Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

aladin (St, 11. 9. 2019 - 19:09)

"Italský premiér Conte požaduje přerozdělování migrantů" ......Conte, to si vyřiď s Merklem !!! My u nás žádné imigranty nechceme !!! A těch pár sluníčkářů, havloidů a kavárny nejsou všichni občané !!!

aladin (St, 11. 9. 2019 - 19:09)

"Důchodci dostanou navíc 900 korun, s další tisícovkou pro starší seniory Sněmovna nesouhlasila"......Kdyby šlo o jejich platy. tak si je zvýší 2x, hajzlové !!!

aladin (St, 11. 9. 2019 - 19:09)

"Schwarzenberg o Kosovu: Co jsme jednou uznali, nelze vzít zpět. Zeman nám tu tancuje na nose".....Na nátlak USFT kokto !!!

Rakato (St, 11. 9. 2019 - 20:09)

Hajzl Schwarzenberg, který uznal Kosovo, se proto sám vyloučil z diskuse. Uznat mafiány jako samostatný stát je výsměch všem čestným lidem. Není mi jasné, proč bychom nemohli zrušit své uznání Kosova. Jsme mezinárodní suverén. Ale je fakt, že si nemohu vzpomenout na historickou analogii. Snad rozpad Rakouska-Uherska? To bylo uznáno všemi státy, a pak tytéž státy uznaly následnické země, takže pro ně jakoby Rakousko-Uhersko přestalo existovat. Možná by stačilo nechovat se ke Kosovu jako k samostatnému státu, zrušit jejich velvyslanectví, neprojevovat pocty představitelům....

Návštěvník (St, 11. 9. 2019 - 18:09)

Spekulace, machinace, defraudace! To je to co se děje vyvoláváním zase nenávisti a odporu k lidem co nejsou s Milion chvilek! Mnozí lidí už se nebaví s těmi známými co se neúčastní.Vše je jen předvolební prezidentská a parlamentní karta.
Opět si pamatuji jak před nástupem TOP09 do politiky probíhala obrovská šokující kampaň namířená proti důchodcům. Ty Kalouskovy složenky. Před tím, aby tedy vůbec lidi byli naštvaní a nebyl to jen plk někoh kdo není známí tak Kalousek zradil okatě jako předseda KDÚ rodnou stranu a založil na poslední chvíli novou a to stálo KDÚ těch pár procent, aby se dostala do sněmovny.
Takže stačí být v politice drzí a mít publicitu i když je to negativní publicita a pak vás zvolí, nas*erete hodně lidí nějkaou anti-akcí. Být Kalousek šedá nula, tak může posílat nějaké složenky a lidi si řeknou, že to je nějaká nula a složenku vyhodí, ale jako ministr financí bývalý, to hne žlučí.
Takže čekám takovouto kampaň podobnou té při první volbě Schwarzenberga, jakýsi groupethink, chorobná davová psychóza, hromadný davový heroismus pro jednoho kandidáta a všichni ostatní jsou debilové a proti nám. Stačí aby zas to vzal za své Zelenka a natočil: "Přelmluv bábu" a mladí jsou jejich. Něco řekne Holubová : "Přes to vlak nejede" něco Šiklová : "Rozmluvy s vnučkou, buďte hrdé feministky proti patriarchátu" a pak zfetovaný umělec vykreslí portrét senilního narkoleptického restitučního ostříže Schwarzenberga co jde po třetině Jižních Čech jako restituci jeho odekretovanému strýci z jiné větve knížecího rodu, jako živiálního pankáče v barvách ala Andy Warhole. No máme se ještě na co těšit.

Rakato (St, 11. 9. 2019 - 18:09)

Vzniká u nás atmosfére jako v Leningradě před výstřelem Aurory, a bůh ví, jak to skončí, když se zfanatizovaní chvilkaři rozvášní. Češi si vždy potrpěli na defenetraci. Ale moudrý Zeman to převídal, bydlí na Hradě, který opevnil, takže jeho snad z okna nevyhodí. Ale Babiš v nebezpečí je, a proto by se měl vyhýbat Praze, která v defenestracích nemá dobrou pověst.

Návštěvník (St, 11. 9. 2019 - 17:09)

Pokud se to otočí zcela a začnou zas mlátit demonstranty proti Bakalově establishementu, připadně za Drahoše jako prezidenta po Zemanovi.
Tak bude jediný rozdíl kromě změny stran, že budou ti na demonstracích při bití volat : "máme holé ruce a zadky!"
Ti co demonstrovali v 89 totiž vůbec holé zadky neměli, ale měli restituce v očekávání...

Návštěvník (St, 11. 9. 2019 - 17:09)

Já jsem hodný člověk, ale pomalu se nám to vše zvrhává v diktaturu Bakala kapitálu!

