabotáže ti židovští partyzáni okolo velitele vzpoury v Sobiboru.Jejichž osudy pak byli pohnuté a nezastavili se do konce války.

Návštěvník (Čt, 12. 9. 2019 - 11:09)

Sovětské síly osvobodily Osvětim - největší usmrcovací centrum a komplex koncentračních táborů - v lednu 1945. Sověti také přemohli místa usmrcovacích center Belzec, Sobibor a Treblinka.

2
Americké síly osvobodily koncentrační tábory včetně Buchenwald, Dora-Mittelbau, Flossenbürg, Dachau a Mauthausen

3
Britské síly osvobodily koncentrační tábory v severním Německu, včetně Neuengamme a Bergen-Belsen

Návštěvník (Čt, 12. 9. 2019 - 10:09)

Možná jako dividendu starosta dostane post ministra, nebo střelhbitě vytasí se s č*rakoidním myšlením a kecy v prezidentově bytě a ten ho jmenuje na post ministra v El Passo, tak kovbojských maníků je plné megalaso.

Návštěvník (Čt, 12. 9. 2019 - 10:09)

Emocím neporučíš. Pan starosta je zarytej jak buldozer. Jáma a rypadlo, pak si to rozdají s dívkama prodejnýma posílanýma s americké ambasády.

13.9. (Pá, 13. 9. 2019 - 07:09)

Je pátek a 13,chystej to boa.

Návštěvník (Čt, 12. 9. 2019 - 10:09)

Máš všechny Trumpy mládí a ruce volšový máš, jen na tobě teď záleží, zda pomník bude štát.

Návštěvník (Čt, 12. 9. 2019 - 10:09)

Rozpoclenej, pivo s křenem, Havla vztyčí, ku*da fičí, onanista, ne starosta.

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 12. 9. 2019 - 09:09)

nyní je výročí islámského teroristického útoku na WTC a na Novinky cz se to jen hemží konspiračníma teoriema,že si to USA sundala sama,aby mohla do Afganistanu a tak...a nyní jedny z konspiračních teoriií ...Konspirační teorie č.1...Do budovy se namontoval dynamit,ten se pozděi vyndal a namísto něj se tam navezl Nano-thermite(drudá "pravdivá" teorie) a všechno se s nim popráší,než to vybuchne,tak se to rychle vyluxuje,protože pod obě budo¨vy se rozmístí malé nukleární bomby,které budovy konečně sundají a toto je třetí "pravdivá "teorie......tak toto jsou jedny ze tří konspiračních teorií a řízené demolici WTC a zajímavé je,že na všechny tři se napříč jejich odlišnosti našlo na stovky svědků.....Jo a na Bombuj je v sekci seriálů super amariský seriál z prostředí US tajných služeb,FBI,CIA a americké ministrině zahraničí a jmenuje se to Madam Secretary...americká ministrině zahraničí tam řeší problémy ohledně ruských špiónů,islámského terorizmu,boje s islámskou kriminalitou v USA a mimo ni,boji proti ISIS a je pořád v kontaktu s prezidentem USA a JEHO OKOLÍM....SUPER SERIÁL....ještě by tam mohl být nějaký seriál z Israele,...na ten jsem zatím nenarazil,no ale...je tam seriál o nejlepších vojácích světa ze SALS,jak tam bojují s islamisty,taky moc pěkný film....A ve filmech je jedna moc pěkná ruská pohádka a jmenuje se T 34,jak tam posádka vězňů z nacistického koncentráku pobije v koncentračním táboře celé SS a jejich podržtašky z WH a pouze z 6 náboji svede obrovkou tankovou bitvu ,probije se a ujede a nikdo,ale opravdu nikdo o nich neví,ztratili se v porostu a pak asi s 5 náboji do kanona svedou obrovskou tankovou bitvu s celou armádou Tigrů a tak a vyhrají....moc pěkný film a to i když obsolutně nereálný,fandil jsem samozřejmě Rudoarmějcům....a to i když Němec byl všechno ,jen je blbec a jeden jediný tank by nedojel ani na hranice mapy

Rakato (Čt, 12. 9. 2019 - 12:09)

To museli jedním nábojem dosta tak ze pět německých tanků. Mám sci-fi rád, ale tohle je na mě moc. Svůj k svému.

