Reklama

Tresty v práci

Pedro (Út, 24. 9. 2019 - 13:09)

Ahoj Luci kolik pak ti je?? Je to tvoje první práce??
Podle mého názoru to poslední výprask nebyl.
Stačí udělat zase jednu větší chybičku a rákoska bude opět svištět ..
Jen budeš mít jiné možnosti : buď peníze dolů nebo zmalované zadek ..

Lucka (Út, 24. 9. 2019 - 14:09)

Ahoja, je mi 30 let a není to moje první práce :) No myslím, že není, sem tam je mi pohrozeno. Upřimně jsem netušila, jak rákoska na holou bolí. V mládí jsem dostávala na zadek od mamky, většinou páskem na holou a musím říct, že rákoska je mnohem horší. Mnohem

Pedro (Út, 24. 9. 2019 - 14:09)

Jé takže stejně mladá jako já :D ..
NN nebylo to naposledy, určitě sbírá bodíky a pak to na tebe zase vysype ..
Rákosku ti nezávidím, vím jak to s ní bolí , ale buď ráda, že to není třeba šlaušek na nafukování kola nebo něco podobného. To je ještě o level výš ..

Lucka (Út, 24. 9. 2019 - 21:09)

No, ja vazne doufam, ze uz holy zadek k vyprasku rakoskou nastavovat nebudu. Slausek od pumpicky, tak jako v Postrizinach? :)

Pedro (Út, 24. 9. 2019 - 22:09)

Tak to budu držet palce, ať už se to neopakuje:D , ale nevěřím tomu ..
Joo joo to je přesně ono jak v Postřižinách. Nebo guma na podobné bázi ..
Tak schválně.. dávám tomu týden .. maximálně dva ..

Lucka (St, 25. 9. 2019 - 07:09)

No hele, jako můj zadek si výprasků užil dost, takže už je teď opravdu nepotřebuje. A šlaušek znám taky, neboj ;-)

Poslušná Monika (St, 4. 9. 2019 - 14:09)

Moje první práce byla brigáda v jedné malé restauraci, když mi bylo sedmnáct. Hned první den po odchodu zákazníků, které jsem obsluhovala, mě Michal, provozní šéf, kluk, kterému bylo asi dvacet pět zavedl do chladící místnosti, prohnul si mě přes koleno a naplácal mi, protože jsem prý byla pomalá při obsluze a dvakrát mě musel zastoupit. Bylo to jenom pár plesknutí rukou na každou moji půlku, no bylo to dost ponižující, protože mi zvedl sukni, stáhl silonky a dokonce povytáhl kalhotky, abych dostala přímo na holou kůži. Navíc bylo v té místnosti pořádně chladno. Řekl mi, že číšnice u nich vždy dostávají na zadek, když není s nimi spokojenost a já mladá káča jsem mu uvěřila. Choval se jako by to bylo zcela normální. Protože jsem taky doma ještě občas dostávala na zadek a některé mé přítelkyně taky, tak jsem to moc neřešila. Od té doby mě pak Michal a taky druhý provozní, Tomáš vypláceli jednou nebo dvakrát téměř každou mou směnu. Dokonce mě přesvědčili aby jsem nosila tanga a bylo tak pro ně jednodušší mě vyplácet. Vypomáhala jsem tam ještě další dva roky a celou tu dobu jsem nikomu neřekla jak se mnou v práci zacházejí.

Tereza (Čt, 5. 9. 2019 - 08:09)

No já to taky nikdy nikomu neříkala, že mí šéfka dává v práci přes zadek. Teda 2 kolegyně to ví a věděly vždy, protože to měly stejně. Samozřejmě jsem na to zapomněla před manželem a uviděl na mém zadku jelita od rákosky. Tak jsem musela přiznat, že místo peněz z výplaty dolů sem tam dostanu od šéfky na holou prdel. Ho to dost pobavilo teda a teď chodí každý den a kouká mi na zadek, jestli jsem zase dostala :) A jinak to opravdu hrozně bolí rákoskou na holou

Poslušná Monika (Čt, 5. 9. 2019 - 09:09)

Rákoska musí být hrozná. U mně ty výprasky nebyli tak přísné. Stopy zmizeli za pár hodin. Když si to i tak párkrát všiml můj kluk, tak jsem to svedla na mámu, že jsem dostala od ní.

