Reklama

Trvale stažená předkožka

Tony (Pá, 4. 10. 2019 - 02:10)

Mně se na tobě líbí, že přesto, jak to na tebe působí, sis uchovala zdravý rozum.

Návštěvník (Po, 9. 9. 2019 - 23:09)

Na začátku jsem Zapoměl dodat že jsem byl sám s kámošem na pokoji *

Lettec (Po, 9. 9. 2019 - 23:09)

Já nosím předkožku trvale staženou od 12 let. (Teď mi je 14) začal jsem to dělat na škole v přírodě. Asi 2. Den večer jsme se bavili o nejrůznějších věcech, a došlo i na penisu. Napadlo ho, jestli by šlo si tu předkožku stáhnout za žalud, a nechat to tak. Tak jsme se dohodli že si to stáhneme. (vše bylo při světle a bez kalhot, aby jsme viděli že ani jeden nepodvádí) jemu se asi po 30ti minutách stáhla na žalud takže jsem vyhrál. V tu chvíli mě napadlo, že to tak můžeme mít po celou dobu pobytu (14 dní) oba jsme to dodrželi a dokonce se nám to zalíbilo natolik, že jsme si to tak nechali na pořád, a oba to nosíme i teď. Ten kámoš mi pak vyprávěl že se po návratu domů šel vysprchovat a najednou mu vyletěla do koupelny mamka zkontrolovat jestli si tam řádně přetahoval předkožku. Tu ale měl i v tu chvíli celou za žaludem, a tak se vyptávala proč to tak má, vždyť ještě před školou v přírodě ji měl přes celej žalud, a ještě kousek přesahoval. Mě na to přišel táta v aquaparku ve veřejných sprchach o cca měsíc později, kdy jsem si ji Zapoměl natáhnout na žalud a ptal se mě na podobný věci atd. Taky mi zkoušel natáhnout předkožku , jestli mi drží na žaludu, což drží bez problémů. Říkal že bych to neměl dělat protože mám úplně suchý žalud, ale já mu vysvětlil že mi to tak vyhovuje. Přišlo mu to divný, protože má úplně celý žalud schovaný. Prý mu to tak nedrží, ale to mi už naštěstí neukazoval :D. Do teď když jdem občas na záchod, tak máme oba dva suchý obnažený žaludy. Toď můj příběh obnaženeho žaludu

MÍLA (Po, 20. 1. 2020 - 11:01)

Taky jsme s kamarády ve 12 letech začali nosit staženou předkožku. Když se to některým pak ve veřejných sprchách postavilo, tak jim to ani nešlo přetáhnout zpátky na žaluda. Vzpomínám si, jak se jeden kamarád tak usilovně snažil přetáhnout to zpátky, až mu vystříklo semeno. byl z toho docela vykulenej.

tmf (So, 25. 1. 2020 - 15:01)

Tohohle jsem se dříve obával, že by mi to pak nešlo dát zpátky a žalud by zůstal částečně odhalený.

tmf (St, 11. 9. 2019 - 19:09)

Já nevim jak bych to kdysi vysvětloval kdyby rodiče tohle zjistili. Dřív jsem si jí taky ve sprchach natahoval na žalud kvůli tomu aby nikdo nevěděl že to tak mám

Tony (Út, 10. 9. 2019 - 00:09)

To je pěkná báchorka.

host (Ne, 25. 8. 2019 - 13:08)

V lékařských učebnicích to je popsané, předkožka je prostě k tomu, aby chránila žalud, jiný význam nemá. Místem prožitku a stimulace je žalud, další části mají vedlejší význam. Zkrátka když je obřízka, tak nikomu nic nechybí.

Tony (Út, 10. 9. 2019 - 12:09)

Takové učebnice jsou zastaralé.

Steve (Ne, 25. 8. 2019 - 00:08)

Ten samozřejmě né, ale ty si hlavně vymýšlíš a rád moc přidáváš.

gin (Ne, 25. 8. 2019 - 02:08)

Milý Steváku, já si vůbec nic nevymýšlím, píší o tom profesoři.

