Reklama

Výprask před diváky

Jana (St, 4. 9. 2019 - 10:09)

Myslím že to Jane přeháníš. Já jsem výprasky doma moc nedostávala. Ale je faktem, že ve výjimečných situacích to asi má smysl. Například jsem s kamarádkami jako sport na základce zkoušela krást v konzumu na vesnici. A i s kluky jsme se hecovali, kdo odnese bez placení žvýkačky nebo kokosovou tyčinku a podobné věci. Až nás jednou chytla paní vedoucí. Chtěla volat esenbáky, ale nakonec stačilo, že si pro nás přišli rodiče. A doma máma řekla, že zasloužím výprask na holou, tak táta odepnul pásek a nasekal mi. Bolelo to dost, nicméně už nás nikdy nenapadlo dělat takové voloviny.

Adéla (St, 4. 9. 2019 - 12:09)

jo asi tak nějak to bylo i u nás. A souhlasím s tím, že sem tam mi to vážně prospělo. Samozřejmě to bolelo hrozně

Jan (Út, 3. 9. 2019 - 15:09)

To víš, že je to uchylárna! Já bych takové matce taky nařezal na holou a ono by jí to přešlo.

Zdena (Út, 3. 9. 2019 - 17:09)

Ale prosim te, ty z toho nadelas. Pak ta kazen ve skole a respekt k rodicum a ucitelum ma vypadat! Za meho detstvi si nikdo ty drzosti co dnesni mladez nedovolil. Kdyz jsem dostala od ucitelky poznamku, ze jsem vyrusovala ve vyucovani, musela jsem to nechat podepsat od obou rodicu. Bylo upl e samozrejme, ze za to byl doma vyprask remenem na holy zadek. Jako holku me to ovsem necekalo tak casto, to kluci dostavali vic a casteji.

ZDENĚK 62 (Po, 26. 8. 2019 - 19:08)

No ty jako holka dostat před holkou to neni nic příjemného ale já jako kluk když jsem měl vystrčený zadek před holkama,viděly můj zadek i pindíka tak tobyla pro mně pořádná hanba.Když jsem dostával řemenem tak jsem u toho křičel.

Adéla (Út, 27. 8. 2019 - 07:08)

jasně, to chápu. Ale fakt nebylo příjemný, když mě vidí, jak mě rákoskou švihá po holé prdeli a já ječím na celý barák

Ľubica (Út, 27. 8. 2019 - 12:08)

A to je presne to, čo vzrušuje môjho muža a mňa trochu desí. Neviem si predstaviť nejakú moju dobrú kamarátku ako ma sleduje pri tom, že od neho dostávam na zadok a potom sa s ňou stretnem nasledujúci deň na káve.

Adéla (Út, 27. 8. 2019 - 13:08)

Joj tak to bych taky nedala. Dřív mi taky bylo dost blbé po výprasku se s kámoškou potkat na druhý den. Většinou to byly dotazy, co můj zadek atd

ZDENĚK 62 (Ne, 25. 8. 2019 - 14:08)

No já si nedovedu představit,že bych byl bit třeba ve dvaceti,mně stačilo,že jsem byl bit asi tak ve dvanácti před spolužačkou a její sestrou,když byly u nás na návštěvě.Naši se zrovna vrátili z návštěvy od naší učitelky.Holky mně zrovna doučovaly matiku.Nic naplat kalhoty šli dolů ohnul jsem se přes gauč a dostal jsem řemenem.Holky se jenom udiveně koukaly.Jinak jsem většinou dostával výprasky v pokoji bez diváků.

Zuzka (Čt, 22. 8. 2019 - 10:08)

no někdy s tím souhlasím a baví mě to :) ale sem tam je to za trest a to fakt bolí moc. Včera jsem dostala po delší době 25 velmi svižných rákoskou po holé a dost blbě se mi dnes sedí

Vašek (St, 21. 8. 2019 - 17:08)

Tak ja jsem jednou dal výprask manželce. Dohodli jsme se na tom. Je to tak 10 let. Vzala si pujcku a tu pak nezplácela. Tim jsem se to dozvedel. Dostala paskem na holou.

