Reklama

Obřízka

Pane Tony (Ne, 8. 9. 2019 - 13:09)

Jaký je váš názor na ženskou obřízku?

Leona (Ne, 8. 9. 2019 - 13:09)

Děkuji,zajímavé.

Návštěvník (Ne, 8. 9. 2019 - 13:09)

Každopádně obřízka má velké přínosy. Je nezbytná pro lidi, kteří mají zúžení předkožky, pokud chtějí vést normální partnerský sex a ne jen honit přirození celý život. Přínosná je i pro muže bez jakýchkoli potíží. Ti ovšem musí za zákrok zaplatit, stojí to docela dost. Rizika má obřízka minimální, hlavním přínosem, krom lepší kvality sexu je i naprostá eliminace možné rakoviny žaludu a předkožky, výrazné snížení rizika rakoviny u partnerky muže. Lepší kvalita sexu, to je něco až navíc, stejně jako lepší estetika. Je část žen, které by nikdy neměly jako partnera muže bez obřízky. U nás to není tak rozšířené, v anglosaském světě ano. Ale zažil jsem případ, jak po někom partnerka vyžadovala obřízku. Bez ní by si ho prostě nevzala, žádný sex. Plně jí to schvaluji, není náhodou, že studovala pár let v Anglii.
U nás je určitá zaostalost, právě v oblasti medicíny. Před lety bývalo běžné, že lidé přes 50 let byli s totální zubní náhradou. Dnes většina lidí má zuby svoje. Část lidí má i v 60 plný počet zubů, je to hlavně o to, jak se o své zuby starají. Kdo k nim má přístup jak za socialismu nebo v Rusku, tak ten bude v padesáti mít klapáky.

Tony (Po, 9. 9. 2019 - 12:09)

Milý multinicku, zase ta tvá nechutná cirkumfetišistická propaganda, to bylo vše vědecky vyvráceno. V západním světě existují internetová fóra, kde píšou muži, co jim naletění na tuto nechutnou propagandu zničilo jejich sexuální život a dokonce existují dobročinné organizace, které takto postiženým mužům pomáhají, to však doktoři, kteří na mrzačení pohlaví amputací předkožky rejžují, tají.--------------------------------------------------- Padesát mi dávno bylo a bez klapáků.

Multinick (St, 11. 9. 2019 - 10:09)

To oslovení "milý" si lákavě odpusť a nech si to pro své" hošíky". Nechutná propaganda? Proč své bláboly nedáváš na fóra v " západním světě" a napiš kolika postiženým mužům jsi pomohl? Nebo spatřuješ svoji " pomoc" na emiminu, modrým koníku, naklukáchcz, nebo na doktorce, kdy honíš nejen každou zprávu o tangách na spodním prádle u chlapců? Jsi členem dobročinné organizace ? Jaké ? Asi tak gine, už to opravdu stačí! Nechutné je akorát tvé pokrytectví a marná snaha o maskovní prvotního zájemu o obřezané penisy! Vzpomeň si, jak jsi sám nechutně popisoval, kdy jsi kroužil po veřejných záchodcích, aby ses při pohledu na obřezaný penis udělal. A pak jsi běhal po nudaplažích se staženou předkožkou a hrál si na obřezaného. Ty jsi prostě zhrzen a tvé životní trauma pramenící z dětství jsou vážným problémem tvého duševního zdraví, zmrzačené duše.

Leona (Ne, 8. 9. 2019 - 13:09)

Jaký máte názor na obřízku žen?

Tonda Vlas (Pá, 6. 9. 2019 - 08:09)

