Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Rakato (So, 24. 8. 2019 - 15:08)

A proč nezrušit výuku matematiky úplně? Tím by se rázem zlepšily studijní výsledky všech a o to přece jde?-----------------------------------------
Problém s matematikou je, že při ní musíš vyvinout určité studijní úsilí, naučit se vzorečky, trénovat jejich použití na příkladech, hodně přemýšlet ...... A to dnešním studentským ludrám líným nejde pod nos. Že je to klíčový obor pro studium přírodních věd? Že potřebujeme spíše vědce než hloupé herce? Jak se zdá, ani ministr to příliš nechápe. To je ovšem problém bezplatného školství obecně - budoucí studenti a jejich rodiče nechápou výběr oboru jako byznys, kdy absolvent by měl získat takový džob, aby dokázal splatit náklady studia, ale jako zábavu. Studenti si vybírá to, co je baví, a tak je narváno na uměleckých směrech, filosofii, na právech, ekonomii, ale přírodní věda? Pár studentů a nenaplněné třídy. --------------------------------------------- Je to dementní negerský přístup - tančit, zpívat, jen hlavně nepřemýšlet. --------------------------------
U učitelů vidím jako jedinou možnou cestu nápravy jejich pseudovyučování testy znalostí a učitelských schopnosti. A snížení administrativní zátěže, aby učitele neměli ve třídě blbečky ze zvláštní školy a nemuseli pořád počítat bílé a barevné žáky kvůli rasistům na ministerstvu, kteří stále sní o fungující inkluzi.

Petr (So, 24. 8. 2019 - 18:08)

Víte, ono s tou matematikou je to tak - Oni studenti sice umí kvadratiské rovnice, ale neumí například vypočítat DPH.
Umí možná popsat tabuli krávovinama, kde se dopočítají, že výsledek je nula, ale prakticky neznají například zlomky.
Když si vzpomenu a svá studijní léta, tak ačkoli jsem byl v matematice vždy dobrý, tak ale říkám, že je to obor k h.vnu, když spoustu věcí (asi 90 procent) jsem nikdy v životě nepotřeboval a potřebovat nikdy nebudu.

Rakato (So, 24. 8. 2019 - 18:08)

Tvůj život nikoho nezajímá a na škole ani nemá zajímat. Když studuješ gymnázium nebo vysokou, studuješ pro své budoucí povolání, a jen okrajově, aby sis spočítal něco soukromě - u takových prkotin se předpokládá přirozená inteligence a základy ze základní školy.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Je také možné, žes v práci matematiku využívat mohl, ale nenapadlo tě to a tak jsi to jen šolíchal, jak tě napadlo. (Např. když děláš vytěžovacího dispečera a nenapadne tě použít aspoň metodu severozápadního rohu, tak připravuješ firmu o těžké prachy. A když přijdeš o práci a přeškolíš se na požárního technika, měl bys umět výpočet SaP pro hašení vodou - určení Sp a Sh. Atd.)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Je fakt, že u odborných škol je to jiné a tam by matematika měla podle mě být účelová, podle řemesla, které budeš v budoucnu dělat. Protože na těchto školách nestudují žádní myslitelé, tak mají dostat vzdělání specializované na to, čím se budou živit, včetně takto zaměřené matematiky.

Návštěvník (So, 24. 8. 2019 - 02:08)

Prachy nejsou bullshit, ale všechno ostatní je v USA bullshit,co nenese američanům prachy je bullshit.

Návštěvník (So, 24. 8. 2019 - 02:08)

Feministky můžou být buď hloupé nebo lesbičky, jiná by si našla chlapa a pak si může dělat třeba papeže.

Návštěvník (So, 24. 8. 2019 - 01:08)

Amerika je zvláštní země. Musej se o všem hádat do mrtě. Je to vše na hraně a nejslabší máte padáka, žádná demokracie pro všechny, kdo to neustojí, jde od válu. Jako v Berkley 2017 po Trumpově vítězství mě pravicový komentátor a Trumpův podporovatel freespeach přednášku a strhli se násilné protesty. Řekl asi správně, že pokud nedodržují první dodatek ústavy spojených států o free speach, tak by jim měl stát zrušit státní dotace, stejně tyhle liberální obory jsou vlastně inkubátorem na nic vystudovaných budižkničemů co nepřijdají žádnou reálnou hodnotu ekonomice...

Návštěvník (So, 24. 8. 2019 - 00:08)

Patrně chce překrucovat historii ten pán na radnici 9hy 6, podobně jako Klaus, kteréhož slova pak využila i americká conservatopedie-wikipedie konzervativního pohledu a citovala jeho výrok : "
Bývalý prezident České republiky Václav Klaus ve svém projevu ke studentům na Masarykově univerzitě v Brně prohlásil, že v 80. letech, těsně před rozpadem komunistické nadvlády v Sovětském bloku, se partneři marxismu a komunistické myšlenky, kde je pravděpodobnější UC Berkeley spíše než mezi obyvateli východní Evropy. "

Návštěvník (So, 24. 8. 2019 - 00:08)

To jsou věci až nepravděpodobné, tak ta raketa, která zničila celou tu loď amerického námořnictva v Tonkinském zálivu, omylem vypálila raketu, která prý trefila letadlo, těsně před vzletem, které pilotoval budoucí senátor John McCain, ten vyvázl, ale ten požár z nádrže se rozlil po palubě a způsobil detonaci půl tunové bomby a následné další exploze. Zemřelo 140 námořníků a další utrpěli vážná zranění při hašení, ale senátor McCain vyvázl a pak pilotoval další letadlo, byl sestřelen, upadl do zajetí a z něj se dostal za 4,5 roku asi vězněn wietkongem či co...?!

