Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

aladin (St, 11. 9. 2019 - 16:09)

"ČT24
Zprávy v 16"......Pan prezident má pravdu, v Kosovu vládnou teroristé UCK !!! Celý svět to ví, hlavně ten západní v čele s USFT, která Kosovo prosadila v OSN !!!

aladin (St, 11. 9. 2019 - 16:09)

"ČT24
Zprávy v 16"......Proč by se měl ministr Ruska omlouvat FAŠISTOVI Kolářovi ???

Návštěvník (St, 11. 9. 2019 - 15:09)

Máš pravdu, to já jen na to, když ODSáci používají další floskuli : "máme se nejlépe v historii."
Ona přitom historie dvacátého století na území Českých zemích, nejdříve za Rakousko-Uherks,pak za ČSR pak za protektorát a následně na začátku "budování komunismu" pro lidi co se angažovali v odboji, byli úspěšní, majitelé statkáři, poctiví, slušní, charakterní a byli skutečními nebo domělými nepříteli jaknácků takkomunistů, tak pro ně byla to doba obzvláště těžká.
A marhoun točí o Polsku a jeho ukrutnostech na dětech, copak nemáme dost svých Českých?!Proč je sponzorován českou kinematografií a fondem, ten to musel vybýlit ten fond takovým převratným oběvným velkofilmech a koncentrákování židů nacisty v Polsku včetně dětí!!!

Návštěvník (St, 11. 9. 2019 - 14:09)

O:V roce 1935 se stal zástupcem Sudetoněmecké strany (SdP) a byl zvolen do Československého parlamentu.Roku 1919 do Deutsche Nationalsozialistische Arbeiterpartei (Německá národně-socialistická dělnická strana). Vzhledem ke své profesi knihkupce dodával nacistické propagandistické publikace i do některých obchodů s knihami.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Také zajímavé, že toto bylo v ČSR možné, že český občan, byť menšinou německé národnosti mohl ještě být členem nějaké partaje v Německu a takhle podvrace republiku dodáváním nacistické literatury do Německa...

Rakato (St, 11. 9. 2019 - 14:09)

Momentálně ses myšlenkové zafixoval ve druhé světové válce a jsi nudný jako nikdy předtím. (Přidal bych sem i tři lebky s hnáty, kdybych to z mobilu uměl.)

Návštěvník (St, 11. 9. 2019 - 15:09)

To beru, i sám sobě jsem tím sebemrskačský.

Návštěvník (St, 11. 9. 2019 - 14:09)

SDP Karla Hermana Franka,která se v r. 1925 dostala do parlamentu ČSR by byla lepším tématem bližším české kinematografii z Českého prostředí. Podle citátu Hanse Franka který byl správem Genrálního gouvernmentu okupovaného polska a byl zodpovědný za zastrašování poláků, podobně jak Heydrich a K.H.Frank v protektorátu ve funkci protektora.Tak s typickým ukrutným cynismem a ironii pro nácky vlastní řekl po popravě 7 studentů po atentátu na Heydricha:"Například v Praze byly vyslány velké červené plakáty, které uvádějí, že dnes bylo zastřeleno sedm Čechů. Řekl jsem si tedy: kdybych chtěl mít za každých sedm Poláků výstřel plakát, pak by polské lesy nestačily na to, aby se papír pro takové plakáty vyrobil."
Dále na území Polského Gouvernamentu páchal zas speciální zlo ještě výše zmíněný Obergruppenführer SS Odilo Globocnik, který se zdiskreditova jako gaulatier Rakouska za pořádání orgií a zpronevěru a Goring ho odvolal, Himler rehabilitoval a poslal si věc odčinit ve funkci v hodnosti Standartenführera a vůdce SS a policie v Lublinském distriktu řídil likvidaci židovské populace v Generálním gouvernementu.
Za tuto velkorysost slíbil Himmlerovi, že odpraví milion Židů.
---------------------------------------------------------------------------------
Takže pan Marhoul si vybral opravdu nosné téma, ale nevím nevím jak tím přispěje k české znalosti historie.

Návštěvník (St, 11. 9. 2019 - 14:09)

Marhoul u mne není dobrý režisér, si vybírá jen nosná témata jako byl Tobruk a pokouší se přilákat diváky a dotace.Samozřejmě téma dítě a utrpení je samo o sobě tak děsivé, že to bude mít diváckou účast, ale tyto tristní bezvýchodné filmy fakt ne, to radši knihu.

Rakato (St, 11. 9. 2019 - 14:09)

Lidé se v utrpení vyžívají (ale cizím), takže Ptáče si diváky najde. I knihy mohou hodně otřást tvou jemnocitnou povahou, např. bible - hory mrtvých, vraždící komnata Hebrejců, solné sloupy z lidí, mrtví na kříži. Pozor na tu bible! Je jen pro otrlé.

