Reklama

CFNM

Honza (Čt, 15. 12. 2011 - 16:12)

Ahoj,

tady to tema me taky strasne vzrusuje. Ani ne tak nekoho obsluhovat nahy, ale byt nahy pred skupinou mladych divek a zen, ktere si se mnou mohou delat co chteji. Byt jejich poslusny "otrok", byt nimi ponizovan a pokud bych byl neposlusny pak byt potrestan. Predstava, ze je musim poslouchat na slovo a svleci se kdekoliv oni reknou (venku, v kabince v obchodu, .... byt potrestan pokud to nesplnim) je uzasna. Pokud by ste si se mnou chtela nektera takto "hrat", na dalku (virtualne), budu te rad poslouchat a plnit tve rozkazy ;o)

monaco (Čt, 15. 12. 2011 - 12:12)

Doufam ze nepocitate s tim ze...V poho, tohle mám zajištěný. Jde jen o trochu "jinej" pokec.

Eva (Čt, 15. 12. 2011 - 10:12)

Doufam ze nepocitate s tim ze vam ty vase nadhery budu honit nebo dokonce kourit ?!

Pro Evu (Čt, 15. 12. 2011 - 07:12)

Ahoj kluci. Tak kdo si chce...pridavam se :) ale kde te najdu...

Luboš (Čt, 15. 12. 2011 - 03:12)

Ahoj kluci. Tak kdo si chce...Ahoj Evo, já bych si je před tebou rád stáhnul, CFNM mne moc vzrušuje.

monaco (St, 14. 12. 2011 - 11:12)

Ahoj kluci. Tak kdo si chce...takovejch by bylo. Jenže tím to přeci nemůže skončit?!

eva (Út, 13. 12. 2011 - 18:12)

Ahoj kluci. Tak kdo si chce predemnou stahnout kalhoty ?

(Po, 5. 12. 2011 - 23:12)

Chlapy jsou strasne lechce...no staci chytnout cokoliv z toho :)

Linda (Po, 5. 12. 2011 - 11:12)

Chlapy jsou strasne lechce ovladatelni. Kdyz mate pod kontrolou jeho varlata a penis udela cokoliv.

Jarda (Po, 5. 12. 2011 - 10:12)

Taky bych sel na prochazku.

Jana (Po, 5. 12. 2011 - 02:12)

Mam timto zpusobem ujeteho kamarada. Neni to muj pritel ani milenec. Proste kamarad. Zname se uz od zakladky. Hravaly sme si na doktora a on byl vzdycky pacient. Rad mi ukazoval pindika a zadek. To mu vydrzelo az do dospelosti. Nejstastnejsi je kdyz ho vemu v lete do lesa. Svlekne se do naha a necha si jen boty. Ja dam jeho veci do kosiku a vyrazime. Celou dobu mu curak trci v pozoru a kazdou chvilku z nej ukapne kapicka touhy.

Martin (So, 14. 8. 2021 - 22:08)

taká bych to chtěl prožít v lese chodit nahatý před kamradkou

Kamila (Ne, 4. 12. 2011 - 21:12)

Kamilo, fakt super a...Nepřiznala :-) Jinak časem to zevšednělo, ale stejně jsme si aspoň 1x rýply a ještě pár prázdnin po té holky nezapomněly občas říct nějakou poznámku na jeho pinďu :-) Co na to sousedka si moc nepamatuju, ale většinou jsme tam fakt byli všichni sami, jen občas pár cizích lidí bokem, takže to asi taky neřešila, byla stejného věku jako babička a myslím, že tahle generace takové věci vůbec neřešila

Snílek (Ne, 4. 12. 2011 - 20:12)

Od mala me ucily ze muzi jsou...Tak o něčem takovém sním už dlouho. že bych se musel svléknout a manželka by mě seřezala před tchyní, ségrou nebo sousedkou. Nebo před všemi naráz.

Dceru bych u toho nechtěl. Bál bych se, že jí to poškodí. Ale až jí bude třeba 20 a bude mít přítele, proč ne?

Ale vím, že se mi to nikdy nesplní.

Petr (Ne, 4. 12. 2011 - 18:12)

Ahoj, no nevím, co bych...Kamilo, fakt super a přiznala si se k tomu někdy? Muselo to bejt pro holky hodně legrace. Nezevšednělo vám to pak když už to bylo po několikáté? A co ta sousedka, máma těch holek, byla s váma taky za jedno? A co ty neprovedla si někdy ještě něco?

Milos (Pá, 2. 12. 2011 - 10:12)

Marketo. Tak tebe bych chtel mit doma. Zaslouzila bys abych ti to prkynko pochcal a posadil te na nej holou prdeli !