Dušan (St, 21. 8. 2019 - 14:08)

Já bych zase před diváky dostat chtěl. Pro mě je to erotický náboj, když diváci vidí, jak při dopadu stahují půlky. Pro mnohé lidi je to rajcovní. Několikrát jsem na holou dostal a obě strany byli spokojeny... Ten co mi na holou dával, se tím doslova bavil a dokonce si u toho i zpíval... :)

Jan (Út, 20. 8. 2019 - 15:08)

Proc by se manzelka jako stydela, to jako jeji holy zadek videl poprve?

karel (Čt, 15. 8. 2019 - 12:08)

Najde se tady nějaká,která potřebuje na holou?Email:[email protected]

Pepík (So, 3. 8. 2019 - 16:08)

V dětství, je to už hodně dávno – psal se rok 1970 jsme spolu s kamarádem Kájou byli svědky toho, jak náš další kamarád Zdeněk dostal výprask, bylo nám tenkrát devět let. Šli jsme tehdy se Zdeňkem k němu domů, protože jsme se zdrželi venku déle, než jsme měli dovoleno a Zdeněk měl hodně přísného tatínka. Slíbili jsme mu, že se za něj přimluvíme. Zdeněk odemkl dveře a vešli jsme do předsíně. Hned se prudce otevřeli dveře z pokoje a Zdeňkův táta vběhl s řemenem do předsíně. Byl rozzuřený a tak jsme se nevzmohli na slovo. Táta na Zdeňka zařval, že bude hned na místě bit. Nešťastný Zdeněk se na místě musel zout, boty i ponožky dolů, pak se musel celý svléknout donaha, ohnout se a opřít ruce o kolena. Já a Kája jsme se museli taky úplně zout, bosky se postavit se ke stěně a dívat se. Zdeněk dostal strašný výprask řemenem, který dopadal na jeho záda a zadek. Slzy mu stříkaly z očí, naříkal a křičel, trochu přešlapoval, jeho bílá kůže celá zrudla. Po výprasku se zhroutil na zem a usedavě plakal.

ZDENĚK (Út, 30. 7. 2019 - 15:07)

Tehdy jsem byl bit za více prohřešků.Nejen za špatné známky ve škole,které jsem si nenechal zapsat do žákovské knížky a mamka se všechno dověděla od paní učitelky ale také za lhaní a pozdní příchod domů,tak jsem to dostal v jednom pořádným výprasku.Mamka pozvala pání učítelku na kafe a tak si spolu popovídaly.Druhý den jsem sí vrazil rezatou jehlu do kolena,jeden kluk mi podkopl nohy a já jem upadl dost blbě.Nejdříve mi museli vyndat jehlu a asi proto,že byla rezatá tak mně museli přeočkovat.Druhý den pro mne přišla mamka do školy a mamka se zeptala paní učitelky jak jsem se choval.Když paní učitelka řekla,že dobře ,tak jsem jí musel ukázat jak jsem dostal.Moc jsem nechtěl ale netroufl jsem si odporovat.No pak už jsem nějakou dobu výprask nedostal.

Grůt (St, 31. 7. 2019 - 12:07)

Tak to chápu, u mě to bylo v podstatě to samé. Pak stačila maličkost a rázem spolužák přihlížel mému výprasku na holou rit. Tehda jsme měly na lžíci na boty takové kožené poutko a tím sem dostal vyčiněno. Do dnes pamatuji ten zvuk jak to pleskalo po zadku i přes můj křik a proseni.

Lenka (Čt, 1. 8. 2019 - 07:08)

tak dostala jsem snad vším, ale poutkem od lžíce nee teda :-)

Grůt (Čt, 1. 8. 2019 - 16:08)

No bylo to poutko z kožené brašny, co už odslouzila, a bylo to praktické, aby se dala lžíce zavěsit na věšák na bundy. Ale k mě smůle první věc máme po ruce tehda. Spolužák z toho byl dost zaskočena jak mi pak řekl. Bylo vidět, že se mu nejspíš z nervozity i postavil v kalhotách.

luci (Út, 6. 8. 2019 - 09:08)

Pokud měl erekci při sledování exekuce na tobě vykonávané , svědčí to o jisté míře sexuálního sadismu .Normálně , Jinak řečeno vulgo : každý stáhne ocas.

Reklama

Přidat komentář