Reklama

Dlouhá masturbace po obřízce

Tony (Ne, 8. 9. 2019 - 22:09)

Jsi agresivní cirkumfetišistý fanatik, který tu oxiduje už čtyři roky a půldruha měsíce a který nevím proč jaké benevolenci admina tu zazdil jakoukoliv relevantní diskuzi o následcích obřízky.

Steve (Ne, 8. 9. 2019 - 16:09)

Nikdo není postižený, teda asi krom tebe bohužel v makovici. Vůbec nevíš jak to je a jen zbytečně strašíš lidi.

Návštěvník (Ne, 8. 9. 2019 - 13:09)

Celé téma je mimo. Po obřízce nikdo nemá potíže s ejakulací při masturbaci. Pokud dodrží minimálně 4 týdny bez masturbace, tak k ejakulaci dojde velmi rychle. Nejspíš ovšem bude mít ejakulaci samovolně, stačí tření o spodní prádlo a současný masturbační půst. A i když později nebude docházet k samovolným ejakulacím, tak ze začátku bude masturbace rychlá, odkrytý citlivý žalud, neustálé lehké dráždění. Časem se to samo upraví, není třeba nijak řešit.
Obřízka vede zejména k lepší kvalitě sexu. Není to zákrok pro zlepšení masturbace, i když takto může fungovat u lidí, kde bylo zúžení předkožky. Kdosi proti obřízce hodně štve, ale ten člověk se točí nejvíc kolem masturbace. Nechápe, že pro běžné normální lidi je primární partnerský sex a masturbace je jen jakýsi doplněk. Je to křivý pohled, brát vše z masturbačního pohledu.

Tony (Ne, 8. 9. 2019 - 11:09)

To se dá, ale prožitek je zpravidla silně redukován, protože ta nejcitlivější zakončení jsou fuč. Mnohdy je ta onanie jedinou možností, jak se postižený dokáže udělat, viz toto video-------------https://www.youtube.com/watch?v=nNBgsxzBTzo&fbclid=IwAR2wYjUPn8hIk092sENUUpRaYXVy6n7qAPhDAGg-bZ0oY2IHXgXbAXjc4ns&app=desktop---------------------------Ten doktor tvrdil vyložený nesmysl.

Tony (Ne, 8. 9. 2019 - 12:09)

To platí samozřejmě pro radikální obřízku stylu low&tight.

Martin (Ne, 8. 9. 2019 - 07:09)

Jsem krátce po obřízce. A proč se tedy píše že je to prevence masturbace? To už nemůžu masturbovat?

Default User Image
Míra (Pá, 23. 2. 2024 - 18:02)

Mě je 55 a masturbovat u mě jde, ale teď jsem 5 týdnů po výkonu a nejde mi skoro nikdy dosáhnout orgasmu a ejakulace. Takže na otázku honit lze? Ano lze, ale chybí ta koncovka proč to dělat. Bohužel už to zkouším skoro 3 týdny a věř že jsem z toho patřičně na prášky. Srostlé to až na malou ranku mám a před tim zákrokem ke kterému jsem se odhodlal kvůli zúžené fimóze to šlo až 3x denně. Do poslední noci před odchodem do nemocnice. Teď mávnutí proutkem a ani prd. 3x se povedlo. 8h dřiny, 6h dřiny a jednou 45 minut. Nevím proč se to aspoň párkrát povedlo. Netuším co jsem dělal jinak. Prostě jsem úplně na prášky. Opravdu nikdo ze zvěrolékařů by mi neměl do očí vychvalovat obřízku. Ano skvělá omyvatelnost a asi mi již nikdy za předkožku nebudou lézt breberky. Ale nikdy a opravdu nikdy už mi nepůjde sex. Protože zázraky se nedějí.

Default User Image
Josef (Po, 25. 3. 2024 - 01:03)

Tak to máš teda hodně blbý. To ti nezávidím. Zajímalo by mě, kde je u tebe zakopanej pes?  Protože  já jsem s tím úplně v pohodě a všechno funguje, jak má. A co vím z rozhovorů od svých dvou známých, kteří  také mají obřízku, žádný problém s orgasmem v partnerském sexu ani při masturbaci se u nich nevyskytuje. No a ani u mě ne. Jen jsem upravil techniku masturbace a je to v pohodě.  Možná proto, že já mám citlivost žaludu a s ní spojenou vzrušivost v pořádku. I po 30 letech od obřízky. Jsem jen o tři roky mladší, než ty. No a i všichni pornoherci s obřízkou , aspoň co jsem viděl,  evidentně dokážou ejakuovat. Já si myslím, že problém u tebe bude taky asi i jinde, než jen v samotné obřízce. Ale to si budeš muset vyřešit sám. No, nechtěl bych ho za tebe řešit. Naštěstí nemusím a patřím k té naprosté většině obřezaných, které penis normálně funguje. Proč jsi vlastně vůbec v 55 letech chodil na obřízku?

