Reklama

Kdy jste se naposledy počůrali? :-)

Petra G. (Ne, 18. 8. 2019 - 17:08)

Tak mám toho svého miláčka zase zpět z dovolené s rodiči a radovánky můžou pokračovat. To jsem ráda. Ten jeho kamarád nás se sestrou sice nijak nezanedbával, ale na to naše čůrání moc není. Ten můj měl na dovolené holku, sice se nechala šukat, ale o čůrání nechtěla ani slyšet, že je to hnus. Tak to vypadá, že zůstaneme spolu a asi mě jen tak neopustí.

Scatter (Út, 20. 8. 2019 - 09:08)

To bylo jasné že by tě neopustil, špatná volba kamaráda asi :D a on to taky zrovna nevyhrál,
já bych si vaše čůrání nechal líbit a moc holky a ta na te dovolená, to musela být nuda, copak píchat holku která se ani neumí počůrat, to mi přijde dosti nudné teda :) brzo mám dovolenou tak pojedu za starou, už se těším jak budeme píchat a bude po mě chcát jedna radost :)

Petra G. (Ne, 25. 8. 2019 - 14:08)

Kamarád byl jen na náhradu, aby nám dělal dobře, to čůrání se třeba i naučí, nic na tom není, ale musí ho to uspokojovat, jinak je to na nic. Jinak ho nechci odstrčit, když se o nás tak staral a i po tom, co se můj miláček vrátil, tak bych chtěla, aby to s námi dělal dál. Dva kluci jsou lepší než jeden, sestra to ráda potvrdí. Už se mi nechce uskromňovat jen na jednoho. Naštěstí jim to nevadí a mají radost, jak nás uspokojí ve dvou. Hlavně, ať to nikdy neskončí, jenže bude po prázdninách a už nebude takové dovádění, jen o víkendu, ach jo. Jsem zvědavá, jak budou ve škole koukat a co budou říkat, že mám dva kluky a že je půjčuji sestře. Tak si to pěkně užívej.

M (So, 17. 8. 2019 - 10:08)

No já dnes ve snu, ale bylo to tak živé až sem se vyděsil

Eliška (Po, 12. 8. 2019 - 12:08)

Jasně že mam igelit přes postel ale proto se ptám jestli je někdo tady objednával a příp.kde nechce se mi to hledat :D

Scatter (Po, 12. 8. 2019 - 11:08)

Tak si dej latexove prostěradlo do postele nebo alespoň igelit, ty plenky si mužeš objednat i přes internet a nikdo nic nepozná, zaprvé je tro sexy - holka v plenkách, zadruhé to spousty kluků vzruššuje počůraný holky - i mě, takže není to nic tak hroznýho si myslím, nejsi první ani poslední, co já bych za to dal mít doma čůrající princeznu....

Eliška (Po, 12. 8. 2019 - 11:08)

Ahoj je tady někdo kdo musí nosit plenky ?
Já začínám mít pocit že je asi budu muset nosit... před 2 týdny to začalo když jsem jela se svou spolupracovnicí s nábytkem k zákazníkovi cestou jsem potřebovala trochu čůrat po čase to začlo hrozně sílit a já věděla že to dlouho nevydržím kolegyně mi řekla že pospícháme protože jsme dost času čekali v koloně když jsme tam přijeli tak mi řekla že tam přinesem ten stůl a že se tam vyčůrám jenže jak jsem začala zvedat stůl tak se to stalo...
Chvíli jsem tam brečela ona se mě omlouvala a řekla že mi oblečení vypere ... nábytek jsme vynesly do domu a pak odjeli v noci jsem se zase počůrala a v práci cestou na záchod taky nebyly kalhotky úplně suchý od od tý doby se v noci počůrávám a doktorka mi řekla že mam slabý pánevní dno a kvůli tomu mam problém s udržením moči ukázala mi různá schéma cviků a doporučila mi nepít od 7 večer a nosit plenky a za další 2 týdny mám zase přijít... jenže mi je 18 a alespon mam svuj byt ale nemam odvahu si je jít koupit a proto si je chci objednat ale nevím kde děkuju za případnou radu

Scatter (Út, 6. 8. 2019 - 15:08)

Mě se to taky líbí kdyby chtěla tak od ní ty řádně prochcane kalhotky odkoupim

Pavla (Po, 5. 8. 2019 - 13:08)

Myslíte, že by šlo nějak odůvodnit, kdybych se začala v noci pomočovat i ve vyšším věku? Kdyby tedy u lékaře nebyla zjištěna nějaká příčina?

