Reklama

Jak poznat hysterku

jmeno.. (Út, 10. 9. 2019 - 10:09)

..Jirka. Zdravim mistni psavce. :) Po 30ti hodinach v bdelem stavu jsem uz nebyl s to,venovat se zdejsimu vlaknu,a padl jsem do hlubokeho spanku.Rad bych ted' kazdemu z vas venoval par slov.. :)
Zoufaly;rad verim,ze po vsech tech vzkazech,ktere jste se tu docital od bez vyjimky vsech prispivatelu,jste dosel k nejakemu uvedomeni.Je to dobry 1.krok,jak nepsal Petr.Mate nasi podporu,to jiste mohu napsat za nas vsechny.A za mne;jste-li toho psychicky i fyzicky schopen,pracujte na sobe,pracujte v praci,pracujte na svem synovi,proste a zkratka pracujte,jak to jde.A ve volnych chvilich s klukem mj.planujte a realizujte prochazky a vylety.A na stancich u tech cest co pujdete,si davejte radeji Pito,nez pivo,kor,kdyz berete leky a druhak tak pujdete synovi (i v tomto) prikladem.Za jisty cas pak pocitite,jak se Vam vraci ztracena pohoda,jak jste vyrovnany a odprosteny od tech balvanu ve Vas.Snazte se a verim,ze budete moct ubrat ty Anxiolytika,to by bylo idealni. Potom ale bacha na zeny co piji!No,ale myslim,ze ted'jiz poznate pripadnou Histrionku na 1.dobrou a mate-li pud sebezachovy,odolate jejim svodum.Preji Vam i synkovi mnoho zdaru,uspechu;i mnoho zdravi..! :) Decko:prosim o odkaz na odborny vyklad o HPO,ze ktereho vyplyva,ci je primo uvedeno,ze hranicni osobnosti jsou bezcitni tyrani,kteri nenavidi deti sve,natoz cizi,to bych si rad precetl,pokud mozno v CJ.Dekuji. :) Coudy,Danny,Petre,Jane,;diky za Vasi pritomnost i pomoc zoufalemu,jsem rad,ze jste se vyjadrili,jste soudni,mnoho veci chapete,vase vzkazy jsou jasne i ctive,jsem za vasi pritomnost rad.Preji mnoho zdaru a uspechu v zivote.A nezapomente,jak kdysi napsal jasne poselstvi Kosovo?Nebo Coudy? Zni:Histerkam zmar!! ;-) (Myslim,ze Kosovo.Coudy napsal "Strizlivi nas nedostanou..!" Ze,Coudy..? :) )... Kosovo;tak pis,co ma byt jen mezi nami :) Mail [email protected] by mel byt funkcni,ale pro jistotu sem prosim vloz vzkaz,ze jsi mi napsal,i proto,abych vedel,ze mam jit do schranky;dekuji.Odepisi,jak to pujde;dnes jeste musim pred noci neco naspat... Tak,pratele ve zbrani;uspesny den.. :-J.

Danny (Čt, 12. 9. 2019 - 00:09)

Zdravím všechny oběti, jak je výstižně nazval dr.Honzák na jedné ze svých přednášek- MĚNˇAVEK, tohle označení perfektně vystihuje jejich typickou vlastnost, měnění jejich hereckých masek a klamných projevů, podle toho co se těmto temným bytostem zrovna hodí. Zdravím hlavně Jirku a přeji mu taky, atˇ se mu daří v životě a hlavně stále ve střehu, protože citliví muži jako jsi i ty Jirko, se stávají nejčastěji obětí histrionských bestií. Taky chci podpořit Zničeného ve vnitřním boji se závislostí na své tyrance- úplně ve všem tě chápu, co prožíváš ty, já jsem prožíval taky a kdo nebyl jejich obětí, tak asi nemůže chápat co člověk potom zažívá za peklo. Já i tedˇ po 8 měsících po odkopnutí nejsem z toho úplně venku a tím, že máme společné dítě, tak se s ní bohužel při předávání stále setkávám. Od malé se dozvídám různé skutečnosti ze života s její histrionskou matkou a není mi s toho zrovna dobře. Na druhou stranu vidím jak svou novou obětˇ taky využila a odkopla. Stále víc si uvědomuju, jak ona rafinovaně využívá lidi okolo sebe, jak manipuluje, lže a intrikaří a to jsou důvody, které mě pomalu zbavují závislosti na této osobě, která je zhmotnění snad všech špatných vlastností. Je taky důležité, jak už jsem psal, že oni sex užívají jako nástroj moci, je samotné neuspokojuje, většinou jsou sami frigidní a mnohé oběti vzpomínají právě na vášnivý sex s nimi, ale u histrionek se jedná jen o další klamnou roli v jejich výborném hereckém repertoáru.( u hraniční poruchy osobnosti je vztah k sexualitě naprosto odlišný.)