Antonín Vlas Cituju pastora Jima Bigelowa
Původ obřízky se ztrácí ve starověku. Mužská obřízka je znázorněna v egyptských hrobkách před 5 000 lety 1 , zatímco Gairdner odkazuje na důkazy, že má svůj původ dlouho před tím v pravěku až před 15 000 lety 2. Nevíme s jistotou, proč byla tato operace prováděna, ale mnoho badatelů tvrdí, že se jednalo o obětní obřad. Lidská oběť byla bezpochyby rozšířená a zdá se pravděpodobné, že náhražky této praxe zahrnovaly obětování domácích zvířat a mrzačení lidského těla, jehož obřízka je pouze jedním příkladem. Obřízka obvykle byla prováděna jako iniciační utrpení v době puberty, ale existovala tendence k tomu, aby se věk, ve kterém byl proveden, posunul na dříve, takže židovský rituální obřízka byla prováděna v osmý den života od biblických dob.
Rituální obřízka je obzvláště oblíbená a geograficky rozšířená. Důležitým aspektem oběti je prolévání krve a obřízka je nutně krvavá operace, a dokonce i v moderních chirurgických podmínkách může být krvácení problémem. Denton 3 uvádí až 2% , někdy vyžadující krevní transfúzi. Gellis 4 uvedl, že v USA došlo k více úmrtím na komplikace obřízky než na karcinom penisu. Člověk může jen hádat, jaká úmrtnost na krvácení a infekce může být v primitivních nebo starodávných komunitách.
Dalším aspektem oběti je, že předmět, který je obětován, by měl být cenný. Čím větší je hodnota obětovaného objektu, tím je oběť hodnější. To by nás mělo přimět k zamyšlení, jaké jsou hodnoty a funkce předkožky. Kdyby to byla jen zbytečný kousek kůže, nebylo by to nic hodnotného k oběti a člověk by se mohl stejně dobře oholit vousy nebo oříznout nehty na nohou. Níže bude poskytnut důkaz, který naznačuje, že předkožka hraje hlavní roli při zajišťování citlivosti penisu během sexuálních aktů a že obřízka výrazně snižuje možnosti příjemných pocitů. To z ní dělá ideální obětní předmět, protože obřezaný muž je schopen normálně fungovat ve společnosti.
...............................
K tomu dodávám:
Že jde o náhradu úplných lidských, dětských, popřípadě novorozeneckých obětí je evidentní. Tu a tam si obřízková modla vybere své a obřezávaný zemře.

Tonda Vlas (Čt, 5. 9. 2019 - 13:09)

Očištění nepotřebuju. Jsem totiž obřezaný. Ale ne obřízkou udělanou lidskýma rukama, která je viditelná na těle. O tom, jak Hospodin naloží s těmi, kdo bazírují na obřízce těla napsal už starozákonní prorok Jeremiáš----------------Jeremiáš 9; 24 - 25------------------„Hle, přicházejí dny, je výrok Hospodinův, kdy potrestám všechny, kteří se obřezávají, a přesto jsou neobřezaní:
Egypt, Judu, Edóma, Amónovce, Moába a všechny, kdo si vyholují skráně a sídlí na stepi, neboť všechny tyto pronárody jsou neobřezané. I celý dům izraelský má neobřezané srdce!“

Tonda Vlas (Čt, 5. 9. 2019 - 00:09)

Zkoumale, já na jiných fórech píšu velice uhlazeně, což je můj vlastní styl. Vůbec nesnáším obhroublý styl psaní, není mi to vlastní, ale tento styl vyjadřování znám, protože jsem mezi šífáky (sladkovodními námořníky) a kriminálníky dělajícími na uranu prožil své. Nejsem jak ten doktor (co má ty stránky www.strankyprokluky.cz) který vlezl na emimino a ve své pýše odtamtud zbaběle utekl, poněvadž byl nadutý a ještě mi přiřkl, že jsem mu tam udělal ostudu a proto se tam nemůže ukázat. Jedna anonymní ho vystihla přesně:---------------- A Vy jste opravdu doktor? Z toho trochu arogantniho a utocneho tonu soudim, ze asi ano…uz nemam moc iluzi. :mavam:
Ale zase Vam jde urcite o dobrou vec a to je dobre. :palec: Jen prosim trochu vic empatie a cist prispevky trochu pecliveji… Dekuji.--------------Odpověděl jsem jí------------------S panem doktorem se už znám pár let, komunikovali jsme spolu přes email. Jenom mi jeho zdejší příspěvky připadají poněkud školometské. Ale to je asi pro pány doktory typické.-------------Ona mi odpověděla, -------4 aha :) je dobre, ze svym prispevkem dela pan doktor osvetu. Te neni nikdy dost------------------ten doktor, který je v mých očích naprostý antiobřízkový fanatik (já jsem v té věci, pokud bys tu na mne multinicku Zkoumale nehorázně neútočil) poměrně umírněný a z emimina zbaběle utekl, mi vše dal za mou vinu, že jsem mu tam udělal ostudu, jenže on si tam svou arogancí udělal ostudu sám a proto odtamtud zbaběle utekl.

Troll von Hor (Ne, 25. 8. 2019 - 08:08)

Doktor byl asi z "tvrdého jádra obřízkářů"
Místo obřízky mu uřízli kus penisu: Doktoři mají chlapci zaplatit stamiliony
https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-svet/566508/misto-obrizky-mu-urizli-kus-penisu-doktori-maji-chlapci-zaplatit-stamiliony.html

gin (Ne, 25. 8. 2019 - 09:08)

Voni se z toho u soudu vykroutěj.

Martin (Ne, 25. 8. 2019 - 08:08)

jak se starat / rozmasírovat tvrdou jizvu po obřízce?