Rakato (St, 11. 9. 2019 - 14:09)

Staň se frugalistou! Do důchodu ve čtyřiceti! Financial Independence, Retire Early, čti více na: https://www.euro.cz/byznys/frugalisti-fire-1465524#utm_medium=selfpromo&utm_source=euro&utm_campaign=copylink

Návštěvník (St, 11. 9. 2019 - 14:09)

Kdo je předobraz a velký vzor pro ODS. No přeci podvodník a iluzionista Harry Jelínek, který prodar český sídlo králů i s korunovačníma klenotama Karlštejn bohatému zahraničnímu zájemci.
Nad nacisty se ještě nevařela voda a šaškové z SPD se snaží dostat zpět.
Těmto padouchým se to nesmí podařit. Prý jsou oblíbenci Soukupa, co si hraje na Volejte řediteli V. Železného. Včera jsem ho chvíli poslouchal. To je druhý Harry Jelínek.Důchodci mu to baští a pak následuje jeho shopping sponzorovaný Jaromírem Soukupem...!

Rakato (St, 11. 9. 2019 - 14:09)

A co bys dělal ty, kdyby ses chtěl stát presidentem jako Soukup? Podle mě je vlastní televize dobrý tah (když na to máš). -----------------------------------
Uvědom si, že Soukup tak zabíjí dvě mouchy jednou ranou - vizualizuje se a současně se cvičí v debatách, aby vyhrál televizní debatu kandidátů.

aladin (St, 11. 9. 2019 - 13:09)

"Příběh Jerzyho Kosińského: Odehrály se hrůzy z filmu Nabarvené ptáče i ve skutečnosti?"......
Němci vyvraždily 12 milionů civilních občanů SSSR a o tom se netočí filmy a ani se nemluví !!! PROČ ? Kdo má zájem nám neustále podstrkovat vyvraždění 6 milionů Židů Německem ??? Vždať za druhou svetovou válkou jsou zodpovědní Sionisté a podporovali Hitlera až do léta 1943 finančně, klidně ho nechali vraždit své soukmenovcee, jen proto, že chtěli zničit Sovětský svaz !!! O tom se také netočí filmy a nemluví !!! PROČ ??? Protože Hollywood a ostatní filmcentra patří Sionistům !!!

Návštěvník (St, 11. 9. 2019 - 14:09)

Nebarevné ptáče? Takže svěrák to není?Spoíš Agniezska Holand,na hrubo,bezvýchodně,tak to není nic pro mne...

Návštěvník (St, 11. 9. 2019 - 14:09)

Příčinou čehokoliv nemohou být peníze. Touha po moci maximálně, ideologie nacistů, fanatismus jejich přáznivců v Rakousku třeba. Fondy se vždy najdou. Ziskuchtivost je dost rozšířná vlastnost a s jídlem roste chuť. To, že nacisté uspěli v Rakousku bylo dáno tím, že tamní společnost byla dost konzervativní a katolicky založená a až do roku 1938, kdy se tamním gaulatierem(nástodržící z NSDAP po anšlusu) stal Obergruppenführer SS Odilo Lotario Globocnik, řečený Globus, osobní oblíbnec Himlera,nebylo NSDAP otevřeně proti katolicky smýšlejícím Rakušanům. Takže proto asi nevznikly levicové skupiny odporu, které by jediné byli schopny nebezpečí nacistů a celý anšlus úspěšně odrazit.

Návštěvník (St, 11. 9. 2019 - 13:09)

V hodnosti Obergruppenführera SS....

aladin (St, 11. 9. 2019 - 13:09)

"Oduznání Kosova. Zeman slíbil Srbům, že to v Praze projedná"...........
Kosovo bylo UKRADENO Srbsku za pomoci nadace Člověk v plísni a Spojených států !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aladin (St, 11. 9. 2019 - 13:09)

"Referendum, tabule, nebo přemístění? Politici hledají řešení v boji o sochu Koněva".........Kolář je FAŠISTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jedovatej (St, 11. 9. 2019 - 13:09)

A ještě dodatek, ubohej trapnej blbečku sdfg - jak jsem si tak prolétl poslední stránky týhle diskuse, jsou docela zamořený tvejma ubohejma skřekama. Do socanskýho voliče vkládám sice naděje jen zcela nepatrný, ale nebylo by možný nahradit kvantitu spíše kvalitou? No, ale vobávám se, že to shoří už na tom, že pochopení mý votázky je vysoko nad tvejma duševníma možnostma...

aladin (St, 11. 9. 2019 - 13:09)

Dolínek je KRETÉN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KOmunisti nás chránili před FAŠIZMEM EU, před invazí islámáku a teroristů do země, před vykrádáním naší země, před zdevastování zemědělství a hromadě dalších SVINSTEV, které nám přinesla ta zasraný kapitalizmus v čele s DAREBÁCIÍ !!!!!!! A těch pár přešlapů a chyb a i osobních mstách je proti tomu ořezávátko, většinou se jednalo o lidi nepřátelští komunismu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dneska se takovíto lidé označují za EXTRÉMISTY, rasisty, xenofoby a jsou systémem pronásledováni a zavíráni do vězení a možná i likvidováni jako nepohodlní systému !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Měli byste si uvědomit, že kapitalizmus v čele s demokracií rozpoutal dvě světové války a od konce II sv. války neustále přepadá suverenní státy, vraždí legálně zvolené představitele a občany!!! Vykrádá jejich nerostné suroviny a ožebračuje celý stát ve jménu demokracie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reklama

Přidat komentář