Kamila (St, 30. 11. 2011 - 16:11)

Kamilo to myslíš vážně?...Ahoj, no nevím, co bych měla rozepisovat. Ale pamatuji si to dobře, nebyla jsem si jistá, jestli to klapne a jestli mu babička třeba přece jen nové plavky nekoupí, takže jsem z toho pak měla druhé Vánoce ?
My s babičkou a tou její sousedkou jezdili k vodě skoro každé odpoledne. Hned první den babička chystala věci a nemohla najít plavky, brácha byl samozřejmě překvapený a tvrdil, že si je vzal. Babička mu docela vynadala a řekla, že když si neumí na věci dávat pozor, tak ať se nediví, ale že ona mu nové plavky kupovat nebude, že nebude vyhazovat peníze z okna jen proto, že si neváží věcí. Protože ale většinu léta u babičky trávíme právě koupáním, brácha se začal vztekat že se v trenkách koupat nebude. No a babička mu řekla že to určitě ne, že v mokrých trenkách by to bylo o zdraví a řekla mu něco v tom stylu, že je kluk, takže se ještě může koupat nahatý. Pak se s bráchou dost dlouho hádali a on tvrdil, že před holkama (myslel ty vnučky od sousedky) přece nemůže být nahatý, ale babička se smála a říkala, ať si moc nefandí, že na něj nikdo není zvědavý. Brácha dost trucoval a chtěl zůstat doma, ale to mu babička nedovolila. Nejvíc se ale bránil doma, před holkama se snažil zachovat tvář a tvářil se, že je to jako že normální, že je nahý. Stejně se ale svlíkal dlouho a když si sundal i trenky, tak hnedka zrudnul. Já ho viděla nahatého po docela dlouhé době, překvapilo mě, že byl holý a jak moc ho měl scvrklého. Samozřejmě že holky se mu dívaly mezi nohy a smály se a ptaly se, proč nemá plavky, tak se to brácha snažil ukecat, že je nepotřebuje. Jinak on to byl rybník a my byli na méně frekventované malinké pláži kde krom nás málokdy někdo byl, takže šlo hlavně o to, že bráchu viděly nahatého ty holky, se kterýma se kamarádil a snažil se na ně dělat dojem. Po tomhle létu jsem se ale s nima spíš sblížila já a z bráchy jsme měly všechny srandu. Například když se natíral krémem proti slunci a babička mu řekla ať si nezapomene natřít i pindíka a pytlík, tak jsme samozřejmě vybuchly smíchy. Nebo tam jednou byla nějaká paní kus od nás co si sundala vrchní díl plavek a bráchovi se začal zvedat. Sice i tak byl prťavěj, ale to bylo poprvé, co jsme viděly klučičí erekci. Hned jsme babičkce samozřejmě jako že žalovaly co to ten Michal dělá a ona ho hned okřikla aby se choval slušně a on si musel lehnout na břicho. Ten pobyt u babičky utekl docela rychle ale tehdy jako bych bráchu přerostla a už pak na de mnou nikdy neměl navrch.

Petr (Út, 29. 11. 2011 - 19:11)

Pamatuju si, že jsem před...Kamilo to myslíš vážně? Nemůžeš toho napsat trochu víc jak to probíhalo a víc to rozepsat? Hlavně to jak zjistil že nemá plavky a jak to koupaní potom probíhalo. Musely jste ho hodně pobízet?

Marketa (Út, 29. 11. 2011 - 14:11)

Od mala me ucily ze muzi jsou tu od toho aby zenam ve vsem vyhovely. U nas doma vzdycky tata a bracha museli poslouchat. Jako mala sem to moc nevnimala ale postupem casu ano. Pamatuju si ze bracha i tata chodili doma nazi. A casto byly od mamky a babicky trestani. Nekdy mi dali rakosku a trestala sem je i ja. A duvod se vzdycky nasel. Napriklad nepolozene prkynko na zachode. Kdyz mi bylo 15 a brachovi 16 zacala s nami mlatit puberta. Ja to mela dobry ale bracha byl bit kazdou chvili. A ja mu jeste delala naschvali. Treba sem na zachode schvalne zvedala prkenko. To pak kleceli s tatou nahy v koute dokud se jeden z nich nepriznal ze to byl on.

Petr (Pá, 7. 6. 2019 - 14:06)

V takové domácnosti bych chtěl aspoň chvíli žít. Být nahý a trestaný od 3 generací žen může být úchvatné. A byli muži nazí i když přišly kamarádky na návštěvu?

Reklama

Přidat komentář