Petr (Čt, 12. 9. 2019 - 07:09)

Souhlasím a podepisuji, že sex používají jen jako nástroj, je to vše dokonale hrané...

Ten co přežil Kosovo (Čt, 12. 9. 2019 - 17:09)

Petře, pod to se podepíšu je to přesně tak, tím si člověka zahackuje a zahraje mu na ego a není jedinej mají další zachránce v záloze je to divadlo.....a jsou to bezcitné intrikářské bestie.

D (Út, 10. 9. 2019 - 21:09)

"Decko:prosim o odkaz na odborny vyklad o HPO,ze ktereho vyplyva,ci je primo uvedeno,ze hranicni osobnosti jsou bezcitni tyrani,kteri nenavidi deti sve,natoz cizi,to bych si rad precetl,pokud mozno v CJ.Dekuji."¶ Nic takového jsem tu nikdy netvrdil, a žádný takový odkaz nemám. Já jsem se jen zmínil, že většina lidí (hraničářky či histrionky nevyjímaje) cizí děti nijak zvlášť nemiluje. O "tyranii" hraničářek tu možná hovořil Zničený. Děkuji za pochopení.

zničený (St, 11. 9. 2019 - 13:09)

K těm cizím dětem...
Mě tvrdí psycholog a poznamenávám, že by to měl být velice schopný psycholog, že žádná žena skutečně nepřijme jiné ( cizí-partnerovo ) dítě. Netýká se to adoptovaného nejspíš, ale vyloženě partnerovo, protože to dítě má partner s někým jiným. Nevím co je na tom pravdy, ale tak mi to bylo třeba vysvětleno. A ta ,,má,, jak říkám přešla ze stavu, kdy si ho chtěla osvojit do stavu, že ho moc nemusela. Otázka je, jakou váhu v tom osvojení hrál alkohol a herecké umění... Vážně to jak vidno myšleno nebylo a malý je jí ukradený i na narozeniny.

D (Čt, 12. 9. 2019 - 09:09)

Tak v "Její pastorkyni" hodná macecha zabíjí v dobrém úmyslu problematické novorozeně své řečené pastorkyně. To je ještě tak to nejlepší, co se dá od hodné macechy čekat. Nicméně u otčímů to může být trochu jinačí...

12.9. (Čt, 12. 9. 2019 - 10:09)

Nezapomínej,že partmeří i když každý s vlastními dětmi,kteří spojují vlastní životy ve vyžším věku,jsou daleko zkušenější,než třeba ve 20.

D (Čt, 12. 9. 2019 - 10:09)

Jo, ta macecha té své pastorkyně už byla taky zkušená...

D (Ne, 8. 9. 2019 - 13:09)

Dovolím si teď trochu odbočit. Posledně jsem se zmínil o tom, že lidé obecně, a hraničářky a histrionky specificky jistě také, příliš nemilují cizí děti, počítaje v to i děti svých přechodných partnerů, jimž v žilách nekoluje jejich vlastní krev.¶ Zajímavá je v této souvislosti antisociální porucha osobnosti, ve které někteří kliničtí psychologové a psychiatři v současnosti vidí jakousi mužskou obdobu hraniční poruchy osobnosti, jež je zase typická pro ženy. Antisociální porucha osobnosti je nosologický konstrukt, který se silně přimyká k - dnes převážně forenzně psychologickým - konstruktům sociopatie a psychopatie. Nositelé antisociální poruchy osobnosti bývají často agresivní, riskují své i cizí životy, zdraví a majetky, kradou, podvádí a lžou, a nejednou proto končí ve vězení. Podle některých odhadů až 80 % mužské vězeňské populace ve vyspělých zemích trpí antisociální poruchou osobnosti.¶ Jak jistě všichni víme, jedním z typických projevů příslušníků obecné vězeňské populace je i agresivita vůči usvědčeným, nebo i jen domnělým, pedofilům. Tato agresivita má jistě celou řadu příčin. Jednou z nich by však mohlo být i to, že antisociální muži na svobodě obyčejně kašlou na děti, nicméně tak trochu kvůli tomu trpí jakýmisi komplexy viny. Ve zneužívání, bití a zabíjení pedofilů ve vězeňském prostředí pak vidí příležitost tak trochu vyrovnat svůj dluh, a to pro ně přirozeným a pohodlným, násilnickým způsobem. Když jsou k pedofilům ve vězení agresivní, mohou si říct, že tím prokazují všem dětem světa dobrou službu, a tak kompenzují to, že předtím na svobodě oni sami děti zanedbávali, týrali či zneužívali.¶ Bylo by zajímavé zjistit, zda i hraničářky trpí nějakými komplexy viny ze svého zanedbávání a zneužívání dětí, a zda si i ony jsou schopny si vyhledat nějaký hromosvod, prostřednictvím kterého by si z podobných komplexů viny ulevovaly.

