Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Návštěvník (Út, 20. 8. 2019 - 16:08)

Super,takové situace miluji.závidím :-)

Čůrání holek (Út, 20. 8. 2019 - 15:08)

Teď jsou venku Martina s Anetkou. Asi půl hoďky,jsem nadrženej jestli půjde některá chcát.už teď si ho tady na záchodě honím při tý představě. Jestli některá půjde já to nevydržím a hned budu než dovychčije svůj proud. To je fakt síla

Host (Út, 20. 8. 2019 - 15:08)

Hlidej,sleduj a piš mi to! Určitě pude některá na chcaní. Ty píčo,piš jestli některá bude chcát.

Host (Út, 20. 8. 2019 - 14:08)

Tak to jsem neodhadl správně. A kdy to bylo naposled?

Host (Út, 20. 8. 2019 - 12:08)

Já si tipnu.... Aneta. Je to tak?

Čůrání holek (Út, 20. 8. 2019 - 13:08)

Nejvíce jsem hotovej z Karolíny a jejího chcaní,protože je vydatný a s přerušením, druhá je Aneta,protože její chcaní je rychlý a většinou na poslední moment jinak by se pochcala. Ty dvě mně rajcujou nejvíc a když chčije jedna nebo druhá nebo i někdy obě tak se udělám okamžitě.

Karel (Út, 20. 8. 2019 - 12:08)

Já mám kamarádku se kterou se každý týden scházím v hospodě. Pijeme pivo a ona pokaždé, když jde čůrat, tak mne vezme s sebou. Já ji při tom čůrání přidržuji stydké pysky a také jí je pak vytřu. To mne vždycky vzruší úplně nejvíc. No a když sedíme u stolu, tak ji ještě můžu různě osahávat. Prostě super. Má to jenom jednu chybu. Nikdy mi nedovolí, abych před ní vytáhl čuráka a onanoval před ní. Mě to dost mrzí a nechápu to, protože bych právě s ní na tom záchodě bych potřeboval pořádně vystříknout. Poraďte mi, jak ji mám přesvědčit?

Čůrání holek (Út, 20. 8. 2019 - 11:08)

Já mám sousedky a když k nim přijde na návštěvu kamarádka a jsou venku tak většinou brzy některáz nich potřebuje chcát a to mám vymyšlený a vypozorovaný, že chodí skoro vždycky za malou kůlnu se dřívím kam mám suprový výhled od nás ze záchodu. A to je zážitek! Videl jsem jak chčijou Martina a jeji sestra Aneta i jejich kamarádky Karolína aSimona a někdy i přijde Žaneta a taky chodí často chcát za kůlnu . Jsou to holky od 15 do 18 let a chčijou tak,že stačí aby šla jediná a než se vychčije jsem hotovej do záchodu. Někdy musím čekat třeba hodinu i víc a pak je to vzrušující maximálně,někdy jen pár minut. Někdy jde jedna,jindy všechny ,ale většinou chodí jednotlivě.

Host (Út, 20. 8. 2019 - 12:08)

no teda! A máš vysledovaný jakou mají prcinku jednotlivé holky a jak chčijou? Já bych to určitě měl vyzkoumaný.

Čůrání holek (Út, 20. 8. 2019 - 12:08)

Mám to rámcově vysledovaný a vybavuji si i detaily. Martina nechodí chcát často,ale chčije ze začátku pomalu až se pak rozechčije a teče jí to světlým proudem dolů. Chčije víc nad zemí a je to dobře vidět. Oni tak ty holky chčijou většinou všichni. Aneta ta je rychlejší a někdy si myslím,že už chčije do kalhotek,protože když si odhalí zadek ,jde z ní proud naplno. Simona ta většinou chčije hodně na bobku a není to vidět,ale Karolína ta to dává z polodřepu z výšky a chčije hodně a většinou dlouho třeba na dva tři proudy s malým stopem,asi znovu zatlačí a ještě jí to jde znovu potom. Žaneta má podobný chcaní jako Karolína a někdy to má na pochcání jako Aneta někdy chvíli čeká než začne chcát. U ní je to taky dobře vidět, taky má zadek při tom zvednutý do podřepu.Nejčastěji chodí chcát Karolína a Aneta.