Tereza (Čt, 5. 9. 2019 - 11:09)

no tak to já už na mámu svést nemohla :) jako dostala jsem vždy tak 10-25 švihanců s ní.

Martin (Po, 2. 9. 2019 - 23:09)

Ahoj
Reknu to asi takhle trestani v praci se mi pranic nelibi, ackoli sem taky jednou to zazil a nikdy vic. Zacalo to vsechno v nove praci. Zacal jsem pracovat jako rybar mesto nebudu zverejnovat. Jednou jsme si s kolegou chtely udelat srandu z naseho sefa a odnesli jsme mu jeho Thuji pryc z arealu, prisel na to a vymyslel tvrdy trest pro vsechny. Svolal poradu na treti rano a rekl: NIKDO NEODEJDE DNES Z PRACE DOKUD SE NEKDO NEPRIZNA. Cely den sem o tom premyslel na konci pracovni jsem se sel priznat. Sef vypadal překvapene. Ale i presto ze pomyslel na tvdrsi trest byl na me celkem hodny. Misto toho abych dostal prutem jako to melo byt, dostal sem jen paskem. Dostal asi 10 ran pres v te dobe kratasy. I tak to docela bolelo a nikdo jsme to uz neresily, ale vim ze uz na sefa dalsi vtipy delat nebudu. Byl jsem tan tehdy nejmadsi mozna i proto me setril.

Návštěvník (Ne, 25. 8. 2019 - 12:08)

Já občas dostanu v práci taky na zadek a rozhodně nejsem sama kdo je potrestán ihned při prohřešku nějakou ránou. Nedostávám na holou, jak se tady píše, ale i tak si to docela dlouho pamatuji.

Petra (Po, 26. 8. 2019 - 07:08)

čím dostáváš?

Návštěvník (Út, 27. 8. 2019 - 17:08)

šéfová má ve stole pořádnou vařechu. I přes kalhotky to štípe jak hrom...

Petra (St, 28. 8. 2019 - 07:08)

Joj :) no já bohužel na holou

Petra (St, 17. 7. 2019 - 09:07)

ahojte, já dostala v práci na prdel minulý týden. Šéfka mi dala vybrat mezi výpraskem nebo 3 dny neplaceného volna. Udělala jsem docela velkou chybu v papírech a stálo nás to asi 1000 EUR. Dala mi na den na rozmyšlení. Na druhý jsem jí tedy řekla, že chci výprask. Netušila jsem, že ale bude na holou a že si pak 4 dny nesednu. Vytáhla ze šuplíku kablík od nabíječky, já se musela ohnout přes stůl a schytala jsem neskutečný počet švihanců přes zadek.

Marta (Čt, 8. 8. 2019 - 10:08)

Já dostala taky od ředitelky v práci. Ale je pravda, že mi dala na výběr peníze dolů nebo na zadek. Doposud mi tím jenom vyhrožovala. Vybrala jsem si na zadek. No sukně šla na horu a rákoska ze šuplíku. Dostala jsem asi 20 ran na skoro holý zadek. Ten den jsem měla totiž na sobě tanga a ty mi aspoň naštěstí nechala, protože muset vystavit úplně holou prdelku a tím i pipinu to bych nedala a asi bych to stopla a šla do toho finančního trestu. No i tak jelita jsem měla týden...

Pedro (Pá, 9. 8. 2019 - 19:08)

Marti a kde je ta hrana toho výprasku ?? Myslím, jakou částku by ti strhla??

Marta (So, 10. 8. 2019 - 13:08)

No po dobu 3 měsíců jen základní plat bez osobního ohodnocení. Ale ta hrana je spíš v tom, že mi nechala ty tanga, že jsem nedostala na úplně holou. Tu ostudu vystavit úplně holý zadek a vše ostatní to bych nedala. Sice tanga při výprasku nic nezahrání ale aspoň ten pocit, že nejsem dole úplně nahatá...

Petra (Čt, 15. 8. 2019 - 07:08)

no mám to stejně Marti, dostanu vždy na výběr. Peníze nebo výprask na holou. Naštěstí nosím jenom tanga a mohou zůstat. Ale jak píšeš, před bolestí nezachrání.

Reklama

Přidat komentář