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 12. 9. 2019 - 12:09)

tanková bitva se odehrávala v noci ve městě a několik Tigrů a jiné obrněné techniky proti jednomu ruskému tanku asi s 5 náboji a ruský tank to všechno rozstřílel na cimpcampr....ani jeden pěšák s pancerfaustem z WH v ulici a ani jeden pěšák z WH nikdonikde¨...a pak jak¨to tam to T34 rozstřílelo uplně všechno až tam nezbyl ani jeden německý tank,tak se vypařilo v lese a zmizelo jak zmizík a nebylo k nalezení a to uprostřed hitlerovského Německa...hmm....ale stejně jsem fandil těm Rudoarmějcům a to i když to byla ruská pohádka..ale moc pěkná pohádka ,mě jahodě se to moc líbilo!

jahodo (Čt, 12. 9. 2019 - 19:09)

magore. To už není v tvém věku puberta. To už je vážná věc

Rakato (Čt, 12. 9. 2019 - 14:09)

Tanky brzo dopadnou jako letadlové lodě - v době míru vypadají jako působivá zbraň, ale ve skutečné válce je dostane v případě lodi jedno letadlo, v případě tanku jeden pěšák s naváděnou střelou. Pokud se třetí světová válka posune o dvacet let do budoucnosti, budou v ní bojovat jen roboti. Jejich operátoři budou moci být i invalidé, popíjet v bezpečí kávičku a u nepřítele dělat krvavá jatka. Osobně nejvíce fandím bojovým krysám, které budou laciné na výrobu a nepřítele zaplaví v jednom velkém kousajícím houfu. (Jen se ty krysy nesmí dostat mezi civily v zemi výroby, protože pak by postupovaly napr. v noci dům od domu a vyvraždily by celé čtvrti, než by jim došla elektřina v baterce.)

sardanapal* (Čt, 12. 9. 2019 - 19:09)

Tos ještě neslyšel o Emerických bojových krysách, jež území nepřítele zamoří radioaktivitou , dýmějovým morem , a ty zběhlé ti ve spánku provedó pedikúru ...

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 12. 9. 2019 - 16:09)

ale ne tanky Abrams,nejlepší tanky světa.Během pouštní bouře v 1991 nebyl zničen ani jeden americký tank a během operace trvalá svoboda v r. 2003 pouze asi jeden,nebo dva,americké tanky Abrams jsou nejlepší na světě.

sardanapal* (Čt, 12. 9. 2019 - 19:09)

Jegodo ty namrdaný kokote , nevíš kerá bije , hňupe ...

Rakato (Čt, 12. 9. 2019 - 20:09)

Kdybys byl čokl, tak bych tě poslal zpět do boudy na tak dlouho, dokud se nebudeš chovat slušně.

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 12. 9. 2019 - 20:09)

on za to nemůže,on to má od přírody a říká se tomu-zápal kosti od blbosti.-..To Sardanapal,vítej kemo,ještě že ses ozval,alespoň jeden starý známý

Rakato (Čt, 12. 9. 2019 - 20:09)

(Určeno ožralému sardanapalovi.)

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 12. 9. 2019 - 20:09)

já budu nažratý zítra při zkoušce dechové kapely a popozítří hrajeme v sousední dědině na pouti a tam bude bírko,buřt s chlebíkem a štamprdle zadarmo a proto podpořím českou ekonomiku jak jen to půjde

Návštěvník (Čt, 12. 9. 2019 - 11:09)

Proč pohádka. Protože nejsem analfabet jako ty co si tahá řeči z prstu, tak vím, že Sovětský zajatec v táboře Sobibor inicioval vzpouru, která přerostla v 600 lidí a zdařila se, což je tuším unikát.
Tábory osvobozené sověty a situované na východě chronologicky dle vzniku Belzec,Sobibor,Treblinka. Byly určeny k okamžitému vyvražděné Polských židů z Ghet jako Varšavské, měli tedy dočasnou podobu.Po uzavření Belzecu se přesunul zbytek do Sobiboru,který po vzoru Treblinky povstal,ale vyvaroval se chyb v Treblince,kde přežilo cca 60z 800pracujících vězňů a tábor byl rozebrán a jako Belzec zbívající židé byli posláni do plynu v Treblince,kde si to přečetli z psaní v jejich šatech.Takže věděli, že je čeká stejný osud,když nic neudělají a tak vypracovali plán.Vedk je sovětský důstojník Saša Pečerskij mluvící pouze Rusky a ten vypracoval nejen plán útěku, ale také plán pomsty té obsluze tábora a zlikvidovali 11 SSmanů.

Reklama

Přidat komentář