Tonda Vlas (So, 17. 8. 2019 - 05:08)

link znáš? Prý Dr Tinari si pak z toho odškodného nechal přidělat novou kůžičku.

zaujalo (So, 17. 8. 2019 - 00:08)

no, spíš byl zajímavější ten článek o tom klukovi, co za nechtěnou obřízku pak nafasoval asi dva mega, ale víc jsem to nezkoumal.

Nestranny (Ne, 11. 8. 2019 - 21:08)

PRECTENO NA FB OD JIRI MARIA MASEK melo byt na zacatku - vztahuje se to na cely text

Gin (Ne, 11. 8. 2019 - 23:08)

Hm....

Nestranny (Ne, 11. 8. 2019 - 21:08)

OBŘÍZKA je v některých kultech určitým probuzením do života. Ostrou bolestí na nejcitlivějším místě, která má probudit spícího a pozdravit ho: "Vítej ve světě predátorů! Vítej ve světě, kde tě bude žít bolet!". U některých kultů či sekt tato chvíle již přichází velmi brzy, u dalších na prahu dospělosti. Stává se stále větším nešvarem, že také krvelačné šelmy jen nějakým nedopatřením a tmářstvím jejich obětí nazývané lékaři berou do svých skalpelů úlohu kněží a obřezávají malé chlapce třeba prostě jen proto, že jim v pěti letech nejde přetahnout předkožka. Často je to i bez vědomí rodičů při některém jiném rutinným zákroku.

Zcela fatálně ovlivňují v té chvli nejen sexuální život obřezaného, ale také i jeho potomků. Ostrým bolestivým zásahem se dosahuje zejména rozpojení/oddělení od Jednoty, jejíž předpokojem a výhradní možností či stropem zůstává pro mnoho lidí "jen" spojení muže a ženy. Jde tedy o podporu hierarchické společnosti, kde je určeno, kdo koho musí poslouchat. Posiluje to pak dominanci muže a také nemožnost zpětného působení žen na jejich vůdcovskou bojovou "macho" pozici pánů tvorstva. Narušena je citlivost NS v místech 1. čakry, tudíž například u části dcer obřezaných znemožňuje dosahovat orgasmů a v podstatě i vylučuje pozdější možnost nalezení rovnoprávného vztahu s mužem, neboť její základní pozicí vůči němu, neznaje proč, je "vztek a vzdor". Muži pak podvědomě hledají dominantní pozici bez řečí.
PRECTENO NA FB OD JIRI MARIA MASEK:
Je zde samozřejmě i ta oceňovaná výhoda obřezaných, a to snad méně pohlavních nemocí. Jak však vidíte výše, tyto nemoci tímto přecházejí mnohem hlouběji, dotýkají se sociálních matric, zasahují již celé rody a soužití mužů a žen v nich.

Jakub (So, 10. 8. 2019 - 19:08)

Sambulum zde cingulum oxa.

Tonda Vlas (So, 10. 8. 2019 - 13:08)

Multinicku, zase si vymýšlíš. Já už jsem tu jednou odkaz na ten článek dal ale vidím, že to musím pohledat a dát to sem po druhé.

Jarda (Pá, 9. 8. 2019 - 08:08)

Ahoj, rád bych se s Vámi podělil o moji zkušenost s obřízkou. Vzhledem k tomu, že jsem až do svých 21 let trpěl fimózou s neskutečnými problémy, o kterých se nechci ani rozepisovat a vyzkoušel jsem všechny možné
a nemožné způsoby, jak se toho zbavit, jsem se nakonec rozhodl se svojí partnerkou pro obřízku. Ale i to mělo svá úskalí. Myslím tím lékaře. Nemohl bych snad ani být spokojenější, jinak řečeno happy, jestliže by urologové, které jsem oslovil nebo navštívil během svého hledání se alespoň obtěžovali se mě zeptat, jak bychom si představovali s mojí přítelkyní, aby moje obřízka byla provedena! Jaký by měl být výsledek? Po tolika letech utrpení s předkožkou a nešťastného sexuálního života a nenaplněných vztahů, bych odpovědel : "Radikálně !" To je asi to nejdůležitější na co by se lékař měl zeptat. Vypracoval jsme si s podporou mé chápající parnerky 10 různých variant požadavků, abych pak odpovědi lékařů mohl ocenit hvězdičkami od 1 do 10 a vyhodnotit pro nás toho nejlepšího. Nakonec jsem byl šťastný, když jsem našel toho pravého, který obřízku provedl plně k naší spokojenosti a kterého bych neváhal doporučit ostatním mužům. Jsem toho názoru, že každý muž má právo na dobrovolnou obřízku v dospělosti nejen ke svému štěstí, ale hlavně ke štěstí partnerky, alespoň tak, jak jsem toho docílil já , od toho nejlepšího urologa na světě.

Reklama

Přidat komentář