Honza (Út, 20. 8. 2019 - 13:08)

A utírají si ty holky pysky po tom čůrání?

Návštěvník (Út, 20. 8. 2019 - 13:08)

fšechny je pošli na urologické a neurologické vyšetření. věř mi

Host (Út, 20. 8. 2019 - 12:08)

A kterou holku preferuješ? Která se ti líbí nebo její potřeba?

Návštěvník (Út, 20. 8. 2019 - 10:08)

a kdybys mi to u toho udělala s mým piňdourem,tak bych ti tu pipinku nebo baculičku postříkal i dovnitř.

Miška (Út, 20. 8. 2019 - 10:08)

Já už dnes čurala dvakrát. Ráno jsem si došla na WC, protože jsem byla rozespalá a volila jsem nejkratší cestu, protože moje baculka už musela na malou hodně rychle a taky to hned to šlo a byla to rychlá úleva, protože jsem to čurala hned silně a podruhý jsem to pustila teď před chvílí na zahradě, kde jsem si nejprve povídala po netu s Kárkou a po ranním čaji se mi chtělo taky a tak jsem si jen vyhrnula sukni a stáhla kalhotky a u lavičky to pustila do trávy.Taky to šlo rychle a prudce, ale jen chvíli ,ale pak ještě šel mírný pramínek až do kapiček. Nebylo to tak dlouhý čurání jako ráno. Po obědě půjdu ke kámošce a budeme asi u ní .

Klára (Út, 20. 8. 2019 - 08:08)

Prožíváme hezké ráno ,pojedly jsme a půjdeme na houby.Určitě. V noci jsme nočník nepoužily a čůraly jsme až ráno venku pod zápražím a chtělo se nám hodně, mně to šlo hezky svižně a ségře taky a čůraly jsme obě dlouho jak jsme měly plný bříška, ale vydržely jsme to a nikdo to nepustil dřív do kalhotek, ale až když jsme byly na bobečku pustily jsme čůrání ven. Já jsem měla tmavší moč než Nikola,ale nic mne nebolelo a nepálilo a tak asi normálka. Možná proto,že jsem po večeři měla kafe a Nikola ne. Tak a bereme košíčky a vyrazíme na hřiby hlavně!

Tonda Vlas (Út, 20. 8. 2019 - 00:08)

Autor tu udělal z Jakuba padoucha a málem jsem jel za jeho báchorkou do Polšči, do Kroščenka nad Dunajcem. Pravý Jakub už sem nechodí skoro tři roky a tak tu mám náhradu v Lucce (luci) jejíž příspěvky jsou ještě říznější, než ty Jakubovy. A pak se mě na nábožných tématech podivují, proč tu Lucku tak zbožňuju.----------------A korunu tomu nasadil multinick Zkoumal, on jak tu píše nehorázné báchorky pod různými mužskými a ženskými nicky, tak to vzal podle sebe a myslí si, že já jsem s Luckou jedna a ta samá osoba, jeden a ten samý multinick.

Tynka (Po, 19. 8. 2019 - 23:08)

No to je úchylárna. Hnus a humus!

Filip (Po, 19. 8. 2019 - 23:08)

Tynko jakou máš pipinu ?Malé pysky ti čouhají ze štěrbiny ven a nebo máš uzavřenou čárku. A čůráš někdy venku ?

Luboš (Po, 19. 8. 2019 - 23:08)

no já si při představě močící Klárky nebo Míši nebo obou do minutky udělám tekutý teplo v dlani. Funguje to spolehlivě.

Reklama

Přidat komentář