Reklama

Balanitida

Karel (Út, 29. 6. 2010 - 18:06)

Tento postup předkožku vzadu udrží každému a na 100%. Stačí vyladit velikost otvoru: http://www.edisk.cz/stahni/13246/Train_stay_back.jpg_399.85KB.html

Jirka (St, 2. 6. 2010 - 14:06)

Nefunguje ti to, protože jsi...Tak Karel je tajemný jak hrad v Karpatech. Asi má nějaký úžasný způsob :) No já zkoušel opakovaně to stažení předkožky a zafixování, problém je ten, že buď mám efektivně staženou předkožku, ale při erekci je to stažení k prasknutí (v noci, kdy to neovlivním), nebo je to při erekci ok, ale v normálním stavu mám předkožku staženou jen napůl. Tak leda by mi to Karel nainstaloval osobně, když má takové zkušenosti :) Já jsem vyzkoušel ještě jinou metodu a musím říct, že mi to zatím vyhovuje a funguje: Mezi předkožku a žalud dát několikrát složený vhodný savý a suchý materiál (osvědčila se mi nebarvená a nepotištěná, čistě bílá kuchyňská papírová utěrka, ale asi by se hodila i gáza, něco takového, co nepouští chlupy). Tedy stáhnout předkožku, přes žalud přetáhnout pásek z poskládané utěrky (asi na 4x poskládaná, šířka asi 1,5 - 2 cm, délka 6 - 7 cm, přední rohy je vhodné sestřihnout) a to tak, aby konce pásky byly u uzdičky. Přidržet, předkožku přetáhnout. Papír by neměl zasahovat až k močové trubici, jinak to schytá při močení :) a doporučuju ho nezkracovat nůžkama na místě (hrozí úraz :) ), vždy ho raději vyndat a zkrátit. Po chvilce tréninku se vhodný rozměr i tvar rychle najde :) Měním ráno a na noc po umytí, a samozřejmě pokaždé, když se smočí močí :) musí to být suché!! Na moje problémy se to ukázalo být vhodné, netvrdím, že je to pro všechny, ale za vyzkoušení to stojí :) (Problém asi bude s hooodně dlouho předkožkou) Někdy to může tlačit či jako by štípat, ale většinou je to bez projevů.

Karel (Út, 27. 4. 2010 - 08:04)

Nefunguje ti to, protože jsi si postup zjednodušil. Jestli máš ještě problém, tak mi napiš na karelk1 zavináč seznam.cz Mám ještě pár dalších triků, který ti mohu pomoct.

zdeněk (Po, 12. 4. 2010 - 16:04)

no tak koukam, ze v tom nejsem sam. s balanitidou uz mam problemy pres 2roky a je to fakt des :( muzu jen potvrdit, ze masti od doktoru jsou na prd a problem resi jen kratkodobe. hypermangan a sucho je nejlepsi kombinace. ale jelikoz mam velice citlivy zalud a chodim do prace, kde sem neustale hybu, tak je to celkem problem. jednou jsem zkusil prelepeni a asi po 4hodinach trapeni jsem mel zalud zarudly s cervenymi teckami. takze jsem byl v suchu jen pri spanku a pobytu doma. problem se vyresil a mel jsem asi 3mesice klid. ovsem ted mi zase zarudla spicka zaludu a naskocili bile pupinky. tak ja uz nevim :( jak dlouho mam pokracovat v lecbe a chozeni v ,,suchu,, po tom, co priznaky odezni? diky

Karel (So, 6. 2. 2010 - 12:02)

