Reklama

Dlouhá masturbace po obřízce

stalevplence (St, 22. 4. 2020 - 02:04)

Mam synovce měl problém s penisem žalud má furt jak 12 letej malej ne jak normální chlap předkožka mu šla stáhnout celá dokud se mu nepostavil pak už jen do 1/4 žaludu k vlhnutí při masturbaci nedocházelo a k uspokojení vůbec i po 30 min. honění někdy i déle donutil jsem ho k mé uroložce která ho před rokem poslala na obřízku po ní měl žalud obnažen a oteklej i v oblasti stehů po zahojení a vypadnutí ztehů má uzdičku spojenou s žaludem zachovalou a předkožku má jako by stale zvětšenou jako by jí měl stale nateklou ma jí jen přes ohbí žaludu erekci a i při masturbaci ma žalud ůplně suchej orgasmus a vztahy ma i vzrušení ale suchej a bez výstřiku mate někdo zkušenost co by měl dělat ma holku a je z toho nešťastnej sex už prý měly ale ona prý orgasmu docílila ale on nic i při orálu nic a to masturbuje třeba 30 i 40 minut orgasmus docílí ale naprosto suchej a bez výstřiku co stím.

Default User Image
Anonym (Po, 25. 3. 2024 - 00:03)

Ať mu nějaká zkušenější žena dělá při masturbaci skrz zadek masáž prostaty. Měl by mu přitom vytékat sekret močové trubice a do 20 minut by měl stříkat jako hasičská stříkačka. Pokud to nebude takto fungovat, tak je nutná  návštěva lékaře. 

Karel (Ne, 2. 8. 2020 - 15:08)

Má blbě udělánou obřízku. Největší problém asi bude ta ponechána uzdička. A to co působí jako otok je asi nesouměrně zkrácená kůže. A navíc ji má nejspíše ponechano zbytečně mnoho.
Čím víc se kůže na penisu zkrátí, tím větší je tření v pochvě a pocity jsou intenzívnější. Spravit by to mohla dobře udělaná reobřízka (šikovní jsou v Urosante nebo Uromeda)

tmf (Pá, 17. 4. 2020 - 19:04)

nevím, já mám předkožku permanentně staženou za žaludem a v podstatě honím jako kdybych měl obřízku. A je to naprosto v pohodě

Abe (Ne, 24. 11. 2019 - 20:11)

Obřízku jako hygienické opatření v tropických podmínkách chápu. Náboženské důvody mi nic neříkají. V ranném dětství mi přirostla předkožka k žaludu. Táta chtěl obřízku, máma nesouhlasila, že prý mne nepřipraví o potěšení. Měla k tomu i osobní důvody. Nikomu to nepřeji. Po operaci, žalud i předkožka živé maso. Šílená bolest. V nemocnici mne masturbovaly se střičky, doma, stará "ošetřovatelka". Dost si to užívala. Když máma zjistila, že to přehání, začla mne nutit abych si to dělal sám a často. Takže onanuji od pěti let, do osmnácti pod dozorem matky. Předkožku mám kratší, takže při erekci mám žalud zcela obnažený. Erekci mám často, také často onanuji. Používám různé gely, mýdlo, oleje. Dokáži to i sprchou. Fakt je, že mi to trvá dost dlouho. O to bouřlivější mám orgasmus a ejakulaci. Dbám na hygienu. Po každém vymočení, nebo vysemenění, penis pečlivě omývám. Manželka je se mnou spokojena.

Zdenda (Ne, 8. 9. 2019 - 19:09)

Hele řeknu to asi tak. Na masturbaci po obřízce si pěkně dlouho počkáte asi 3-4 měsíce a to z důvodu citlivosti žaludu. Čím méně se ho budete dotýkat tím delší bude citlivost. Píšu z vlastní zkušenosti mám obřízku po phymoze a před zákrokem byl žalud hodně nepříjemný ale předkožka šla přetáhnout ani né přes čtvrtku

Default User Image
Míra (Pá, 23. 2. 2024 - 18:02)

Tohle je asi přesně to co v 55 nechceš vědět. Předpokládám, že to co píšeš bude spíš o mladém muži. To můžu jít meditovat někam na skálu. Protože sexem mi to prostě nejde moc moc let. 

Tony (Ne, 8. 9. 2019 - 22:09)

Milý Zdendo, myslíš to dobře, jenže zkušenosti z obřízkou jsou z jedince na jedince zcela nepřenosné. Ale to se týče celé mediciny, kde se o něco nenávratně přijde. Já jsem se to dověděl jen tak mimochodem v rehabilitačním ústavu a Halle, kde jsem byl kvůli tomu, že jsem při pracovním úraze přišel o tři prsty.

Default User Image
Míra (Pá, 23. 2. 2024 - 18:02)

Zajímalo by mě nějaký střed kdy to těm chlapům nebo klukům šlo. Pokud máte takou vědomost. Já myslel, že obřízkou vyřeším problémy v této oblasti a teď vidím, že jsem si zadělal na pro mě nepřekonatelné potíže.