Zničený (Ne, 8. 9. 2019 - 13:09)

D: myslím si, že ony si nejsou schopny připustit jakoukoliv vinu u sebe. Za vše mohou ti ostatní a ony jsou úžasné. Úlevu vidí v sexu, alkoholu,případně drogách.

D (Ne, 8. 9. 2019 - 16:09)

Je to možné. Podobně jako je možné, že i ta agresivita vůči pedofilům ze strany běžných vězeňských asociálů (a sociopatů či psychopatů) není u takovýchto agresorů motivována potřebou vykompenzovat si jakékoli pocity viny, nýbrž je motivována potřebami zcela jinými. Možná to jsou hlavně oportunisté, kteří mají potřebu jiné obírat a využívat, a pedofilové (podobně jako třeba lidé odsouzení za nějaké násilí vůči ženám) jsou pro ně vhodné oběti, protože nemají ve vězení žádné zastání. Podobně se ale třeba chovají i ke komukoli jinému, kdo ve vězení nemá žádné zastání.

jmeno.. (Ne, 8. 9. 2019 - 08:09)

..Jirka.Pekny den vsem.. :) Mam jen vzkaz pro "Kosovo":v tom by nebyl problem,jenze muj mail je hacknuty.Musim to nejak vyresit - bud' kontaktovat centrum.cz nebo si vytvorit novou schranku,to ale budu muset k nekomu na PC,ja mam compa offline a net chodim jen mobilne.A z mobilu si novou schranku nezalozim,dik tomu,ze mam starsi mobil a tedy i Operu v nem...Kosovo,ja ted budu asi 30 hodin zcela mimo net,ale zitra v odpolednich hodinach se tu opet "objevim" a pisnu jak to dopadlo a prip.vlozim email.adresu.Rad si s Tebou pisnu,zatim diky za pochopeni a preji hezkou Nedeli (vsem co to ctou..)... :-J.

Zničený (Ne, 8. 9. 2019 - 13:09)

Ahoj D: máš asi pravdu.
A vy ostatní taky. Je to bezcitná bestie,bohužel s andělskou vizáží. Když to ale vezmu kolem a kolem,kdo by dokázal takhle lhát dětem, ubližovat plno obdivovatelům,na každého něco zkoušet a pod vlivem jim roztáhnou? Jen alkoholicka bestie,jinak to asi není. Takže jsem se rozhodl na váš popud bojovat. Ne s ní. Ale sám se sebou. Musím to vydržet a doufat že to jednou přejde.
Jirko: pokud sem vlozis kontakt,mohu ti také napsat soukromou zprávu?

Petr (Ne, 8. 9. 2019 - 13:09)

supr, držím palce ať to zvládneš

jmeno.. (So, 7. 9. 2019 - 20:09)

.Jirka. Ano,je...A na Vas je,aby jste se nedival zpet,ale s rozhodnosti se snazil jit dal a to tak,ze bez ni.Ty vzpominky jeste potrvaji,ale je nutne jit dal.Kazdy jsme tvurci sveho stesti.. :) :-J.

jmeno.. (So, 7. 9. 2019 - 18:09)

..Jirka Nebylo to spatne,ale spatne se z toho udelalo... :) No,prezili jsme,Kosovo... ;-)

jeste.. (So, 7. 9. 2019 - 18:09)

..Jirka Kdo si poslech muj typ na pisnicku "Recept" a aspon trochu se zasmal nad jasnym poselstvim Histrionek,mozna si poslecne i dalsi muj hudebni typ a to:"Neocekavany dychanek - Mela jsem ja milyho". Tahle pisen se objevila i ve filmu Sklapni a zastrel me s K.Rodenem a A.Geislerovou.(Ten si chudak take umel vybrat... :-) ).Vyborna hudba,i super film... :-J.

Jmeno.. (So, 7. 9. 2019 - 18:09)

Jirka.. Zdravim Kosovo,a dekuji za pozdrav.Mozna jsme se tenkrat vhrnuli do vztahu moc rychle.Dvere byly otevreny,no tak jsme vesli...Co uz,take to byla zkusenost a kazdy si musi odpovedet sam,jestli to za ty krasne zacatky potom stalo.. :) No,zaplat',jsme z toho venku a tem,co o to stoji,mame co rici..Fakt je,ze uz skorem 2 roky se na zeny divam ocima Otce Scholastika,ale vztahu (a zmene tohoto uhlu pohledu) bych se nebranil.Ale v klidu,vse ma svuj cas.Najit (nezadanou) moralni kocku mezi sobeckymi predatory,to neni jen tak a ani hned.Takova,o kterou bych stal,do baru nechodi.(Ani ja ne...) :) Pekny vecer,Kosovo a spol. :-J.

Ten co přežil Kosovo (So, 7. 9. 2019 - 18:09)

Přesně Jirko jak říkáš, je to vzplanutí vášní o kterých nevíme kam až dovedou a pak je drsná realita :)

Reklama

Přidat komentář