Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Ota (Út, 3. 9. 2019 - 13:09)

Kéž by jsi měla pravdu,jestli jsi teda žena.Ale zase nechápu jak píšeš že neni založená na klid ale proč pak tak často píše že potřebuje klid? Všiml jsem si že to píše často.Já už moc nevěřim že bych někoho takovýho potkal,když to nešlo do teď.Líbí se mi štíhlý blondýnky a aby měly takhle zajímavou,nenamyšlenou,skromnou povahu.Aby se oblékaly spíš obyčejně.Marušku jsme neviděli,tak těžko říct.Nelíbí se mi umělý blondýny.Nějaký umělý vlasy,řasy a tak podobně na takový nejsem.A odbarvený tmavovlásky taky ne.

Ale (Út, 3. 9. 2019 - 15:09)

Miluna je taky obarvená na blond.

Ota (Út, 3. 9. 2019 - 15:09)

No jo ale je odbarvená z jejích pravých měděných vlasů.Její pravá barva vlasů je blondo-zrz a ne jak když se odbarví tmavovláska.Ono je to podle obličeje,chlupů a obočí poznat že je světlounká od přírody.

Ale jo (Út, 3. 9. 2019 - 12:09)

Psala tu, jak musela vzít iniciativu do rukou. To už naznačila, že to nebylo nic moc.

Ota (Út, 3. 9. 2019 - 13:09)

Ona chtěla se mnou všechny polohy.Jenže ze zadu a z boku mi často vypadával,tak mě to bylo líto.A pak teda to spíš vedla ona a byla dlouho na mě a tovíš to bylo překrásný.Pro mě to bylo něco takovýho po prvý.Panic jsem nebyl ale ona sedla i na bobek a jela a teď ten pohled před sebou.Pohled na tu štíhlou pružnou postavu.To jsem se cítil jako v ráji a pak ten orál,to opravdu jsem neměl slov jak si hraje.Jazykem úplně vymetla,vysála,takovej orál to jsem nikdy neměl a z toho jsem měl i mrazení a mžitky.Třeba Aleš to zná.nevim? A já pak na ní byl taky ale myslim že je hoodně zvyklá cítit něco jinýho.To si mě chytla za zadek a snažila se přirážet naproti jenže já vim no,neměla ze mě žádnej hlubokej průnik chudák,poznal jsem dobře že necítí to co potřebuje.Ta je zvyklá na jiný no:(

Radka (Út, 3. 9. 2019 - 12:09)

Tak to by jsi ji radši přál být s agresivnim chlápkem kterej má občas výbuchy vzteku aby za tebou chtěla utíkat?

Radka (Út, 3. 9. 2019 - 11:09)

Tak to máš lásko lepší viď.Vnímám z tebe že je ti líp.A taky jsem k tomu přispěla i já že jo? Akorát se taky bojím až to Sergejovi budeš říkat.Jak jste se dohodli s Denisem? Jak na něj? A jak to vzala Maruška?

Jen (Út, 3. 9. 2019 - 12:09)

aby tě Denis nepřetáhl klackem ty lásko.

Radka (Út, 3. 9. 2019 - 12:09)

No Denis o mě ví bych řekla.

Miluna (Út, 3. 9. 2019 - 10:09)

Když já se vždycky tak naseru když si vzpomenu hlavně na ty cikány nebo takový ty typy jaký se mi chytaji a pak se podívam na něj když ho posloucham mluvit,takovej rozdíl.A jak myslíš jestli on cítí takovou hrdost,jako na sebe? Jo to bych mu nejradši nalepila na to čelo kdyby to šlo.Škoda že to venku nejde poznat.By se mi líbilo kdyby šel oblečenej v pracovnim i venku:-) ale tohle mu říkat nebudu,to jsou jen mé myšlenky.Teď to mam ještě umocněný jak chodí občas dělat na pohotovost a někdy i letí vrtulníkem,takže to je pro mě totálně moc na mě.Sice tenkrát v předchozí práci jak jsme tam spolu byli měl někdo blbý kecy jak tam pak nebýval tak o něm říkali že potřebuje dřepět na několika židlí ale nevim proč těm usedlejšim na jednom pracovišti to vadí.Jinak tady ORL podle Interny nějak lepší,lehčí.Mam tu i dost mladých pacientů.No jo se nedivim že jestli vydržim zkušebkou že pak potřebujou jen na dobu určitou.Sem tu jen záskok.No jo,ty nejvíc volný místa jsou na těch těžších oddělení.

Miluno (Út, 3. 9. 2019 - 10:09)

to máš príma zaměstnání, když hned první den dřepíš na mobilu. To z tebe velkou radost mít nebudou.

Miluna (Út, 3. 9. 2019 - 10:09)

Já sedim na WC víš tak sem psala ze záchodu.Už pujdu akorát rozvezt jídlo.

:-) (Út, 3. 9. 2019 - 09:09)

Fanda, jak ten byl dobrej, citlivej, né jak ti druzí :-))

? (Út, 3. 9. 2019 - 08:09)

Jestli i on cítí takovou hrdost si nejsem jistá. Možná ano, jinou. Do hlavy nikdo nikomu nevleze, kdo ví, jaké má plány. A jaké máš ty, tušíme.

Miluna (Út, 3. 9. 2019 - 08:09)

Sergej doma nebyl,teprve jsme rozmýšleli co a jak a ráno mi Denisek odvezl do práce.Sem na ORL oddělení Raduško.A zajímavý tim jak zamnou přijel tak se i dneska ráno udělala zima,je to jako když jsme spolu byli.A jak tu někdo o nich píše bolševici,tak oni zrovna teda v tomhle oba dva jsou dost pro západní,taky proto z jejich zemí zdrhli.Hlavně Denis,občas na Rusko nadává,takže jako neznamená když někdo je z nějaký země že souhlasí s jejich politikou a s tim jaký to tam je.Jo vážim si ho hodně,udělam pro něj cokoliv.Když jdu vedle něj cítim hrdost že vedle mě jde šikulka,někdo kdo něco dokázal a ne nějaký zasranci.

Miluno (Út, 3. 9. 2019 - 09:09)

Psala jsi, že nikomu nenadáváš, tak proč "zasranci"?

No (Út, 3. 9. 2019 - 09:09)

a ještě mu nalep na čelo. DÍVEJTE SE, TO JE DOKTOR.

tak (Út, 3. 9. 2019 - 09:09)

tohle jsme od tebe četli, když ses s Denisem seznámila. Denise jsi vyzdvihovala a nad druhými ohrnovala nos. Tedy nic nového, kolotoč jede nanovo :)

myslím (Po, 2. 9. 2019 - 23:09)

že se kluci mezi sebou můžou domluvit. Nevypadá to nemožně, podobná mentalita. Ať tak nebo tak, vezme si Miluna ponaučení? Je schopná si někoho vážit a vést rodinný život? No nevím ...

N. (Po, 2. 9. 2019 - 23:09)

Jak to myslíš ponaučení? Samozřejmě, že se nic nezmění je a bude stejná. Tohle je kapitola na pár týdnů, ráno byla anketa

Reklama

Přidat komentář