Návštěvník (Ne, 8. 9. 2019 - 20:09)

tak jsou borci, kteří měli potřebu masturbovat ani ne 14 dní po obřízce. Přitom lékaři doporučí minimálně 4 týdny naprosté abstinence, vč. masturbace, po nějakých 5, 6 nebo 8 týdnech začít opatrně. Kdo dodrží tu abstinenci, tak pak velké dráždění nepotřebuje. Navíc semeno párkrát odejde při samovolných polucích, k tomu může dojít i během dne. Zvláště např. při sportu k tomu u čerstvě obřezaných ze začátku dochází. Ale obřízka není zákrok, jehož cílem je zkvalitnění masturbace, má umožnit normální sex. A hlavně řeší jinak velmi vysoké riziko rakoviny.

Default User Image
Míra (Pá, 23. 2. 2024 - 18:02)

Dobrá. Asi chápu. Asi nemá. ale Co když to vlastně jinak nejde. Při sexu to prostě nevyjde už 14 let. To je ten člověk v pasti?

Tony (Ne, 8. 9. 2019 - 22:09)

Milý agresivní cirkumfetišisto, (tu na doktorce jsou v součastnosti pouze dva) strašíš vysokým rizikem rakoviny. Jenže já moc dobře vím, co jsi za ptáčka, odkopal ses tu, že ač jsi otcem dvou dcer a jednoho syna, tak si nejraději užíváš s obřezanými mladíky a kvůli tomu máš na homoseznamce několik falešných profilů. Já tam sice také chodím, ale ze zcela jiného důvodu než ty. Mě zajímá, co kvákají na buznapavlači.

Tomas (Pá, 14. 5. 2021 - 12:05)

Byl sem na obrizce a jsem bez problemu sex parada hlavne ho delate se kundickou a ne s vasi predkozkou ktera vam lita sem tam a vzdy kdyz to slecny vidi rikaji ze to vypada opticky lepe nez predtim . Takze zadny strach z obrizky nemejte jen vam to prospeje ale doporucuji jit k plastickemu chirurgovy za penize a ne do nemocnice pres pojistovnu aby to udelaly poradne a pekne

Tony (Ne, 8. 9. 2019 - 17:09)

Jakou ostudu, na fóru mě zařadili do kategorie ---------starý zajíc-------to je po dosažení tři tisíce bodů. Bod je tam za příspěvek tak za lajk. Protože tam píšu málo, tak drtivá většina bodů byla za ty lajky.

Tony (Ne, 8. 9. 2019 - 16:09)

Steváku, já jsem si to z prstu nevycucal-------už pět let jsem na německém fóru takto postižených. Dokonce mi tam umožnili (na základě hlasování moderátorů) přístup na neveřejné vnitřní fórum.

No (Ne, 8. 9. 2019 - 17:09)

to si teda udělali pořádnou ostudu!

Tony (Ne, 8. 9. 2019 - 16:09)

Steváku, já jsem si to z prstu nevycucal-------už pět let jsem na německém fóru takto postižených. Dokonce mi tam umožnili (na základě hlasování moderátorů) přístup na neveřejné vnitřní fórum.

Tony (Ne, 8. 9. 2019 - 15:09)

Ale má. Vím o velké fůře takto postižených mužů. Je to roztroušeno po českém i slovenském internetu, na Západě, kde je mrzačení pohlaví amputací předkožky rozšířenější, tak existují internetová fóra takto postižených mužů i dokonce dobročinné organizace, které se takto postiženým mužům věnují.-------------------Jako bych tu nedal to video s Julií Gaiou Poupětovou--------------------dle všeho tento blábol načmáral místní agresivní cirkumfetišista Zkoumal.

Návštěvník (Ne, 8. 9. 2019 - 20:09)

To by chtělo dát odkazy, na ty údajně postižené obřezané české nebo slovenské muže. Zatím známe dokola jen jedno jméno jakéhosi Němce. Čech žádný, ani Slovák. Pak by chtělo případný případ prozkoumat, znát i vyjádření lékařů. Ne najít nějakého neurotika, toho zblbnout, jak bez kůžičku nemá plnohodnotný sex. A zmanipulovaného popletence dávat za směrodatný případ.

Tony (Po, 9. 9. 2019 - 13:09)

Je to roztroušeno po celém českém a slovenském internetu, už jsem to tu dával vícekrát, i to video, jen tu vokopčím, co jsem k tomu videu napsal na xichtáč-------------------------------Antonín Vlas To je typické. Z poradny Julie vím, že moc dobře ví, co ta obřízka může způsobit za zlo a že proto doporučovala řešení fimózy operací s úplným zachováním předkožky. Jenom žasnu, že je jeden její výrok manipulativně vytržený z kontextu citován a papouškován v cirkumfetišistických blozích, jako by byla zastánkyní obřízky. Pravý opak je pravdou.---------------- Tento případ je typický, mnoho mužů tak po té obřízce dopadne. K nám na německé fórum postižených chodí jeden z nickem Urolüge (urologické lži), který po radikální obřízce, která mu byla udělána po mírné relativní fimóze v jeho čtyřiadvaceti letech už orgasmu nikdy v životě nedosáhl a takto trpí dlouhých osmnáct let. Případ s tak extrémními následky obřízky je velice řídký ale stává se to.----------------------- Pokud ta ztráta citlivosti nastane hned po obřízce, což jsou naštěstí případy velice řídké, tak tam není pomoci. Většinou ta ztráta citlivosti taková, že vede k anorgasmii nastane až časem a tam řešení je.

Reklama

Přidat komentář