Uf tak tohle vypadá jako...Škoda Jirko, že jsi nenechal svůj mail, poslal bych ti vše naráz. Na přecitlivělý žalud je podstatné snížit jeho tření v prádle na minimu. Vhodné je ze začátku nosit těsné spodní prádlo, kde se penis ani nehne (např. o číslo menší). Já jsem zjistil, že nejlepší jsou spoďáry z čisté bavlny, bílé, bez potisku a bez středového švu. Nebo alespoň žalud obalit měkkým kapesníkem.
Nechat zanícený obnažený žalud volně dřít o spoďáry je sebevražda, a navíc to celé ještě podráždíš.
Naopak doma je vhodné nosit žalud úplně volně, s minimálním kontaktem s okolím. (tzn. skutečně hodně volné trenýrky nebo měkké volné domácí kalhoty bez spoďárů.) Navíc, když ten polštářek z náplasti, co máš navlečený za žaludem, necháš velký, tak funguje jako štít před doteky okolí.
Odeznění zánětu chce trochu času, ale po týdnu bys měl vidět zlepšení. Podstatné je, abys to fakt nosil na vzduchu nonstop a nestřídal vlhko - sucho.
Jako účinný doplněk lze použít koupání zanícených míst v roztoku hypermanganu 2 x denně 10 min. Roztok ale jen slabě růžový. Hypermangan (manganistan draselný) je za pár korun k mání v lékárně.

Jirka (Čt, 4. 2. 2010 - 13:02)

Dobrý den,potřeboval bych...Uf tak tohle vypadá jako zvláštní objekt ;-) Ale vážně, s balanitidou bych to asi nespojoval a nerozpakoval se to ukázat na urologii. Může to být třeba jen zvětšená žilka nebo jizvička, ale boláčky a vřídky by u toho být neměly. A to i když boláčky nebolí ... .
Jinak jsem zkusil Karlův postup na provětrání předkožky a musím říct ... není to žádná sranda :)) Pár dní jsem to aplikoval a efekt byl hodně viditelný a cítitelný, nikoli však co se balanitidy týče :)) Asi to chce trénink, aby si obnažený úd zvyknul na všemožné dráždění tak, jako je tomu u obřízky. Uf.

Peter Oborník (Po, 1. 2. 2010 - 19:02)

Dobrý den,potřeboval bych radu.
Asi měsíc a půl zpátky jsem zpozoroval zvláštní objekt na své předkožce.Po jejím stažení vede po pravé straně od místa,kde se přetíná předkožka se žaludem jakési zapouzdřené vazivo či co to je,předkožkou směrem dolu,pak je jakoby kousek stočené kousek na zpět,ale poté se to lomí do původního směru(něco jako ležaté malé psací i.Na zakončeních této trubičky jsou takové jakoby boláčky,vřídky či něco takového.Nijak to nemizí ani se nerozšiřuje ani nebolí.Píšu to sem,protože mi některé příznaky přišli povědomé.Předem děkuji.

Jirka (Út, 12. 1. 2010 - 21:01)

Na předkožku mám taky postup...Není nad zkušenosti :)) Karle, díky za odkaz, zítra jdu do lékarny nakoupit elastickou náplast a budu trénovat ;-) Pak dám vědět! :)

Karel (Po, 11. 1. 2010 - 16:01)

Tady někdo dobře radí, ale...Na předkožku mám taky postup mrkni na: http://www.circlist.com/preferences/feelcut.html
Stačí provést tu první část z obr.1.
Jako páska se mi osvědčila Elastická náplast z netkaného textilu 5cm x 10m. Pruží a lepidlo nedráždí a neulpívá. Dá se koupit ve zdravotnických potřebách.
http://www.batist.cz/new/?SSID=ba4036bfdafff0f511a3888bd8ca680b&akce=karta&id=135
Pokud se chceš ještě zeptat, nechej mail.

Jirka (Po, 11. 1. 2010 - 14:01)

Tady někdo dobře radí, ale realizace je poněkud těžká :) Taky už mě napadlo, že by měl volně dýchat, ale jak to udělat? Karlův nápad je zajímavý, ale zřejmě jen při problému na žaludu. Když je problém s předkožkou, tek ta se zase nahrne k "náplasti" a tam si vesele vlhne :)) Zkusil jsem "zkrátit" předkožku po stažení, přilepením náplastí k horní části penisu. Vydrželo to tak půl hodiny, další půlhodinu jsem drhnul lepidlo z penisu! Takže pokud má Karel nějaou flignu, sem s ní :) K obřízce bych se nerad dopracoval ... .

tonouš (Po, 11. 1. 2010 - 12:01)

Jak se prosím BALANITIDA léčí ?

