Reklama

plenková disciplína

anonym (Pá, 23. 8. 2019 - 04:08)

Občas to čtu , pro pobavení.

A (Čt, 22. 8. 2019 - 18:08)

Tak mne ji nakonec dala aspoň nemusím používat nočník na curani a kakani.... Teď jsem u kamaráda ten už pleny nenosí používá nočník má ho u postele když se mu chce tak sundá punčocháče to má místo pyžama. Nočník dá pod sebe a vycura se a teta mne akorát říká že mne tedy bude prebalovat jak přes den tak i noc ona nijake pleny ještě má ale pouze jen látkové co pro mne je výhoda ty mám nejraději. A kamarád prosí mamku jestli taky nemůže dostat pleny a gum kalhotky s puncochacemi a ona dám ti je tak zalehni na postel a sundej si punčocháče stejně potřebuješ už čisté a už čeká až přijde s plenkami a gum kalhotky a bavlněné punčocháče koukám že mu dává více plen asi tak 4 a složené na široko a říká mu že je bude mít jen výjimečně že jsem asi u nich a potom že přejde zpět k nocniku a on souhlasím. Tak jak jsem se díval na kamaráda jak mu teta dává pleny tak jsem to pustil do plenek curani a kakani a koukám že mne to proteklo skrz gum kalhotky a na punčoch je velmi velký flek tak říkám tetě prosím budu chtít prebalit a ona se koukla jak vypadám a jéje to je velké nadeleni tak si počkej musím přinést velký igelit a přebalovací podložku tak si sem lehni musím tě prebalit do čistého tak vše mokré sundala a koukám že jsi měl jenom 2 pleny tak právě takové velké nadeleni v plence tak to dostaneš také 4 pleny byl jsi jen pocurany tak tě otru mokrou látkovou plenkou tak mne utira a pak natřeme dětským olejikem a zasypeme pudrem a musím ti dát růžové punčocháče dám ti pogumované bodyčko přes punčocháče tvoje gum kalhotky se musejí preprat stejně mám pár plenek na vyprani s punčocháčemi tak hoši dostane každý Sunar v kojenecké lahvi a pak oba dva mimina spát a pak vám buďto pustím pohádku na dobrou noc. A po vydudani sunaru vám přinesu dudlíky se kterými budete spát a kolem půl noci vám zkontroluji vaše plenky........

Kill me please (Ne, 25. 8. 2019 - 20:08)

To je blbost........

A (Čt, 22. 8. 2019 - 08:08)

S noci jsem měl plenku suchou tak mne ji nechala mamka a já jsem ji řekl jestli když udělám obě potřeby do pleny jestli dostanu suché čisté a ona si to rozmysli jestli my jí dá či nikoliv. Ale já bych je měl nejraději po celý den a noc ale já si myslím že to asi nepůjde.

A (St, 21. 8. 2019 - 19:08)

Tak to má dobrý že to takhle máte zařízeno že na ven jednorázové a na doma kombinované pleny jednorázovou a látkovou já vzdy dostanu radši látkové pleny ty mám nejraději ale když jsem venku tak taky kombinaci jedna látková a jednorazovka a stačí to a doma mám nejraději 2 pleny látkové s gum kalhotky a bodyčko včera jsem to tak měl a dneska si to také řeknu. Včera jsem měl pleny celý den a noc a dneska ráno mne mamka nechala bez plen jen jsem měl bavlněné punčocháče a musel jsem použít buďto klasické wc a nebo dětský nočník a pleny mám jen na noc jinak už je nemám chce mne to asi odnaučit

Sračky (Út, 20. 8. 2019 - 19:08)

Až se naučíš česky kriple, tak sem napiš.

