Reklama

Obřízka u dětí

Autor diskuse
Dana

Dobry den,mam 6 mesicniho syna a mame v planu do budoucna mu udelat obrizku.chtela jsem se zeptat v jakem veku je nejlepsi tento zakrok podstoupit.dekuji za odpoved

Tony (Po, 2. 9. 2019 - 13:09)

A vy můžete vědět, zda vás za to nebude některý z nich v dospělosti kvůli potížím s sexuálním životě proklínat. Nebo když kvůli tomu přijde o ženu, kterou miluje, protože ta s obřezanými muži trpí bolestmi při pohlavním styku, což poslední dobou též vešlo ve známost jako odvrácená tvář té obřízky. Pokud se nechá dobrovolně obřezat dospělý muž a pak kvůli tomu bude mít potíže, tak může nadávat pouze na svou vlastní hloupost, že se nechal napálit stupidní cirkumfetišistickou propagandou ale vlivem té stupidní propagandy to udělat dítěti, které se samo nemůže rozhodnout považuju za zvěrstvo. JE TO HRUBÉ POŠLAPÁNÍ ZÁKLADNÍHO LIDSKÉHO PRÁVA DÍTĚTE NA JEHO SEBEURČENÍ A GENITÁLNÍ INTEGRITU. Žel, najdou se i tací doktoři, kteří na tomto bezostyšně rejžují.

Petra (Po, 2. 9. 2019 - 18:09)

Co to meleš??? Jaké bolesti při pohlavním styku s obřezaným? Kde jsi na takovou kravinu přišel???

Tony (Po, 2. 9. 2019 - 22:09)

Vešlo to ve známost, paní doktorka Christiane Nothrupová z USA o tom napsala své, v češtině jí vyšlo pět knih jednu z nich, tlustou bichli má moje sestra doma.

Jenom okopíruju kousek z jejího článku, který mám na svých webových stránkách:

Znám to moc dobře. Jako gynekoložka jsem v prvních letech své lékařské kariéry provedla stovky obřízek novorozenců a už přes 25 let stojím v čele debaty proti novorozenecké obřízce (článek vyšel v roce 2004).

I když už po dlouhá léta podávám nastávajícím rodičům pravé informace obřízce, tak je mi už dlouhý čas jasné, že rozhodnutí, zda má být chlapec po narození obřezán nebo ne, se opírá o emociální a ne o racionální základy. Přesto se však tento list obrací a stále více a více lidí, ať už z vnitřku nebo z vnějšku lékařské profese je ochotno o tomto tématu nově přemýšlet.

Více zde: https://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/news/ucinky-obrizky-na-zenskou-sexualitu-jak-muze-muzska-obrizka-ovlivnit-vas-milostny-zivot/

Tony (Po, 2. 9. 2019 - 12:09)

Mezi lety lety 1950 až 1980 obřezávali v USA hned v porodnici každé mimino aniž by se doktoři rodičů na cokoliv ptali. Pak se mnozí muži začali s těmi doktory soudit, že je zmrzačili a ti muži začli ty soudy vyhrávat a tak mnozí doktoři museli cvakat těžké odškodné a tak doktoři začli vyžadovat souhlas rodičů, málokdo se bude soudit s rodiči. Od roku 1980 počet novorozeneckých obřízek v USA rapidně klesl na polovinu nororozenců, je to však regionálně odločné. Na východním pobřeží je to zhruba padesát procent, na západním pobřeží novorozenecká obřízka už prakticky vymizela a nejvíce jí je na americkém středozápadě. Dodnes je to pro americké doktory báječný byznys, který jim vynáší na dvě miliardy dolorů ročně. Ze sklizených předkožek se dělají krémy proti vráskám. Čím je dítě menší, tím je ta předkožka cennější. Předkožka dospělého muže je pro takový účel prý bezcenná.---------------V rámci amerického kulturního imperialismu se toto rožšířilo i v americké zóně západního Německa. Například svého času v porodnici Fakultní nemocnice v Giessenu též obřezávali všechny novorozence aniž by se rodičů něco ptali. Využívat sklizené předkožky na výrobu krému proti vráskám EU na rozdíl od USA zakazuje. Pokud se v Evropě něco takového děje, tak jde jedině o černé kšefty doktorů.

matka (Po, 2. 9. 2019 - 10:09)

To snad ne. V dnešní době nechat obřezávat mimina? Jen tak, když to není zdravotně nutné? Ach jo

Matka z Písku (Po, 2. 9. 2019 - 07:09)

Třeba já a znám mnoho jiných z mého okolí. A žádný propagátor nás neovlivnil. Jen zdravý rozum. A nikdo z synů tím netrpí. Vaše propaganda je velmi diskutabilní a účelová.

Tony (Po, 2. 9. 2019 - 12:09)

Nevěřím. Dle mých zjištění má drtivá většina českých matek zdravé mateřské instinkty a zvrácené cirkumfetišistické propagandě nenaletí. Takové nesmysly píší pouze jetí cirkumfetišisté.

Tony (Po, 2. 9. 2019 - 01:09)

Milý Petře, pervezní jsi tu především ty, dle argumentace a stylu psaní mi vyplývá, že se za jménem Petr zkrývá pokrytecký úchylný evangelikál Joe---------------Nové výzkumy ukázaly, že pravdou je úplný opak, než tu blábolíš a papouškuješ.