Makyavella (St, 11. 9. 2019 - 10:09)

Jelikoz jde o nakazu bakterii, leci se antimykotickymi mastickami a roztoky.. Podrobne o lecbe, ale i projevech a prevenci pred zanety zaludu, cti zde - https://www.erekce.cz/balanitida/

gin (St, 11. 9. 2019 - 11:09)

V tom článku je pár bludů. Vrozená, přesněji fyziologická fimoza nejsou sami o sobě příčinou balanitidy – naopak, ty stavy dítě před infekcemi chrání. Článek zase zná jako jediné řešení určitých stavů zmrzačující amputaci předkožky – obřízku. Takové řešení je ale předpotopní a zmrzačující. Každé řešení zbytečnou amputací předkožky je ublížení na zdraví. Nejde o šmejdy, které berou od uvedených obřízkových klinik provizi?

Balanitidu (Út, 29. 12. 2009 - 20:12)

měl přítel Tiny. Proto ho museli obřezat a Tina to miluje.

Karel (Út, 29. 12. 2009 - 20:12)

Mohu potvrdit co píše Cameronec. Mám to vícekrát odzkoušené a funguje to výborně. Někteří urologové a kožaři už takto léčí. V suchém prostředí to ty záněty dříve nebo později vzdají a hlavně se začne obnovovat přirozená ochranná mikroflóra. Aby to skutečně fungovalo, musí zánět dlohodobě zůstat v suchu a větraný. Tedy předkožka musí zůstat stažená vzadu pořád, NONSTOP. Jde o to nestřídat sucho a vlhko. Pak je potřeba vydržet 1-3 týdny.
Pokud předkožka vzadu sama nedrží, stačí koupit široký rychloobvaz, odstřihnout nalepovací části tak, že zůstane jen polštářek, co se dává na ránu. V něm se vystřihne kruhový otvor, trochu menší než žalud. Pak se otvorem protáhne žalud. Je to hygienické a dá se to měnit. Vzhledem k nočním erekcím doporučuji obvaz elastický (pružný), např. Cosmos textile elastic 8 cm x 0,5 m .
Pokud by někdo chtěl další informace, tak mi tu nech email.

Cameronec (So, 17. 10. 2009 - 22:10)

Pokud můžu poradit, zkuste nějak nosit předkožku chvíli staženou neustále. Šetrně si ji přilepte tak, abyste ji měli staženou. Neustálé používání mastí a krémů zlikviduje symbiotické baktérie, které normálně na předkožce jsou, které nijak neubližují ale chrání tu tkáň před jinými bakteriemi. Tu mikrofloru si neustále ničíte, a pak nemáte žádnou přirozenou ochranu proti cizorodým bakteriím. Je nutné, aby se tam nějaká vytvořila, zkuste proto nosit předkožku neustále staženou po nějakou dobu např. měsíc.

Pavel (Čt, 13. 8. 2009 - 21:08)

Po mém posledním příspěvku se po další masti situace tak zhoršila, že jsem měl předkožku nateklou a navíc pod žaludem zmizela kůže, šílené pálení a mokvání, naprosté zoufalství. Vysadil jsem všechny mastičky a už se jen spolehl na hypermangan, jednou denně koupel. Po 10 dnech neuvěřitelné vyléčení. Ať si kožní strčí mastičky za klobouk. Pavel

Jirka (Út, 4. 8. 2009 - 13:08)

No pánové, vidím, že nejsem se svým problémem sám, což mi trošku pomohlo, ale fakt jen trošku :) To další už je poněkud pesimistické, vyplývá mi z toho, že se JÍ prostě nezbavím!!! Začalo to v osmnácti, malinkými pupínky, a ještě to neskončilo :) Na kožním to ukončila slovy "seborhoická dermatitida" a zinková mast, po které to bylo ještě horší. Nějaký stěr na kultivaci nehrozil, tak jsem na kožním skončil :) Na urologii stěr milují, ale jen z močové trubice, což je vážně zážitek ;-) Jakési streptokoky tam našli, tak Furantoin, Deoxymykoin, asi 2 týdny pokoj, ale to bylo vše. Kdysi jsem měl na něco úplně jiného Sumamed, tak to jsem měl (jako vedlejší efekt léčby) pokoj v předkožce celé dva měsíce!! Což ovšem na kožním hodnotili jako "náhodu". V současné době jsem ve stavu - kdo maže ten jede, tedy když mažu (momentálně clotrimazol, jinak chvílemi pomáhá i Endiaron mast, Ophtalmo Framykoin Compp.), tak je v relativně dobré kondici, když nemažu, za dva tři dny jsem zase zpátky. Že je potom takový zamaštěný ptáček k nepoužití asi nemusím zdůrazňovat :-) Teda kromě čůrání. Holt asi to tak pánbůh u nás chce, abychom jenom čůrali ;-)