A (Út, 20. 8. 2019 - 16:08)

Tak jsme se s kamarádem vrátili s dětského tábora pro děti co noseji pleny první týden jsme byli jako miminka čerstvě od narození druhý týden už batolata a nesměli jsme se sami prebalovat ani si něco sundat bylo o nás starano jako o malé děti jako je přebalování a krmení a pít pouze s kojenecké láhve a nosit veškeré dětské oblečení a ke konci nás učili chodit na nočník a když nikdo udělal prohřešky tak dostal 8 látkových plen svrchnimi a gum kalhotky punčocháče a kombinézu na spaní a pak byl ještě závan do zavinovačky a v tomto zabalu jsem byl dvakrát a to celý den a nesměl jsem ani pipnout tak mne dali velký dudlík a do postýlky s postranicemi co nejvíc na horu abych náhodou nevylezl ven.. A pak když jsme odjížděli tak si pro nás dva přijela teta a to jsme měli jen plenkové kalhotky prý se občas stane nehoda když to náhodou nestihneme. A já jsem ještě omarodil tak se mamka rozhodla že mne bude dávat pleny ale klasické látkové dostávám jen tři látkové pleny a jsem prebalovan dle potřeby ale vždy si stejně řeknu sám kdy chci čisté pleny. Mám 3 lat pleny gum kalhotky a bavlněné punčocháče a přesně klasická bodyčko. A kamarád je úplně bez plenek už je nenosí vůbec jeho máma se těch plen zbavila úplně co prý může používat je jenom nočník a když přijde ke mne tak si řekne o plenu mamce a teta stejně ví když je unas že má pleny. A ten dětský tábor se může klidně opakovat. Když nám je 10 let tak klidně i do 15 let to dítě může použít. A dneska ráno jsem byl celý oholen na hladko takže je se mne zas hladké batole a co vás syn s kamarádem používají ještě plenky stále a vše co k tomu patří.

To je píčovina (Ne, 25. 8. 2019 - 20:08)

Jak se ten tábor jmenuje? Protože jsem nic takového na netu nenašla.. Podle mě je to smyšlené......

A (Ne, 25. 8. 2019 - 22:08)

TRÚ = Tábor Retardovaných Úchylů

Otec j (Út, 20. 8. 2019 - 20:08)

Náš kluk v tom pokračuje stále taky . Zatím se plenek nechce zbavit , tak to neřešíme . Je teď velmi hodný, plenky ho zklidnily . Moc dobře ví, že pokud by zlobil tak mu je zabavime a bude mít po legraci . Plenky nosí jednorázové na ven a doma má bavlněné kombinované s jednorázovou. Oblečení je zcela jasné, pleny , body a kalhoty na hraní. Na noc lehký overal . Jídlo dostávají z části normální a z části pomocí láhve.

A (Po, 19. 8. 2019 - 14:08)

Může a nemusí být zmysleny nemá hold zlobit a co jenatom že na párty jde s plenkami nemá zlobit jako malé dítě. Když jsme mu říkali že bude týden úplně nahý klecet v koutě tak se mu moc nechtělo chtěl jiný trest a pleny byli vhodnější už si zviknul že má pleny prebalujeme podle potřeby jak chce on.

Otec j (Út, 20. 8. 2019 - 07:08)

Spíš bych ho přebaloval podle toho jak jsou použité pleny . Nebo on si o přebalení řekne sám. To většinou malé děti nedělají. Kontroloval bych ho a pak když se rozhodnu já tak přebalit. Ať si v tom okamžiku hraje jak chce rak končit a šup na podložku a přebalit.

A (Čt, 15. 8. 2019 - 10:08)