Petr (Ne, 1. 9. 2019 - 11:09)

krátce doplním, na obřízku nikoho neposílám, ani neagituju proti ní. Pouze na dotaz kdy je vhodné ji provést odpovídám: co nejdříve. Co nejmenší děti znamená snazší provedení zákroku, rychlé hojení, výrazně menší bolestivost, není pak žádná jizva atd. Jestli má nebo nemá jít dítě na obřízku, tak o tom rozhodují jiní, lékař, rodiče - ale doufám že ne samozvaní poradci z internetu, hlavně ne návštěvníci perverzních stránek. Vůbec, toto je lékařský zákrok, takže konkrétní radu hledat zejména u lékařů specialistů. Laik může poradit jen ve smyslu dobré nebo špatné zkušenosti s konkrétním zařízením, lékařem ap., odborně to posuzovat nemůže. Nežijeme v Africe, aby takové zákroky prováděl šaman starou žiletkou.

J (So, 31. 8. 2019 - 15:08)

Tady jsou na to specialisté .......... https://zvraceny.cz/content/83828-obrizka

Petr (Ne, 1. 9. 2019 - 11:09)

výborně, nesouhlasí se mnou někdo, kdo našel poučení jinde. Já třeba na perverzní (česky zvrácený) stránky nelezu, ale třeba úchylové i jiní tam chodí. Nevím, pro koho je ten odkaz, já tam klikat nebudu. Jestli argumenty proti mému psaní jsou z perverzních www stránek, tak mi to jen těší.

J (Ne, 1. 9. 2019 - 19:09)

To umístění na "zvrácených" stránkách, je v souladu s problematikou dětské obřízky. To je taky zvrácenost, amputovat kousek těla dítěti, které z toho nemá rozum. Když se tak rozhodne dospělák, je to jeho věc. Jsou různé zvrácenosti. Dobrovolná kastrace, rozpůlení žaludu a mnoho jiných. Ale měly by být s vědomím majitele orgánu. Ne u mimina, nebo dítěte v raném věku.

Petr (Ne, 1. 9. 2019 - 21:09)

tak někdo se v perverzích vyzná, já bohužel na zvraceny.cz nechodím. Přerostly mi vlasy, zítra půjdu k holiči a nechám si je amputovat. Taky budu amputovat nehty, mám je moc dlouhé.

J (Ne, 1. 9. 2019 - 19:09)

Kdyby mi něco takového nechali udělat rodiče, asi bych je v dospělosti neměl rád.

Petr (Ne, 1. 9. 2019 - 21:09)

žádná starost, beztoho je nemáš rád i bez toho.

J (So, 31. 8. 2019 - 15:08)

A současně s obřízkou mimina provést obřízku matce, která si tam dítě přivede.

Petr (So, 31. 8. 2019 - 12:08)

obřízku je vhodné provést co nejdříve, ideálně krátce po narození. U novorozenecké obřízky se neprovádí šití, není třeba, tělo v tomto věku má úžasnou regeneraci, postupně se zmenšuje. Konzultujte lékařské pracoviště, kde to provádí, samozřejmě specializované na děti.
Nemá smysl čekat déle, v tomto věku téměř bez bolesti, nebude později viditelná jizva, ani problémy s erekcemi. Pokud není obřízka ze zdravotních důvodů, budete muset platit. U takto malých dětí opět bude výrazně levnější, než kdyby se čekalo třeba do puberty.

Tony (Po, 2. 9. 2019 - 02:09)

Opravdu rukopis pokryteckého evangelikála - a co ti muži, vím o velké fůře, kteří kvůli té obřízce své rodiče, zvláště matky těžce nenávidí. Na Západě jsou dobročinné organizace, které se takto postiženým mužům věnují. U nás je to zatím raritní, protože 99,999% českých matek přes stupidní propagandu má v tomto zdravé mateřské instinkty. Ale občas se najde nána, která takové stupidní propagandě podlehne.

Tony (Po, 2. 9. 2019 - 01:09)

To je nehorázný cirkumfetišistický blábol nejnovějšími vědeckými poznatky naprosto vyvrácený.

Tony (So, 31. 8. 2019 - 05:08)

Toto píše jeden webmaster stránek o obřízce, který se dobrovolně nechal obřezat a podruhé více na těsno přeobřezat, takže ho nikdo nemůže podezírat z toho, že je odpůrcem obřízky-----------kopčím...................Obřízka u dětí

Je docela zajímavé, jak takové zdánlivé málo dokáže rozpoutat rozruch... ale k věci. Já zastávám názor, že by se obřízka u dětí měla provádět jen v případě zdravotních potíží, které není možné řešit jinak. (A v tomto nevyhnutelném případě, bych se snažil to odkládat, dokud synu nebude aspoň deset let.) A to z už jen z toho principu, že každý by si měl rozhodovat o sobě sám. Společnost se ohání nějakými základními lidskými právy a přitom dovolí aby některé důležité rozhodnutí (mezi ně patří obřízka), za nezletilé rozhodovali jejich rodiče.

Reklama

Přidat komentář