Steve (Po, 26. 8. 2019 - 17:08)

Kecají leda tak bláboly ... Znají jen teorii, ale neznají vůbec praxi. Moc dobře víš, že mne názory nějakých profesorů "s jejich pravdou" vůbec nezajímá a je mi úplně k ničemu. Já mám zkušenost i praxi a nikdo mi nic nevymluví. :-)

A ty tu vlastní zkušenost rovněž neznáš ... protože jsi obřízkou neprošel.

Tony (Út, 10. 9. 2019 - 12:09)

To je tvoje praxe ale na každého to působí jinak. To se netýká pouze amputace předkožky ale každé amputace. Dověděl jsem se to až v rehabilitačním ústavu v Halle. Pokud netrpíš tím SYNDROMEM POPŘENÍ ZTRÁTY, tak jsi omezený, když nedovedeš pochopit základní věci.

Tony (Út, 10. 9. 2019 - 00:09)

Milý Steváku, SYNDROM POPŘENÍ ZTRÁTY u tebe jak vyšitej.

Lucka (Pá, 23. 8. 2019 - 22:08)

Vše jen věc názoru.Mám dva syny a oba jsou obřezaní a je to moc fajn.Manžel to měl také odmala udělané a nedám nato dopustit.

gin (So, 24. 8. 2019 - 08:08)

Zase jedna nána zmagořená stupidní cirkumfetišistickou propagandou, která nechala zmrzačit pohlaví svých synů. Na 5/7 nejcitlivějších erotogenních zakončení mají navždy pryč a mnozí muži mají kvůli tomu velké těžkosti v jejich sexuálním životě. U nás je to raritní, jak tvrdí profesor Weiss ale na Západě, kde je toho pod vlivem emerické kryptonáboženské pseudovědy více, dokonce existují dobročinné organizace, které takto postiženým mužům pomáhají, například ve Spojeném království je to NORM UK.

Návštěvník (So, 24. 8. 2019 - 00:08)

Bylo to svobodné rozhodnutí synů nebo vaše rozhodnutí že to tak musí mít. nemáte jím co obřezávat že je to pro vás fajn co kdyby vám někdo ufikl čast těla bez vašeho vědomí každy ma svůj život a nemá nikdo právo mu nařizovat aby se nechaval amputovat

gin (So, 24. 8. 2019 - 08:08)

Je to úplně to samé, jako by takovým nánám byly jako malinkým odstraněna kapucka klitorisu a úplně kompletně malé stydké pysky. I to se v USA z "hygienických důvodů dělávalo, dokonce se odřezával i žalud klitorisu ale to už je vyšší level zmrzačení pohlaví.

gin (Pá, 23. 8. 2019 - 16:08)

Honit to jde, ale prožitek je pryč, protože ta nejcitlivější tělíska nejsou na žaludu ale jsou na vnitřku předkožky.

host (Ne, 25. 8. 2019 - 13:08)

Pokud někdo honí přetahováním, tak si tím nestimuluje předkožku, ale žalud. Při normálním sexu, když se s kondomem, tak k přetahování nedochází. Předkožka je zarolovaná za žaludem a k její stimulaci prakticky nedojde, mj proto,že kousek před ní je poměrně široký okraj žaludu. Stěny pochvy obepínají žalud, předkožka je schovaná v užším místě, není stimulovaná. Přesto toto je plnohodnotný sex. Stimulovat výhradně předkožku při masturbaci jde, ale na rozdíl od stimulace žaludu to není plnohodnotné. K ejakulaci dojde, ale není to jaksi ono. Místem prožitku je prostě žalud, předkožka je nepodstatná, ona je citlivá i kůže na penisu před žaludem, ale opět, tato stimulace nemá valný význam. Leda pro lidi s částečnou amputací, pak to může být jiné.

Reklama

Přidat komentář