Peter (So, 17. 8. 2019 - 07:08)

Tak to odovodni tou operaciou, ze nejako vtedy to unteba zacalo a nevies s tym nic robit. Ako si to potom vyriesila, ked si sa pocikala v nemocnici?

Pavla (Ne, 25. 8. 2019 - 18:08)

Od té operace už je to pár měsíců, škoda že jsem u toho nezůstala. A jak myslíš že jsem to vyřešila, dvakrát na to přišla sestra a jednou jsem se přiznala sama, ale v mém věku to byla ostuda, musela se převlékat postel a obě ženské, které ležely se mnou na pokoji to pochopitelně taky věděly a navíc se mě sestry ptaly, jestli nemám s pomočováním nějaký problém. No a v propouštěcí zprávě to bylo taky napsané. Vlastně se docela divím, že mi nedaly plenky.

Katka (Ne, 1. 9. 2019 - 16:09)

Vůbec nechápu, proč se to do té propouštěcí zprávy píše, taky jsem měla nehodu po operaci a samozřejmě zrovna tohle z celé té zprávy musela moje obvoďačka komentovat.

Pavla (So, 7. 9. 2019 - 16:09)

Mě to nevadí, je to takový malý důkaz, prostě černé na bílém, že jsem se ve svém věku opakovaně počurala.

Anna (Po, 2. 9. 2019 - 07:09)

Včera jsem s kamarádkou přečkávala hroznou bouřku v autobusové zastávce a já to měla plný a do deště jsem nemohla a tak jsem se modlila,jestli to vydržím až najednou to povolilo a pochcala jsem kalhotky a tak jsem si sukni vyhrnula a za velkého smíchu kámošky jsem to na bobku dovychcala přes kalhotky všechno. Nakonec se ona vychcala taky,ale měla to pod kontrolou a kalhotky si sundala a až pak začala chcát.

Návštěvník (Po, 2. 9. 2019 - 13:09)

Dobře ty, přes kalhotky. Jen škoda, chtělo to džíny. Hlavně z toho nedělat jaký je to průšvih, o nic nejde, však se to vypere. Ta moje přítelkyně je z toho taky celá na nervy, kdyby se jí to stalo. No bóže, to by byl teda obrovský průšvih.

xindl FF (Út, 6. 8. 2019 - 09:08)

Třeba se ti to může líbit. Znám holku a tý je dvaadvacet a svou potřebu dělá přes kalhotky a i na WC nebo mimo něj si je nesundá a pustí to. Vždy má sukni a pak v těch mokrých kalhotkách normálně chodí. Je to úchylný,ale ne nebezpečný. Když se jí to líbí?

Lada (So, 3. 8. 2019 - 14:08)

Většinou to tady jen se zájmem čtu, ale dneska můžu i přispět. Jsem nějaká nachlazená a ráno se mi chtělo kýchnout, což se i stalo a zároveň s tím jsem cítila, že jsem si docela dost ucvrnkla do kalhot. Byla jsem docela v šoku z toho, že si musím kvůli kýchnutí jít vyměnit prádlo, stalo se mi to poprvé a snad i naposledy.

Petr (Ne, 4. 8. 2019 - 12:08)

Nerad tě straším, ale u mé sestry takhle začal únik moči. Ale třeba to u tebe byla jen nehoda.

Lada (St, 7. 8. 2019 - 16:08)

Neděs mě, pořád doufám, že je to nachlazením, i když jsem si ještě jednou ucvrnkla a to dneska cestou od doktorky, no ostuda, stydím se ještě teď.

Pavla (Čt, 1. 8. 2019 - 18:08)

Nechtěně jsem se počurala v nemocnici po operaci v 19ti letech, ale přiznávám, že me to docela zaujalo, takže jsem to během svého pobytu ještě 2x zkusila úmyslně a pak ještě jednou doma. Trochu se za to stydím, ale líbilo se mi to, i když to následné řešení pak byl celkem trapas.

Reklama

Přidat komentář