Pavel (Pá, 31. 7. 2009 - 10:07)

Děkuji za příspěvky Martina a Skipiho, dávají mi naději. Vše začalo před 5 měsíci, malé zarudnutí předkožky a mírné svědění. Řešil jsem to Fungicidinem, což zabralo. Leč po vysazení byl problém zpět. Takže obvodní lékařka a Canesten, opakovalo se vymyzení a návrat po vysazení, následoval Dexamethazon, pak Triamcinolon. Opět návrat, i zašel jsem na kožní. Tam nasazen Pimafucort a proveden stěr - konečně! Jenže žádný problém nenalezen. Navíc se svědění a zarudnutí objevilo opět. Takže další mast, tentokrát cosi namíchaného v lékárně, údajně silnější. Krásné vyhojení a radost byla zkalena do týdne, kdy se objevily divné rudé skvrny nejen na předkožce, ale i na žaludu, které navíc mokvaly a na dotyk bolí. Opět kožní. Prý ASI opar (kde bych jej vzal ? když 5 měsíců bez sexu a nikdy jsem jej neměl), měl jsem dál používat hormonální mast. Jenže výsledek byl horší, mokvající skvrny se šíří dál. Zkoušel jsem alespoň koupel v heřmánku, která místa vysušovala. Po týdnu jsem opět na kožním, u jiného doktora, nová hormonální mast - už si říkám, že to mám z toho dlouhého používání hormonů. A zkusím hypermangan, co radí kluci. Kde je příčina? Na hygienu jsem choulostivý, denně mytí. Pravda je, že v posledním období jsem dosti ve stresu. Pokusím se tedy vydržet a stále zkoušet další cesty, jak radí Skipi. Bohužel teď už si nemůžu ulevit ani sám, natož mít sex, protože je penis bolavý. Pavel

Skipi (St, 25. 3. 2009 - 12:03)

Zdravím, úvodem chci říct,že v mnoha věcech souhlasím s příspěvkem Martina. U mě začala balanitida před 5 měsíci, projevila se jako zarudnutí,zduření žaludu a i masivně předkožky.Byly dny ,kdy to vypadalo že už mám pokoj a dny kdy jsem měl problémy se jen umýt. Tvořily se mi puchýřky,vyrážky,otoky, stenózy předkožky a v poslední fázi dokonce eroze ,který byly asi nejhorší, způsobovaly hnusnou bolest a velice nepřijemný výtok. já osobně spolupracoval s několika odborníky už jen kvůli srovnání si názoru a možná taky z určité beznaděje. Nenechejte se odbít a trvejte na stěrech,jinak je vše jen střílení do tmy. Je to běh na delší tráť,jen pro informaci co vše na mě vyzkoušeli:-): pimafucort,belogent,macmimor,furaintoin,deoxymykoin
a v posledním tažení kombinace masti s 2 atb + augmentin 1,2g tbl. Po celou dobu jsem provadel oplachy v hypermanganu coz byla moje úleva a určitá spása,používal jsem i betadine roztok a různá antivirová mýdla.. S balanitidou jsem si vážně užil, už jen 5 měsiců bez sexu v nově započatém vztahu mi moc nepřidalo.Nicměné po oběhávání lékařů,asi 8 stěrech, po utracení nemalých částek za léky a doplňky stravy, za nová spodní prádlo, můžu konstatovat že se mi podařilo výhrát a teď už mám klid a doufám že to tak vydrží. Závěrem: Nezoufetje, obřízka není vždy nutná,chce to vydržet a pevný nervy. Mějte se krásně a hlavně přeju HODNĚ ZDRAVÍ... Skipi

Reklama

Přidat komentář