Rakato (So, 24. 8. 2019 - 00:08)

Myslíš, že je to taková pohádka o americkém Antiježíši? Asi ne, bylo u toho příliš mnoho lidí. Ale McCain mi šel hodně na nervy, jak všechny poučoval a jak všemu rozuměl. Ani u mě to žádný hrdina není, jen americký ganster, který zabíjel nevinné.

Návštěvník (Pá, 23. 8. 2019 - 23:08)

Koněvova role byla jistě vysoce ceněná i Brity, takže to je opravdu výsměch všem Evropanům osvobozeným nad nacisty, včetně těch zajatců nácků se všemi zajatci a koncentrákovanými lidmi a vůbec všem evropanům. Jenže ten pan z Phy 6 je děsnej amerikanofil.

Návštěvník (Pá, 23. 8. 2019 - 22:08)

V prosinci 1991 se preambule smluv s rozebraným Sovětským svazem pod Michailem Gorbačovem a Ruskem, zastoupeným Borisem Jelcinem, oficiálně omluvili za sovětské akce v Maďarsku v roce 1956. Jeľcin toto omluvu zopakoval v roce 1992 během projevu v maďarském parlamentu.
Naopak USA vlády se nikdy neomluvili za války v Laosu a Wietnamu.
Vzhledem k tomu, že by tato přiznání vedla americkou vládu a společnosti (Dow Chemical, Monsanto, Diamond Shamrock) k soudním sporům a nárokům na náhradu škody. Taková tvrzení by mohla dosáhnout až miliard dolarů.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Minulost se nedá odčinit zcela, ale mělo by se odpustit. Koněvova role v druhé světové válce zcela přebíjí tu roli v potlačení povstání.
Mají snad ti generálové co bombardovali napalmem civilisty v džungly a svrhávali tisíce pum, které doteď trhají nohy vesničanům v Laosu na tzv. Hočiminově stezce, aby nemohli zásobovat tudy Wietkong vrátit své metály?! A co Mc Cain, nedávno zesnulý, který tu válku vlastně zinscenoval falešným přepadením americké lodi prý wietnamským loďstvem, což je známo jako Tonkinský incident. Vždyť to byl kandidát na prezidenta a vysoce ceněná osoba v USA i vychvalovaná Trumpem a jeho voliči a administrativou, hotový vzor pravého američana.
Nech se vysmát starosto Phy 6 a koukej uklidit ten svinčík, stejně si to tam poslal sám!

Rakato (So, 24. 8. 2019 - 00:08)

Děláš, jako by jediným Koněvovým cílem ve druhé světové bylo osvobodit nás od Němců. Rusové nás osvobodili hlavně proto, aby se uchytili pomocí satelitních států v Evropě a proto, že to prostě vojensky bylo nutné - nemohli se usadit v Berlíně a tvářit se, že vyhráli válku, když v pevnosti Čechy bylo milión německých vojáků. Kvůli nám to rozhodně nedělali. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Američané jsou taky hajzli se svými válkami. Ale každý má strach jim to jít vysvětlit.

Návštěvník (So, 24. 8. 2019 - 00:08)

Koněv byl voják a jako voják se osvědčil, ve všech armádách by byl uznáván a v místech ,kde by osvobodil ty lidi od nadvlády vražedných okupantů by měl pomník.
Jesti si někdy viděl nějakého generála armády, který zvítězil ve válce a nemá na rukou krev, tak sorry, já ne.

Rakato (So, 24. 8. 2019 - 14:08)

Bojoval náhodou v našem zájmu (proti Němcům), ale cíleně proti nám (vždyť Maďaři chtěli to co my, a pak připravil invazi v roce 1968 proti nám). Čemu tady nerozumíš?

Návštěvník (So, 24. 8. 2019 - 09:08)

Koněv byl voják, Koněv byl chlap, sim sa la bim. Měli mu to řícit do vočí, když jsem přijel, že je zatracené bolševik.

Návštěvník (Pá, 23. 8. 2019 - 22:08)

Ať kouká radnice Phy 6 uklidit ten svinčík, co tam beztak nadělal nějaký nácek a topkař.

aladin (Pá, 23. 8. 2019 - 22:08)

"Peking vrací úder. Oznámil cla na americké oříšky a mražené vepřové".....On je Trump vážně tak blbsj, že si myslel, že si to Čína nechá líbit ???

aladin (Pá, 23. 8. 2019 - 22:08)

"KOMENTÁŘ: Nevýhra Miloše Zemana – Jiří Pehe"......Pehe, ty fraško, ty už raději nikam nepiš !!!

aladin (Pá, 23. 8. 2019 - 22:08)

"ČSSD jede dál. Vedení strany si odhlasovalo setrvání ve vládě".......Ten nadutec na fotografii by mohl stát vzorem pro soch sochaři panu Braunovi !!!

Jedovatej (So, 24. 8. 2019 - 03:08)

Čekal jsi snad vod voranžový verbeže něco jinýho? Několikaměsíční zábavnej seriál s výměnou ministra kultury, v každý jednotlivý epizodě socani po siláckejch kecech ustupovali a ustupovali, až z tím navrhovanej Šmarda seknul. Z kdysi významný strany je prachvobyčejenej hadr na podlahu, spolek papalášů. který se snažej vo jediný - do poslední chvíle pobejt u žlabů a koryt...

Reklama

Přidat komentář