Návštěvník (St, 11. 9. 2019 - 17:09)

Kecy a statuty! (na internetu a sociálních sítích)Jistě o to jde. I v parlamentních listech hlasují důchodci, třeba že ten blbeček Fiala z SPD má vysoký statut.
Já přeju, aby nějaká vyšší moc, třeba náhoda, proti který je každý smrtelník zanedbatelný zamíchala natolik intenetem, že by tam přeházela všechny diskuse, hlasování, prohlížení a statuty.
Tak to by naprosto vyřadilo mladé lidi z provozu. Ti by byli nahraní a nevěděli koho si vážit, kdo je blbec atd.!

Rakato (St, 11. 9. 2019 - 18:09)

Když na mladé lidi na ulicích včas nevytáhnout obušky, stanou se radikálními a až zestárnou, radikálními zůstanou. Takže když vidím střední věk nebo důchodce radikálně se projevovat, vím, že to jsou ti, kteří nedostali včas po držce, a tak mají moře po kolena. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Naše policie se musí naučit lépe zacházet s vodními děly a lépe střílet gumovými projektily, a to rychle, protože se blíží výročí. A mladí nám to výročí pokaždé zkazí, protože místo aby slavili úspěch tzv. revoluce, tak ječí proti současnému pořádku a ústavním činitelům.

Návštěvník (St, 11. 9. 2019 - 17:09)

Lahváček to bude 17. listopadu jistit! A karbanátek doma.Jinak to nevidim, jinak to nebude, opět se budu muset totálně zahrabat někde a nevylézat ven. Lidi se promění v zuřivé furie a budou chodit tam do toho baráku, jak si místo mlácení studentů na národní třídě, to loubí zasklili a vystrčili bustu na chodník ven...

Návštěvník (St, 11. 9. 2019 - 17:09)

Massový heroismus na letné při opět naprosto zneužitých oslavých 17. listopadu je naprostou jistotou!

Návštěvník (St, 11. 9. 2019 - 17:09)

Kromě Koukolíkem popsané vzpoury deprivantů tu máme další psychytrický fenomén Vzpouru skautů(Minář:"Milion chvilek poezie":Díky skautingu jsem si uvědomil, že jsem to já, kdo nese zodpovědnost za to, jak náš svět vypadá, a že se můžu pokusit něco s tím dělat.)
Houby:Slova a statuty! O to jde ve skautu i Minářovi v milión chvilek.
Vrchní velení v USA zavelelo, že třeba sundat Miloše a naťuknout Babiše a pak instalovat Bakalova člověka Drahoše...

Rakato (St, 11. 9. 2019 - 17:09)

Special for Strawberry, Evropané nefandí USA. Zadej: Rusko, Čína, nebo USA? Evropané se shodli, že nejlépe nikdo z nich

Rakato (St, 11. 9. 2019 - 17:09)

Hajzlbába Líba je zde na Doktorce jediná čistá duše. Měli bychom se od ní všichni učit. U můžeme začít brigádou na záchodcích. Myslím, že by tato záslužná práce pomohla většině z nás.

Návštěvník (St, 11. 9. 2019 - 17:09)

A ještě jak byl na letné v tom nahnědlém skautském, bože!

Návštěvník (St, 11. 9. 2019 - 17:09)

Škoda,že nenavlíkli Havla do tohle skautského stejnokroje v krátkých hnědých kalhotách připomínající bavorský úbor padacích mostů...To by sme se alespoň nasmáli nad úpravami ve fotoshopu.

Návštěvník (St, 11. 9. 2019 - 17:09)

A ten blbeček Minář co pořádá ty demonstrace, ten má teda odžito. Z jeho statutem to ovšem nehne. Je to jedno, on má za sebou studium fakulty a snahu o vedení a poznávání zajímavých inspirativních lidí a začal svou kariéru tímhle video oznámením na internetu.Že chce po panu Babišovi, aby hájil demokracii a svobodu. Já taky, chci autocenzuru takových nekompetentních, životem nijak neetablovaných drzých čel jako je pan student Minář.

Návštěvník (St, 11. 9. 2019 - 17:09)

Hail invictus! Ještě mne napadá ono pořekadlo o drzém čele lepším než poplužní dvůr atd.!Doba kdy se lidi z internetových statutů dostali k moci, zatím jen na radnicích ovšem míchá kartami proti všem právnickým poučkám...

Návštěvník (St, 11. 9. 2019 - 17:09)

Pod pomníky hrdinů, z kamene a ze zlata mají krysy doupata. Za života si na někoho nepřijít, neznamená, že si na něj nelze vyšlápnout po jeho smrti. Nicméně na východní frontě zůstane Kponěv invictus-neporažený ať už si člověk co dosáhl nejvyšší titul a funkci vyložil jakkoli volně a snaží se uklidit i pomník hrdinů(zodpovídá za oblast péče o životní prostředí, za úklid a odpadové hospodářství a za agendu veřejně prospěšných prací).

Reklama

Přidat komentář