Ľuboš (Ne, 1. 5. 2022 - 07:05)

Masturbovať môžeš aj klasickým spôsobom jediný rozdiel je v Tom že predkožku už nemáš.Predkožka zakrýva žaluď a jej sťahovanie pri masturbovani viac dráždila žaluď.Stači dobré naslinenym žaluď a dlaňou po ňom prechádzať . Sám prídeš na systém čo ťa viac vzrušuje a čo tí vyhovuje.Musim povedať aspoň podľa mňa že ženám sa páči obrezaný penis.Zopár žien keď videli obrezaný penis bolo najskôr zvedavé a neodolali aby ho najskôr neochutnali jazykom a potom sa mu venovali či veríš alebo nie aj po súloží si orálne vyžiadali pokračovanie a vždy ho vedia ! prebudiť k ďalším výkonom.Vtaj je krajší a výkonnejší a tiež sú zvedavé ako oni chutia nerobí im problém po vytiahnutí z pošvy vziať ho do úst.Musim podotknúť že sú zvedavé ako si to sám robím musím sa im predviesť.To vzrušenie stačí ak sa na teba žena pozerá ako masturbuješ neodolá a pridá sa no jedným slovom žúžo.

Návštěvník (So, 2. 7. 2022 - 17:07)

Něco na tom bude, mne také žena řekla, že se jí líbí víc se staženou předkožkou než když je schovaný, ale že obřízku nechce, jen že ho mám nosit staženého

Návštěvník (Po, 2. 5. 2022 - 01:05)

Také si myslím že pro většinu žen je to velmi atraktivní, a líbí se jim to, jsou i zvědavé jak to vypadá a mnohá by to i chtěla vyzkoušet. Takový penis je čistý, má výraznější žalud, vydrží déle, vypadá více sexy...výhody to má především pro ženy než pro jeho majitele, protože ten nemůže honit klasickým způsobem. A pak je jasné že některé jsou zvědavé jak se takový penis honí...

Default User Image
Míra (Pá, 23. 2. 2024 - 18:02)

pošlete ty ženy za mnou. Milování týden bez konce a taky čísla. Stačilo pouze odřezat kousek kůže a mám z něj pouhý kolík! 

Default User Image
Petr (Ne, 24. 3. 2024 - 21:03)

Ale ženy jsou spokojené, ne?

Ľuboš (So, 2. 7. 2022 - 08:07)

Je to výhodné aj pre majiteľa obrezaneho penisu je vzrušujúce masturbovať pred partnerkou neodolá pokušeniu urobiť orál.

Leňa (Ne, 8. 9. 2019 - 07:09)

Prosím vás, když to tady čtu tak jakoby to mnohdy nepsali dospělí lidé. Nemyslím váš příspěvek. O žádnou prevenci se nejedná. Syn (11) podstoupil podobný zákrok a předkožka mu nyní zakrývá tak polovinu žaludu. A samozřejmě že v tom věku již onanoval a onanuje i nyní. Prostě jinou technikou. Přiloží ukazováček na zhruba uzdičku, začne jím kmitat a do tří minut je hotov. Kdysy v mládí jsem to takto dělala dvoum mým známostem a to obřezaní nebyli. Takto prostě hodně kluků masturbuje.

Tonda Vlas (Ne, 8. 9. 2019 - 09:09)

On má jen částečnou. Dnes vím o primáři, který to zvládá s úplným zachováním předkožky. Při radikální obřízce by mu vyřízli i tu uzdičku.

Leňa (Ne, 8. 9. 2019 - 09:09)

Ano, ale na místě uzdičky se nachází to nejcitlivější místo jakoby tak zespodu. Samozřejmě jsem jen laik, avšak myslím, že i po celkovém odstranění předkožky se dá bez problémů onanovat.

Gabriela (Ne, 8. 9. 2019 - 08:09)

Leňo a jak víš že to takto dělá? Tos syna při tom viděla? To jsi musela být hodně blízko abys tak detailně tu jeho onanii mohla sledovat.

Leňa (Ne, 8. 9. 2019 - 09:09)

Nebylo mi ani 19, když se mi syn narodil. Samozřejmě že jeho otec za chvíli zdrhl. Byla to moje chyba a nerozvážnost, ale teď jsem ráda, že mám takovýho syna. Teprve budu mít 30 a náš vztah je vztahem jakoby sourozenců. Nestydí se a svěří se i s takovými intimnostmi. Cítím však, že by potřeboval autoritu muže a tak se snažím nějakého dobrého partnera najít.

Tony (Út, 17. 1. 2017 - 11:01)

Jenže ta věc je příliš mastná i pro Němce, aby si to mohli dlouhodobě dovolit. Ty nejnovější typy jsou hodně vymakané. Když se dobře trefí barevný odstín, tak není ani moc poznat, že má dotyčný něco nasazeného, nejen, že se s tím dá močit, aniž se to musí sundávat, ale dá se to dokonce ohrnovat a tak obnažit žalud, aniž by se to muselo sundat, podobně jako u normální předkožky. V každém případě je lepší mít svou předkožku vlastní, protože ta je zevnitř eroticky mnohem citlivější než žalud, což vím i ze své zkušenosti.
On toto zjistil už italský lékař Jacopo Beregnario da Capri (*1460 -+1530) a renesanční i postrenesanční člověk toto dobře věděl, jenže ve viktoriánské éře se toto poznání vytratilo a soudobí vědátoři na to znovu přišli teprve před 20 lety. Cirkumfetišisté to však vehementně popírají.

Reklama

Přidat komentář