Já bych jí na party pustil ale s podmínkou že bude mít plenky jinak nikoliv pod kalhoty přece nikdo nevidí a když půjde na wc tak pleny normálně sundá dal bych ji drynaties vypadají jako spodní prádlo a Vůbec bych to neřešil až by přišla domů tak bych jí dal klasické látkové pleny a trest může pokračovat dále.... Náš syn také zlobil a chtěl jít na výstavu robotů a my jsme mu řekli že nikoliv nepůjde hezky bude klecet v koutě týden až přestane zlobit tak normálně půjde. A on jestli by nebylo možné jiného trestu že ho klidně splní. Tak já začala dnes ráno když nechceš klecet tak budeš mít celý den či týden a nebo do toho měsíce pleny a on mami já nejsem malé miminko a já mu odpověděla nerikal jsi před chvílí něco jiného že nechceš klecet v koutě a že jestli by nebyl jiný trest ano říkal jsem to. Tak veškeré oblečení co máš tak půjde pryč a budeš mít oblečení pro kojence jako jsou například pleny gum kalhotky a bavlněné punčocháče a gamase aby tvé přebalování bylo jednodušší tak se vysvlekni dáme ti pleny pro domácí použití budou látkové a venkovní jednorázové tak se vysvleknul a je celý nahý už jsem pod něj dala tři látkové pleny s gum kalhotky a bavlněné punčocháče a bodyčko s dlouhým rukávem a to jsem mu pretahla mezi nohy a koukám že mám krásné batole. A řekla jsem mu že veškerou potřebu bude dělat do plenek k čemu jsou určeny. Pleny budeš mít tak dlouho dokud neprestanes zlobit a nesmíš ani odmlouvat jinak mám i tlumič a on co to je ten tlumič a já odpověděla klasicky dětský DUDLÍK.... a on mni říkal proč jsou v kuchyni dva dětské Sunary proč asi pro tebe i s kojenecké láhve budeš takto krmen to bude největší trest pro tebe. A kde jsem vše vzala sousedce odrostlo dítě a ona to chtěla prodat a něco vyhazet a já jí řekla že moje dítě nijak zlobí tak ho tak. Potrestam a příště bude pokračování buď ještě dnes.

Lord Voldemort (So, 25. 12. 2021 - 09:12)

Nezlob se ale nejsi ty úchil? Tohle by totiž nikdo jiný nenapsal.

to je píčovina (Pá, 16. 8. 2019 - 20:08)

To co jsem z toho textu pochopila jako normální trest zákazu venku. S tou plenou je to trapné...... Ve 14 plenou na párty je fakt blbost.... A ten příběh je smyšlený....

pavel (Čt, 15. 8. 2019 - 10:08)

Chvilku bvy se mi to líbilo , ale moc dlouho ne , já si beru plenky kdy chci.

Waco (Čt, 8. 8. 2019 - 11:08)

Takový jebnutý rodiče, aby jeden pohledal. Bezva návod na výchovu budoucího zakomplexovanýho psychopata. Fakt divná doba...

Jana (St, 7. 8. 2019 - 12:08)

Poradí mne nikdo ze synem a dcerou. Synovi je 14 let a dceři 12 let a oba dva se před týdnem s ničeho nic začali pomocovat. A ke všemu jsem syna nacapala jak má plenky mezi nohama já si myslím že mám doma ještě schované látkové pleny když oba byli malý. Syn se pomocoval od 6 do 8 let jen na noc jsem mu dávala pleny. Denně musím prát povlečení a mít postele ráno jsem jim řekla že jim na noc budu dávat pleny a když ráno budou suché pleny tak jim je nechám. A syn samozřejmě souhlasil že ano ale dcera trošku nesouhlasí s plenkami na den ale já jí řekla když budeš mít plinku suchou třetí den ráno tak je dostávat nebudeš a ona plně souhlasila ale uvidíme jak vše dopadne možná i syn je přestane nosit. Dnes večer budou mít premiéru hlavně dcera a syn mne volá jestli bych ho nemohla prebalit už se i posral. A já mu řekla ať jde do koupelny vše si vysvlect a plenky namočit. A řekla jsem mu že jinou nedostane až večer oba dva jí dostanou. Přemýšlím že je dostanou kolem 17 až 18 hodin. A pak kolem 22:00 hodin budou skontrolovane jestli nebudou chtít suché plenky. Pokračování článku zítra jak vše dopadlo s plenkami a přebalovací technikou.

To je píčovina (Ne, 11. 8. 2019 - 18:08)

Pokud chtějí provádět tuto úchylnou věc, tak by měli mýt možnost výběru kdy tu plenu chtějí nosit...

Ahoj (St, 7. 8. 2019 - 12:08)

Tak to skuste do čaje či limonády ta je sladká sama od sebe a kolik jí je let že s flašky nepije. Prostě bych jí tu láhev dal a po poprdeli buď bude sat a na co dáváte čípek že se nemůže vyprázdnit.

Reklama

Přidat komentář