Reklama

Ježíš Kristus, Boží Syn

Tonda Vlas (So, 14. 9. 2019 - 00:09)

Toho kocoura by tu potřebovali hlavně Déčko z Rakatem, jenže jeho majitel tu napsal, že pokud on někoho kousne do zadele, tak ten dotyčný ani kafe, ani panáka ani štrůdl na uklidnění na rozdíl od Zkoumala už nedostane.

Rakato (So, 14. 9. 2019 - 18:09)

Zvířatům musíš rozumět, jelikož mají své nálady a vrtochy - jednou se jim chce někoho kousnout, jindy chtějí pohlazení. Kdo nemá rád zvířata, nemá rád ani lidi. Tak si nedělej srandu z koček, ty tvou neúctu vycítí zdaleka.

Tonda Vlas (Ne, 15. 9. 2019 - 13:09)

Ten kocour je stejně jen fiktivní ale sranda je to dobrá. Dle mě se to autorovi povedlo.

Rakato (Ne, 15. 9. 2019 - 20:09)

Já bych toho Ježíšova kocoura nezlehčoval, protože je jediným vysvětlením Ježíšova nepochopitelného chování na konci jeho života: Dobrovolně přišel do Jeruzaléma, kde na něho měli pifku všichni farizejové, misto utajení se veřejně ukazoval, a psychicky i morálně se složil, když při poslední večeři začal úchylně bláznit o tom, že jeho nohsledové mají pít jeho krev a jíst jeho maso. Noc takového by normální člověk při smyslech neudělal - takže jasný projev toxoplazmózy, jako z učebnice. Objektivní věřící by možná zahlásil, že Ježíše posedl ďábel. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No a teď máme všude polonaháho Ježíška na křížku a on nám ohrožuje mravní výchovu mládeže.

Tonda Vlas (Ne, 15. 9. 2019 - 23:09)

Milé Rakato, tu se nejedná vůbec o Ježíšova kocoura. S tím přišel jeden autor, který tu vrátil humor, který tu byl na doktorce před lety. A to se mu velmi povedl, Zkoumal dle jeho fikce, první co přijel do Berouna, tak nakopl toho kocoura, který byl v první moment Zkoumalově kopanci na pokraji smrti, jenže ten kocour se nevím jak probral, zmátořil se a těžce Zkoumala kousl do zadele. Od té doby tu jeho majitel tím jeho kocourem straší.--------------To píšu z Berlína ze čtvrti Moabit. Co jsem dnes viděl na vlastní oči, to mi stejně nikdo věřit nebude.

Ha!!!!!! (Pá, 13. 9. 2019 - 15:09)

Mám tady kocourka a je z vás pěkně znechucenej. Nechte toho sakra

Rakato (Pá, 13. 9. 2019 - 17:09)

Nejprve se přesvěč, zda tvůj kocourek není nositelem toxoplazmózy. Nejlacinější je kocourka utratit, ale humanističtí páníčkové často jdou na léčení i s kocourem. Často jeden z nich přežije.

D (Pá, 13. 9. 2019 - 15:09)

Ale zpět k Ježíši, respektive Jezájovi, a jezájovské problematice. Pokud jde o toho prvoka Toxoplasma gondii, původce toxoplazmózy, v těle potulného kazatele jezájovského typu, nelze neopomenout ani tu drsnou skutečnost, že všechna individua zmíněného prvoka v těle podobného Jezáji by zdaleka neměla vyhráno, dokonce i kdyby se prvočí cíl zdařil, a Jezáju usmrtila nějaká velká kočka. Někteří konkrétní exemplářové Toxoplasma gondii v požíraném Jezájově těle by totiž v takové situaci mohli utrpět smrtelný úraz od zubů té velké kočky v průběhu procesu jejího kousání a žvýkání Jezájova masa.

Rakato (Pá, 13. 9. 2019 - 17:09)

Podotýkám, že prvoci Toxoplasma byli v rukách Piláta - kdyby totiž nechal Ježíše předhodit lvům v aréně (jak se to později s křesťany houfně dělalo), měli by prvoci šanci na další život. Ale ten kříž je odsoudil spolu s Ježíšem k záhubě.

Tonda Vlas (Pá, 13. 9. 2019 - 00:09)

To vím dávno

Rakato (Pá, 13. 9. 2019 - 00:09)

Nerad to říkám, ale nikdo nejsme úplně normální. (Takové jsou výsledky vědeckých výzkumů.) Jen to někdo potlačuje. Z toho jsou pak ta nešťastná manželství a rozvody. A nejhorší jsou pyromani.

Tonda Vlas (Čt, 12. 9. 2019 - 23:09)

Milé Déčko, Rakata znám déle než tebe, ale odjinud na rozdíl od tebe nepíše z ústavní wifiny ke které máš přístup v rámci humanizace psychiatrické péče většinou se vydávaje za dlouhodobého občana Spojeného království, Rakato si tu teď s tebou notuje, ale začni psát své bláboly znovu na politiku, na Cinkali by jste znovu klíčema, a pak si s tebou v rázu notovat přestane.

D (Čt, 12. 9. 2019 - 23:09)

"Dlouhodobého občana Spojeného království"? Tvé občanství snad soustavně alternuje či osciluje? Nebo tě zas jednou chytla - ještě vedle té tvé toxoplazmózy - i nějaká paranoidně halucinatorní schíza?

Tonda Vlas (Pá, 13. 9. 2019 - 00:09)

Na rozdíl od tebe si tu v diskuzích dokážu dělat srandu sám ze sebe a rád tak provokuju, že o sobě někdy provokačně napíšu nesmysl. Ale to ty, jako chovanec ústavu, nejsi schopen pochopit.

D (Pá, 13. 9. 2019 - 15:09)

Že by? Jak směšné!

Tonda Vlas (Pá, 13. 9. 2019 - 15:09)

Je to vidět na tvých výplodech, i když se tu našly i komety, které tě obdivovaly.

D (Čt, 12. 9. 2019 - 21:09)

Pokud však byl nějaký potulný kazatel jezájovského typu s toxoplazmózou umučen na Dřevě, byla to samozřejmě veliká tragédie nejen pro něj samotného, nýbrž i pro toho prvoka Toxoplasma gondii, jehož mezihostitelem podobný Jezája byl. Ten prvok se tolik snažil, aby toho Jezáju sežrala nějaká velká kočka, a on aby se do životodárného vnitřního prostředí té kočky dostal i s tím Jezájou. A místo toho ten Jezája dodýchal na dřevě, a jeho tělo pak pohltili nějací červi či supi. Dovede si vůbec někdo představit to zoufalství toho prvoka, když se dostal někam, kam se dostat vůbec nechtěl, do zcela nehostinných útrob nejen nekoček, ale dokonce i nesavců?

Rakato (Čt, 12. 9. 2019 - 21:09)

Dobrý postřeh. Neštěstí nechodí po horách a ne jen po lidech, ale i po prvocích. Já to říkám už dávno, že Ježíš nesplnil svůj účel.

Tonda Vlas (St, 11. 9. 2019 - 22:09)

Znamenal pro mě hodně ale ne po sexuální stránce. Jeho příspěvky mě vytrhávaly z depek, kterými jsem tehdy trpěl.

Rakato (Čt, 12. 9. 2019 - 00:09)

Tvoje přítulnost nikoho nezajímá.

Reklama

Přidat komentář